Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
da im daju bijele majice sa pijace zabolje me, dokle god dobijaju onih 30 miliona godišnje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Razlika je bila u gostujućoj garnituri - 2012-13. smo imali onu ljubičasto-crnu garnituru (taj imam), a 2013-14. se išlo sa retro-varijantom povodom desete godišnjice Nepobjedivih - žuta sa plavim brojevima i slovima.BigBigBang je napisao/la:Kakva mucka laz, Nikeovi dresovi su sablonski bili cak su cigani kad su vidjeli da nece produziti sa Arsenalom nisu postovali ugovor pa nam nisu ni napravili novi dres vec smo mislim jedini klub koji je u istom dresu igrao dvije sezone (vjerovatno je bila neka sitna razlika u dresovima ali uglavnom nisu novi dizajnirali nego je skoro identican bio). Ukusi su razlciiti ali meni je Pumin dres fantastican i mozda najbolji u zadnjoj deceniji a da ne pricam o tome koliko vise placaju sto je na kraju krajeva i jedino bitno.
Što se domaće varijante tiče, imam taj zadnji Nikeov dres. Morao bih vidjeti kakva je razlika u odnosu na 2012-13. Mislim da je upadljiva ona trobojka na rukavu na oba dresa tako da je moguće da nije bilo promjena.
EDIT: potvrđeno, nije bilo nikakvih promjena u domaćoj garnituri.
Sanchez igrač sezone u Arsenalu, drugi Kokelan, treći Cazorla. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sretno legendo

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ili ipak netopnik1 je napisao/la:Sretno legendo![]()
![]()

Diaby hasn't been released by Arsenal. Out of contract, but talks ongoing for a new contract.
(L'equipe)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
To je nagađanje. Navodno imaju usmeni dogovor. Zasad je ipak da 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Odrasti
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Odrasti
ako tako kaže ulizica onda se moram zabrinuti

Ti ćeš odmoriti sedam danaSchneiderlin je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Odrasti
ako tako kaže ulizica onda se moram zabrinuti
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Re: Odg: RE: Re: Arsenal
Suza suzu goni ...anell je napisao/la:Kako ćemo bez Seamena 7 dana
Arsenal All The Way !

Nadam se da će Sančez stići na početak sezone. Nije to neko obimno takmičenje. Početkom jula bi se moglo završiti..
Edit:
lijepi su

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nego, Mourinho hvali Wengera i Arsenal. Kaže da Arsenal ima vrhunskog menadžera i da ćemo iduće sezone biti još zayebaniji suparnik. Al' dobro, šta portugalski šibicar zna... 

Momci, jeste li skontali kako je Koss kod nas nekako zapostavljen 
Vrlo vjerojatno je da će bas ovo ljeto napustit jer puno je tu interesenata pogotovo benitez i pelegrini.
Al neću nikad zaboravit kad protiv Ukrajine na debuchyu lik pravi faul a Koss kao na ulici razvali lika
Uvijek skače za njega i Girouda
Za mene bi on bio kapiten ovog Arsenala..priča, dere se kad treba i drži tu liniju nazad pod kontrolom a s obzirom kakvi su nam ostali kapiteni on bi bio Adams

Vrlo vjerojatno je da će bas ovo ljeto napustit jer puno je tu interesenata pogotovo benitez i pelegrini.
Al neću nikad zaboravit kad protiv Ukrajine na debuchyu lik pravi faul a Koss kao na ulici razvali lika

Za mene bi on bio kapiten ovog Arsenala..priča, dere se kad treba i drži tu liniju nazad pod kontrolom a s obzirom kakvi su nam ostali kapiteni on bi bio Adams

Gdje ćeš to ba reći, još vrlo vjerovatno da će nas napustit. Pa yebat nas onda sve kolektivno. Ne možemo prodati kičmu tima, i bukvalno najvažnijeg igrača u ovom Arsenalu.
Ne želim ni da pomišljam da će otići
Ne želim ni da pomišljam da će otići
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
OMa pisalo se ali se ucutilo, vjerovatno patka. Ako njega prodaju mozemo se oprostiti od naredne sezone taman i Messija i Kristinu zajedno da dovedu...
Pisali smo bas pre o tome, tesko da mozemo naci zamjenu koja je njegove klase da ga zamjeni ali tek sto nepostoji stoper koji bi vukao u za sebe i za Peru...
Sto se tice kapitenske trake bolje da mu ne daju jel se nesto niko nije je nanosao...
Vec zamisljam Adamasa u nekoj londonskoj birtiji kako trenira jetru i klete svoje naslednike da se ne nanosaju trake ili da igracki propadnu!
Uzmi redom posle njega: Viera, Henry, Gallas, ona dva supka, Vermalaen, Arteta... Svi su bili losi kapiteni (do zadnjeg
) A ili su brzo napustili ekipu, ili su igracki pali i propali ko zeton!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sto se tice kapitenske trake bolje da mu ne daju jel se nesto niko nije je nanosao...
Vec zamisljam Adamasa u nekoj londonskoj birtiji kako trenira jetru i klete svoje naslednike da se ne nanosaju trake ili da igracki propadnu!
Uzmi redom posle njega: Viera, Henry, Gallas, ona dva supka, Vermalaen, Arteta... Svi su bili losi kapiteni (do zadnjeg

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
A gledano s njegove strane Arsenal njemu ne nudi ništa..nit bolji ugovor nit bolje partnere u odbrani, on mora noge pokidat radi virtuoza mertesackera..gibbsa..artete i kompanije koji samo udare loptu u bunar pa onda ganjaj i pravi penal radi debila.Ako Arsenal ove sezone ne pokaže veće ambicije mogao bi on potražit titule, steta za takvog igrača da ne osvoji ništa bitno.
Jedino ovdje su mu dva najbolja prijatelja pa je to povoljno za nas
Meni izuzetno drag igrač, odma poslije Rosickog i za nadat se da ce ostat vjeran kao i TR7
Jedino ovdje su mu dva najbolja prijatelja pa je to povoljno za nas

Meni izuzetno drag igrač, odma poslije Rosickog i za nadat se da ce ostat vjeran kao i TR7
Most #afc appearances 2014/15:
Cazorla 53
Alexis 52
Mertesacker 48
Ramsey 41
Koscielny/Monreal 39
Chamberlain 37
Ko ce drugi biti broj 1

Cazorla 53
Alexis 52
Mertesacker 48
Ramsey 41
Koscielny/Monreal 39
Chamberlain 37
Ko ce drugi biti broj 1

I OX je ove godine imao finu minutazu... Iduce godine se nadam da ce biti i zdraviji pa da konacno pokaze ono sto posjeduje. Od njega i Ozila imam velika ocekivanja za narednu sezonu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ovaj, griješiš.Rosicky je napisao/la:A gledano s njegove strane Arsenal njemu ne nudi ništa..nit bolji ugovor nit bolje partnere u odbrani, on mora noge pokidat radi virtuoza mertesackera.
Jest Koscielny odličan u Arsenalu, naš najbolji igrač od marta 2013.godine pa na ovamo, ali nije to uvijek bilo tako. Pogledaj kakve suigrače ima u francuskoj reprezentaciji (sigurno bolje zadnje vezne i golmana nego što mi imamo) pa još nisam čuo da ga neko hvali za performanse u državnom dresu. Sjećaš li se na šta je ličio Kos u paru sa Vermaelenom? Rasipala ih je navala moćnog Norwicha, a svaki iole kvalitetniji napadač nas je razbijao. Sjećaš li se šta mu je uradio Torres kad smo izgubili 2:1 kod kuće ili Džeko kad smo izgubili od Cityja bez Kuna i Yaye 2:0 (isto kod kuće)? Imao je ogroman problem sa postavljanjem koji se još uvijek zna pojaviti, ali koji je skoro potpuno neutralisan kombinacijom sa Mertesackerom. Jest Per apsolutno neupotrebljiv kad igramo visoki presing, tu Kos mora lomiti noge da ga pokrije (kao što si i sam rekao), ali za Kosovu formu unazad 2 godine veliki doprinos ima i Mertesackerovo prisustvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.