FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 13:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam nekako uvjeren da ce ovaj Ordagic biti novi igrac Zeljeznicara, bez obzira na price ovih iz Gradacca.
Aco je napisao to jutros a evo sta je napisao maloprije, znaci moguce je izmisliti toplu vodu bas ovdje na portalu i forumu :D xbox
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 13:26

Mojne domorocki
:D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 09 jun 2015, 13:31

i mostarac pristao al ima ponudu turaka,toliko o divovima :tralala:
Einigkeit und Recht und Freiheit

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 13:32

O znam sve znam...ako se jos nesto obestini od onog sto se nagadja onda ... huhuuuuuuuu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2015, 13:34

domorocki je napisao/la:i mostarac pristao al ima ponudu turaka,toliko o divovima :tralala:
Polako ba dok bude zvanicno :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 jun 2015, 13:36

Auhhh, kakav nalet negativne energije. Pa mi nismo u istoriji kluba kupili dva igraca ukupno. Jedan od njih je Sergej Tica :D . Ako vidimo logicno po pitanju igrackog kadra, kroz ovih nekoliko dana smo obavijesteni da nekoliko igraca odlazi. To znaci da ce nekoliko igraca i doci. Da bi neko dosao, prvo ovaj drugi mora otici. Polako bolan. Bice.
Iskreno uopste ne znam kakav je kvalitet ovog Ordagica, nisam ga do sada uopste zapazio, nepoznat mi je igrac. Po pricama ispada gotovo da je prvi igrac lige. Mlad i ekstra talentovan. Evo i ovde se pise o njemu u superlativima. Bilo bi dobro kada bi nam onda dosao, ako je tako. Takav je doduse u svom talentu bio i pricalo se o njemu Anid Travancic. U zakljucku se moze izvesti da nikada ne znas kakvog si igraca dobio i kako ce se taj uklopiti. Ja onda ne bih velicao nijedno ime dok se to ime ne dokaze u nasem dresu da je pojacanje. Ali nasi idu na to da angazuju nekoliko igraca i to ce se desti. Ko ce biti ti igraci, vidjecemo kada zaigraju u zvanicnim utakmicama u smislu da li su pojacanja ili nisu. Jer svi igraci iz nase lige su takvi. Mogu se pokazati odlicno, a moze biti da im Zeljo i taj pritisak velikog kluba bas i ne pase. Polako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 13:38

boccaccio je napisao/la:Auhhh, kakav nalet negativne energije. Pa mi nismo u istoriji kluba kupili dva igraca ukupno. Jedan od njih je Sergej Tica :D . Ako vidimo logicno po pitanju igrackog kadra, kroz ovih nekoliko dana smo obavijesteni da nekoliko igraca odlazi. To znaci da ce nekoliko igraca i doci. Da bi neko dosao, prvo ovaj drugi mora otici. Polako bolan. Bice.
Iskreno uopste ne znam kakav je kvalitet ovog Ordagica, nisam ga do sada uopste zapazio, nepoznat mi je igrac. Po pricama ispada gotovo da je prvi igrac lige. Mlad i ekstra talentovan. Evo i ovde se pise o njemu u superlativima. Bilo bi dobro kada bi nam onda dosao, ako je tako. Takav je doduse u svom talentu bio i pricalo se o njemu Anid Travancic. U zakljucku se moze izvesti da nikada ne znas kakvog si igraca dobio i kako ce se taj uklopiti. Ja onda ne bih velicao nijedno ime dok se to ime ne dokaze u nasem dresu da je pojacanje. Ali nasi idu na to da angazuju nekoliko igraca i to ce se desti. Ko ce biti ti igraci, vidjecemo kada zaigraju u zvanicnim utakmicama u smislu da li su pojacanja ili nisu. Jer svi igraci iz nase lige su takvi. Mogu se pokazati odlicno, a moze biti da im Zeljo i taj pritisak velikog kluba bas i ne pase. Polako.
Diplomata uvijek bio i ostao, bravo.

Nevrijeme
Kontakt:

Post Postao/la Nevrijeme » 09 jun 2015, 13:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Ali kljucnbo pitanje je da li je Ordagic pojacanje za Zeljeznicar ili bilo koji drugi klub iz vrha Premijer lige. Zasto ovo govorim? Radi se o decku koji vise nije ni balavac, koji je u tri godine odigrao 48 utakmica u Premijer ligi i postigao tri gola. Radi se o veznom igracu, koji je sklon povredama i koji se ruku na srce u prosjecnoj Zvijezdi nije mogao nametnuti kao lider. Ne treba od njega praviti vele igraca jer on to nije, sto ne znaci da u drugom, boljem klubu nece biti bolji...
Svaka cast!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 09 jun 2015, 13:41

kaže akademac,pješke bi u Želju
štaš kad nije iz Sa
bravo Semjone ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 09 jun 2015, 13:47

Šta sve čovjek neće pročitati. Slabo pišem na ovom forumu, više samo čitam (prvenstveno jer se nisam mogao sjetiti šifre :D) ali kakvih ovde ima "Željovaca" teško nam se onda :(
OK je da nismo svi zadovoljni sa svime, ja lično prezadovoljan Odovićem koji je izvukao maksimum iz ekipe (ako je recimo Adžem izvlačio 100% onda je Oda bar 120), ne mogu reći ni da sam nezadovoljan navijačima (onim iz kopa) jer je evidentno da se momci trude koliko je u njihovoj moći (po meni jedina mahana je pokušaj da se na silu uključi čitav jug u kop, to jednostavno neće ići jer raja se mora poistovjećivati sa njima a teško to ide).
Kad je uprava u pitanju, ne može čovjek ništa ni pametno reći jer se nema uvid u njihov rad već samo ta priča koju treba da vjerujemo ili ne.
Gredić po mom mišljenju ima volju, e sad da li ima znanja, pravu ekipu za ono što želi, Hare isto zna se da je željovac od glave do pete...Šiljak mi nekako niti smrdi niti miriše, ima onu nekakvu nezainteresovanu facu :D ali vjerujem da ipak nešto i radi.
Kad je riječ o marketingu, tu ne da smo na nuli već smo u debelom minusu, ali ne jer ne radimo jer nismo ni navikli da se lomimo po tom planu već zato što imamo u komšiluku ljude (mada bih imao i druge nazive za njih hhhh) koji se lome po tom planu. Izuzetno mi je drago vidjeti da pred derbi mojom ulicom se igraju djeca pretežno u plavo-bijelim dresovima ali to su ipak samo još djeca i danas-sutra će ih oni zamjeniti bordo bojom ako se ovako budemo ponašali i mi a i "oni". Tu se gube/dobijaju navijači.
Lično kad idem na utakmice (a idem na gotovo sve domaće, gostovanja nemam običaj :( ) uvijek gledam da povedem nekog mlađeg iz familije i uvijek idem na jug...jer danas-sutra taj malac će imati 18+ godina i znaće gdje pripada :D

Svašta bih još nešta napisao ali odoh sa teme pa drugi put.
Mora marketing da se popravi 300%, mora(m) imati mogućnost kupiti člansku, dres, bilo kakav artikl preko neta...imati popust recimo na benziskoj ako imam člansku Želje (ne može me niko ubijediti da se to ne isplati i meni ako msipam za 30 a plaćam 25, i klubu ako dobiju sponzora ma kako on "gurao" klub i benzinskoj ako sipam kod njih a ne kod konkurenata...ovo je samo jedan primjer...)...svašta nešta mora
MORA SE VOLJETI ŽELJO, to je prije svega
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 13:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Ali kljucnbo pitanje je da li je Ordagic pojacanje za Zeljeznicar ili bilo koji drugi klub iz vrha Premijer lige. Zasto ovo govorim? Radi se o decku koji vise nije ni balavac, koji je u tri godine odigrao 48 utakmica u Premijer ligi i postigao tri gola. Radi se o veznom igracu, koji je sklon povredama i koji se ruku na srce u prosjecnoj Zvijezdi nije mogao nametnuti kao lider. Ne treba od njega praviti vele igraca jer on to nije, sto ne znaci da u drugom, boljem klubu nece biti bolji...
Da slazem se, ali cemu onda tolika paznja u jutrasnjem postu "prosjecnom" igracu Zvijezde i sad pisanje na forumu o istom kad je taj igrac kojeg traze klubovi iz vrha "prosjecan", sklon povredama itd. Slazem se samo sa djelom u kojem kazes kako ce se uklopiti. Svi zaboravljaju jednu jako bitnu stvar a to je nas trener. Navescu primjer Bogdanovica koji je u sezoni dok je Adzem vodio ekipu i sezonu kad je dosao bio jako los, pitao sam se sta taj igrac radi kod nas. Sad sam se ugrizao za jezik, jer taj momak igra odlicno. Druga stvar ja prvi nisam davao ni 10% sanse ovoj djeci da ce biti drugi na kraju, ali zato kad imas trenera koji to zna posloziti(na stranu da Adzem ne zna) e to je vec drugo pitanje. Mi smo sa ovom djecom bez poraza polusezonu, a neki igrac nazalost nisu bas bili za pozicijije na kojima su igrali, ali su dali svoj maksimum i hvala im na tome. Hocu da kazem ako je Odovic rekao da dovedu te igrace onda je suvisno bilo sta raspravljati.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 09 jun 2015, 13:48

@aco vrati pp,brze si imao informacije,nisi ovako letio ujutro jedno poslijepodne drugo hehehe
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 09 jun 2015, 13:51

Bit ce to sve dobroo, manite negative

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 09 jun 2015, 13:52

domorocki je napisao/la:dobrodošao Amere
je li to Ordagic konacno nas ?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 jun 2015, 14:02

Ordagic ako je pametan docice kod nas. Najveći klub i najtrofejniji, najbolja odskočna daska za Evropu, velika se briga vodi oko mladih igrača, zdrava sredina, nema pritiska, evropske utakmice gdje može pokazati svo svoje umijeće, odskočna daska za reprezentaciju i na kraju 80 % šanse da se u svojoj karijeri okiti sa par trofeja.

Ako bude sta zapelo ja mislim da će to biti oko ugovora, tj. duzine. Što se para tiče to nije problem za onakvog igrača se može uvijek naći iskopati.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 09 jun 2015, 14:05

Sinoc je neko napisao da ce se danas objelodanit 2 nova igraca !? ima li ko kakvih informacija ko bi mogao biti i ima li isa od toga ?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 14:06

To je napisao leomessi trebao bi njega pitati.

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 09 jun 2015, 14:07

Evo da napisem javno Ordagic je nas igrac i da zavrsimo tu pricu daj ovog drugo ba sto treba sta je sa njim imal ko informacije hajde pijetlic propjevaj ako znas

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 jun 2015, 14:07

Sigurni ti je jedino kad vidis kakav će sastav istrcati 2.7

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 09 jun 2015, 14:09

ne mogu reći ni da sam nezadovoljan navijačima (onim iz kopa) jer je evidentno da se momci trude koliko je u njihovoj moći (po meni jedina mahana je pokušaj da se na silu uključi čitav jug u kop, to jednostavno neće ići jer raja se mora poistovjećivati sa njima a teško to ide).
Odlican post. I jos da se nadovezem na ovaj dio da je stvarno postalo ovo tegobno gledati i kad igraci posle utakmice prilaze i moraju "nesto" skandirati bez obzira na rezultat utakmice. Na silu nista ne ide mora biti spontano kao sto je nekad bilo kad je citav stadion skandirao posle vaznih pobjeda a ne ko sad kiksamo protiv Radnika i Slobode a oni nesto skacu i navijaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Hrasno15 i 60 gostiju.