Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sheyi » 30 maj 2015, 00:33

slika
Cartman, je li ovo tvoje djelo? :lol: :lol: :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2015, 00:38

:rol: :rol: :rol:

A nije moje, ovo je neki drugi umjetnik. :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 30 maj 2015, 03:46

Meni je ovog momka tako zao. Valja trpiti divlje Bosance.
shandrlike-tandrlike

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 maj 2015, 12:49

reptile je napisao/la:Meni je ovog momka tako zao. Valja trpiti divlje Bosance.
Valja i nama divljim Bosancima trpiti njega u reprezentaciji..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2015, 14:34

Steta sto je odbio Belgiju. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 30 maj 2015, 14:35

Cartman je napisao/la:
Steta sto je odbio Belgiju. :(
Pojacao ih :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2015, 18:28

džakailibu je napisao/la:pokusao uhvatiti ovo iznad mene no nista mi nije jasno. bio na tekmi dnipro-hajduk. i dalje ne kontam koji je ovo nivo i da li je dnipro neki kvalitet kao i da je hajduk igrao sa jacom def. sredinom ali kada bi tino uzeo loptu vidi se da zna igrati. bilo je tu njegovih majstorluka. vrsajevica isto prvi put gledam uzivo i brz je i cini mi se da se zna pozicionirati ali ne zna igrati lopte. to je bas ocigledno.

Izvinjavam se sto odgovaram na stari post ali samo da updatiram malo... Da, Dnipro je kvalitet, dogurali su do finala Evropske lige. Tino im je zabio na gostovanju i malo je falilo da ih izbace zahvaljujuci bas tom golu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 maj 2015, 18:51

calcio je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:pokusao uhvatiti ovo iznad mene no nista mi nije jasno. bio na tekmi dnipro-hajduk. i dalje ne kontam koji je ovo nivo i da li je dnipro neki kvalitet kao i da je hajduk igrao sa jacom def. sredinom ali kada bi tino uzeo loptu vidi se da zna igrati. bilo je tu njegovih majstorluka. vrsajevica isto prvi put gledam uzivo i brz je i cini mi se da se zna pozicionirati ali ne zna igrati lopte. to je bas ocigledno.

Izvinjavam se sto odgovaram na stari post ali samo da updatiram malo... Da, Dnipro je kvalitet, dogurali su do finala Evropske lige. Tino im je zabio na gostovanju i malo je falilo da ih izbace zahvaljujuci bas tom golu.
Taj prvi dio sezone je bio odlican i stvarno je nosio Hajduk u vecini utakmica. Nakon SP i poznate prodaje u Inter je totalno potonuo. Ajde sto lose igra nego se i umislio da je svjetska klasa pa mase igracima na terenu, nerijetko i publici. Torcida koja ga je stvarno volila ga je uzela na zub. Nije mu sjajna buducnost u Hajduku ako drasticno ne promjeni nesto u svojoj glavi. Sam klub je oslabljen odlaskom dvojice vrlo vaznih igraca i igra bez pravog DM pa i to pokazuje sve mane TSS koje su karakteristicne za njega. Ono najbolje je nestalo ili se vrlo rijetko vidi. Steta.
Nije mi djelovao kao igrac koji je mentalno nestabilan ali sam se ocito prevario. Nadam se prodaji u bolji klub gdje bi mozda opet imao zelju da se dokazuje i da se digne kao igrac. Nepravedno na spisku ovaj put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2015, 19:55

dubrovnik je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Taj prvi dio sezone je bio odlican i stvarno je nosio Hajduk u vecini utakmica. Nakon SP i poznate prodaje u Inter je totalno potonuo. Ajde sto lose igra nego se i umislio da je svjetska klasa pa mase igracima na terenu, nerijetko i publici. Torcida koja ga je stvarno volila ga je uzela na zub. Nije mu sjajna buducnost u Hajduku ako drasticno ne promjeni nesto u svojoj glavi. Sam klub je oslabljen odlaskom dvojice vrlo vaznih igraca i igra bez pravog DM pa i to pokazuje sve mane TSS koje su karakteristicne za njega. Ono najbolje je nestalo ili se vrlo rijetko vidi. Steta.
Nije mi djelovao kao igrac koji je mentalno nestabilan ali sam se ocito prevario. Nadam se prodaji u bolji klub gdje bi mozda opet imao zelju da se dokazuje i da se digne kao igrac. Nepravedno na spisku ovaj put.
Pisam sam vec u januaru da bi sva ta prica o transferima mogla negativno uticati na njega. Ali nije sve do toga, i sam kazes da je Hajduk oslabljen i da igraju bez pravog defanzivca na sredini. Jednako kao sto bi igranje bez lijevog beka najvise stetilo lijevom krilu, tako i igranje bez razbijaca najvise steti centralnim veznim kao sto je TSS. Tu se nalazi rupa i on najvise ispasta zbog toga. Neiskusno oko zbog toga vidi da Tino pruza slabije partije a ne vidi razlog tome i slicno. Ali nije bitno, forma je prolazna, a klasa ostaje. Ja sam vec u njegovom debiju protiv Egipta vidio da zna igrati i da nije kloc kao sto neki jos uvijek misle. Ne krije se i ne boji se lopte, fina tehnika. Nije ga strah ni povuci loptu. Meni je dovoljno viditi kontrolu loptu i kretanje da bih znao da li je neki igrac pravi igrac ili je pozer. Tino je pravi igrac i najvise je do njega koliko ce uspjeti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2015, 03:09

Kakva klasa? I zar on po svom amidzi Safetu nije klasa na defanzivnom veznom?
Celik!3,2,2.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 jun 2015, 03:57

AllGunsBlazing je napisao/la:Kakva klasa? I zar on po svom amidzi Safetu nije klasa na defanzivnom veznom?
Tino nije doveden u nas tim da bude def vezni. :urnebes:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jun 2015, 08:22

calcio je napisao/la:Ja sam vec u njegovom debiju protiv Egipta vidio da zna igrati i da nije kloc kao sto neki jos uvijek misle. Ne krije se i ne boji se lopte, fina tehnika.
Ma ne uopste se ne sakriva, a bas je to baza njegove igre. :urnebes:
DM, lijevo krilo i playmaker, samo polivalentni Hadzic moze igrati vise pozicija od njega.

Za Tinu se nema sta reci, nije uspio da se odrzi u reprezentaciji Belgije, nije se odrzao u Belgijskoj ligi kojoj su se bas oni smijali koji su pljuvali po Zukanovicu, a hvalili Safeta. :shhh: U HNL nije neki igrac koji odskace, nije vise talenat. Otkad je u reprezentaciji ne ide nam dobro, njegovo guranje u prvih 11 nas je kostalo poena za EP. To je to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 01 jun 2015, 09:29

Evo da se malo i ja uključim u sve to oko Tinčeka.Malo mi zapara uši to da je sve negativno počelo kako je on došao u repku.
Ipak ne možemo sve gledati crno-bijelo..ima tu i drugih boja.Razloga za naš neuspjeh je puno više nego što je Tino..mislim da je to kolektivna histerija..razlog da nađemo nekog nad kim se možemo ispuhati.
Pokušat ću navesti nekoliko razloga što nam Tino ne paše,zašto razapinjemo dečka a nit luk jeo nit luk mirisao:
--Nigerija-Papetova postavka,Kolašinac se navodno prepao,nema pravih bekova,Spahu su otresali ko slinu pasalo nam to ili ne.
--Vrško na beku ,krilu,gdje 90 min.treba biti čovjek za sve,Vrško zvani spetljani
--polivalentni Hadžić koji samo treba i Begovića da zamjeni
--vezni red sa Medom,Prcićem,Pjanom i Tinom od kojeg je brža i moja ekipa sa termina
--"extra" forma našeg Vede,povrede Džeke...
--igra bez iakvog napadača u Izraelu...ima toga tona...ovo je brzinski...

Naš pad bi bio sa Tinom ili bez njega.Razloga je puno koji su međusobno isprepleteni,a najveći je trenerska i taktička nestručnost našeg Papeta...Koincidencija je samo to što se Tino tu našao u tom trenutku i što je adžino zlato..mali zna lopte ,samo ga treba dozirati umjereno,i u pravilnoj kombinaciji sa drugim igračima na terenu...za širi spisak svakako ima mjesta

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 02 jun 2015, 13:51

Danas vidjo Tina i Arslanagica kako setaju splitskom rivom, kad sam pitao da li ce igrati za Bosnu dobio sam samo like i osmijeh :guz: kuknjava
DD

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 jun 2015, 13:59

Sheyi je napisao/la:slika
Cartman, je li ovo tvoje djelo? :lol: :lol: :lol: :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 09 jun 2015, 12:10

Interovac haj' ti u ševu, drž je :mrgreen:

slika

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jun 2015, 14:27

Sad kad ga Bilić dovede u West Ham :bow:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 09 jun 2015, 14:42

Principatus je napisao/la:Sta kaze Tino, da li mu je drago sto ce Zukanovic u njegov klub?
Haha ova ti je dobra, koja ironija covjece da ne povjerujes. Kada se sjetim samo izjava onog tifusara kako je podcjenjivao Zukanovica kao igra za mali klub...
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Kapitano
Kontakt:

Post Postao/la Kapitano » 09 jun 2015, 17:29

Sheyi je napisao/la:Sad kad ga Bilić dovede u West Ham :bow:
ovi odmah misle istina :lol: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Rimes87, sagitarius i 31 gost.