FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samo kaže se "metar u guzicu nego cenat u glavu"... 
Evo kažu da nije Željo ni pitao za Ordagića uopće, ko baca te šuplje zaboga miloga, nismo mi konkuretni sa finansijama da bi mogli i pitati. Mi ćemo uzeti samo ono što moramo i mrvice.
- corleone87
- Kontakt:
Ma dizu cijenu na ime Željezničaravedad21 je napisao/la:Evo kažu da nije Željo ni pitao za Ordagića uopće, ko baca te šuplje zaboga miloga, nismo mi konkuretni sa finansijama da bi mogli i pitati. Mi ćemo uzeti samo ono što moramo i mrvice.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jbg znam da je nesto tako...ChWilla je napisao/la:samo kaže se "metar u guzicu nego cenat u glavu"...
Evo ispravio.....
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 09 jun 2015, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ma razumijem ali nama treba bit jasno da mi takvog igrača ne možemo uzeti iako bi se on uklopio lako u naš tim, a mlad je za napredak i svoju promociju.corleone87 je napisao/la:Ma dizu cijenu na ime Željezničaravedad21 je napisao/la:Evo kažu da nije Željo ni pitao za Ordagića uopće, ko baca te šuplje zaboga miloga, nismo mi konkuretni sa finansijama da bi mogli i pitati. Mi ćemo uzeti samo ono što moramo i mrvice.
Trebalo je praviti svu konstrukciju na zdravim nogama, imati pare i kad nemaš takvog igrača, imaš ga u drugim klubovima ponudiš 50 k maraka i kupiš ga i potpišeš 5 godina kontrakt.
Ovako čekaš nešto strahuješ otići će u drugi klub itd, i izgubiš takvog igrača.
Ovako čekaš nešto strahuješ otići će u drugi klub itd, i izgubiš takvog igrača.
Ljudi stvarno nije moguce da dovedemo recimo Jahica,on ima i sad ponudu of barem 250 000 godisnje,tako da..
Zeljeznicar! 1921 !
Što ga ne možeš uzeti. Ponudiš im proviziju od sljedeće prodaje.vedad21 je napisao/la:Ma razumijem ali nama treba bit jasno da mi takvog igrača ne možemo uzeti iako bi se on uklopio lako u naš tim, a mlad je za napredak i svoju promociju.corleone87 je napisao/la:Ma dizu cijenu na ime Željezničaravedad21 je napisao/la:Evo kažu da nije Željo ni pitao za Ordagića uopće, ko baca te šuplje zaboga miloga, nismo mi konkuretni sa finansijama da bi mogli i pitati. Mi ćemo uzeti samo ono što moramo i mrvice.
Nemoj više nikad doći na stadion što se mene tiče. ali onda se ne nazivaj navijačem Želje ! Čuj neće zbog kopa dodje na tekmu.vedad21 je napisao/la:To je srž problema, ja kad sam vidio da se oni medju sobom lemaju i prave sranja, pale baklje i prave štetu klubu presjekao sam crtu o dolasku na stadion jer nećete od mog novca finansirati vaša sranja i kazne, i ovako svi nornmalni navijači na sjeveru razmišljaju ja ću plaćati vaša sranja i mješanja u rad kluba, ono kao da ulica vodi klub, a to smo imali iz vremena landže i samira ahmedbegovića, i sveli smo klub bili na nivo kantonalnog ligaša.Velahalve je napisao/la:Puno smo mi izgubili na igračima koje smo mogli davno unovčiti, tako je i sa Stanom, da smo ga prodali prije prodaje po bilo kojoj cijeni bilo bi dobro, ovako on ode džaba još smo mu i davali platu dok nije igrao, odnosno dok je bio povrijeđen što je i logično.
Čitam, kaže raja, Stana ima podršku iz kopa, pa taj sadašnji kop će nas totalno uništiti, mješaju se gdje ne treba, eto još trebaju praviti ekipu i određivati ko će igrati a ko ne, upravo zbog tog kopa, trebate tražiti razloge, zašto je manja posjete na stadionu, raja se boji, ocrnili su grupu, vremenom će i klub, trebaju i oni malo razmisliti, šta i kako rade, da se ne dešava da raja izlazi iz kopa i da ne žele biti dio toga.
Pa ima li koja druga tribina osim Juga ?
Željezničar živimo !
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Neću da gledam ta sranja, i nacionalističke ispade, pa taj je jug nama napravio sranje da nas zbog nacionalizma kazne utakmicom bez publike, radi nacionalizma zarad šačice para, to nikad nije bilo oličenje našeg kluba, da gledam sve to u svetinji ne pada mi napamet, i nikom normalnom, ima sjever ali mi umjesto utakmice gledamo tučnjavu na jugu i navijanje, ravno koridi u čevljanovićima.katakomba je napisao/la:Nemoj više nikad doći na stadion što se mene tiče. ali onda se ne nazivaj navijačem Želje ! Čuj neće zbog kopa dodje na tekmu.vedad21 je napisao/la:To je srž problema, ja kad sam vidio da se oni medju sobom lemaju i prave sranja, pale baklje i prave štetu klubu presjekao sam crtu o dolasku na stadion jer nećete od mog novca finansirati vaša sranja i kazne, i ovako svi nornmalni navijači na sjeveru razmišljaju ja ću plaćati vaša sranja i mješanja u rad kluba, ono kao da ulica vodi klub, a to smo imali iz vremena landže i samira ahmedbegovića, i sveli smo klub bili na nivo kantonalnog ligaša.Velahalve je napisao/la:Puno smo mi izgubili na igračima koje smo mogli davno unovčiti, tako je i sa Stanom, da smo ga prodali prije prodaje po bilo kojoj cijeni bilo bi dobro, ovako on ode džaba još smo mu i davali platu dok nije igrao, odnosno dok je bio povrijeđen što je i logično.
Čitam, kaže raja, Stana ima podršku iz kopa, pa taj sadašnji kop će nas totalno uništiti, mješaju se gdje ne treba, eto još trebaju praviti ekipu i određivati ko će igrati a ko ne, upravo zbog tog kopa, trebate tražiti razloge, zašto je manja posjete na stadionu, raja se boji, ocrnili su grupu, vremenom će i klub, trebaju i oni malo razmisliti, šta i kako rade, da se ne dešava da raja izlazi iz kopa i da ne žele biti dio toga.![]()
![]()
- samogrbavica
- Kontakt:
Ako ne mogu dovesti igraca Zvijezde i platit ga nek se roknu svi u kompletu. Najbolje igrace smo dovodili iz takvih ekipa jos od vremena od 98 pa na ovamo kad ke Amar bio. I to su ljudi igraju za pare ali za kvalitet nikad nije puno jer ces ga prodati. Isto kao sto Bajic i Amir moraju imati 3-4 milje, tako treba Ordagicu platiti. Momak je strasan potencijal.
Zar je moguce da ne mozemo dovesti par igraca iz nase lige koji su kvalitetni. Zar svake nam svake godine pred nosom uzimaju igrace. Stojceva smo mogli dovesti kad smo htjeli ...npr
Zar je moguce da ne mozemo dovesti par igraca iz nase lige koji su kvalitetni. Zar svake nam svake godine pred nosom uzimaju igrace. Stojceva smo mogli dovesti kad smo htjeli ...npr
KHAJ PRICE
Pa eto treba ga odmah dovesti sad ne čekati sutra ovaj je izgubio Tomića, i 200 hiljada prodajom njega rodi mi sad Ordagića u ekipi neću da znam za ništa drugo.
Polako braco cuce se brzo sve sto odma nasjedata na te price ma dovesce se par pojacanja ponavljam pojacanja a ne prinova vjeruj te cuce se brzo i molim vas da malo vise imamo povjerenja u upravu i Odu. Bice Zeljo opet sampion!!!!!
Razumiješ da neću od mojih para za kartu da plaćam debilima koji prava sranja kazne, jel razumiješ poentu druge tribine, jednostavno nedam za vaše iživljavanja i cirkus pare, pa vi ste nas nekad koštali i bodova kad imamo igru i rezultat vi date bakljama oduška protivničkoj ekipi, jel ti kontaš to il da ti nacrtam.katakomba je napisao/la:Pa nema neka druga tribina ?? Ko te tjera na JUG ???
Ako mi ima glupljeg izgovora od ovog da se zbog baklji i navijačkih problema ne dolazi na utakmice... Pa šta bi da živite u Poljskoj, Rusiji, Njemačkoj, Italiji evo sad i Švicarci lafo pa gore Skandinavci te Španci se priključuju ultra svijetu, a svima stadioni puni.. Nemojte srrati o navijačima, neki su i život svoj ostavili na dužnosti i jer su živili Željezničar. Malo respekta prema tim momcima koji prate i na kraj svijeta ovaj klub. Kako vas nije stid pisati sa stolice i srrati o navijačima koji prođoše i kroz sito i rešeto. Jadnici jadni
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma hajde ba vidjeli smo sta Jug znaci igracima dvije tekme bez navijanja Juga i ostasmo kratki 4 boda na Grbavici i tako da nema potrebe za napadanjem navijaca sa Juga
katakomba je napisao/la:Nemoj više nikad doći na stadion što se mene tiče. ali onda se ne nazivaj navijačem Želje ! Čuj neće zbog kopa dodje na tekmu.vedad21 je napisao/la:To je srž problema, ja kad sam vidio da se oni medju sobom lemaju i prave sranja, pale baklje i prave štetu klubu presjekao sam crtu o dolasku na stadion jer nećete od mog novca finansirati vaša sranja i kazne, i ovako svi nornmalni navijači na sjeveru razmišljaju ja ću plaćati vaša sranja i mješanja u rad kluba, ono kao da ulica vodi klub, a to smo imali iz vremena landže i samira ahmedbegovića, i sveli smo klub bili na nivo kantonalnog ligaša.Velahalve je napisao/la:Puno smo mi izgubili na igračima koje smo mogli davno unovčiti, tako je i sa Stanom, da smo ga prodali prije prodaje po bilo kojoj cijeni bilo bi dobro, ovako on ode džaba još smo mu i davali platu dok nije igrao, odnosno dok je bio povrijeđen što je i logično.
Čitam, kaže raja, Stana ima podršku iz kopa, pa taj sadašnji kop će nas totalno uništiti, mješaju se gdje ne treba, eto još trebaju praviti ekipu i određivati ko će igrati a ko ne, upravo zbog tog kopa, trebate tražiti razloge, zašto je manja posjete na stadionu, raja se boji, ocrnili su grupu, vremenom će i klub, trebaju i oni malo razmisliti, šta i kako rade, da se ne dešava da raja izlazi iz kopa i da ne žele biti dio toga.![]()
![]()
Nije stvar hoće li on doći ili neće na tekmu, stvar je u tome da se narušava atmosfera na tribini, što onda utiče na ekipu, na kraju krajeva i na raju. Ja dolazim i dolazit ću da gledam svog Želju ne može me nikakav kop, pa ko god bio u njemu otjerati od Grbavice i od Želje.
Ok ja radi takvih ne idem na utakmice nemoj mi poredit Njemačku i Šviu i sve drugo kod nas je najgore, što reče jad božji je na tribini.shzna je napisao/la:Ako mi ima glupljeg izgovora od ovog da se zbog baklji i navijačkih problema ne dolazi na utakmice... Pa šta bi da živite u Poljskoj, Rusiji, Njemačkoj, Italiji evo sad i Švicarci lafo pa gore Skandinavci te Španci se priključuju ultra svijetu, a svima stadioni puni.. Nemojte srrati o navijačima, neki su i život svoj ostavili na dužnosti i jer su živili Željezničar. Malo respekta prema tim momcima koji prate i na kraj svijeta ovaj klub. Kako vas nije stid pisati sa stolice i srrati o navijačima koji prođoše i kroz sito i rešeto. Jadnici jadni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.