Cartman, je li ovo tvoje djelo?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Valja i nama divljim Bosancima trpiti njega u reprezentaciji..reptile je napisao/la:Meni je ovog momka tako zao. Valja trpiti divlje Bosance.
Steta sto je odbio Belgiju.reptile je napisao/la:Meni je ovog momka tako zao. Valja trpiti divlje Bosance.
Pojacao ihCartman je napisao/la:Steta sto je odbio Belgiju.reptile je napisao/la:Meni je ovog momka tako zao. Valja trpiti divlje Bosance.
džakailibu je napisao/la:pokusao uhvatiti ovo iznad mene no nista mi nije jasno. bio na tekmi dnipro-hajduk. i dalje ne kontam koji je ovo nivo i da li je dnipro neki kvalitet kao i da je hajduk igrao sa jacom def. sredinom ali kada bi tino uzeo loptu vidi se da zna igrati. bilo je tu njegovih majstorluka. vrsajevica isto prvi put gledam uzivo i brz je i cini mi se da se zna pozicionirati ali ne zna igrati lopte. to je bas ocigledno.
Taj prvi dio sezone je bio odlican i stvarno je nosio Hajduk u vecini utakmica. Nakon SP i poznate prodaje u Inter je totalno potonuo. Ajde sto lose igra nego se i umislio da je svjetska klasa pa mase igracima na terenu, nerijetko i publici. Torcida koja ga je stvarno volila ga je uzela na zub. Nije mu sjajna buducnost u Hajduku ako drasticno ne promjeni nesto u svojoj glavi. Sam klub je oslabljen odlaskom dvojice vrlo vaznih igraca i igra bez pravog DM pa i to pokazuje sve mane TSS koje su karakteristicne za njega. Ono najbolje je nestalo ili se vrlo rijetko vidi. Steta.calcio je napisao/la:džakailibu je napisao/la:pokusao uhvatiti ovo iznad mene no nista mi nije jasno. bio na tekmi dnipro-hajduk. i dalje ne kontam koji je ovo nivo i da li je dnipro neki kvalitet kao i da je hajduk igrao sa jacom def. sredinom ali kada bi tino uzeo loptu vidi se da zna igrati. bilo je tu njegovih majstorluka. vrsajevica isto prvi put gledam uzivo i brz je i cini mi se da se zna pozicionirati ali ne zna igrati lopte. to je bas ocigledno.
Izvinjavam se sto odgovaram na stari post ali samo da updatiram malo... Da, Dnipro je kvalitet, dogurali su do finala Evropske lige. Tino im je zabio na gostovanju i malo je falilo da ih izbace zahvaljujuci bas tom golu.
Pisam sam vec u januaru da bi sva ta prica o transferima mogla negativno uticati na njega. Ali nije sve do toga, i sam kazes da je Hajduk oslabljen i da igraju bez pravog defanzivca na sredini. Jednako kao sto bi igranje bez lijevog beka najvise stetilo lijevom krilu, tako i igranje bez razbijaca najvise steti centralnim veznim kao sto je TSS. Tu se nalazi rupa i on najvise ispasta zbog toga. Neiskusno oko zbog toga vidi da Tino pruza slabije partije a ne vidi razlog tome i slicno. Ali nije bitno, forma je prolazna, a klasa ostaje. Ja sam vec u njegovom debiju protiv Egipta vidio da zna igrati i da nije kloc kao sto neki jos uvijek misle. Ne krije se i ne boji se lopte, fina tehnika. Nije ga strah ni povuci loptu. Meni je dovoljno viditi kontrolu loptu i kretanje da bih znao da li je neki igrac pravi igrac ili je pozer. Tino je pravi igrac i najvise je do njega koliko ce uspjeti.dubrovnik je napisao/la:Taj prvi dio sezone je bio odlican i stvarno je nosio Hajduk u vecini utakmica. Nakon SP i poznate prodaje u Inter je totalno potonuo. Ajde sto lose igra nego se i umislio da je svjetska klasa pa mase igracima na terenu, nerijetko i publici. Torcida koja ga je stvarno volila ga je uzela na zub. Nije mu sjajna buducnost u Hajduku ako drasticno ne promjeni nesto u svojoj glavi. Sam klub je oslabljen odlaskom dvojice vrlo vaznih igraca i igra bez pravog DM pa i to pokazuje sve mane TSS koje su karakteristicne za njega. Ono najbolje je nestalo ili se vrlo rijetko vidi. Steta.calcio je napisao/la:džakailibu je napisao/la:pokusao uhvatiti ovo iznad mene no nista mi nije jasno. bio na tekmi dnipro-hajduk. i dalje ne kontam koji je ovo nivo i da li je dnipro neki kvalitet kao i da je hajduk igrao sa jacom def. sredinom ali kada bi tino uzeo loptu vidi se da zna igrati. bilo je tu njegovih majstorluka. vrsajevica isto prvi put gledam uzivo i brz je i cini mi se da se zna pozicionirati ali ne zna igrati lopte. to je bas ocigledno.
Izvinjavam se sto odgovaram na stari post ali samo da updatiram malo... Da, Dnipro je kvalitet, dogurali su do finala Evropske lige. Tino im je zabio na gostovanju i malo je falilo da ih izbace zahvaljujuci bas tom golu.
Nije mi djelovao kao igrac koji je mentalno nestabilan ali sam se ocito prevario. Nadam se prodaji u bolji klub gdje bi mozda opet imao zelju da se dokazuje i da se digne kao igrac. Nepravedno na spisku ovaj put.
Tino nije doveden u nas tim da bude def vezni.AllGunsBlazing je napisao/la:Kakva klasa? I zar on po svom amidzi Safetu nije klasa na defanzivnom veznom?
Ma ne uopste se ne sakriva, a bas je to baza njegove igre.calcio je napisao/la:Ja sam vec u njegovom debiju protiv Egipta vidio da zna igrati i da nije kloc kao sto neki jos uvijek misle. Ne krije se i ne boji se lopte, fina tehnika.
Sheyi je napisao/la:
Cartman, je li ovo tvoje djelo?![]()
![]()
![]()
Haha ova ti je dobra, koja ironija covjece da ne povjerujes. Kada se sjetim samo izjava onog tifusara kako je podcjenjivao Zukanovica kao igra za mali klub...Principatus je napisao/la:Sta kaze Tino, da li mu je drago sto ce Zukanovic u njegov klub?
ovi odmah misle istinaSheyi je napisao/la:Sad kad ga Bilić dovede u West Ham
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Rimes87, sagitarius i 31 gost.