Sabinho je napisao/la:Najlakse je sad biti pametan recimo po pitanju Ljevakovica a momak je tad odlicno igrao tu nema sta jos nema veze ni sa Pjanicevom ni Sejinom pozicijom.
nema ovdje niko nista protiv ljevakovica tj barem ja nemam, nit sam pratio njegove igre nit me momak zanima dok ne zaigra ili za repku ili za romu ili za portland trailblazerse. ako do toga dodje imacu priliku da ga gledam i komentarisem kao sto komentarisem miralema. medjutim, doticni forumas je hladno napisao kako je ljevakovic bio izabran za najboljeg igraca ceskog prvenstva (sto je cinjenica koju ne stavljam pod upitnik), dok nas ''kvazi xavi'' moze uzeti neku nagradu ''samo ako ona ispadne drugome pa mu je ovaj doda'' sto je opet klasicni govor mrznje usmjeren ka pjanicu i jos sve to zaokruzi sa ''da je liga zimbabvea najbolji je najbolji'' sto je glupost koju ti valjda ne moram objasnjavati. to sto je ljevakovic postao alat za zezanciju to je kriv onaj koji ga je uveo u cijelu pricu iako igrac nema veze sa pjanicem kao sto ti napisa, a ne nas par koji pisemo to sto pisemo.
Sabinho je napisao/la:Jednostavno, niko ne govori da je los igrac vec uglavnom da ima nedostatak hrabrosti, drskosti i inata.
ako vjerujes u ovo sto si napisao stvarno si naivan jer ovdje ne da se pise da je pjanic los igrac nego ubleha, ''xavi'' i/ili igrac manje na terenu te se redovno slavi i proziva svako sjedenje na klupi, omalozavaju njegove fudbalske vrijednosti i znanje, ismijavaju glasine o transferu i diskredituje skoro svaki njegov potez. samo par stranica nazad doticni forumas pise nesto tipa ''jao kakva asistencija, nanizao je 5 igraca i asistirao'' nakon sto je pjanke ubacio iz slobodnjaka, a mi slavili jer je covjek izdominirao derbi koji je romi obezbjedio direktan plasman u LP, pokrenuo akciju za jedan, a direktno asistirao za drugi gol. to mi je nekako najsvjezije sjecanje koje mozes naci u ovih par posljednjih stranica, a ako se zadas i nastavis kopati dalje u proslost procitaces i gore stvari.
Sabinho je napisao/la:U ovom slucaju sam uz @husiku.
imas svako pravo na to, ali to sto pises ti ili recimo @virtual je nesto sasvim drugo u odnosu na senseija. doduse, i vas dvojica ste imali svoju porciju 'gringo momenata' na ovoj temi