FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 09 jun 2015, 16:08

Pitar6785 je napisao/la:Meni se ovo svida sto se radi u miru i tisini. Vidim da niko nista neprica o delacu nadam se da ce ga murinjo nama halalit posto ostrakovic nije dugo branijo. Al valjda nije rupcega ko 007.

Bekic 1,2 ce ko i rodaci pelak trkanje sa autima alkohol picke **** klub i treninge plata je redovna.

Citam da u kaknju (izborili plbih) igra nas igrac hreljic. Kaze da je igro citavu sezoni lijevog beka. Znal iko kakav je mozel bit od koristi ili je samo vjeciti talenat.

U visickoj bosni izgleda nasi dobro igraju al nema tu kvaliteta za nas cak ni za klupe.

Ove godine ocekujem eksploziju od kovacevica i malo manju eksploziju od marka. Al opet treba dovest nekog iskusnog stopera za svaki slucaj.
Ja gojka nebi prodavo ispod 1 m €, u slucaju da niko ne ponudi kes ugovor mu produzit na silu bar jos 2 godine..
Hrelja je dole standardan ali teško da je on igrač koji nama treba. Čitam neke komentare na fb navijači veoma zadovoljni njegovim igrama i odnosom prema tom klubu, ali....

Kralju, što se tiče Gojka pitanje je da li on želi produžiti ugovor, zato se ja ne bi previše natezao. Sad je najbolja prilika za njegovu prodaju.

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jun 2015, 16:25

Ako nije bolji od puzigace onda nema od njeg nista. Hilmaga euri funte franke su svugdje iste. Gojku je svedno gdje ce igrat ako ima sto veci broj i dosta nula sa oznakom £€ za platu produzice on.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jun 2015, 16:34

xbox je napisao/la:Hebibovic i Ordagic pojacali male plave. Tako kazu oni sami.

Eto rekoše naši iz uprave,da cemo uzeti iz naše lige sve što valja,i da se okrecemo našem tržištu. :think:
A ova dvojica gore su sigurno ta pojacanja. Ako nam maleni pokupe ove igrace,to bi po meni bila velika bruka za nas, i jedna velika pobjeda anamo onih.Nadam se da ce naša uprava regovati i pokazati tu moc,pokazati ko je gazda.U suprotnom Malezija i TA mogu kurcu pjevati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 jun 2015, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 jun 2015, 16:36

Pitar6785 je napisao/la:Ako nije bolji od puzigace onda nema od njeg nista. Hilmaga euri funte franke su svugdje iste. Gojku je svedno gdje ce igrat ako ima sto veci broj i dosta nula sa oznakom £€ za platu produzice on.
Dosta je mladji od Puzigace, e sad da li ima neke osnove kvaliteta i koliko je spreman da radi da bi to nadogradio, ne znam. Ali mislim d aje njegovo vrijeme za nadogradnju proslo. Ima 21 godinu on je vec trebao biti standardan kod nas, ali, opet ali...

Ma stoji to da su iste, ali opet mi mu ne mozemo dati vise od 40 - 50 hiljada eura po sezoni, a i sugurno je da on ima veliku zelju da ode vani i da napravi nesto vece u karijeri ali i da zaradi mnogo vise.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 jun 2015, 16:53

amypitar je napisao/la:

Eto rekoše naši,da cemo uzeti iz naše lige sve što valja. :think:
A ova dvojica gore su sigurno to. Ako nam maleni pokupe ove igrace,po meni to bi bila velika bruka za nas, i jedna velika pobjeda anamo onih.Nadam se da ce naša uprava regovati i pokazati tu moc,pokazati ko je gazda.U suprotnom Malezija i TA mogu kurcu pjevati.
Zasto bi to bila bruka, ne razumijem.

Oni finansijiski nama nisu ni do koljena i nece ni biti treba im 3 godine da nadzu obicnog sponzora a ne investitora. Mi dovodimo skupe igrace Benko,Jajalo,Delac a njima je ovo fantazija pregovaramo sa Misimovicem,Stevanovicem,Borjanom koliko zines dobit ces.

Ako neki dobar igrac odluci da ode kod njih a ne kod nas to samo znaci da taj isti zeli igrati tamo jer voli taj klub, ali ni takvi ne igraju za kikiriki i igraci ih samo odbijaju.

Ti fakat mislis da oni kao klub koji potpisuje Jankovica,Kokota,Vareu ove levate iz 3 liga na jednu godinu moze dovesti npr. Hebibovica da igra za milju, pusti se ti njihovih zelja i bombi od toga nema nista.
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jun 2015, 17:21

:pray:
simon je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Eto rekoše naši,da cemo uzeti iz naše lige sve što valja. :think:
A ova dvojica gore su sigurno to. Ako nam maleni pokupe ove igrace,po meni to bi bila velika bruka za nas, i jedna velika pobjeda anamo onih.Nadam se da ce naša uprava regovati i pokazati tu moc,pokazati ko je gazda.U suprotnom Malezija i TA mogu kurcu pjevati.
Zasto bi to bila bruka, ne razumijem.

Oni finansijiski nama nisu ni do koljena i nece ni biti treba im 3 godine da nadzu obicnog sponzora a ne investitora. Mi dovodimo skupe igrace Benko,Jajalo,Delac a njima je ovo fantazija pregovaramo sa Misimovicem,Stevanovicem,Borjanom koliko zines dobit ces.

Ako neki dobar igrac odluci da ode kod njih a ne kod nas to samo znaci da taj isti zeli igrati tamo jer voli taj klub, ali ni takvi ne igraju za kikiriki i igraci ih samo odbijaju.

Ti fakat mislis da oni kao klub koji potpisuje Jankovica,Kokota,Vareu ove levate iz 3 liga na jednu godinu moze dovesti npr. Hebibovica da igra za milju, pusti se ti njihovih zelja i bombi od toga nema nista.

E **** ga..
Janković i Kokot i ostali njihovi polovnjaci me ne interesuju.Ali Hebibović je igrac koji nama treba,koji nam je prioritet,i to pod moranjem,kao i dobar stoper.Znaci tu ne bi trebalo biti dileme moraju se dovesti,kakav ljubav kakvi bakraci.Danas nema ljubavi daš lovu, i tad ljubav ne igra glavnu ulogu.Ova uprava kupovinom igraca za koji pokazuju interes i konkurenti, mora odmah reagovati.Pokazati misice,moc...
Ako nam nisu ni do koljena, onda se tu prica zavrsava.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 jun 2015, 17:30

Igraca iz nase lige kojeg Sarajevo zeli ce Sarajevo i dovesti!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 09 jun 2015, 17:33

Orton je napisao/la:Igraca iz nase lige kojeg Sarajevo zeli ce Sarajevo i dovesti!
Hocel Subica ? l:) preopitmistican si

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 17:34

''Subićeve dobre igre nisu ostale nezapažene, ali još uvijek nije stigla zvanična ponuda na adresu kluba, ali interesovanje postoji sa raznih strana, pa između ostalog i iz Seville, te belgijskog Oostendea'', riječi su Roberta Zrilića

:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jun 2015, 17:36

Ja sam se taman moj Hilmaga naviko na Cimija (sigurnos na sredini) sad ako ode nadam se da nece doc neki puz sa snagom leptira. Ja bi njemu dao 300k € posezoni cjena 2 m € i to je to :) al znam da je to zanas puno a za naseg adzu to je jedan manje striptiz bar u las vegasu.

Sto se tice dovodenja igraca prvo se pita FC SARAJEVO (BABO DRUGIM TIMOVIMA) ako mi kazemo ti si skart odron onda idu slobodi ako sloboda nece onda svinjski pa tek onda se ide na prugu.

Znam da se ponavljam al mene sikira omladinski pigon pravo. Ocito da tamo ima nesto truhlo do jaja. Na 5 mjestu juniori, naj bitni pog sto se tice omladinskih pogona. Jedino marko sto ih je napusto i opet nista (kup smo uzeli) kadeti su prvaci i pioniri al isti kad dodu u juniore bice 5-6 mjesto. ZELIM DISCIPLINU I RAD U OMLADINSKOM POGONU KO U NJEMACKOJ netrazim nista vise. Zapravo volijo bi da produsaju golmana nako bar da je kvaliteta ko delac.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jun 2015, 17:39

MortemHz je napisao/la:''Subićeve dobre igre nisu ostale nezapažene, ali još uvijek nije stigla zvanična ponuda na adresu kluba, ali interesovanje postoji sa raznih strana, pa između ostalog i iz Seville, te belgijskog Oostendea'', riječi su Roberta Zrilića

Ma Zrilic je velika ubleha Dize mu samo cijenu.Cuj Sevilja,u Belgiju moze proci.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 09 jun 2015, 17:39

MortemHz je napisao/la:''Subićeve dobre igre nisu ostale nezapažene, ali još uvijek nije stigla zvanična ponuda na adresu kluba, ali interesovanje postoji sa raznih strana, pa između ostalog i iz Seville, te belgijskog Oostendea'', riječi su Roberta Zrilića

Cuj Sevilla :facepalm: Sta sve nece reci samo da ga skupo prodaju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 17:44

Veladzic potpisao za Sarajevo

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 jun 2015, 17:51

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 jun 2015, 17:54

MortemHz je napisao/la:Veladzic potpisao za Sarajevo
Dobra stvar.
Nadam se da će ovi ranije potpisani dobiti priliku.
Dobrodošao nazad ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 17:54

Hvala Avaz :D

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 09 jun 2015, 17:57

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:26, ukupno mijenjano 3 puta.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 09 jun 2015, 17:58

Orton je napisao/la:slika
Zar plan nije 10.000 ove sezone?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 jun 2015, 17:59

amypitar je napisao/la:E **** ga..
Janković i Kokot i ostali njihovi polovnjaci me ne interesuju.Ali Hebibović je igrac koji nama treba,koji nam je prioritet,i to pod moranjem,kao i dobar stoper.Znaci tu ne bi trebalo biti dileme moraju se dovesti,kakav ljubav kakvi bakraci.Danas nema ljubavi daš lovu, i tad ljubav ne igra glavnu ulogu.Ova uprava kupovinom igraca za koji pokazuju interes i konkurenti, mora odmah reagovati.Pokazati misice,moc...
Ako nam nisu ni do koljena, onda se tu prica zavrsava.
Sve ja to znam pasa, moj post se odnosio na navode da su ga gurbeti doveli. Uglavnom @Orton objasnio mi koga zelimo dovesti i dovesti cemo ga ;)
Ti si opet šampion !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 jun 2015, 17:59

Lacoste je napisao/la:
Orton je napisao/la:slika
Zar plan nije 10.000 ove sezone?
Do kraja godine bi bilo lijepo da taj broj predje 10 hiljada.
Animirajte ljude koje znate.Sarajevo vas treba

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MaroonBjelave, Pena, riki46, Samba71 i 54 gosta.