FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shaman7
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shaman7 » 09 jun 2015, 11:42

Velahalve je napisao/la:slika

Nije realno, ali bih volio vidjeti ovu ekipu na djelu :D
Kako ces bolan Jankovica na zadnjeg veznog? U Veležu igrao iza špica, može po krilu, a znao je i lažnog napadača odigrati. Gdje ćes ga na DMF drug?

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 09 jun 2015, 11:42

Zar Ordagic nije zadnji vezni?
KHAJ PRICE

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 11:43

Pa neki su dan objavili da je dogovoren janković, kako to sad nije pa to samo ima kod nas sve dogovoreno na kraju ništa nije jbga šta da se radi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2015, 11:44

vedad21 je napisao/la:Pa neki su dan objavili da je dogovoren janković, kako to sad nije pa to samo ima kod nas sve dogovoreno na kraju ništa nije jbga šta da se radi.
E moj ti sta su puta znali dogovoriti i to propadne.Jednostavno nekom izleti nesto za nijansu bolje i ode covjek.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 09 jun 2015, 11:45

shaman7 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:slika

Nije realno, ali bih volio vidjeti ovu ekipu na djelu :D
Kako ces bolan Jankovica na zadnjeg veznog? U Veležu igrao iza špica, može po krilu, a znao je i lažnog napadača odigrati. Gdje ćes ga na DMF drug?
Vjeruj da sam od nekog čuo da može igrati DMF, izvinite moja greška, onda neka bude Zolj DMF, a Ordagić bi meni dobio slobodu u ekipi da igra šta hoće.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2015, 11:49

nekada razmisljam da mi mozda nismo ni svjesni koliko je nisko pao nas klub kao jedan od najvecih na balkanu,najveci u nasoj drzavi,vise igraca iz selendre ne mozemo dovesti,nemamo stadion,nemamo sponzora,navijaca sve manje i mi opet neku nadu trazimo kao da lazemo sami sebe zavaravamo samo da drugi ne bi vidjeli nasu muku nazalost :( :( :(
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 11:49

Evo i ovaj Hebibović slobodan mogli smo ga dovesti treba nam brzo krilo za našu postavku ako ode u sarajevo upropastiće ga ko igrača, radi toga mi ga žao, jer će ga vodit onaj kako se ono kaže. hahahaa

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 09 jun 2015, 11:49

delinjo je napisao/la:nekada razmisljam da mi mozda nismo ni svjesni koliko je nisko pao nas klub kao jedan od najvecih na balkanu,najveci u nasoj drzavi,vise igraca iz selendre ne mozemo dovesti,nemamo stadion,nemamo sponzora,navijaca sve manje i mi opet neku nadu trazimo kao da lazemo sami sebe zavaravamo samo da drugi ne bi vidjeli nasu muku nazalost :( :( :(
:facepalm: :facepalm:
Željezničar živimo !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2015, 11:51

Velahalve je napisao/la:Vjeruj da sam od nekog čuo da može igrati DMF, izvinite moja greška, onda neka bude Zolj DMF, a Ordagić bi meni dobio slobodu u ekipi da igra šta hoće.
Zeljo nece dovesti Zolja !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 09 jun 2015, 11:52

katakomba je napisao/la:
delinjo je napisao/la:nekada razmisljam da mi mozda nismo ni svjesni koliko je nisko pao nas klub kao jedan od najvecih na balkanu,najveci u nasoj drzavi,vise igraca iz selendre ne mozemo dovesti,nemamo stadion,nemamo sponzora,navijaca sve manje i mi opet neku nadu trazimo kao da lazemo sami sebe zavaravamo samo da drugi ne bi vidjeli nasu muku nazalost :( :( :(
Ti si pitar :wave:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 jun 2015, 11:52

De ba djeco popustite malo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2015, 11:53

katakomba je napisao/la:
kada kazem nemamo stadion mislim na uslove stadiona,a kao da ga i nemamo kad ne mozemo igrati evropske utakmice na njemu,ali eto zivot ide dalje jbg :(
VOLIM ZELJEZNICAR!!

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 11:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:De ba djeco popustite malo

Ma nismo djeca već ljudi ostarili samo razmišljamo svojom glavom i trezveno nismo zaluđeni nego je tako igraš evropu na tuđem ničijem stadionu u onam lavoru koji nije fudbalski, pa rat je završio 20 godina ima šta se uradilo za 20 godina, ništa da su zidali po ciglu dnevno sazidali bi novi-.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 09 jun 2015, 11:55

Kakvi su ovo padobranci na ovoj temi vise. I to sve u dan-dva registrovani.
@aco sredi ovo, vidis da su napravili profile samo da pljuju klub !
Željezničar živimo !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2015, 11:56

vedad21 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:De ba djeco popustite malo

Ma nismo djeca već ljudi ostarili samo razmišljamo svojom glavom i trezveno nismo zaluđeni nego je tako igraš evropu na tuđem ničijem stadionu u onam lavoru koji nije fudbalski, pa rat je završio 20 godina ima šta se uradilo za 20 godina, ništa da su zidali po ciglu dnevno sazidali bi novi-.
nemoj bgt svoje misljenje pisati jer ce te odmah prozvati pitarom cim ne pises ono sto zele cuti ;) ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 11:59

katakomba je napisao/la:Kakvi su ovo padobranci na ovoj temi vise. I to sve u dan-dva registrovani.
@aco sredi ovo, vidis da su napravili profile samo da pljuju klub !
Jel se po želji banuje ovde kako vi zamislite i smatrate da vam neko ne paše po pisanju odmah se uklone, pa imate svoj forum tamo pa pišite bajke i basne i uživajte uz šišu. :lol: :lol: :lol:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 jun 2015, 12:01

E svasta u Bozijoj basti....
Da ne povjerujes....

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 09 jun 2015, 12:02

Samo ne kontam, kako im se više da nanovo registrovati. Užas.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 jun 2015, 12:03

čuj imate svoj forum hahhahahhah. VIdite da su ova dvojica došla maksuz. Registrovali se neki dan namjerno prave razdor i pišu negativnosti. Kaže onaj dovodili smo igrače iz manjih klubova prije lako bez problema, a ne zna da ijednog nismo platili sem Bogdanovića. Za Ordagića treba dati nešto i potpisati procenat od sljedeće prodaje ili ići na veći procenat a sad džaba i sl. Uglavnom sve se može dogovoriti ako su realni i normalni ljudi.

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 12:04

vrbanjusa je napisao/la:Samo ne kontam, kako im se više da nanovo registrovati. Užas.
Valjda ima svako pravo da se regsitruje il treba tebe prvo pitat, ne kršim niakvo pravilo, IMAM pravo se registrovat nemam zapreka, i registriram se upravo da bi tebi mogao odgovorit jer onako ne mogu jel razumiješ dečko.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Jarodwest, ristagrad i 102 gosta.