NK Zvijezda Gradačac

nedžad
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la nedžad » 09 jun 2015, 23:42

dobra je stvar sto ce nedim ostati trener jer upoznat je sa situacijom u klubu a nasi su mu obecali da se od samoga starta napada premijer liga pojacanja ce stici a kako malo prije cujem moguc je povratak savica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 09 jun 2015, 23:59

Zašto je neko smeće ako ode nakon što mu istekne ugovor, a ni taj ugovor nije u potpunosti ispoštovan?

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 jun 2015, 00:09

Šta druže nije ispostovano. Ako tko nije ispostovan to nije ona publika koja je bila uz njih čitavu sezonu daj nek odu u Zenicu nek ispadnu iz lige pa bih vidio Šta bih bilo. Navedi kome to od igrača zvijezda duguje??? A mi druže imamo par Husica u klubu i mnogo o jačih samo sto se ne kurce. Husic čeka da kaže neko može privatizacija i da izvadi svoje pozajmice i da kaže dao sam vam ovoliko ja imam taj dio. Dok fadil sve što je dao, sa sponzorima a dali su sigurno do 8 miliona sto u takmičenje svih ovih godina sto u stadion nigdje nisu naveli kao pozajmica. Jedina pozajmica koja ima u klubu je Nurdina koji je posudio zvijezdi 40 000 prije par sezona za kupovinu mirkovica. Prema tome idi živi san i moli boga da husic ostane ako ne ostane odoste vi u veći **** nego mi.
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 10 jun 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

reddragon001
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la reddragon001 » 10 jun 2015, 00:10

sony_91 je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Griješite svi ordagic kad bude slobodan morat će neko nama da plati naknadu za treniranje jer je mladi od 23god. A najbliži je slobodi. Uros je smrad i nek ide bolje da ostane spasojevic uz špica koji će doci. Mada su nam bitniji krilni nego panj uros koji je izbjegavao duele nek ide u drugi klub mi kad smo rekli nedim u da nema dugovanja čovjek se smije vi ste ludi kaze. Jer očigledno da je bolje igrati u ekipi gdje se duguje.
Naknada za treniranje igrača se isplaćuje samo prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora, to sam ti već par puta pisao ;)

[img]http://i.imgur.com/5XSWnmv.png[/img]
Jutros sam na tu temu razgovarao sa ljudima u klubu sve dok ne napuni 23 godinem plaća se naknada za treniranje i to je 100%.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2015, 00:20

reddragon001 je napisao/la:Šta druže nije ispostovano. Ako tko nije ispostovan to nije ona publika koja je bila uz njih čitavu sezonu daj nek odu u Zenicu nek ispadnu iz lige pa bih vidio Šta bih bilo. Navedi kome to od igrača zvijezda duguje??? A mi druže imamo par Husica u klubu i mnogo o jačih samo sto se ne kurce. Husic čeka da kaže neko može privatizacija i da izvadi svoje pozajmice i da kaže dao sam vam ovoliko ja imam taj dio. Dok fadil sve što je dao, sa sponzorima a dali su sigurno do 8 miliona sto u takmičenje svih ovih godina sto u stadion nigdje nisu naveli kao pozajmica. Jedina pozajmica koja ima u klubu je Nurdina koji je posudio zvijezdi 40 000 prije par sezona za kupovinu mirkovica. Prema tome idi živi san i moli boga da husic ostane ako ne ostane odoste vi u veći **** nego mi.
covjek nije navijac Slobode..opusti se malo,jarane....prsnut ces :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 jun 2015, 00:24

Svi klubovi (ili samo klub) u kojima je igrač igrao do svoje dvadeset i treće godine imaju pravo na naknadu koja je određena procentima i zavisi transfera igrača. Dakle, samo ukoliko neko plati određen iznos za njega i to je FIFA-in fond za solidarnost.
To je ono što Željo dobije od transfera Džeke.

Sa druge strane, naknada za treniranje se plaća samo prilikom prvog profesionalnog ugovora klubu u kojem je igrač bio do potpisa ugovora. Upravu je forumaš iznad.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 jun 2015, 00:29

reddragon001 je napisao/la:Jutros sam na tu temu razgovarao sa ljudima u klubu sve dok ne napuni 23 godinem plaća se naknada za treniranje i to je 100%.
Ja sam griješio :damn: . Sada sam pročitao pravilnik po prvi put od A do Ž što bi se reklo. Ukoliko Ordagić ode na zimu i potpiše profesionalni ugovor Zvijezda ima pravo na naknadu tako da si bio u pravu cijelo vrijeme ;) . Znači, samo Zvijezda ima pravo na naknadu u tom slučaju. I, naredni prelazni rok je zadnji što se tiče naknade za treniranje jer u sezoni 2015/16 Ordagić puni 23 godine ;) . Da sumiram, radi se o cifri od 22.500,00 KM na koju Zvijezda ima pravo kao naknadu za treniranje

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 jun 2015, 00:50

sony_91 je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Jutros sam na tu temu razgovarao sa ljudima u klubu sve dok ne napuni 23 godinem plaća se naknada za treniranje i to je 100%.
Ja sam griješio :damn: . Sada sam pročitao pravilnik po prvi put od A do Ž što bi se reklo. Ukoliko Ordagić ode na zimu i potpiše profesionalni ugovor Zvijezda ima pravo na naknadu tako da si bio u pravu cijelo vrijeme ;) . Znači, samo Zvijezda ima pravo na naknadu u tom slučaju. I, naredni prelazni rok je zadnji što se tiče naknade za treniranje jer u sezoni 2015/16 Ordagić puni 23 godine ;)
Sto samo Zvijezda??Zar ne bi i Gradina trebala??Ne kontam se bas previse u ovo pa ako bi mogao neko da objasni dal ce Gradina dobivat sta od transvera Amera Ordagica?? Momak bi mogao napravit velike transvere ako ga sreca bude posluzila.. zanima me ko ce kajmak da bere :D ..
OFK Gradina Srebrenik

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 jun 2015, 07:28

Popuste malo Tuzlaci, okrenite se sebi i svojim problemima. Ako vam ne prođe da karika i Husić ne daj Bože digne ruke vas iduće godine kada ispada 6 nebi mogao Bog spasiti. Zato se pozabavite sobom a ne naslađujte se tuđoj nesreći i problemima.
A što se tiče toga da niko neće igrati u federalki što neko od Tuzlaka gore navede grdno se vara. Pa Zvijezda je u federalki prije nego što će ući u premier ligu imala duplo jaču ekipu nego što je sada ima pola Premier lige(Savić, Vasilić, Brković, Bešlija, Karić, Hamzić itd. da dalje ne nabrajam su igrači koji su ostavili traga i u premier ligi). Takođe ste i vi - Sloboda imala solidan igrački kadar u prvoj federalnoj, tako da ta konstatacija da niko neće u federalnu ne pije vode.
A što Piska navodi Stojanova kao panja je u potpunosti u pravu frajer je dao 8 golova ali nas je koštao isto toliko bodova.
I sada tvedim dqa je Mujić koji je sada kod Vas a prije toga je trebao doći nama puno bolji igrač od Uroša.
Zato sve te koji nisu htjeli ostati treba što prije prekrižiti i krenuti dalje, što prije to bolje.

Nego Piska osvanu srijeda ti reče da trebaju krenuti pristizati prva pojačanja, daj bar neka imena.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 jun 2015, 09:35

Brcko87 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
Ja sam griješio :damn: . Sada sam pročitao pravilnik po prvi put od A do Ž što bi se reklo. Ukoliko Ordagić ode na zimu i potpiše profesionalni ugovor Zvijezda ima pravo na naknadu tako da si bio u pravu cijelo vrijeme ;) . Znači, samo Zvijezda ima pravo na naknadu u tom slučaju. I, naredni prelazni rok je zadnji što se tiče naknade za treniranje jer u sezoni 2015/16 Ordagić puni 23 godine ;)
Sto samo Zvijezda??Zar ne bi i Gradina trebala??Ne kontam se bas previse u ovo pa ako bi mogao neko da objasni dal ce Gradina dobivat sta od transvera Amera Ordagica?? Momak bi mogao napravit velike transvere ako ga sreca bude posluzila.. zanima me ko ce kajmak da bere :D ..
Mars vi ste dobili :mrgreen:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 jun 2015, 10:01

Brcko87 je napisao/la:Sto samo Zvijezda??Zar ne bi i Gradina trebala??Ne kontam se bas previse u ovo pa ako bi mogao neko da objasni dal ce Gradina dobivat sta od transvera Amera Ordagica?? Momak bi mogao napravit velike transvere ako ga sreca bude posluzila.. zanima me ko ce kajmak da bere :D ..
Prilikom potpisa prvog pro. ugovora igrača mlađeg od 23 godine pravo na naknadu imaju svi prethodni u kojima je igrač igrao od svoje 12 do 21 godine. Ako igrač potpiše novi profesionalni ugovor sa novim klubom prije svoje 23 godine pravo na naknadu ima samo prethodni klub jer je prijašnjim klubovima ta naknada već isplaćena. A, Zvijezda ima pravo na ovako malo cifru jer je Ordagić proveo samo sezonu i pol u Zvijezdi koja se računa pod naknade.

Sad, postoji i fond solidarnosti. Ukoliko igrač profesionalac napravi transfer dok još uvijek ima važeći pro. ugovor onda se od ukupnog iznosa 5% izdvaja za klubove u kojima je igrač bio od svoje 12-21 godine ;)

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 jun 2015, 11:06

Imali kakvih novosti???????????????????????????????????????????????

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 jun 2015, 11:12

Danas ću skoknuti do kluba pa vidjeti imali Šta. Danas bi hamzi trebali da potvrde dolaze li ili ne. Jer kako sam čuo ugovori se ne mogu praviti do 1.7 tek tada počinje prelazni rok.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2015, 11:15

Izvinjavam se što upadam ovako. Prije svega da vam pozelim ekspresan povratak u PL, po meni ste ove sezone imali jako finu ekipu, sigurno sa opstanak, ali eto vjerovatno i rezultati su drugi očekivali pa je tako ispalo nažalost. Ono što me zanima je da li vam kao trener ostaje Jusufbegović (provjerena informacija ako može), te Uroš Stojanov i Ordagić (idu li ili ostaju, gdje idu, molim provjereno također) . Hvala :)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 10 jun 2015, 11:55

Trener ostaje 99% tako se govori da je dogovoreno sve samose ceka da dodje u Gradacacc na potpis. Koliko znam Uros treba do kraja dana da se izjasni ostaje ili ide a Ordaga je na pola puta u slobodi oko obeštećenja se dogovaraju to je za sada.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 jun 2015, 12:02

sony_91 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Sto samo Zvijezda??Zar ne bi i Gradina trebala??Ne kontam se bas previse u ovo pa ako bi mogao neko da objasni dal ce Gradina dobivat sta od transvera Amera Ordagica?? Momak bi mogao napravit velike transvere ako ga sreca bude posluzila.. zanima me ko ce kajmak da bere :D ..
Prilikom potpisa prvog pro. ugovora igrača mlađeg od 23 godine pravo na naknadu imaju svi prethodni u kojima je igrač igrao od svoje 12 do 21 godine. Ako igrač potpiše novi profesionalni ugovor sa novim klubom prije svoje 23 godine pravo na naknadu ima samo prethodni klub jer je prijašnjim klubovima ta naknada već isplaćena. A, Zvijezda ima pravo na ovako malo cifru jer je Ordagić proveo samo sezonu i pol u Zvijezdi koja se računa pod naknade.

Sad, postoji i fond solidarnosti. Ukoliko igrač profesionalac napravi transfer dok još uvijek ima važeći pro. ugovor onda se od ukupnog iznosa 5% izdvaja za klubove u kojima je igrač bio od svoje 12-21 godine ;)
Hvala ;)
OFK Gradina Srebrenik

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 10 jun 2015, 17:46

Nema frishkih informacija situacija ko na bliskom istoku napeta
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 10 jun 2015, 19:44

Pisko,obećao si danas neke novosti iz kluba,nemoj da pomislimo da si neozbiljan :)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 jun 2015, 20:02

Hahaha bit će bolestan am kuci ali što sam čuo otišli su na pregovore sa brkom. Tj brkovicem. Danas sam im našao broj od Cicmila pa tako da i njega će kontaktirati

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 jun 2015, 22:09

Također na bih volio vidjeti u našem dresu Iliskovica golmana koji nam je blizu i ne tako skupa varijanta. A mnogi od navijača priželjkuju i Pericu Stanceskog.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.