FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samo kod nas je igrač od 25 godina još mlad.
- jaludovolimte
- Kontakt:
i igrač od 21 godinu starChWilla je napisao/la:samo kod nas je igrač od 25 godina još mlad.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
problem je naravno kada to javno kazes ispadne da si pitar,ovdje ocigledno moras govoriti da je mlijeko crno da se neko ne bi ljutioNevrijeme je napisao/la:Slažem se drug. Pusti ti ove ostale, treba malo gledati realnost ba. Mene uvijek neki strah kada pomislim na to, ovo što si ti napisao. Sve me neki strah da će ovo biti nama svima prekasno. Evo sada i ovo za Ordagića, znači dokaz da mi više ni meda ne možemo što se tiče transfera. Idemo onu našu klasičnu, daj šta daš...delinjo je napisao/la:nekada razmisljam da mi mozda nismo ni svjesni koliko je nisko pao nas klub kao jedan od najvecih na balkanu,najveci u nasoj drzavi,vise igraca iz selendre ne mozemo dovesti,nemamo stadion,nemamo sponzora,navijaca sve manje i mi opet neku nadu trazimo kao da lazemo sami sebe zavaravamo samo da drugi ne bi vidjeli nasu muku nazalost![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo ja bi se javio volonterski da radim ako treba. Imam određeno znanje iz grafičkog dizajna (na fakultetu su svi plakati bili "ispod moje ruke"), imam i dva biltena i časopisa na svoje ime (od korice do korice, znači dizajn publikacija također nije špansko selo) + imam određene ideje koje sežu do polja marketinga. Ideje su bitne, al' ko će me uzeti u obzir?Minjore je napisao/la:@Blagoje, fino receno i napisano. Koliko bi samo ljudi pristalo da radi ovo ljeto volonterski, i po pitanju promocije clanskih karti, plakata za Euro tekmu (tekme) i slicno. Treba prvi korak napraviti. Prvi bih se ja odazvao dok je pauza na faxu, i ne samo ja vec stotine ljudi koji imaju "viska" vremena.. Al nerealno je ocekivati da neko od nas ode s nekom idejom u Klub, sigurno bi me pogledali, ono "who is you"mi uvijek ostajemo Zelji i Zeljo nama, bez obzira ko igrao u ekipi, ko vodi Klub, ko vodu nosa.. Opet kazem dajte clanske, dajte akciju, da mi od tih clanskih platimo par igraca .. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas...
Nastavak komentara.. e upravo zbog ovog dijela koji sam boldirao kod Minjorea. Danas diploma čini nešto, a ideja je potisnuta. Npr., ja već imam ideje za dizajn članskih kartica, pa ulaznica, pa plakata, brošura, priručnika, eventualno se pozabaviti onim što djeca najviše vole, a to su sličice. Zamisli napraviti nešto slično panini albumu, ali samo uz sličice željinih igrača (od prije rata, pa sve do sad.. sve sezone obuhvatiti, od kojih se može ofc) i nazad ostaviti dio gdje bi djeca složila najbolji Željin tim ikada i da to ide za nagradnu igru? Pa koja je to dobit. Pola marke 'vamo, tamo.. Djece u Bosni kol'ko hoćeš, a da volje želju. Neće sendvič kupiti, kupili bi to. Al' vjerovatno će se raja i ovdje smijatiMinjore je napisao/la:@Dandy
Idemo mi standardni. Rado bi ja mrdnuo bilo cim, samo da dobijem info. Ne mogu ja koji imam za sad SSS doci gore i nesta predlagat, znas kako bi me gledali "oni" s titulama dipl. ; mag. ; i slicno. Da ne idemo u standardnu i beskrajnu pricu, kako vratiti navijace, ziv ti meni bio ...

Šta je onda sa dizajnom klupskog fan materijala? Majice, šalovi i te "điđe"? Ovo do sad je bio prosjek, može to mnogo, mnogo bolje. Pa onda grafika za ovaj 1921TV... Ima tu prostora za napredovanje bar u tom polju. A šta ćemo s PR menadžerom? Sekcijom za multimedijalne prezentacije? Svake sedmice po jedan kratki intervju s igračima iz reportažu s treninga.. pa vidiš ovdje zaluđenika, prate treninge, koliko je onih što to rade iz druge države? Staviš na youtube i uzimaš pare preko pregleda.. Piiiiiiiiiih

A tek ideje oko prezentacije igrača.. kako bi se dalo multimedijalno odraditi, pa u novu sezonu uči s predstavljanjem svakog igrača ponaosob, malo se izdignuti (vidite šta kone rade, vazda nešto pričaju), promovirati (ko će koga, ako neće svoj svoga).. Kod nas je taj sektor marketinga i multimedije na lošem nivou. Kako ćeš onda privući ljude da ulažu, ako svaku info. moraju izvlačiti na kapaljku.. Al' šta mi znamo? Mi smo SSS.

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Javi se na pp, daću ti ja kontakt momka kojem možeš predložiti sve tvoje ideje. Sigurno će te saslušati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Treba nam dobar ZV ostalo sto se spominje je mrtvi prosjek. Dobro bi bilo radi konkurencije ali da su kakva pojacanja NISU.
-
- Kontakt:
Ja bi zamolio administraciju, Acu il ne znam koga ti vec da ukine ovaj forum do pocetka sezone, toliko lazi, nebuloza odavno nisam procitao. Nebi nikog da imenujem al ovo je smijesno, smiju nam se pitari ccc. Znaci Aco ukini ovo bar na kratko i ako i ti sam napisa Ordagic kod nas, pa evo i tebe pitam sta bi? Ko tebe slaga.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- darknes001
- Kontakt:
Pustite ljude nek rade svoj posao, s Odovicem igramo najljepsi fudbal i valjda on zna najbolje sta mu fali
Samo pogledat ovo i ne treba nista vise reci, vazda smo bili veliki i dizali se iz ponora jos jaci, bas je lijepo biti navijac Zelje
[youtube][/youtube]
Samo pogledat ovo i ne treba nista vise reci, vazda smo bili veliki i dizali se iz ponora jos jaci, bas je lijepo biti navijac Zelje
[youtube][/youtube]
- champions1921
Da Oda i Gredic kažu da smo nekog doveli ja ne vjerujem dok taj igrač ne stavi svoj potpis u plavom salonu.. Špekulacija i mahalanja ce uvijek biti jer je to zanimljivo u ovoj pauzi.. Pa Kajkut je već nekoliko puta "potpisivao" za nas kao što će i mnogi drugi "potpisivati"..
BUDI ŽELJO !!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim da taj momak sada.radi u konzumu...bagrcavi je napisao/la:Javi se na pp, daću ti ja kontakt momka kojem možeš predložiti sve tvoje ideje. Sigurno će te saslušati.
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo kod nas laik grafickom dizajneru predlaze dizajn necega,volim ovaj narodbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
ima jedan drugi momak

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cekaju se pare od Dzeke, bit ce transfera
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Skoro identicne diskusije vodjene su u ovo vrijeme prije godinu dana. Samo su imena igraca koji odlaze idolaze bila drugacija. I tako se do prvih utakmica tresla gora...Drugi su svakodnevno dovodili velika,nevjerovatna pojacanja,reprezentativce BiH,Hrvatske,Makedonije,Slovenije,Sirije...
Isto ovako je bilo *zeljovaca*koji su diktirali tempo u sijanju negative a navijaci naseg kluba se lijepili na to kao muhe...Isto kao i sad.
Ipak,tokom prvenstva su stvari isle nekim drugim tokom. U derbiju smo imali mec loptu da potpuno triumfujemo. I bez tog potpunog triumfa,najvise smo profitirali. Sa losom upravom,losom strukom,losim direktorima,losim timom...Kako?
Kako se isplatise sve plate? Kako se potpisa protokol s poreznom? Kako se dobi licenca za sva takmicenja? Kako se temeljito renovira pomocni teren?Kako nam i ove godine omladinci najbolji?Kako cetvorica nasih u mladoj reprezentaciji?
A ne zaduzismo se ni marke, ne prodadosmo nista...Misterija!
Isto ovako je bilo *zeljovaca*koji su diktirali tempo u sijanju negative a navijaci naseg kluba se lijepili na to kao muhe...Isto kao i sad.
Ipak,tokom prvenstva su stvari isle nekim drugim tokom. U derbiju smo imali mec loptu da potpuno triumfujemo. I bez tog potpunog triumfa,najvise smo profitirali. Sa losom upravom,losom strukom,losim direktorima,losim timom...Kako?
Kako se isplatise sve plate? Kako se potpisa protokol s poreznom? Kako se dobi licenca za sva takmicenja? Kako se temeljito renovira pomocni teren?Kako nam i ove godine omladinci najbolji?Kako cetvorica nasih u mladoj reprezentaciji?
Vidjet cemo u ovih narednih desetak dana sta ce biti po pitanju novih igraca ili odlazaka.
Samo da nas sreca pogleda kod izblacenja parova da prođemo barem jedno pretkolo.
Samo da nas sreca pogleda kod izblacenja parova da prođemo barem jedno pretkolo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma dosta ce se znati do petka! strpite se bice zanimljivo.......
PostPostao/la FKZ1921 » 09 jun 2015, 22:59
Skoro identicne diskusije vodjene su u ovo vrijeme prije godinu dana. Samo su imena igraca koji odlaze idolaze bila drugacija. I tako se do prvih utakmica tresla gora...Drugi su svakodnevno dovodili velika,nevjerovatna pojacanja,reprezentativce BiH,Hrvatske,Makedonije,Slovenije,Sirije...
Đaba pisati.Možeš nacrtati i opet ćeš imati milion direktora,menađera.Odovića.....nema kraja
Ne znam jesu li u životu ijedan svoj račun za struju npr platili
Đaba pisati.Možeš nacrtati i opet ćeš imati milion direktora,menađera.Odovića.....nema kraja
Ne znam jesu li u životu ijedan svoj račun za struju npr platili
a jesi mozda pomislio drug da smo doveli kojeg dobrog igraca da bi iskoristili mec loptu protiv sarajeva o kojoj pricas ?FKZ1921 je napisao/la:Skoro identicne diskusije vodjene su u ovo vrijeme prije godinu dana. Samo su imena igraca koji odlaze idolaze bila drugacija. I tako se do prvih utakmica tresla gora...Drugi su svakodnevno dovodili velika,nevjerovatna pojacanja,reprezentativce BiH,Hrvatske,Makedonije,Slovenije,Sirije...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Joco Stokic i Srdjan Becelic?gavran je napisao/la:JS i SB pred potpisom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.