Hrelja je dole standardan ali teško da je on igrač koji nama treba. Čitam neke komentare na fb navijači veoma zadovoljni njegovim igrama i odnosom prema tom klubu, ali....Pitar6785 je napisao/la:Meni se ovo svida sto se radi u miru i tisini. Vidim da niko nista neprica o delacu nadam se da ce ga murinjo nama halalit posto ostrakovic nije dugo branijo. Al valjda nije rupcega ko 007.
Bekic 1,2 ce ko i rodaci pelak trkanje sa autima alkohol picke **** klub i treninge plata je redovna.
Citam da u kaknju (izborili plbih) igra nas igrac hreljic. Kaze da je igro citavu sezoni lijevog beka. Znal iko kakav je mozel bit od koristi ili je samo vjeciti talenat.
U visickoj bosni izgleda nasi dobro igraju al nema tu kvaliteta za nas cak ni za klupe.
Ove godine ocekujem eksploziju od kovacevica i malo manju eksploziju od marka. Al opet treba dovest nekog iskusnog stopera za svaki slucaj.
Ja gojka nebi prodavo ispod 1 m €, u slucaju da niko ne ponudi kes ugovor mu produzit na silu bar jos 2 godine..
Kralju, što se tiče Gojka pitanje je da li on želi produžiti ugovor, zato se ja ne bi previše natezao. Sad je najbolja prilika za njegovu prodaju.