I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi
JestUnofficialpage je napisao/la:I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi
To za mrežu ne znam, meni je ista k'o na svim turnirima, nisam ni pogledao u nju dok ti nisi rek'o.Zivot je napisao/la:JestUnofficialpage je napisao/la:I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi, izgleda da je previsoka ona mreza, ja sam odma primjetio da ona smeta
Ne igra mu se. Igra sa 20% svojih mogućnosti..._dreamer_ je napisao/la:E moj Damire kakvi tebi levati uzimaju set. Ja stvarno ne razumijem ovog momka...
A sta onda radi u Rusiji?Unofficialpage je napisao/la:Ne igra mu se. Igra sa 20% svojih mogućnosti..._dreamer_ je napisao/la:E moj Damire kakvi tebi levati uzimaju set. Ja stvarno ne razumijem ovog momka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.