I uđe Jedinstvo i leotar iz niži ligi i liga ce biti ekstraPitar6785 je napisao/la:Opusteni nisam bio od 1996 godine sto se tice naseg SARAJEVA.
Budite sigurni da igraci tipa ordagic bekic hebibovic i slicni bi podpisali da igraju za nas za mnogo manje pare samo da ih primimo. Znaju oni da su igraci SARAJEVA citavoj evropi u ocima plus Cardif. Recimo da Cimija nedamo ispod 1.5m € i nebude ga niko htio on moze u Cardiff prec gdje ce zaradivat mnogo vise a nama cardif par igraca na koje oni ne racunaju plus oni im platu daju. Mi opet dobri.
Dino i Kusta znaju da smo u takvoj situaci da mi u bih netrebamo nikom ostetu davat da oni svi zele u FCS po cjenu da tuze klub da raskinu ugovor.
Btw: razmisljam sledece godine 6 komada ispada. Po svemu sudeci. Slavija,kakanj,radnik,srbska ekipa koja ude sad,skretnica,vitez. Ove ekipe su navikle u drugoj ligi i nadam se da se nece vise ni vracat u najace takmicenje. Valja derbi igrat u vrapcicima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iceplayer je napisao/la:I uđe Jedinstvo i leotar iz niži ligi i liga ce biti ekstraPitar6785 je napisao/la:Opusteni nisam bio od 1996 godine sto se tice naseg SARAJEVA.
Budite sigurni da igraci tipa ordagic bekic hebibovic i slicni bi podpisali da igraju za nas za mnogo manje pare samo da ih primimo. Znaju oni da su igraci SARAJEVA citavoj evropi u ocima plus Cardif. Recimo da Cimija nedamo ispod 1.5m € i nebude ga niko htio on moze u Cardiff prec gdje ce zaradivat mnogo vise a nama cardif par igraca na koje oni ne racunaju plus oni im platu daju. Mi opet dobri.
Dino i Kusta znaju da smo u takvoj situaci da mi u bih netrebamo nikom ostetu davat da oni svi zele u FCS po cjenu da tuze klub da raskinu ugovor.
Btw: razmisljam sledece godine 6 komada ispada. Po svemu sudeci. Slavija,kakanj,radnik,srbska ekipa koja ude sad,skretnica,vitez. Ove ekipe su navikle u drugoj ligi i nadam se da se nece vise ni vracat u najace takmicenje. Valja derbi igrat u vrapcicima
Ja odoh karat curu a vi nastavite.
Ma svakakvih je bilo garnitura, meni je Lotto jedna od gorih, jos onaj materijal ni na sta nalik... 
Haad sve vise napreduje dizajnerski, vidjecemo kakvi su slijedeci, ako budu mijenjali. Inace sam za to da se prva garnitura mijenja poslije dvije sezone, a drugu i trecu svake sezone mijenjat...
Haad sve vise napreduje dizajnerski, vidjecemo kakvi su slijedeci, ako budu mijenjali. Inace sam za to da se prva garnitura mijenja poslije dvije sezone, a drugu i trecu svake sezone mijenjat...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ma nosili smo s prugama kada smo igrali protiv Sparte i tada smo ih samo i nosili jednu utakmicu. A tada bio cijel dres bijel sa 3-4 bordo pruge, užasan, najblaže rečeno..
Ja ne bih ništa dirao na dresu, neka kombinuju sa gostujućem, al naš je domaći bordo cijel , sa ponekim bijelim detaljom i to je to..
Ja ne bih ništa dirao na dresu, neka kombinuju sa gostujućem, al naš je domaći bordo cijel , sa ponekim bijelim detaljom i to je to..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma naravno, samo bordo i dolazi u obzir kad je domaca garnitura u pitanju, mislio sam na mijenjanje nekih sitnih detalja koji dres mogu dovesti do savrsenstva, a boja se zna, bez ikakvih kombinacija.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: macahz, dana/u 10 jun 2015, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je baš gotivan ovaj dres. Bordo domaći, logično, al' bih volio ovaj da bude na broju 2.Zagor je napisao/la:ma nosili smo s prugama kada smo igrali protiv Sparte i tada smo ih samo i nosili jednu utakmicu. A tada bio cijel dres bijel sa 3-4 bordo pruge, užasan, najblaže rečeno..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Odavno se Cimi nije spomenuo i njegov aktuelni odlazak iz kluba?
Planira li igrati LP i poslije Evrope ici, ili ce brze bolje da se proda?
Ma mozda se nece ni prodati..Bgm slabo ce ko izvaliti milijon eura za igraca iz nase lige..Zip je napisao/la:Odavno se Cimi nije spomenuo i njegov aktuelni odlazak iz kluba?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: Odg: FK Sarajevo
Prema Avazu, Hebibović je naš s tim da prema njegovoj izjavi ako ne ispadne sta u inostranstvu potpisat će, a kakve smo srece uletit ce turci. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da ce se ove pare usmjeriti na igracki kadar,makar malo posto nam treba nenormalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro jutro bordo braćo.
Al'pašino svi smo lopovi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Head je napisao/la:Joj Dine kvarnjaka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dino brat.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Dino Kralj. Vidis da taj insan istinski voli ovaj klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.