Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la soko » 03 jun 2015, 21:15

Sabinho je napisao/la:U ovom slucaju sam uz @husiku. Najlakse je sad biti pametan recimo po pitanju Ljevakovica a momak je tad odlicno igrao tu nema sta jos nema veze ni sa Pjanicevom ni Sejinom pozicijom. Onda tako kao neka rulja krenete svi na jednog forumasa sa brdom " :rol: :rol: " i gotova prica.
Nije problem Ljevakovic. Problem je sto neke forumasi, nije od jedini, hoce da dokazu da je Pjana los igrac. A vamo dizu neke druge.
Husika i za Radovca kaze da nije nista pokazao. Radovac, bar po meni, je jedan od nasih najboljih mladi igraca. Njegovo vrijeme tek dolazi. Al Radovac je tanak jer igra za pogresan klub. jbg

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jun 2015, 21:17

Radovac ce biti Pjanic 2. Davno sam ja to rekao. :opaopa: :opaopa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jun 2015, 21:17

soko je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:U ovom slucaju sam uz @husiku. Najlakse je sad biti pametan recimo po pitanju Ljevakovica a momak je tad odlicno igrao tu nema sta jos nema veze ni sa Pjanicevom ni Sejinom pozicijom. Onda tako kao neka rulja krenete svi na jednog forumasa sa brdom " :rol: :rol: " i gotova prica.
Nije problem Ljevakovic. Problem je sto neke forumasi, nije od jedini, hoce da dokazu da je Pjana los igrac. A vamo dizu neke druge.
Husika i za Radovca kaze da nije nista pokazao. Radovac, bar po meni, je jedan od nasih najboljih mladi igraca. Njegovo vrijeme tek dolazi. Al Radovac je tanak jer igra za pogresan klub. jbg
Pa dobro ali ni mi (navijaci FKS-a) ga stihijski ne napadamo zbog toga. Puno nas ima koji nismo bas najzadovoljniji kako igrac reputacije kakvu ima Pjanic igra za repku. Jednostavno, niko ne govori da je los igrac vec uglavnom da ima nedostatak hrabrosti, drskosti i inata. Eto tako da to obrazlozim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 03 jun 2015, 21:20

harishp je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Mislim :
:lolno:
Sta ima? :tralala:
DD

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 jun 2015, 08:34

Sabinho je napisao/la:Najlakse je sad biti pametan recimo po pitanju Ljevakovica a momak je tad odlicno igrao tu nema sta jos nema veze ni sa Pjanicevom ni Sejinom pozicijom.
nema ovdje niko nista protiv ljevakovica tj barem ja nemam, nit sam pratio njegove igre nit me momak zanima dok ne zaigra ili za repku ili za romu ili za portland trailblazerse. ako do toga dodje imacu priliku da ga gledam i komentarisem kao sto komentarisem miralema. medjutim, doticni forumas je hladno napisao kako je ljevakovic bio izabran za najboljeg igraca ceskog prvenstva (sto je cinjenica koju ne stavljam pod upitnik), dok nas ''kvazi xavi'' moze uzeti neku nagradu ''samo ako ona ispadne drugome pa mu je ovaj doda'' sto je opet klasicni govor mrznje usmjeren ka pjanicu i jos sve to zaokruzi sa ''da je liga zimbabvea najbolji je najbolji'' sto je glupost koju ti valjda ne moram objasnjavati. to sto je ljevakovic postao alat za zezanciju to je kriv onaj koji ga je uveo u cijelu pricu iako igrac nema veze sa pjanicem kao sto ti napisa, a ne nas par koji pisemo to sto pisemo.
Sabinho je napisao/la:Jednostavno, niko ne govori da je los igrac vec uglavnom da ima nedostatak hrabrosti, drskosti i inata.
ako vjerujes u ovo sto si napisao stvarno si naivan jer ovdje ne da se pise da je pjanic los igrac nego ubleha, ''xavi'' i/ili igrac manje na terenu te se redovno slavi i proziva svako sjedenje na klupi, omalozavaju njegove fudbalske vrijednosti i znanje, ismijavaju glasine o transferu i diskredituje skoro svaki njegov potez. samo par stranica nazad doticni forumas pise nesto tipa ''jao kakva asistencija, nanizao je 5 igraca i asistirao'' nakon sto je pjanke ubacio iz slobodnjaka, a mi slavili jer je covjek izdominirao derbi koji je romi obezbjedio direktan plasman u LP, pokrenuo akciju za jedan, a direktno asistirao za drugi gol. to mi je nekako najsvjezije sjecanje koje mozes naci u ovih par posljednjih stranica, a ako se zadas i nastavis kopati dalje u proslost procitaces i gore stvari.
Sabinho je napisao/la:U ovom slucaju sam uz @husiku.
imas svako pravo na to, ali to sto pises ti ili recimo @virtual je nesto sasvim drugo u odnosu na senseija. doduse, i vas dvojica ste imali svoju porciju 'gringo momenata' na ovoj temi :mrgreen:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 jun 2015, 23:18

Sheyi je napisao/la:Gringo i hare :mrgreen:
slika
Lici na mene samo sto sam ja malo ljepsi :D

Nema smisla sto me napadate na relaciji plavo-bordo, ja o Radovcu pisem na osnovu onoga sta sam vidio na terenu i to kroz repku, ne moze se na terenu premijer lige ocijeniti je li neko dobar igrac ili ne, jednostavno igra protiv amatera a tad i nije tesko biti nesto !!!
I o Pjanicu pisem na osnovu utakmica u repci a ne na osnovu izdanja u klubu, tamo donekle' i pruzi nesto ali zato u repci nikada nista !
Nesto slicno je i Braco radio samo sto je braco ipak igrao na 3 levela vise !!!

Hajde kad ste se uhvatili Pjaniceve pozicije mozete li mi objasniti koju poziciju igra Spahic u repci :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rios

Post Postao/la Rios » 04 jun 2015, 23:31

@ Husika druze nisu ti trebale onakve rijeci na prosloj stranici :lol:

Malo je klise postalo to kao kritikujemo ga samo zbog repke i samo nas u repci zanima a kad ostane na klupi ili odigra slabije u Romi pljuste komentari na sve strane.Evo ti npr. si pred derbi Lazio-Roma napisao jedan sarkastican post,parafraziram,kako to idu bez najboljeg igraca..Dakle nije to samo bas ograniceno na repku.Isti taj derbi Mire svojim ulaskom preokrene,ubiljezi asistenciju za pobjedonosni gol,oni maestralnim potezom zapocne akciju za vodeci gol i onda je valjda bio red da dodjes i napises par finih recenica o tome. Mada,ja licno nemam nikad problem sa kritikom dobronamjernom,konstruktivnom i konkretnom.Po meni,to na ovoj temi jedini radi @Virtu :mrgreen: Ali to je samo moj licni dojam,ne kazem da nema jos takvih forumasa.
Nemj sad ovo shvatati kao neki povod da ulazimo u svadju i prepirku,stvarno to ne zelim,cak se trudim da s tobom ostvarim neku normalnu komunikaciju,samo sto ti cesto omalovazavas misljenja drugacija od tvog.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 23:53

Imao sam i ja ispada pred klupske nastupe, ali to je bilo samo zbog vas što se primate :lol:

Po meni, najveći problem je u tome što ogromna većina pokušava da vidi nešto drugo u njegovim slabim nastupima u reprezentaciji, kao, 'vi ste laici, ne gledamo mi fudbal istim očima, njegov doprinos je ogroman, ali ne znate vi to da vidite'. Čovječe, fudbal je veoma jednostavan i doprinos svakog igrača se poprilično lako uoči, od Begovića, preko Bešića, do Pjanića ili Džeke.

Znaš koliki je Pjanićev domet, pregledaš utakmicu i ocijeniš je li dostigao taj nivo. Moje mišljenje je da je vrlo rijetko bio na tom nivou i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 jun 2015, 00:03

Pjanic protiv Meksa, OS i onda SP je bio odlican. Na SP, pogotovo protiv Argenite, bio nas najbolji igrac. Cak i protiv Austrije su ga pljuvalji. Protiv Austije njegova kontrola lopte, odlicno. Na pocetku tekme imao jedno fino dodavanje sa Hadzicem i onda povukao loptu naprijed, uposlio Hajrovica a ovaj iako ima Zuku sa strane puca po golu. Veoma slicna situacija kao kad je Besic asistirao Hajrovicu za gol. Jednom mu je Alaba uzeo loptu. Ali Alaba je klasa od igraca tako da to meni nije strasno. Meni se cini da je jos jednom pred golom izbubio loptu. Ostatak vise nego solidno.

Rios

Post Postao/la Rios » 05 jun 2015, 00:20

Pocet cemo temu koju smo sto puta dosada prezvakali :mrgreen:
Fudbal jeste jednostavan ako ga svedes na to jesi li pobjedio ili izgubio,jesi li zabio gol ili ne,asistirao ili ne.Slazem se,to je na kraju krajeva i najbitnije od svega. Ali i takav Miralemov konrektan ucinak i doprinos ste omalovazili i bacili od noge,kao i cinjenicu da je jedan od nasa 3 najbolja igraca na SP-u,valjda zbog dobre igre a ne lijepih ociju :)
U slucaju Miralema Pjanica ja posmatram malo sire njegovu igru,vjerovatno zato sto sam dobro upucen u opis te pozicije koju igra,i onda vidim i neke njegove druge ucinke i dobre strane. Igrati veznjaka nije nimalo zahvalno,svi ce prije primjetiti gol napadaca ili odbranu golmana,dok ucinak veznjaka nije tako lahko prepoznati.On je daleko slozeniji da bi ga se svelo samo na asitenciju ili pogodak. Npr. imati igraca kod kojeg je lopta sigurna kao u sefu i koji je ne gubi lahko,ili koji i u najtezoj situaciji nadje neko rjesenje je takodjer odlika i doprinos na terenu. Vidjeli smo sta se desilo kad je Medo zijanio loptu u Becu - primismo gol,jbg. Navedi mi kad smo gol primili zbog toga sto je Mire izgubio loptu? Ali,naravno vama ce ovo biti smijesno,znam.
Elem..Nesto mi se ne da pisati dalje :D

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2015, 00:24

Alibi igrom ni ja ne bi izgubio loptu, vazda imam Spahića ili Šunjića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 05 jun 2015, 00:30

Jednostavnost je savrsenstvo ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 06 jun 2015, 00:25

Ma je li to se Mire opet ozlijedio,taman sam mislio da će konačno jedne pripreme proći bez ozljede kad ono peh......

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jun 2015, 01:49

:oops:
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 jun 2015, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 jun 2015, 09:02

miralem pjanic - sportski direktor koji je romi mozda obezbijedio najboljeg napadaca nakon batistute :bih:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 jun 2015, 14:12

Husika je napisao/la: Sta god srali po meni nakon ovog posta ostaje poznavanje mojih vidjenja starih pola decenije kojih se ja, da ja se ne sijecam....
To je to. Kratko i nejasno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jun 2015, 19:11

Liberooooooooooooooooo

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 jun 2015, 19:13

Pjanic ce ovo ljeto u Real... zivi bili pa vidjeli...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jun 2015, 19:21

Kakav Real samo Barca dolazi u obzir. Samo tesko da ce se poslje ovakve sezone Barce izboriti za prvih 11. **** ga.
A ne fali mu nista ni u Romi, posebno ako Dzeko potpise :thumbup: :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2015, 20:36

Ajax je napisao/la:Kakav Real samo Barca dolazi u obzir. Samo tesko da ce se poslje ovakve sezone Barce izboriti za prvih 11. **** ga.
A ne fali mu nista ni u Romi, posebno ako Dzeko potpise :thumbup: :thumbup:
Barca ne moze registrovat igrace do 1. januara 2016. godine. Tako da bi to za repku bio katastrofalan potez.

Ne vidim neki realan transfer za njega ovo ljeto. Mislim da ostaje. U Realu bi bio na klupi realno. Mozda u Barcu za godinu dana kada Iniesta ostari.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, iluzija i 13 gostiju.