Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zato ne treba ništa pisati javno, a pitari ti se nemaju šta smijati, jer ne može se desiti ništa što se kod njih već nekoliko puta nije desilo.mukitmovac je napisao/la:Ja bi zamolio administraciju, Acu il ne znam koga ti vec da ukine ovaj forum do pocetka sezone, toliko lazi, nebuloza odavno nisam procitao. Nebi nikog da imenujem al ovo je smijesno, smiju nam se pitari ccc. Znaci Aco ukini ovo bar na kratko i ako i ti sam napisa Ordagic kod nas, pa evo i tebe pitam sta bi? Ko tebe slaga.
ali najludji ovaj brat kad napise inicijale samo hahaha kao nece da ofira pa idu inicijali hahahhaVirtu4l je napisao/la:Zato ne treba ništa pisati javno, a pitari ti se nemaju šta smijati, jer ne može se desiti ništa što se kod njih već nekoliko puta nije desilo.mukitmovac je napisao/la:Ja bi zamolio administraciju, Acu il ne znam koga ti vec da ukine ovaj forum do pocetka sezone, toliko lazi, nebuloza odavno nisam procitao. Nebi nikog da imenujem al ovo je smijesno, smiju nam se pitari ccc. Znaci Aco ukini ovo bar na kratko i ako i ti sam napisa Ordagic kod nas, pa evo i tebe pitam sta bi? Ko tebe slaga.
Sjedi li koji moler tudikana ? Dobro bi došo' za ono krečenje.Ajzea je napisao/la:Danas Maradona u makijatu sjedi, avaz čita. Šuška se nešto, dobro bi poslužio za širinu klupe.
BlueIsTheColor je napisao/la:Joco Stokic i Srdjan Becelic?gavran je napisao/la:JS i SB pred potpisom![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa sta pise ne napola napisati sta sad da pogadamo stas i htio reciblueman-TM87 je napisao/la:Neki qrac se desava, Adzemov status na fb me pravo sjebao i ne znam koji đavo je sad u pm.
Ja sad gledao. ne piše ništa ili je Ado izbrisaoDR.HOUSE je napisao/la:pa sta pise ne napola napisati sta sad da pogadamo stas i htio reciblueman-TM87 je napisao/la:Neki qrac se desava, Adzemov status na fb me pravo sjebao i ne znam koji đavo je sad u pm.
"To što smo mi majstori za uništit nešto što funkcioniše niko nije.Znaš nas J...ti nas.... — se osjeća nervozno."zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja sad gledao. ne piše ništa ili je Ado izbrisaoDR.HOUSE je napisao/la:pa sta pise ne napola napisati sta sad da pogadamo stas i htio reciblueman-TM87 je napisao/la:Neki qrac se desava, Adzemov status na fb me pravo sjebao i ne znam koji đavo je sad u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.