Kako drugačije opisati ovo danas. Sramota za državu, naciju, grad i FK Sarajevo. Ovi retardirani idioti, klošari, nožari, kriminalci jednom rječju preuzimaju naše društvo. Pa samo kad pogledaš snimak na TV-u život ti se zgadi. S ledja udara policajca letvom u potiljak iako mu ovaj nista nije uradio, pa onda jadne redare tuku, bez ikakvog povoda. i to tipovi koji su najveći ****, rak rana ovog društva, neobrazovani majmuni iza imena jedne institucije kakvo je FK Sarajevo liječe svoje frustracije udarajući, razbijajući, psovajući itd...
Sve se to ponese iz kuće, a djeca su danas kao kerovi pušteni s lanca, covjece sretnu te klinci od 15-16 god i traze pare, mob. prijete, vade noževe i takvi su danas napravili ono ruglo za ovu državu i grad Sarajevo.. Pa zar nakon svega što smo prošli treba dopustiti onoj balavurdiji da kolo vodi, da napada na ulici, krade, bije, kolje, uništava i pravi nerede na stadionu gdje je jedino igri i fair playu mjesto..Ovo danas nikakve veze nema ni sa tim što sarajevo nije dobilo, naki folovi za vedrana ovo ono, ma dajjj, gomila debila i majmuna je okaljala ime tog nesretnog mladića, pokoj ili rahmet mu duši, tukući i razbijajući sve što im je na putu. Pa i ja sam navijač bio sam na utakmicama ali ja dodjem s razlogom da uzivam u igri, pa pobjedili ne pobjedili nije smak svijeta, a ne s namjerom da se tučem bez ikakvog povoda, da provociram, psujem...Ljudi koji iskreno vole svoj klub nikad to neće uraditi, a ova gomila debila koja je svoje utočište našla u tim tzv. navijačkim skupinama liječi svoje lične i idiotske frustracije, pošto vjerovatno nisu u životu nista postigli pa onda svak mu je kriv i bij sve...
Pa zar su nam očevi ginuli za ovo, da njihovu djecu teroriziraju kriminalci i največi šljam ovog društva...
Policiji dat ogromne ovlasti na utakmicama, treba više postaviti primjer za sva vremena, jer ovi momci što ovo rade nikako ne doprinose napredku ovog društva, samo ga narušavaju,,, pa zašto su nam onda i potrebni????
u čemu su dobri ovi momci što su danas ovaj belaj napravili?? kako oni mogu pomoć ovom društvu????
Stvarno sam se nasekirao gledajući one potresne slike danas iz sarajeva, tuga velika....
Pozz svim dobrim ljudima