1. HNL
Re: 1. HNL
Istra ima stvarno odlicnu posjetu u odnosu na rezultate, ali taj tim kao da prati 5.000 istih ljudi od kojih pola dodje na utakmicu, a pola je u obavezama. Zelim im sve najbolje, prije svega pun stadion, ali ta Istra od kad igra na novoj Drosini nije napunila stadion.
Na otvaranju je reprezentacija protiv Ceske napunila, tri dana kasnije Istra protiv Dinama nije. Igrali polufinale kupa protiv najveceg rivala, Rijeke i opet nisu napunili. To me malo kopka. Nadam se da ce ih ameri malo razdrmat i da Pula poludi za klubom, ali s obzirom na bankrote, promjene imena, zamjene za rang natjecanja, ujedinjavanje klubova i sve sto su prozivili cisto sumnjam da ce privuci onoliko koliko bi trebali.
Lucko? Daj jbt, pa mogli su naci neki klub koji ce biti podrzan od publike i koji ce na gostovanjima izazvati neko interesovanje. Drago mi je da se investira, al mislim da nece uloziti toliko da budu u vrhu. To ce biti borba za opstanak i promocija igraca da bi ih se prodalo dalje.
Za Osijek se nadam da ce rijesit sve dugove kroz godinu dana, stabilizirat se i onda borba za Europu.
Na otvaranju je reprezentacija protiv Ceske napunila, tri dana kasnije Istra protiv Dinama nije. Igrali polufinale kupa protiv najveceg rivala, Rijeke i opet nisu napunili. To me malo kopka. Nadam se da ce ih ameri malo razdrmat i da Pula poludi za klubom, ali s obzirom na bankrote, promjene imena, zamjene za rang natjecanja, ujedinjavanje klubova i sve sto su prozivili cisto sumnjam da ce privuci onoliko koliko bi trebali.
Lucko? Daj jbt, pa mogli su naci neki klub koji ce biti podrzan od publike i koji ce na gostovanjima izazvati neko interesovanje. Drago mi je da se investira, al mislim da nece uloziti toliko da budu u vrhu. To ce biti borba za opstanak i promocija igraca da bi ih se prodalo dalje.
Za Osijek se nadam da ce rijesit sve dugove kroz godinu dana, stabilizirat se i onda borba za Europu.
Kad ovi Ameri preuzmu Istru i onda nakon par godina kad skontaju sta radi Dinamo pa pocnu tuzbe frcati 
Smijesno sto se tice Luckog ali tu vjerovatno nisu cista posla.
Najvise bih volio da Slaven Belupo dobije nekog investitora

Smijesno sto se tice Luckog ali tu vjerovatno nisu cista posla.
Najvise bih volio da Slaven Belupo dobije nekog investitora

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Belupo ima investitore, njih drzi Podravka, zato se u zovu Belupo po farmaceutskoj tvrtci koju drzi Podravka. Formalno nisu vlasnici, ali su najveci sponzori, imaju i pravo na ime, sve je jasno. Problem je tu sto Podravka vec koju godinu ne posluje bas najbolje pa je Slaven malo podlegao tome.
A sama tvrtka se vise bazira na zenski rukometni klub koji je puno jeftiniji, a dobro gura u europskim okvirima.
Za Lucko stoji, tu je neki privatni interes, zato su i uzeli tako mali klub. Pa bolje da su u Zadar ulozili.
A sama tvrtka se vise bazira na zenski rukometni klub koji je puno jeftiniji, a dobro gura u europskim okvirima.
Za Lucko stoji, tu je neki privatni interes, zato su i uzeli tako mali klub. Pa bolje da su u Zadar ulozili.
Znao sam da stoji Podravka a i Belupo a i isto tako da Podravka ne posluje lose pa sam se nadao da moze neko uletiti sa nekom lovom i pogurati ih prema vrhu jer su mi drag klub.
Zadar mi nikad nije bio drag, radije bih Inter Zaprešič ili Cibaliu
Zadar mi nikad nije bio drag, radije bih Inter Zaprešič ili Cibaliu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Oces rec da si znao da Podravka ne posluje dobro? 
Ma cisto sumnjam da su oni za prodaju. Stabilan su klub, a vala su i meni dragi pa bi volio da su opet u vrhu, al polako, vjerujem da ce , moraju se trznut, vidis da svi nalaze neke investitore, moraju i oni nac jos kojeg sponzora.
Zadar ni meni nije drag, ali bi ih postovao da imaju normalan stadion, da su im place redovne i da igraju solidno. Ovako nemaju stadiona, nemaju para, borba za opstanak i to znaci da je stadion prazan. Kad su tek usli imali su neku publiku, ali su ju izgubili. Zadar je velik grad i imaju potencijala, ali pored Hajduka to mogu tesko iskoristiti.
Zapresic ista stvar. Pored Dinama jako tesko mogu imati publiku, ali bi svakako bilo napeto kada bi neki klub iz predgradja Zagreba postao pravi rival Dinamu, tj kada bi protiv Dinama napunili stadion i kada bi cijeli stadion navijao za njih, a ne Dinamo.
Cibalia bi bila pun pogodak. Stadion im ima potencijala, a i Vinkovci vole Cibaliu. Bio sam tamo par puta i nisam bas zamjetio da se navija za Dinamo i Hajduk.

Ma cisto sumnjam da su oni za prodaju. Stabilan su klub, a vala su i meni dragi pa bi volio da su opet u vrhu, al polako, vjerujem da ce , moraju se trznut, vidis da svi nalaze neke investitore, moraju i oni nac jos kojeg sponzora.
Zadar ni meni nije drag, ali bi ih postovao da imaju normalan stadion, da su im place redovne i da igraju solidno. Ovako nemaju stadiona, nemaju para, borba za opstanak i to znaci da je stadion prazan. Kad su tek usli imali su neku publiku, ali su ju izgubili. Zadar je velik grad i imaju potencijala, ali pored Hajduka to mogu tesko iskoristiti.
Zapresic ista stvar. Pored Dinama jako tesko mogu imati publiku, ali bi svakako bilo napeto kada bi neki klub iz predgradja Zagreba postao pravi rival Dinamu, tj kada bi protiv Dinama napunili stadion i kada bi cijeli stadion navijao za njih, a ne Dinamo.
Cibalia bi bila pun pogodak. Stadion im ima potencijala, a i Vinkovci vole Cibaliu. Bio sam tamo par puta i nisam bas zamjetio da se navija za Dinamo i Hajduk.
Bas sam to htio reci
Jedno vrijeme je Slaven bio u vrhu, igrali kvalifikacije za Europu i izgledali odlicno na terenil. Atmosfera isto bila super. Jesu stabilni ali kad se Istra pojaca, pa Osijek uz Rijeku, Dinamo, Hajduk i Lokomotivu bit ce im zeznuto a i Split cesto zna biti zeznut.
Zadar zna da napuni tribine, makar su u kosarci znali a u nogometu bez nekog jakog investitora nemaju sta traziti jer svi gore nabrojani imaju nekakvu finansijsku stabilnost, ili ce je imati naredne sezone.
Zapresic mi je nenormalno drag klub, ne znam iz kojeg razloga a vjerovatno mogu da napune neki manji stadion i da budu onaj lijepi provincijski klub
Cibalia mi je draga jer kad su usli jednom prilikom u HNL igrali su u prvom kolu sa Dinamom i izgubili tu tekmu 4:0, cini mi se kod kuce i onda mi je bilo zao njihov igraca i uvijek sam im zelio sve pobjeda a u Vinkovcima je atmosfera super
Nego, sta bude sa Karlovcem ? Oni su imali dobre navijace
A nije mi ni jasno zasto Dugopolje nema vise ambicija prema vrhu, znam da imaju vrhunski stadion
Vjerovatno zbog sredine u kojoj se nalaze, manje podrucje i ne toliko puno navijaca.

Jedno vrijeme je Slaven bio u vrhu, igrali kvalifikacije za Europu i izgledali odlicno na terenil. Atmosfera isto bila super. Jesu stabilni ali kad se Istra pojaca, pa Osijek uz Rijeku, Dinamo, Hajduk i Lokomotivu bit ce im zeznuto a i Split cesto zna biti zeznut.
Zadar zna da napuni tribine, makar su u kosarci znali a u nogometu bez nekog jakog investitora nemaju sta traziti jer svi gore nabrojani imaju nekakvu finansijsku stabilnost, ili ce je imati naredne sezone.
Zapresic mi je nenormalno drag klub, ne znam iz kojeg razloga a vjerovatno mogu da napune neki manji stadion i da budu onaj lijepi provincijski klub

Cibalia mi je draga jer kad su usli jednom prilikom u HNL igrali su u prvom kolu sa Dinamom i izgubili tu tekmu 4:0, cini mi se kod kuce i onda mi je bilo zao njihov igraca i uvijek sam im zelio sve pobjeda a u Vinkovcima je atmosfera super

Nego, sta bude sa Karlovcem ? Oni su imali dobre navijace

A nije mi ni jasno zasto Dugopolje nema vise ambicija prema vrhu, znam da imaju vrhunski stadion

Vjerovatno zbog sredine u kojoj se nalaze, manje podrucje i ne toliko puno navijaca.
Karlovac je prosle sezone igrao trecu ligu i ispao sa par bodova. Mislim da su otisli i nize od cetvrte, tj. da su mozda cak u nekoj trecoj zupanijskoj.
Jedino sto o njima cujem je to o navijacima koji i dan danas prate klub.
Njihov stadion mi se ne svidja i zato ih nikad nisam volio
Dugopolje je imalo ambicije jedne sezone kada su zavrsili sedmi i kada drugoligas nije ulazio i oni su mogli uci da su bili medju pet, jer je pravilnik odredio da moze uci peti ukoliko ne zeli prvi, drugi, treci ili cetvrti. Oni su najrazvijenija opcina u drzavi i sigurno bi financijski izdrzali prvu ligu, al vjerujem da im je dobro i u drugoj. Manja je sredina, sumnjam da bi imali vecu podrsku, ali bi volio zbog stadiona da odigraju barem jednu sezonu.
Moje tihe patnje su Varteks i Marsonia
Jedino sto o njima cujem je to o navijacima koji i dan danas prate klub.
Njihov stadion mi se ne svidja i zato ih nikad nisam volio

Dugopolje je imalo ambicije jedne sezone kada su zavrsili sedmi i kada drugoligas nije ulazio i oni su mogli uci da su bili medju pet, jer je pravilnik odredio da moze uci peti ukoliko ne zeli prvi, drugi, treci ili cetvrti. Oni su najrazvijenija opcina u drzavi i sigurno bi financijski izdrzali prvu ligu, al vjerujem da im je dobro i u drugoj. Manja je sredina, sumnjam da bi imali vecu podrsku, ali bi volio zbog stadiona da odigraju barem jednu sezonu.
Moje tihe patnje su Varteks i Marsonia

Evo sad malo pogledao kako su zavrsili Varteks i Marsa. Varteks sam pratio cijelu sezonu, a ove nisam.
Varteks igra prvu zupanijsku ligu (peti rang), jedno kolo je do kraja. Cetvrti su od 16 ekipa s 53 boda, prvi NK Varazdin - SN ima 65 i oni su sigurno prvaci. Drugoplasirani Polet ima 57, Obres ima 54 pa se nekako nadam da ce ta tri iduce sezone biti bitku za prvo mjesto u kojoj ce Varteks zavrsiti prvi

Marsonia je igrala medjuzupanijsku ili ti ga 4.HNL. Zavrsili su prvi s 69 bodova, sest vise od drugoplasiranog Bedema. Tako su se brodjani ekspresno vratili u 3.HNL iz koje su ispali prosle sezone. Nadam se da nece biti prikovani za dno i da ce biti barem na sredini tablice. S obzirom da se u klub ne ulaze i da nemaju adekvatan stadion onda je ta 3.HNL neka realnost. Dok se desi neki napredak u u sezoni mogu izboriti 2.HNL i 1.HNL je pred vratima.
Sada u 2.HNL ulaze Dinamo 2 i Sibenik. Dogodine ce vjerujem uci i Rijeka 2, a kad tad i Hajduk 2. Ako se onda tu prikljuce Medjumurje i Marsonia pa nekad i Varteks uz jos par klubova koji trenutno igraju 2.HNL to ce biti stvarno zanimljiva liga.
Otelo je napisao/la:Zapresic mi je nenormalno drag klub, ne znam iz kojeg razloga a vjerovatno mogu da napune neki manji stadion i da budu onaj lijepi provincijski klub![]()

Izbori

- UltrasNotRed
- Kontakt:

Malo je klubova iz BiH igralo pred 55000 milja.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- gerdmuller
- Kontakt:
Prije par mjeseci su neki Austrijanci bili u gradu i raspitivali se za stanje u klubu...inace,trenutacna situacija je katastrofalna.Prosli tjedan su otisli najbolji igrac Puljic i vratar Filipovic u Lokomotivu.S trenutacnim kadrom bliza je treca nego prva liga.Signore je napisao/la: Cibalia bi bila pun pogodak. Stadion im ima potencijala, a i Vinkovci vole Cibaliu. Bio sam tamo par puta i nisam bas zamjetio da se navija za Dinamo i Hajduk.
U Vinkovcima ces rijetko kad nekoga vidjeti sa dresom nekog stranog kluba a kamoli Dinama ili Hajduka.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sokol Cikalleshi danas je u najvećem turskom gradu potpisao trogodišnji ugovor s Istanbul Basaksehirom, klubom koji je prošle sezone završio na četvrtom mjestu turske Superlige.
Albanski reprezentativac, sada već bivši igrač Splita, izrazio je zadovoljstvo zbog prelaska u klub koji će sljedeće godine igrati u Europi, a Crvenima se zahvalio na svemu što su mu pružili u ovoj sezoni
Vita est militia
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Novo pojačanje u Istri 1961 je 26-godišnji Crnogorac Stefan Nikolić, koji iza sebe već ima podeblji dosje na europskim i svjetskim travnjacima jer je igrao u Srbiji, Belgiji, Rumunjskoj, Koreji i Bugarskoj. Nikolić počinje trenirati sa zeleno-žutima, a ugovor sa njim će biti potpisan vjerojatno u ova dva-tri dana, samo se čekaju papiri od CSKA Sofije koja je dekretom izbačena u treću Bugarsku ligu
Vita est militia
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Drazen Besek novi trener Osijeka. Na prvoj prozivci se pojavili Mikulić, Malenica, Nevistić, Kurtović, M. Mišić, Grafina, Pavić, Špoljarić, Anić, Aganspahić, Ugarković, Šorša, Matas, Perošević, Škorić, Pongračić, Mioč, Špehar, Šimunec, Arsenić, Mandić, Lukić, Grgić, Štrkalj, Bekavac i Čakalić.
Zanimljivo je da ovaj mali Bekavac dogovorio suradnju, izuzetan igrac i vjerujem da ce biti pravo otkrice HNL a, inace je bio ponudjen i Zeljeznicaru prije 6 mjeseci dok je bio na ledu u Metalcu. Najbolji igrac 4 lige sa 19 godina .
Zanimljivo je da ovaj mali Bekavac dogovorio suradnju, izuzetan igrac i vjerujem da ce biti pravo otkrice HNL a, inace je bio ponudjen i Zeljeznicaru prije 6 mjeseci dok je bio na ledu u Metalcu. Najbolji igrac 4 lige sa 19 godina .
Vita est militia
Darko Misic i Muamer Svraka novi igraci Istre
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jel ovo onaj Bedem iz Bitangi i Princeza kad Kumerlea pokusavaju prodatSignore je napisao/la:Dobra
Evo sad malo pogledao kako su zavrsili Varteks i Marsa. Varteks sam pratio cijelu sezonu, a ove nisam.
Varteks igra prvu zupanijsku ligu (peti rang), jedno kolo je do kraja. Cetvrti su od 16 ekipa s 53 boda, prvi NK Varazdin - SN ima 65 i oni su sigurno prvaci. Drugoplasirani Polet ima 57, Obres ima 54 pa se nekako nadam da ce ta tri iduce sezone biti bitku za prvo mjesto u kojoj ce Varteks zavrsiti prviObzirom da su prosle sezone bili bitku za opstanak ovo im je veliki napredak, a nadam se da ce iduce sezone biti opet isto.
Marsonia je igrala medjuzupanijsku ili ti ga 4.HNL. Zavrsili su prvi s 69 bodova, sest vise od drugoplasiranog Bedema. Tako su se brodjani ekspresno vratili u 3.HNL iz koje su ispali prosle sezone. Nadam se da nece biti prikovani za dno i da ce biti barem na sredini tablice. S obzirom da se u klub ne ulaze i da nemaju adekvatan stadion onda je ta 3.HNL neka realnost. Dok se desi neki napredak u u sezoni mogu izboriti 2.HNL i 1.HNL je pred vratima.
Sada u 2.HNL ulaze Dinamo 2 i Sibenik. Dogodine ce vjerujem uci i Rijeka 2, a kad tad i Hajduk 2. Ako se onda tu prikljuce Medjumurje i Marsonia pa nekad i Varteks uz jos par klubova koji trenutno igraju 2.HNL to ce biti stvarno zanimljiva liga.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znam, moze bit
Jesu bili jaki, pogotovo kad je onaj isao u Inter igrat Kup FUFA 

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Radotic je odlican igrac, pravi momak, radnik i izizetno posten decko. Uvijek daje maksimalno i cudno je vidjeti da Split ne racuna na njega, a nemaju boljeg na toj poziciji. Vulic me pravo iznenadio, igraca koji igra na boku, a na pravom nivou moze odigrati i u vezi, cvrst na lopti, iskusan i konkurentan. Vrlo je moguce da ga Mladina u Siroki.Trojica prvotimaca Splita na koje u klubu nisu računali za sljedeću sezonu, dobili su papire i mogu napustili klub te promijeniti sredinu...
Tomislav Radotić, Goran Roce i Mario Kvesić sporazumno su raskinuli ugovor sa Splitom i mogu krenuti u potragu za novim klubom.
Vita est militia
Liga prvaka, drugo pretkolo
Group 3
Seeded
FC Steaua Bucureşti (ROU)
PFC Ludogorets Razgrad (BUL)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SRB)
Videoton FC (HUN)
KF Skënderbeu (ALB)
Unseeded
FC Dila Gori (GEO)
FK AS Trenčín (SVK)
Winner first qualifying round tie 2
FC Milsami Orhei (MDA)
Winner first qualifying round tie 4
CS Fola Esch (LUX)
Europska liga, prvo pretkolo
Group 5
Seeded
HNK Hajduk Split (CRO)
Debreceni VSC (HUN)
FK Željezničar (BIH)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)
Beitar Jerusalem FC (ISL)
Unseeded
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
Group 10
Seeded
WKS Śląsk Wrocław (POL)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
NK Lokomotiva Zagreb (CRO)
FC Botoşani (ROU)
FC Vaduz (LIE)
Birkirkara FC (MLT)
Unseeded
Ulisses FC (ARM)
NK Celje (SVN)
College Europa FC (GIB)
SP La Fiorita (SMR)
AUK Broughton FC (WAL)
Tskhinvali (GEO)
Ni jedan od tri predstavnika nebi smio imati problema ni sa jednim mogucim protivnikom. Rijeka je u drugom pretkolu EL, a grupe ce se objaviti naknadno.
Group 3
Seeded
FC Steaua Bucureşti (ROU)
PFC Ludogorets Razgrad (BUL)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SRB)
Videoton FC (HUN)
KF Skënderbeu (ALB)
Unseeded
FC Dila Gori (GEO)
FK AS Trenčín (SVK)
Winner first qualifying round tie 2
FC Milsami Orhei (MDA)
Winner first qualifying round tie 4
CS Fola Esch (LUX)
Europska liga, prvo pretkolo
Group 5
Seeded
HNK Hajduk Split (CRO)
Debreceni VSC (HUN)
FK Željezničar (BIH)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)
Beitar Jerusalem FC (ISL)
Unseeded
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
Group 10
Seeded
WKS Śląsk Wrocław (POL)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
NK Lokomotiva Zagreb (CRO)
FC Botoşani (ROU)
FC Vaduz (LIE)
Birkirkara FC (MLT)
Unseeded
Ulisses FC (ARM)
NK Celje (SVN)
College Europa FC (GIB)
SP La Fiorita (SMR)
AUK Broughton FC (WAL)
Tskhinvali (GEO)
Ni jedan od tri predstavnika nebi smio imati problema ni sa jednim mogucim protivnikom. Rijeka je u drugom pretkolu EL, a grupe ce se objaviti naknadno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.