FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
faruk ko je pojacanje ???
neces nista pokvarit ako ovdje napises.... imal sanse da se Zahirovic dovede, ili ako ne on onda Ordagic, dostojna zamjena cimirotu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
neces nista pokvarit ako ovdje napises.... imal sanse da se Zahirovic dovede, ili ako ne on onda Ordagic, dostojna zamjena cimirotu
ma nezz jel nas faruk fura ali ako ovi dodju to i jesu pojacanja ali ako nas slaze ja mu necu halalitmacahz je napisao/la:faruk ko je pojacanje ???

Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pusti ga Mamicu molim te 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
release the BeastMortemHz je napisao/la:Pusti ga Mamicu molim te

Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da se javim i ja, poslije dužeg vremena. Prvo pozdrav bordo braći, i čestitke svima nama na tituli, s obzirom da se nisam javljao čini mi se tamo nekad od derbija. Vidim sinoć Kusturica izjavio da ostaje Dženo, hajde neka eto da vidimo dokle će, ali ja se ne mogu oteti dojmu da on nije pravo rješenje. Kao što se i može zaključiti iz njegovih izjava, on igrače u principu rastereti tog nekog pritiska, bude raja sa njima, da im slobodu u igri i to ide donekle, uvjerili smo se u to prošle godine, ali poslije nekog vremena jednostavno stane. Nije to to. A znamo u kakvom su fizičkom stanju bili igrači nakon njegovog odlaska na jesen, pa Cimirota nije odmorio ni minute.
Ovaj prelazni rok će biti ispit za Ibrakovića, pa da vidimo majstore. Imaš odlične uslove za naše prilike, imaš oznaku šampiona za ovu sezonu koja ti dodatno donosi na imidžu u pregovorima, pa kao što rekoh da te vidimo. Bezveze mi je odmah na prvu dovođenje ovog Bekića, grijat' će klupu vjerovatno a i ako šta odigra vjerujem da će biti promašaj, i što reče neko samo će gušiti bezveze svog rođu Amera koji je u sjajnoj formi. Al' ajd, neka ide sve svojim tokom pa vidjećemo.
Ovaj prelazni rok će biti ispit za Ibrakovića, pa da vidimo majstore. Imaš odlične uslove za naše prilike, imaš oznaku šampiona za ovu sezonu koja ti dodatno donosi na imidžu u pregovorima, pa kao što rekoh da te vidimo. Bezveze mi je odmah na prvu dovođenje ovog Bekića, grijat' će klupu vjerovatno a i ako šta odigra vjerujem da će biti promašaj, i što reče neko samo će gušiti bezveze svog rođu Amera koji je u sjajnoj formi. Al' ajd, neka ide sve svojim tokom pa vidjećemo.

1946
Nista od toga, kad je u pitanju ovaj prvi barem. A i sami iz Zvijezde su izjavili da imaju dvije ponude za Ordagica, a to nije Zeljo. E ako je novo nesto tokom dana izbilo, onda ja grijesimxbox je napisao/la:Hebibovic i Ordagic pojacali male plave. Tako kazu oni sami.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma nece niko platit odstetu (Zvijezda G.) za igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseci
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Faruk reci sad raji Ko je hahah
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Procitaj sta sam napisao pa ces skontati samFrancescoTotti je napisao/la:Faruk reci sad raji Ko je hahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Said jel???MortemHz je napisao/la:Procitaj sta sam napisao pa ces skontati samFrancescoTotti je napisao/la:Faruk reci sad raji Ko je hahah
znaci li to da ce na posudbu ili transfer ko slobodan il cemo nesto para dat... ma kako god samo da dodje
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Said bi prema tome dosao kad bi mu GNK dao dozvolu, to hoš da rečeš
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Najpametniji komentar sto se tice ovog transfera.dr.van nostrand je napisao/la:ma nece niko platit odstetu (Zvijezda G.) za igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseci
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mortem

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma vjerujem da su i ovi iz Zvijezde svjesni da ne mogu sad aman neku lovu dobit, ali da sigurno mogu izvuc nesto pa sad kao i svaki dobar domacin zele na najbolji moguc nacin izvuc naj korist za sebe, normalno. Ali ko igraca bude zelio, platit ce za njegove usluge (koliko, sta, cega... ????)Lacoste je napisao/la:Najpametniji komentar sto se tice ovog transfera.dr.van nostrand je napisao/la:ma nece niko platit odstetu (Zvijezda G.) za igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseci
silver & black
silver & black
- Aerodromsko
- Kontakt:
Mortem 

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
PA da sve je do Dinama, mi hocemo, Said hoce tako da Mamicu pusti zvijer
....Husejinovic,Alispahic,Duljevic,Stojcev, Radovac sve umjetnik do umjetnika
...u ovakvoj konkurenciji mi Milos ne bi ni smetao jer bi to znacilo da on ako misli da igra mora dobro dres da oznoji a znamo kako moze igrati 

Pyro is not a crime !
Meni se ovo svida sto se radi u miru i tisini. Vidim da niko nista neprica o delacu nadam se da ce ga murinjo nama halalit posto ostrakovic nije dugo branijo. Al valjda nije rupcega ko 007.
Bekic 1,2 ce ko i rodaci pelak trkanje sa autima alkohol picke **** klub i treninge plata je redovna.
Citam da u kaknju (izborili plbih) igra nas igrac hreljic. Kaze da je igro citavu sezoni lijevog beka. Znal iko kakav je mozel bit od koristi ili je samo vjeciti talenat.
U visickoj bosni izgleda nasi dobro igraju al nema tu kvaliteta za nas cak ni za klupe.
Ove godine ocekujem eksploziju od kovacevica i malo manju eksploziju od marka. Al opet treba dovest nekog iskusnog stopera za svaki slucaj.
Ja gojka nebi prodavo ispod 1 m €, u slucaju da niko ne ponudi kes ugovor mu produzit na silu bar jos 2 godine..
Bekic 1,2 ce ko i rodaci pelak trkanje sa autima alkohol picke **** klub i treninge plata je redovna.
Citam da u kaknju (izborili plbih) igra nas igrac hreljic. Kaze da je igro citavu sezoni lijevog beka. Znal iko kakav je mozel bit od koristi ili je samo vjeciti talenat.
U visickoj bosni izgleda nasi dobro igraju al nema tu kvaliteta za nas cak ni za klupe.
Ove godine ocekujem eksploziju od kovacevica i malo manju eksploziju od marka. Al opet treba dovest nekog iskusnog stopera za svaki slucaj.
Ja gojka nebi prodavo ispod 1 m €, u slucaju da niko ne ponudi kes ugovor mu produzit na silu bar jos 2 godine..
-
- Kontakt:
Hrelju sam gledao u odlučujućoj tekmi sa Goškom. Pouzdan lijevi bočni, fine tehnike i sa kvalitetnim pripremama može biti na širem spisku.Pitar6785 je napisao/la:Meni se ovo svida sto se radi u miru i tisini. Vidim da niko nista neprica o delacu nadam se da ce ga murinjo nama halalit posto ostrakovic nije dugo branijo. Al valjda nije rupcega ko 007.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, stokastoka23 i 32 gosta.