Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imal kakva vijest za Ordagica?Oploditelj je napisao/la:Bekic potpisuje danas....
Ordagic jee trenutno najblizi Tuzli..amorovski je napisao/la:Imal kakva vijest za Ordagica?Oploditelj je napisao/la:Bekic potpisuje danas....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
xbox je napisao/la:Bice ovaj Bekic dobar imam neku suhvu. Sto je najbitnije brz je i zna nabaciti sve ono sto Puzigaca ne zna.
Kažu mi neki mostarci Hebib viđen sinoć u Mostaru u pripitom stanju, mora da je nešto slavio, a šta?FrancescoTotti je napisao/la:Čekamo Hebiba
vjerovatno prelazak u Sarajevo jer ce imati dovoljno para da pije i dalje, a da ne pricam o tome kako ce se lahko uklopiti sa odredjenim igracimahilmo je napisao/la:Kažu mi neki mostarci Hebib viđen sinoć u Mostaru u pripitom stanju, mora da je nešto slavio, a šta?FrancescoTotti je napisao/la:Čekamo Hebiba
Allahami ako me ista kod njega nerviralo i gdje sam htjeo stolicu pojest a to je sto ne zna nabaciti,hajd sporost se ne moze uciti al nabacivanje vala moze.THEC je napisao/la:xbox je napisao/la:Bice ovaj Bekic dobar imam neku suhvu. Sto je najbitnije brz je i zna nabaciti sve ono sto Puzigaca ne zna.![]()
sto je najzalosnije to je istina i nadam se da ce se onda i Puzigaca uozbiljiti jos vise ako mu ovaj bude konkurencija jer realno u Proticu nije imao konkurenta pa je znao imati kriminalnih utakmica zato se sad nadam da nece imati zagarantovano mjesto u timu jer to samo dobro moze nama donijeti zato sto ce se igraci truditi da sto bolji budu
Buraz, govor je prvoj garnituri. Treci moze biti i zeleni ako im je cejf.ShofaII je napisao/la:Eto neka je sivi dres u skladu sa tradicijom
Vjerovatno ste gledali crno bijele slike pa da je Totti pomenuo sivo bijele vertikalne pruge bilo bi OK
Neznam sta je fakat problem da odmah osudite nekoga. Ja bih isto zelio da imamo jednu garnituru takvu ali ne sa onako sirokim vertikalnim "ono sto se kaze" linijama nego sa nesto uzim da ih je vise.
Mislim da ima ptoszora da dobijemo i jednu takvu gatnizuru nakon crne, sive, i onih izdanja ptije sa naranđastom
Dobro nam doso!!moustapha je napisao/la:Dobrodosao Bekicu 2! Nadam se da cemo te po dobrom pamtiti.
[img]http://sportsport.ba/assets/pictures/article/449/zvanicno_almir_bekic_potpisao_za_fk_sarajevo_124148_164449_big.jpg[/img]
Pod vaznim igracima sigurno mislis na Protica, Kouadia i Baricabelosevic28 je napisao/la:Ja prije svega zelim dobrodoslicu bratu @Mortemua naravno i Bekicu. Hebib ako je dodje, po meni mi vec imamo ekipu za PL BiH, s tim da niko od vaznih igraca ne ode...
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mma_hz, Noke995, Proximic i 38 gostiju.