FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hare_BvB
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 02:13

SRAMOTA!!!!! :( :( :( :(

Kako drugačije opisati ovo danas. Sramota za državu, naciju, grad i FK Sarajevo. Ovi retardirani idioti, klošari, nožari, kriminalci jednom rječju preuzimaju naše društvo. Pa samo kad pogledaš snimak na TV-u život ti se zgadi. S ledja udara policajca letvom u potiljak iako mu ovaj nista nije uradio, pa onda jadne redare tuku, bez ikakvog povoda. i to tipovi koji su najveći ****, rak rana ovog društva, neobrazovani majmuni iza imena jedne institucije kakvo je FK Sarajevo liječe svoje frustracije udarajući, razbijajući, psovajući itd...
Sve se to ponese iz kuće, a djeca su danas kao kerovi pušteni s lanca, covjece sretnu te klinci od 15-16 god i traze pare, mob. prijete, vade noževe i takvi su danas napravili ono ruglo za ovu državu i grad Sarajevo.. Pa zar nakon svega što smo prošli treba dopustiti onoj balavurdiji da kolo vodi, da napada na ulici, krade, bije, kolje, uništava i pravi nerede na stadionu gdje je jedino igri i fair playu mjesto..Ovo danas nikakve veze nema ni sa tim što sarajevo nije dobilo, naki folovi za vedrana ovo ono, ma dajjj, gomila debila i majmuna je okaljala ime tog nesretnog mladića, pokoj ili rahmet mu duši, tukući i razbijajući sve što im je na putu. Pa i ja sam navijač bio sam na utakmicama ali ja dodjem s razlogom da uzivam u igri, pa pobjedili ne pobjedili nije smak svijeta, a ne s namjerom da se tučem bez ikakvog povoda, da provociram, psujem...Ljudi koji iskreno vole svoj klub nikad to neće uraditi, a ova gomila debila koja je svoje utočište našla u tim tzv. navijačkim skupinama liječi svoje lične i idiotske frustracije, pošto vjerovatno nisu u životu nista postigli pa onda svak mu je kriv i bij sve...
Pa zar su nam očevi ginuli za ovo, da njihovu djecu teroriziraju kriminalci i največi šljam ovog društva...
Policiji dat ogromne ovlasti na utakmicama, treba više postaviti primjer za sva vremena, jer ovi momci što ovo rade nikako ne doprinose napredku ovog društva, samo ga narušavaju,,, pa zašto su nam onda i potrebni????
u čemu su dobri ovi momci što su danas ovaj belaj napravili?? kako oni mogu pomoć ovom društvu????

Stvarno sam se nasekirao gledajući one potresne slike danas iz sarajeva, tuga velika....

Pozz svim dobrim ljudima
Der Mann für die entscheidenden Tore.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 22 apr 2010, 02:19

Hare ajde na spavanje i naleti nekad na tekmu posto vidim nisi nikad u zivotu bio

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 apr 2010, 02:19

Hare_BvB je napisao/la:SRAMOTA!!!!! :( :( :( :(

Kako drugačije opisati ovo danas. Sramota za državu, naciju, grad i FK Sarajevo. Ovi retardirani idioti, klošari, nožari, kriminalci jednom rječju preuzimaju naše društvo. Pa samo kad pogledaš snimak na TV-u život ti se zgadi. S ledja udara policajca letvom u potiljak iako mu ovaj nista nije uradio, pa onda jadne redare tuku, bez ikakvog povoda. i to tipovi koji su najveći ****, rak rana ovog društva, neobrazovani majmuni iza imena jedne institucije kakvo je FK Sarajevo liječe svoje frustracije udarajući, razbijajući, psovajući itd...
Sve se to ponese iz kuće, a djeca su danas kao kerovi pušteni s lanca, covjece sretnu te klinci od 15-16 god i traze pare, mob. prijete, vade noževe i takvi su danas napravili ono ruglo za ovu državu i grad Sarajevo.. Pa zar nakon svega što smo prošli treba dopustiti onoj balavurdiji da kolo vodi, da napada na ulici, krade, bije, kolje, uništava i pravi nerede na stadionu gdje je jedino igri i fair playu mjesto..Ovo danas nikakve veze nema ni sa tim što sarajevo nije dobilo, naki folovi za vedrana ovo ono, ma dajjj, gomila debila i majmuna je okaljala ime tog nesretnog mladića, pokoj ili rahmet mu duši, tukući i razbijajući sve što im je na putu. Pa i ja sam navijač bio sam na utakmicama ali ja dodjem s razlogom da uzivam u igri, pa pobjedili ne pobjedili nije smak svijeta, a ne s namjerom da se tučem bez ikakvog povoda, da provociram, psujem...Ljudi koji iskreno vole svoj klub nikad to neće uraditi, a ova gomila debila koja je svoje utočište našla u tim tzv. navijačkim skupinama liječi svoje lične i idiotske frustracije, pošto vjerovatno nisu u životu nista postigli pa onda svak mu je kriv i bij sve...
Pa zar su nam očevi ginuli za ovo, da njihovu djecu teroriziraju kriminalci i največi šljam ovog društva...
Policiji dat ogromne ovlasti na utakmicama, treba više postaviti primjer za sva vremena, jer ovi momci što ovo rade nikako ne doprinose napredku ovog društva, samo ga narušavaju,,, pa zašto su nam onda i potrebni????
u čemu su dobri ovi momci što su danas ovaj belaj napravili?? kako oni mogu pomoć ovom društvu????

Stvarno sam se nasekirao gledajući one potresne slike danas iz sarajeva, tuga velika....

Pozz svim dobrim ljudima
E HAJD KAD SI SVE TO REKAO RECI MI .....JEL IKO OD IGRACA JEDNOG I DRUGOG TIMA POVRIJEDJEN=??? nije
jel iko od urave njihove ŠB ppovrijedjen NIJE
jel iko od nase uprave povrijedjen NAZALOST NIJE
to sto je policija nevina to mozes ti pricati koji si bio na 0 UTAKMICA ,ONI SU DUGO OVO TRAZILI I NA KRAJU DOBILI,ZNACI godinama UDARAJU,A DANAS SU BILLI UDARANI,PA NEK STISNU IDUCI PUT,....ti si mi kao se nasikira,pa kada se sikiras zasto nisi otisao na proteste onih boraca i invalida...oni su zasluzni sto si zoiv i sto imas internet...pa i njih OVA ISTA JADNA POLICIJA KOJU TI ZALIS danas klepa ko zadnju stoku??? sta kazes na ovo??? PAMETNI???
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 apr 2010, 02:22

johnnyHZ...samo da mi je tvoj mozak na 5 sek da vidim sta je to u njemu,
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 02:26

johnnyHZ je napisao/la:pa jarane ovo je BALKAAN ...ev ti primjer danas ljudi koji su 4 godine glavu u torbi nosli,nece jedan konj kojeg mi placamo svojim parama da izadje i kaze u cemu je problem,jer on misli da nema problema..i sa d treba FINO SA NJIM....ovo je BALKAN i treba samo silom i u glavu..nikako drugacije,od vlade,saveza,uprava klubova i td i td.......ajd sad reci,na koji nacin FIN da otjeras upravu kluba,nogometni savez,i na kraju POLITICARE IZ VLADE KOJI U NAJVECOJ RECESIJI SEBI POVECAVAJU PLATE KOJE NEMIJU NI EVROPSKI PARLAMENTARCI???? NA FINI NACIN,ONO JEL VI NAS KAMENJEM MI VAS HLJEBOM,AJD BUDI REALAN???

realan sam brate..ja vas podrzavam u ovome, svo vrijeme to govorim, ali nepodrzavam ovakav nacin, bar ja nepodrzavam nasilje..uprava mora biti out..sve i da nema nacina moglo je neko dijete nastradati ili neciji otac nije bitno..sad to i nije toliko bitno oko uprave i igraci tu snose dio krivice za lose rezultate..jedini nacin koji je itekako moguc jeste neki bojkot neodlaskom na tekme i neplacanjem karte..oni tu imaju ogromnu financijsku podrsku od koje zive!! to je kod nas upalilo!! citava stara uprava je out, a nova kakvu nismo mogli ni sanjati...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 apr 2010, 02:26

19TM87 je napisao/la:johnnyHZ...samo da mi je tvoj mozak na 5 sek da vidim sta je to u njemu,
HAJ MARS SA TEME STRUMFETO ....NAPORAN SI PRAVO.....jel te ko sta pitao????jel imas svoj jadni penal,crveni klub??''vozdra...ako nema sta pametno(za koga navijas sumnjam) reci nemoj se ni javljati....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 apr 2010, 02:28

Samo jedno pitanje:

Jesu rezervne klupe za igrace policija??

Jel policija mozda svecana loza,pa sve treba demolirati??

Koliko sam primjetio,na samoj utakmici nije bilo ni 10 drotova,tako da te izgovore da ste ganjali policiju padaju u vodu,zna se gdje su danas bili sakriveni ko misevi,mogli ste ih nalupati,a ne rusiti stadione

Da ne govorim da mozda kojim slucajem smo danas sa onakvim ponasanjem i ispadima mozda dali povoda ljudima u ŠB da kazu sutra da ovo sto je danas ucinjeno i napravljeno,da je repriza dogadjaja iz ŠB i tako da pokazemo-dokazemo da smo krivi za sve sto dogadjali,iako nije istina :roll: :roll:

Dokle da navijace i huligane stavljamo u isti koš

Navijaci nece rusiti svoj stadion i drugi dom,niti ce u stolicama traziti izgovor sto nisu kamenovali policiju pred Vladom FBiH,ali ce huligani sigurno ponoviti danasnje dogadjaje i truditi se da svaki put bude jos jace i jos zustrije sve dok mi to toleriramo i dopustamo da navijaca i huligana smatramo istim i jednakim

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 apr 2010, 02:28

ChelseaFann11 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:pa jarane ovo je BALKAAN ...ev ti primjer danas ljudi koji su 4 godine glavu u torbi nosli,nece jedan konj kojeg mi placamo svojim parama da izadje i kaze u cemu je problem,jer on misli da nema problema..i sa d treba FINO SA NJIM....ovo je BALKAN i treba samo silom i u glavu..nikako drugacije,od vlade,saveza,uprava klubova i td i td.......ajd sad reci,na koji nacin FIN da otjeras upravu kluba,nogometni savez,i na kraju POLITICARE IZ VLADE KOJI U NAJVECOJ RECESIJI SEBI POVECAVAJU PLATE KOJE NEMIJU NI EVROPSKI PARLAMENTARCI???? NA FINI NACIN,ONO JEL VI NAS KAMENJEM MI VAS HLJEBOM,AJD BUDI REALAN???

realan sam brate..ja vas podrzavam u ovome, svo vrijeme to govorim, ali nepodrzavam ovakav nacin, bar ja nepodrzavam nasilje..uprava mora biti out..sve i da nema nacina moglo je neko dijete nastradati ili neciji otac nije bitno..sad to i nije toliko bitno oko uprave i igraci tu snose dio krivice za lose rezultate..jedini nacin koji je itekako moguc jeste neki bojkot neodlaskom na tekme i neplacanjem karte..oni tu imaju ogromnu financijsku podrsku od koje zive!! to je kod nas upalilo!! citava stara uprava je out, a nova kakvu nismo mogli ni sanjati...
izvini ali bojkot mogu uradit i samo jadnici koji su nemocni.....bojkot je izraz NEMOCI....a sa kriminalcima i lopovima nema fino,nego ovako kako je danas bilo.....bojkotom pokazujes nemoc, i ostavljas svoj klub ....ne igraacce,ne upravu,nego KLUB .....letice ova **** iz kluba sve do jednoga,a pjesam sa sjevera nikada nece prestati ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 apr 2010, 02:29

pa tebi nije nista pametno sto tebi ne odgovara...evo pametno., bravo nek ste uletili tako treba, m...er im njihovu, nek ste sve polupali , zao mi je sto nistte onog drota dokrajcili....ja mislim da si sad zadovoljan mojim postom, haj pozzz
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 02:30

@ johnnyHZ

Meni nije jasno sta je s tobom, ko ti je napunio glavu tim glupostima oko policije. Vjerovatno puno vidjas po tribini i cujes od raje ono ACAB a ne znas ni zasto ni nista. HAJDE malo zamisli kako bi bilo da nema policije, da vlada totalna anarhija ako uopste znas sta to znaci. Na danasnjim demonstracijama pred zgradom vlade se koristila minimalna sila, odnosno drotovi su dali sve od sebe da ne udaraju borce, vec samo da im onemoguce ulaz u zgradu sto su i postigli suzavcem. Nemoj se bolan doticati necega o cemu veze nemas. U ratu, ko je prvi stao u odbranu nego policija i pripadnici specijalaca. Da ponovo dodje do sraanja, ponovo bi ti isti specijalci koje ti mrzis i pljujes po njima stali u odbranu. Vjerovatno si mlad, cak mislim da nemas vise od 18 godina i previse si zaludjen ovim navijacima, ultrasima casualcima i ostalim glupostima. previse gledas football factory i gsh. odmori malo, razmisli sta govoris...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 02:33

johnnyHZ je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:SRAMOTA!!!!! :( :( :( :(

Pozz svim dobrim ljudima
E HAJD KAD SI SVE TO REKAO RECI MI .....JEL IKO OD IGRACA JEDNOG I DRUGOG TIMA POVRIJEDJEN=??? nije
jel iko od urave njihove ŠB ppovrijedjen NIJE
jel iko od nase uprave povrijedjen NAZALOST NIJE
to sto je policija nevina to mozes ti pricati koji si bio na 0 UTAKMICA ,ONI SU DUGO OVO TRAZILI I NA KRAJU DOBILI,ZNACI godinama UDARAJU,A DANAS SU BILLI UDARANI,PA NEK STISNU IDUCI PUT,....ti si mi kao se nasikira,pa kada se sikiras zasto nisi otisao na proteste onih boraca i invalida...oni su zasluzni sto si zoiv i sto imas internet...pa i njih OVA ISTA JADNA POLICIJA KOJU TI ZALIS danas klepa ko zadnju stoku??? sta kazes na ovo??? PAMETNI???
E zbog takvog razmišljanja se ovo danas i desilo,,,, ne mogu da vjerujem, pa zbog cega si ti toliko ljut na policiju, koja te eto bije bez razloga, ja ne znam sto se to meni ne desava,,,ali et tebi jest,,,, jesi ti retardiran covjece, šta ti je redar kriv, kakve ti frustracije liječiš. imaš li išta vrijedno i lijepo u životu osim tog psovanja, sranja, tuče i sl...
Kako možeš da opravdavaš ovo danas,,, ne mogu da vjerujem,

lijepi kućni odgoj.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 02:36

no limit je napisao/la:Hare ajde na spavanje i naleti nekad na tekmu posto vidim nisi nikad u zivotu bio
100 % u pravu ;)

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 apr 2010, 02:38

vama se treba zabraniti ulaz na utakmice... od pocetka sezone ste izazvali najvise nereda, kako kod kuce tako i u gostima.. ugledajte se na manijake, lesinare, red army, itd. koji nisu napravili nijedan incident ove godine
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 apr 2010, 02:39

Hare_BvB je napisao/la:
no limit je napisao/la:Hare ajde na spavanje i naleti nekad na tekmu posto vidim nisi nikad u zivotu bio
100 % u pravu ;)
sluasj medo..moj kucni odgojj je onakakv kakav jeste,a tvoj ocito jos gori jer pricas i tracas stvari koje neznas i nerazumijes se u tto ;)
hadj sad idi spavaj davno si trebao......

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 apr 2010, 02:43

.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 apr 2010, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 02:43

johnnyHZ je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:

izvini ali bojkot mogu uradit i samo jadnici koji su nemocni.....bojkot je izraz NEMOCI....a sa kriminalcima i lopovima nema fino,nego ovako kako je danas bilo.....bojkotom pokazujes nemoc, i ostavljas svoj klub ....ne igraacce,ne upravu,nego KLUB .....letice ova **** iz kluba sve do jednoga,a pjesam sa sjevera nikada nece prestati ;)

heh sve ti to izgleda fino...ali ako ste ovim danas pokazali moc onda nemam rijeci al eto...i ja se nadam da ce letit da se to sta poboljsa pa da idemo zajedno u evropu i pokazemo ko smo mi sarajlije!!!
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 22 apr 2010, 02:45

Janez je napisao/la:Samo jedno pitanje:

Jesu rezervne klupe za igrace policija??

Jel policija mozda svecana loza,pa sve treba demolirati??

Koliko sam primjetio,na samoj utakmici nije bilo ni 10 drotova,tako da te izgovore da ste ganjali policiju padaju u vodu,zna se gdje su danas bili sakriveni ko misevi,mogli ste ih nalupati,a ne rusiti stadione

Da ne govorim da mozda kojim slucajem smo danas sa onakvim ponasanjem i ispadima mozda dali povoda ljudima u ŠB da kazu sutra da ovo sto je danas ucinjeno i napravljeno,da je repriza dogadjaja iz ŠB i tako da pokazemo-dokazemo da smo krivi za sve sto dogadjali,iako nije istina :roll: :roll:

Dokle da navijace i huligane stavljamo u isti koš

Navijaci nece rusiti svoj stadion i drugi dom,niti ce u stolicama traziti izgovor sto nisu kamenovali policiju pred Vladom FBiH,ali ce huligani sigurno ponoviti danasnje dogadjaje i truditi se da svaki put bude jos jace i jos zustrije sve dok mi to toleriramo i dopustamo da navijaca i huligana smatramo istim i jednakim
Da slikice potvrde moje navode pogledajte na portalima kao sto je Sarajevo iksic

Na slikama ne vidim policiju i specijalu pa da se mora rusiti pola stadiona,iako ih ne opravdam jer sam i ja licno dozivio marisanu iza utakmice,kad su "mangupi" uspjeli izaci iz Vlade pa poceli da udaraju koja stignu :twisted: :roll:
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 22 apr 2010, 02:47, ukupno mijenjano 4 puta.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 02:45

johnnyHZ je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:
100 % u pravu ;)
sluasj medo..moj kucni odgojj je onakakv kakav jeste,a tvoj ocito jos gori jer pricas i tracas stvari koje neznas i nerazumijes se u tto ;)
hadj sad idi spavaj davno si trebao......
WTF, šta tračam?????

Šta ima tu da se razumije čovječe, šta???? Šta imam razumiti tu kada gomila kriminalaca napada nedužne ljude, kakve veze to ima s odlaskom na jednu utakmicu...ko vama puni glave....zapitajte se već jednom, kakvi su to motivi tako veliki da se bije sve redom, kakvi????? to što nisu dobili utakmicu????? je li to normalno????

OSVJESTITE SE!!!!!

bismarck
Kontakt:

Post Postao/la bismarck » 22 apr 2010, 02:58

brate iskreno mene zaboli sta se tamo desava..ja niti cam ikada bio na tekmi celzija niti cu biti, uostalom to nije nasa stvar..oni imaju svoj zakon mi svoj...ako mislis da je to fino uredu..jesam u pravu??[/quote]
pa jarane ovo je BALKAAN ...ev ti primjer danas ljudi koji su 4 godine glavu u torbi nosli,nece jedan konj kojeg mi placamo svojim parama da izadje i kaze u cemu je problem,jer on misli da nema problema..i sa d treba FINO SA NJIM....ovo je BALKAN i treba samo silom i u glavu..nikako drugacije,od vlade,saveza,uprava klubova i td i td.......ajd sad reci,na koji nacin FIN da otjeras upravu kluba,nogometni savez,i na kraju POLITICARE IZ VLADE KOJI U NAJVECOJ RECESIJI SEBI POVECAVAJU PLATE KOJE NEMIJU NI EVROPSKI PARLAMENTARCI???? NA FINI NACIN,ONO JEL VI NAS KAMENJEM MI VAS HLJEBOM,AJD BUDI REALAN???[/quote]

a da glasas mozda?
sto se tice ovog drugog... sve sami mangupi kad se krene u rulji na jednog policajca, bas je za pohvaliti ovo sto se danas uradilo, ima li iko od vas centralni nervni sistem?

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 22 apr 2010, 03:04

100 % u pravu ;)[/quote]
hadj sad idi spavaj davno si trebao......[/quote]

WTF, šta tračam?????

Šta ima tu da se razumije čovječe, šta???? Šta imam razumiti tu kada gomila kriminalaca napada nedužne ljude, kakve veze to ima s odlaskom na jednu utakmicu...ko vama puni glave....zapitajte se već jednom, kakvi su to motivi tako veliki da se bije sve redom, kakvi????? to što nisu dobili utakmicu????? je li to normalno????

OSVJESTITE SE!!!!![/quote]

Hare ja se potpuno slazem stobom i ustedio si mi 10 min jer da nisi ti napisao tvoj prvi post ja bih sigurno...

a za ove momke koji pisu kako je policija dobila ono sto je zasluzila, kako samo silom treba rijesavati probleme, to su poslijedice konglomerata losih stvari koje su nam se desile i dalje se desavaju...

Ja mislim da se svi slazemo da je uprava katastrofa, svi se slazemo da nam je drzava ko losa zajebancija, itd.

razlikujemo se samo u nacinu razmisljanja oko rijesavanja problema...

kriviti policiju za socialno ekonomsko stanje je isto ko kriviti metke i oruzje za rat...oni izvrsavaju naredjenje u cekanju te jadne plate da bi svoju familiju izdrzavali u ovom haoticnom maltene anarhistickom drustvu...

POSTO ONI KOJI BI TREBALI OVO CITATI NEMAJU STRPLJENJA? ZA NJIH VELIKIM SLOVIMA: SNAGA KLADE VALJA A UM CARUJE....

OBRAZUJMO SE ZA BOLJE SUTRA;

P.S. i da se silom moze rijesiti nesto i da se moze promjeniti zar nam nije jasno da se mogu prebiti par redara i policajaca a onda kad dodje kordon policije i specijalaca svi se razbjeze il odma il nakon batina i privoda. Ispraznimo nasu opstu frustraciju na neke bolje civilizovanije nacine...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 58 gostiju.