Jes' plan ali ako doguramo do 8 milja,odlicnoLacoste je napisao/la:Zar plan nije 10.000 ove sezone?Orton je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tesko ce se doci do kraja godine do 10 000 ali neke 2000 jos bi moglo a sad evropa je najbolja prilika za to kad inace dolazi veci broj ljudi na utakmice
Pyro is not a crime !
Sve zavisi kako odigramo Evropu. Ako se kojim slucajem desi da se plasiramo u grupnu fazu EL, onda ce ovaj broj biti uduplan.Lacoste je napisao/la:Zar plan nije 10.000 ove sezone?Orton je napisao/la:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Prolazak jedne prepreke u LP bi nama bio kao kec na desetku
Uz fin nastup u evropi i par dobrih pojacanja mogi bi nagurati na 8k clanova. Malo naloziti ove evropske i derbi navijace, provuci im kroz usi pricu o vaznosti clanstva, pogodnostima itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobra je ova trenutna brojka. Treba sada ljeti iskoristiti priliku i uclaniti dijasporu. Marketing neka kreneMortemHz je napisao/la:Jes' plan ali ako doguramo do 8 milja,odlicnoLacoste je napisao/la:Zar plan nije 10.000 ove sezone?Orton je napisao/la:

Jeli ako prodjemo 2 pretkolo, znaci da imamo zagarantovane jos dvije utakmice u EL?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Tacno.Amca007 je napisao/la:Jeli ako prodjemo 2 pretkolo, znaci da imamo zagarantovane jos dvije utakmice u EL?
Do kraja godine 7000 i bice to super. Polahko se raji vraca zelja da dolazi na utakmice ne zbog rezultata nego zbog nekih igraca na terenu(Radovac, Gojko, Duljevic...). Mislim da ce ova sezona to bas pokazazi kroz posjetu. Pohvalio bih ljude iz kluba sto uvode neke novine a to je sam ulazak u stadion, odnosno da ulazis na ulaz koji pise na karti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ma mislim da je vecina manje vise svjesna, barem bi trebalo da bude da vrhunske igrace za nase uslove mozes dovesti samo ako su slobodni ili da nekako isposlujes posudbu a pri tome da samo manji dio plate ti dajes jer igraci kao Delac u Chelsea-ju sigurno imaju primanja nekoliko puta veca od najplacenijih igraca u nasoj ligi, i naravno sve ovo je prakticno kad vec uveliko pocne nasa liga i ovima propadnu sve druge opcije
Pyro is not a crime !
- Burberry46
- Kontakt:
Jel' zavrseno?
Ma cisto sumnjam dok ne vidim zvanicno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
auuuu sto se lome koplja oko jednog igraca,vama se moze,a ovaj nas tvrdoglav..
ma deri samo ba,ko sisa malene,koga god potpise ja mu se

ma deri samo ba,ko sisa malene,koga god potpise ja mu se

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
nije tačnoaleksandar_veliki je napisao/la:
Prilikom dovodjenja igraca najbitnije od svega ti je da imas lovu jer vecina igraca koji vrijede u Premijer ligi imaju ugovore sa svojim ekipama. Na vasu veliku zalost kod vas je p otom pitanju situacija ista kao i u vecini bh. klubova. Sportski direktor na raspolaganju ima 0 KM za placanje odsteta. Ako se nesto za nasu ligu kvalitetno dovede, ona tipa Jajalo, Delac, bice na kraju prelaznog roka kada igracima sve opcije odu u onu stvar. Sto prije shvatite ovo i prihvatite realnost, bice vam laske.
Usput, na korak ste do Rodjenog, na korak mali...

ima na raspolaganju pare u koliko bude potrebno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E pa tesko se kvalitet moze dovesti bez para i ne kontam da klub jos nije u mogucnosti da jedan dio budzeta planira u tu svrhu. Pa zar se na igracima za koje bi se sada eventualno platila neka osteta u buducnosti ne bi moglo zaraditi i vratiti ulozeni novac. I zar i amidza ne razmislja,prvenstveno kao biznismen,na taj nacin!!!aleksandar_veliki je napisao/la:Prilikom dovodjenja igraca najbitnije od svega ti je da imas lovu jer vecina igraca koji vrijede u Premijer ligi imaju ugovore sa svojim ekipama. Na vasu veliku zalost kod vas je p otom pitanju situacija ista kao i u vecini bh. klubova. Sportski direktor na raspolaganju ima 0 KM za placanje odsteta. Ako se nesto za nasu ligu kvalitetno dovede, ona tipa Jajalo, Delac, bice na kraju prelaznog roka kada igracima sve opcije odu u onu stvar. Sto prije shvatite ovo i prihvatite realnost, bice vam laske.BitiSrcemVezan je napisao/la:Da se javim i ja, poslije dužeg vremena. Prvo pozdrav bordo braći, i čestitke svima nama na tituli, s obzirom da se nisam javljao čini mi se tamo nekad od derbija. Vidim sinoć Kusturica izjavio da ostaje Dženo, hajde neka eto da vidimo dokle će, ali ja se ne mogu oteti dojmu da on nije pravo rješenje. Kao što se i može zaključiti iz njegovih izjava, on igrače u principu rastereti tog nekog pritiska, bude raja sa njima, da im slobodu u igri i to ide donekle, uvjerili smo se u to prošle godine, ali poslije nekog vremena jednostavno stane. Nije to to. A znamo u kakvom su fizičkom stanju bili igrači nakon njegovog odlaska na jesen, pa Cimirota nije odmorio ni minute.
Ovaj prelazni rok će biti ispit za Ibrakovića, pa da vidimo majstore. Imaš odlične uslove za naše prilike, imaš oznaku šampiona za ovu sezonu koja ti dodatno donosi na imidžu u pregovorima, pa kao što rekoh da te vidimo. Bezveze mi je odmah na prvu dovođenje ovog Bekića, grijat' će klupu vjerovatno a i ako šta odigra vjerujem da će biti promašaj, i što reče neko samo će gušiti bezveze svog rođu Amera koji je u sjajnoj formi. Al' ajd, neka ide sve svojim tokom pa vidjećemo.
Mi imamo ogranicen budzet za placanje odstete, i nije istina da je on 0 KM jer u ranijim prelaznim rokovima za npr. Velkoskog je placeno obestecenje i kao sto je rekao @Pantelija koristice se samo po potrebi. Mi ako imamo pare da pregovaramo sa Misketom,Borjanom,Benkom,Jajalom,Delacom,Stevanovicem itd. ne mozemo nikako biti u istoj situaciji kao vecina bh. klubova.aleksandar_veliki je napisao/la: Prilikom dovodjenja igraca najbitnije od svega ti je da imas lovu jer vecina igraca koji vrijede u Premijer ligi imaju ugovore sa svojim ekipama. Na vasu veliku zalost kod vas je p otom pitanju situacija ista kao i u vecini bh. klubova. Sportski direktor na raspolaganju ima 0 KM za placanje odsteta. Ako se nesto za nasu ligu kvalitetno dovede, ona tipa Jajalo, Delac, bice na kraju prelaznog roka kada igracima sve opcije odu u onu stvar. Sto prije shvatite ovo i prihvatite realnost, bice vam laske.
Ti si opet šampion !
Pa nece niko placati odstetu ako ne moze igraca vezati na 4-5 godina ili eventualno profitirati na istom. S obzirom na mentalitet vecine igraca na ovim prostorima, svaka kupovina je rizik... simple as that.

Ja ne bih imao ništa protiv da nam ekipa sa ovom formacijom ovako izgleda u narednoj sezoni.
U slučaju nešto ofanzivnije varijante Velkoskog pomjeriti do Benke, a Bekića ostaviti na krilu.
Mislim da je ovo najrealnija opcija (čitaj želja). Međutim ako bude promjena na bolje, neću reći ni "a"

- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
ŠAMPIONSKA MLADOST:
Prosjek godina šampionskog kadra Fudbalskog kluba Sarajevo, koji broji 30 igrača, iznosi 23.5 godina. Vrijedi istaći i spomenuti veliki broj mladih igrača, koji su ove godine bili u igračkom kadru Bordo kluba. Jedanaest U-21 igrača, te tri igrača od 22 godine, imali su značajan doprinos u osvajanju šampionske titule. Zasigurno, ponajbolji mladi igrač čitave bosanskohercegovačke Premijer lige Bosne i Hercegovine, Samir Radovac, najbolji je primjer za doprinos mladih igrača u osvajanju naslova prvaka države Fudbalskog kluba Sarajevo. Samir je odigrao 23 utakmice, na terenu proveo 1542 minute, postigao dva gola, te upisao 3 asistencije, čime je bio jedna od okosnica igre Sarajeva u minuloj sezoni.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sam ... jelac/2363
Akademija Fudbalskog kluba Sarajevo, od 12. do 16. juna tekuće godine, organizuje završni kamp za dvadeset dječaka rođenih 2002. i 2003. godine, koji su svojim prikazanim fudbalskim umijećem, na prethodnim selektivnim kampovima u Visokom, Ključu, Maglaju i Lukavcu, nagovijestili da posjeduju talenat da postanu članovi prve profesionalne fudbalske Akademije na tlu Bosne i Hercegovine, Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo. Završni kamp Akademije Bordo kluba bit će održan u Visokom.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... sokom/2364
Prosjek godina šampionskog kadra Fudbalskog kluba Sarajevo, koji broji 30 igrača, iznosi 23.5 godina. Vrijedi istaći i spomenuti veliki broj mladih igrača, koji su ove godine bili u igračkom kadru Bordo kluba. Jedanaest U-21 igrača, te tri igrača od 22 godine, imali su značajan doprinos u osvajanju šampionske titule. Zasigurno, ponajbolji mladi igrač čitave bosanskohercegovačke Premijer lige Bosne i Hercegovine, Samir Radovac, najbolji je primjer za doprinos mladih igrača u osvajanju naslova prvaka države Fudbalskog kluba Sarajevo. Samir je odigrao 23 utakmice, na terenu proveo 1542 minute, postigao dva gola, te upisao 3 asistencije, čime je bio jedna od okosnica igre Sarajeva u minuloj sezoni.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sam ... jelac/2363
Akademija Fudbalskog kluba Sarajevo, od 12. do 16. juna tekuće godine, organizuje završni kamp za dvadeset dječaka rođenih 2002. i 2003. godine, koji su svojim prikazanim fudbalskim umijećem, na prethodnim selektivnim kampovima u Visokom, Ključu, Maglaju i Lukavcu, nagovijestili da posjeduju talenat da postanu članovi prve profesionalne fudbalske Akademije na tlu Bosne i Hercegovine, Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo. Završni kamp Akademije Bordo kluba bit će održan u Visokom.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... sokom/2364
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, tajsamja i 40 gostiju.