FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2015, 12:06

zaboljisportuBiH je napisao/la:čuj imate svoj forum hahhahahhah. VIdite da su ova dvojica došla maksuz. Registrovali se neki dan namjerno prave razdor i pišu negativnosti. Kaže onaj dovodili smo igrače iz manjih klubova prije lako bez problema, a ne zna da ijednog nismo platili sem Bogdanovića. Za Ordagića treba dati nešto i potpisati procenat od sljedeće prodaje ili ići na veći procenat a sad džaba i sl. Uglavnom sve se može dogovoriti ako su realni i normalni ljudi.
jest drug bravo,moj jeidni cilj je u zivotu da pravim razdor tebi i slicnima,nemam pametnijeg posla ;) ;) ;) haj zivio ti meni ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 12:08

zaboljisportuBiH je napisao/la:čuj imate svoj forum hahhahahhah. VIdite da su ova dvojica došla maksuz. Registrovali se neki dan namjerno prave razdor i pišu negativnosti. Kaže onaj dovodili smo igrače iz manjih klubova prije lako bez problema, a ne zna da ijednog nismo platili sem Bogdanovića. Za Ordagića treba dati nešto i potpisati procenat od sljedeće prodaje ili ići na veći procenat a sad džaba i sl. Uglavnom sve se može dogovoriti ako su realni i normalni ljudi.
Uživaj ti u svom razdoru,ma imaš svoj forum pa tamo određuj ko će ući i šta će pisati ovdje nećeš ni ti ni tebi slični nadam se.
I tamo planiraj šta ćeš i kako radit na određenoj utakmici ovdje to nećeš moći radit jel razumiješ dečko, razdor si pravite sami vi huligani i neko ko vodi tim i klub, neko ko mu je dao to da radi, nismo ni ja ni ovaj drugi kontaš dečko.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 09 jun 2015, 12:10

vedad21 je napisao/la:
Uživaj ti u svom razdoru,ma imaš svoj forum pa tamo određuj ko će ući i šta će pisati ovdje nećeš ni ti ni tebi slični nadam se.
I tamo planiraj šta ćeš i kako radit na određenoj utakmici ovdje to nećeš moći radit jel razumiješ dečko, razdor si pravite sami vi huligani i neko ko vodi tim i klub, neko ko mu je dao to da radi, nismo ni ja ni ovaj drugi kontaš dečko.
pravi navijači ne idu na tekme ! PRAVDA ZA VEDU !!!
Željezničar živimo !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 jun 2015, 12:10

Šta je ovo danas :crazy: :crazy:
Željeznicar za život cijeli !

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 jun 2015, 12:10

vedad21 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Samo ne kontam, kako im se više da nanovo registrovati. Užas.
Valjda ima svako pravo da se regsitruje il treba tebe prvo pitat, ne kršim niakvo pravilo, IMAM pravo se registrovat nemam zapreka, i registriram se upravo da bi tebi mogao odgovorit jer onako ne mogu jel razumiješ dečko.
Mojne meni ništa odgovarati Boga ti, nisam te svakako ništa pitao. I nisam ja za tebe dečko.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 jun 2015, 12:14

Ubi neka sparina danas..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 09 jun 2015, 12:15

Lafmoman postao navijac Zelje :D
KHAJ PRICE

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 jun 2015, 12:16

Limunada potok par ćevapa i lagan povjetarac. Pa onda okrećim kuhinju i sve tako. :-D
Jači od ratova, režima i partija. 1921

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 09 jun 2015, 12:19

vedad21 je napisao/la:Pa neki su dan objavili da je dogovoren janković, kako to sad nije pa to samo ima kod nas sve dogovoreno na kraju ništa nije jbga šta da se radi.
Kako nije dogovoren, šta se desilo ? Može li neko više informacija

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 09 jun 2015, 12:19

Izgleda da danas forum nije u vinklu...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 jun 2015, 12:20

Izgleda da dosta ljudi odavno nije u vinklu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2015, 12:22

Ljudi sta vam je, svaki igrac koji valja u PL BiH prvo ce probati da ode kod pitara jer su tamo pare a onda svi ostali klubovi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 09 jun 2015, 12:23

vedad21 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Samo ne kontam, kako im se više da nanovo registrovati. Užas.
Valjda ima svako pravo da se regsitruje il treba tebe prvo pitat, ne kršim niakvo pravilo, IMAM pravo se registrovat nemam zapreka, i registriram se upravo da bi tebi mogao odgovorit jer onako ne mogu jel razumiješ dečko.
Ohani Vedo malo,Bog ti dao bolju pamet.....

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 09 jun 2015, 12:26

Treba mi moler da okreči 2-3 sobe samo da zna mačkati i da nije skup ko Ordagić :shock:

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 jun 2015, 12:31

Samo na kvadraturu :-P
Jači od ratova, režima i partija. 1921

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 jun 2015, 12:35

Sto su ovi friski forumasi povilenili :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Nevrijeme
Kontakt:

Post Postao/la Nevrijeme » 09 jun 2015, 12:36

delinjo je napisao/la:nekada razmisljam da mi mozda nismo ni svjesni koliko je nisko pao nas klub kao jedan od najvecih na balkanu,najveci u nasoj drzavi,vise igraca iz selendre ne mozemo dovesti,nemamo stadion,nemamo sponzora,navijaca sve manje i mi opet neku nadu trazimo kao da lazemo sami sebe zavaravamo samo da drugi ne bi vidjeli nasu muku nazalost :( :( :(
Slažem se drug. Pusti ti ove ostale, treba malo gledati realnost ba. Mene uvijek neki strah kada pomislim na to, ovo što si ti napisao. Sve me neki strah da će ovo biti nama svima prekasno. Evo sada i ovo za Ordagića, znači dokaz da mi više ni meda ne možemo što se tiče transfera. Idemo onu našu klasičnu, daj šta daš...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 09 jun 2015, 12:38

champions1921 je napisao/la:Sto su ovi friski forumasi povilenili :lol:
Može biti da su kivni jer im niko nije proslijedio famozni spisak pojačanja, a možda je samo do pritiska, danas kišu prognoziraju na HRT :)

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 09 jun 2015, 12:43

Molim da mi se na PP proslijedi spisak molera :tralala:

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 09 jun 2015, 12:46

dobrodošao Amere
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, mavi i 52 gosta.