Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Bravo Štila majstore

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja za Pogon cuo nisam do sada hehe bravo Stilicu bod protiv Pogona
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Daj ba banuj neko ovog Romana, ofirno trola hehe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobar je Roman momak hehe
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Štilić najbolji asistent lige, a izgleda da je dobio otkaz u Wisli i pişe se da bi mogao ponovo u Lech.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kakav otkaz najboljem igracu WisleSheyi je napisao/la:Štilić najbolji asistent lige, a izgleda da je dobio otkaz u Wisli i pişe se da bi mogao ponovo u Lech.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nije otkaz, nego nije produžio ugovor. On se ponaša dosta neprofesionalno. Kao, dokazao sam da znam, sad odoh dalje. Samo da se opet ne desi Ukrajina ili Turska. Umjesto da je ost'o, i pokušao izgraditi određenu vrstu kontinuiteta koji mu itekako fali od odlaska iz Lecha, on nastavlja da "luta" i da "traži" sebe. Jedan od 3 glavna igrača Lecha u ono doba koji nije išao korak naprijed, nego je uvijek imao nejasne ciljeve, i nejasne odluke.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.

1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA ZELJO
Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuj ti ne kontas, a zezas ?emir79 je napisao/la:Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
To kod Papeta ne bi moglo, ovaj nije ni zasluzio poziv, prepozn'o je to Pape i nije ga ni zvao. Igrace koji igraju u zivotnoj formi ne zove a zove ove polovnjake koji se prikljucuju 2 dana prije utakmicu.emir79 je napisao/la:Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1946
Stojčeva u repku 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako ih Hairlija samara. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ne vjerujem kakvi mozgovi
Idolu kod Safeta nije mogao doći 2 dana ranije zato što su se kod Safeta okupljali 2 sata prije utakmice.
Zovite Stojčeva, ovo je protiv pravila ženevske konvencije šta se pitarima radi
Idolu kod Safeta nije mogao doći 2 dana ranije zato što su se kod Safeta okupljali 2 sata prije utakmice.
Zovite Stojčeva, ovo je protiv pravila ženevske konvencije šta se pitarima radi
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mi bi ipak Kerlu.FaraonTM je napisao/la:Stojčeva u repku
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ne treba, imaju Cocalić i Zukanović. Možda Tatko ili Dupovac da ulete a može i Seda Torlakemir79 je napisao/la:Mi bi ipak Kerlu.FaraonTM je napisao/la:Stojčeva u repku
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa sta ti nije jasno poljska liga se igrala u nedelju i Stila je igraoHead je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: denza, EdinjoBos, legendarnadruga, StevieG8 i 24 gosta.