Ascend mate 7Sveti je napisao/la:Koji je model?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ascend mate 7Sveti je napisao/la:Koji je model?
Da nije ascend 2? Odlican je to Model, cura ima idol 2 i ne zali se, cak mu ni Kamera nije losaDesimaL je napisao/la:Ascend mate 7Sveti je napisao/la:Koji je model?
uuu kako moto ima jake serije, kad su u pitanju ograniceni budgeti, moto ili neki od nexus serije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:e dobar si onda![]()
Motorola Moto G2 mi pada prva na pamet
Kod mene je lizalica, i ne sjecam se da sam imao tih problema, uvijek je pregledno i uvijek je podesivo to kako god zelim dodatno da podesimQUARESMA 18<<< je napisao/la:OMG danas uzeo u ruke malo G3, u sred bijela dana nista se ne vidi, da povecam brightness, kaze ne moze, telefon se zagrijao
koja glupost nevjerovatno, ja ga nakon ovoga ne bih uzeo nema te sile
sad ne znam koja je verzija androida bila na njemu, da li je to bio kitkat, da li su izbacili taj fičr s lolipop apdejtom,
Usred bijela dana nista se ne viditreci je napisao/la:Kod mene je lizalica, i ne sjecam se da sam imao tih problema, uvijek je pregledno i uvijek je podesivo to kako god zelim dodatno da podesimQUARESMA 18<<< je napisao/la:OMG danas uzeo u ruke malo G3, u sred bijela dana nista se ne vidi, da povecam brightness, kaze ne moze, telefon se zagrijao
sad ne znam koja je verzija androida bila na njemu, da li je to bio kitkat, da li su izbacili taj fičr s lolipop apdejtom,
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
potpisujem sto si rekao, samo sto je kod mene nekih 6-7 mjesecimadridist je napisao/la:Usred bijela dana nista se ne viditreci je napisao/la:Kod mene je lizalica, i ne sjecam se da sam imao tih problema, uvijek je pregledno i uvijek je podesivo to kako god zelim dodatno da podesimQUARESMA 18<<< je napisao/la:OMG danas uzeo u ruke malo G3, u sred bijela dana nista se ne vidi, da povecam brightness, kaze ne moze, telefon se zagrijao
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
da ti nije ko ciglu dao i reko G3![]()
Moje iskustvo sa G3 je uberpozitivno,skoro 10 mjeseci svakodnevne torture a isti je ko i prvi dan.
iPhone5S je fantastična mašinica i dan danas.FrancescoTotti je napisao/la:Slucajno naletih na ovu temu a nedavno sam kupio telefon i dosta sam se premišljao, da li iOS ili Android, vrijedi li dati dosta para ili ne, da li uzeti u bhtelecomu, nekom mobil shopu, na piku, da li kupiti nov ili polovan..... Ma haos imaš da biraš, gledao sam mali Milkom reviewa skoro svakog novijeg moba na yt.. Al nakraju se sve svodi na ono sto ti želiš i ono sto tebi treba.
Ja sam se premišljao između xperie z3 i iPhonea 5s, na kraju sam kupio ovo drugo, i nimalo se ne kajem. Kupio sam ga na piku, polovan, 32gb a uz to veoma dobro očuvan..
Mobitel sam platio 650km, i ni zato se nimalo ne kajem, jednostavno osjećaj koji mob. Daje je sjajan, sve na njemu leti. Da ekran mu jeste mali ali nakon evo dva dana korištenja zaboraviš na to.
Opet evo za sve vas koji možda planirate kupovinu telefona, moj savjet vam je da sagledate sve opcije i na kraju izaberite ono sto ima najbolji omjer ( cijena- kvalitet).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je tako kod svih novijih android flagship telefona, jbg ima smisla uzimajući u obzir kakav moćan cpu/gpu imaju a i ekran utiče dosta na zagrijavanje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:govorim kad se telefon zagrije da ne mozes povecati brightnes na maximumu
Mislim da ne može, jer to je senzor koji se pali kad prisloniš telefon na uho da ne bi obrazom mogao da prekineš poziv i slR32 je napisao/la:
PS. Moze li se na Lumia telefonu ugasit senzor automatskog "zakljucavanja" ekrana tokom poziva?
kako to mislis koristiti, poziv i net uporedo?R32 je napisao/la:Znam sta je, nego mi je potrebno uporedo poziv i net, a ako malo zahvatim vrh telefona odma se ugasi svjetlo.
Koliko bi inace trebalo da drzi baterija uporedo na pozivu i 3g mrezi netu, pri aktivnom stanju i upaljenim displejom? Otpilike?
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, delko i 11 gostiju.