Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

merak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la merak » 09 jun 2015, 15:52

brig je napisao/la:Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:

Partizan i Dinamo strepe od našeg prvaka, ali ...

:facepalm:
Dosao je kraj da umjetno oplodjeni klubovi i sela postaju sampioni drzave. :kafa:
samo Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 jun 2015, 15:54

Sto to oni nebi strepili od Sarajeva ? Ljudi imaju para i trenutno su dobro organizovan klub na balkanu ako sacuvaju ove igrace i plus pojacaju se mislim da bi Sarajevo moglo puno toga napravit u Ligi prvaka Kvalifikacijama a mozda ih i posluzi zdrijeb.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jun 2015, 15:58

MortemHz je napisao/la:

Ali sta?
ne znam..ovakav je naslov :lolno:

@fukara
daj molim te nemoj zajebavat :think:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jun 2015, 16:01

zanimljivo je i to da još uvijek nema video materijala 30 kola Pl BiH na službenom kanalu saveza :)

:clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 16:04

Aha,to je naslov :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 jun 2015, 16:51

rodjenisa je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:to sto se desavalo u Slobodi je kriminal, ali nazalost nemas nacina da ga procesuiras..

taj sto trazi 450.000 KM je bio predsjednik kluba, reklama njegove firme stojala na dresu kluba, kleo se u ljubav prema Slobodi i sad sve pare sto je dao za vrijeme svog mandata trazi nazad jer je islo preko posudbe...ispade na kraju da je svoju firmu besplatno reklamirao na dresu Slobode...jbg to smo mi krivi i potkupljivi i korumpirani navijaci kojima je draze 500 maraka nego klub, protiv tog predsjednika niko nista nije pricao od tada uticajnijih navijaca...dok protiv Azmira bgm i drvlje i kamenje jer ih nema tu...to jeste u jednu ruku i nasa sramota ali se prvenstveno radi o kriminalu koji bi u nekoj drugoj uredjenoj drzavi rezultirao zatvorom
Sta ako klub ne krene u privatizaciju i on zatrazi svoja sredstva nazad :?:
Cisto da otklonim zabunu kolega rodjeni jer si pogresno shvatio.
Svi su stava pa i Husic da klub treba da ostane gradsko tj. javno dobro.
Husic je stava da u slucaju privatizacije bi on trebao biti prioritet da mu se ponudi te jedino ako buducnost donese neke mucke u kojima bi se tako nesto odigralo, a on bio eskiviran iz cijele price smatrat ce se potrazivacem. Narodski receno, necu ja placat, a da sutra dodje neko i pokupi slag.

Medjutim, cijela ta ptica je suvisna i bezze se pojavila na prosloj skupstini, a suvisna je jer po mom skromnom sudu ne postoji lik u BiH koja ga moze dugorocno preveslati. Husic samo s vremena na vrijeme dopusti nekome da misli da ga levati. Frajer je vec u 2017.,ako ne i u 2018., ispred je vremena.
tuzlanska Sloboda

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 jun 2015, 17:15

Husic je božiji poslanik?
Svaka čast čovjek radi ko crnac da klub napreduje, ali nemoj pretjerivati.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 jun 2015, 17:18

Peterski je napisao/la:Husic je božiji poslanik?
Svaka čast čovjek radi ko crnac da klub napreduje, ali nemoj pretjerivati.
Šta biste vi dali da imate jednog Azmira Husića. :beba: :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 jun 2015, 17:25

Peterski je napisao/la:Husic je božiji poslanik?.
Ne mogu se ni uporedit. Poslanik je imao 7 djece, a Husic samo 4 :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 jun 2015, 17:26

Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ovo da je on 3 godine ispred nas ostalih? Malo pretjerano

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jun 2015, 17:26

Covjek je planovima par godina ispred..i ovo sad sto se desava planirano je jos odavno..covjek je poslovna lisica.svaki njihov potez doceka..on vec zna sta ce sa slobodom sledece sezone..on vec razgovara sa ljudima sta ce biti kada se potpise reprogram..sa igracima...ako se ufati evropa..ono sta ima kod tebe..bil ti..eto kada bi..koliko kosta..on je vec sredio telefonski i tih 450 000..ceka se skupstina...vec zna kako kome u koliko i na koji nacin..a nece sve biti parama placeno..i td i td.
nije on poslanik neko je covjekkoji unaprijed planira.i razradi sve moguce scenarije.nije djaba tu gdje je danas..
zasto neizvali 5 mil.eura za slobodu...evo objasnjavam ti.a i zlaja je sve rekao.svemu dodje momenat.frajer sve radi planski..i tu nema nikakve tajne..cuj poslanik
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 09 jun 2015, 17:29

fukara87 je napisao/la:Sto to oni nebi strepili od Sarajeva ? Ljudi imaju para i trenutno su dobro organizovan klub na balkanu ako sacuvaju ove igrace i plus pojacaju se mislim da bi Sarajevo moglo puno toga napravit u Ligi prvaka Kvalifikacijama a mozda ih i posluzi zdrijeb.
budi realan maloo... Sarajevo je jos svjetlosnim miljama udaljeno od Dinama,gledajuci sve statisticke i ostale parametre... Pocevsi od omladinskih kategorija,rostera igraca,visine ugovora,novca zaradenog od transfera i svega ostalog.. i nema potrebe da se pribojava jednog Sarajeva koje tek treba da stvori ime u nekakvim europskim okvirimaa..jos dugo godina treba da se to priblizno ostvari.. bio bi to interesantan duel,ali bi zagrebacki tim lako prosao... Dok je s Partizanom druga stvar..trenutno su financijskoj krizi ,ekipa im za europu i nije nestoo jaka.cak cini mi se da Sarajevo ima jaci roster..Glavni problem Sarajeva je sto jos uvijek igraju toplo-hladno unatoc zasluzenoj tituli... nikog od ekipa s vrha nisu nadigrali ,rezultatski razbili i pokazali svoju moc... Ocit primjer je demostracija Dinamove sile u Hnl-u.. Neka se nitko ne uvrijedi od navijaca Sarajeva,msm da dijele isto misljenje ...klub je na dobrom putu,ali treba se tu jos dosta uraditi,osnovno je da budu u kontinuitetu s ovakvom organizacijom prvi favoriti za titulu.. :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 17:30

FanVitez je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sto to oni nebi strepili od Sarajeva ? Ljudi imaju para i trenutno su dobro organizovan klub na balkanu ako sacuvaju ove igrace i plus pojacaju se mislim da bi Sarajevo moglo puno toga napravit u Ligi prvaka Kvalifikacijama a mozda ih i posluzi zdrijeb.
budi realan maloo... Sarajevo je jos svjetlosnim miljama udaljeno od Dinama,gledajuci sve statisticke i ostale parametre... Pocevsi od omladinskih kategorija,rostera igraca,visine ugovora,novca zaradenog od transfera i svega ostalog.. i nema potrebe da se pribojava jednog Sarajeva koje tek treba da stvori ime u nekakvim europskim okvirimaa..jos dugo godina treba da se to priblizno ostvari.. bio bi to interesantan duel,ali bi zagrebacki tim lako prosao... Dok je s Partizanom druga stvar..trenutno su financijskoj krizi ,ekipa im za europu i nije nestoo jaka.cak cini mi se da Sarajevo ima jaci roster..Glavni problem Sarajeva je sto jos uvijek igraju toplo-hladno unatoc zasluzenoj tituli... nikog od ekipa s vrha nisu nadigrali ,rezultatski razbili i pokazali svoju moc... Ocit primjer je demostracija Dinamove sile u Hnl-u.. Neka se nitko ne uvrijedi od navijaca Sarajeva,msm da dijele isto misljenje ...klub je na dobrom putu,ali treba se tu jos dosta uraditi,osnovno je da budu u kontinuitetu s ovakvom organizacijom prvi favoriti za titulu.. :)
Upravo :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2015, 17:31

Iskustvo Dinama, Partizana, Maribora u LP i ovakvim utakmicama naspram Sarajeva i svih nasih klubova, daleko su nasi klubovi od njih u svakom smislu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 jun 2015, 17:32

Naravno da smo mi daleko od Dinama jako puno,i izjave Dinama da se probjava Sarajeva ja tumacin na ovaj nacin.

Zasto igrati sa Sarajevom kada mozemo dobiti i neki jos slabiji tim.Utakmice izmedju Hrvatskih-Srpskih-Bosanskih ekipa donose na zalost sa sobom i neke druge stvari,tako da svako gleda da izbjegne ekipu iz komsiluka

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 jun 2015, 17:39

Peterski je napisao/la:Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ovo da je on 3 godine ispred nas ostalih? Malo pretjerano
Ispred mene je 3, a ispred tebe vjerovatno i vise :urnebes:

Nista licno, nisam mogao odoliti :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 jun 2015, 17:44

Hahaha nadao sam se jednom takvom odgovoru

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2015, 17:45

Ma bolje im je izvuci ove skandinavce pa se boriti, nego da se glave razbijaju ili ako bude srece Alabance, mozda Videoton nije tako strasan protivnik.

Zeljo je odlicno igrao sa Viktorijom i Mariborom, samo treba srece u ovim kvalfikacijama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 09 jun 2015, 18:00

merak je napisao/la:

Dosao je kraj da umjetno oplodjeni klubovi i sela postaju sampioni drzave. :kafa:
Da, mozda si u pravu, al'sigurnije je tipovati da taj kraj nece biti tvoga kluba pocetak, sto se moze reci da to sto pises i nema smisla, ak' razumijes?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 09 jun 2015, 20:39

Peterski je napisao/la:Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ovo da je on 3 godine ispred nas ostalih? Malo pretjerano
Zasto se cudis da covjek planira unaprijed ? Zato i jeste multimioner sa trideset i kusur godina dok ti i ja ovdje piskaramo po forumu.
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.