FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jest, samo sto je Stanic dolazio na sjever sa nama. Nas junior bio....onda otisao kod komsinica, i tamo odjednom posto veliki fajter i fanatik plave boje. **** od covjeka. Tacka.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Aerodromsko
- Kontakt:
Sta ce nam plava **** Subic je svakako mnogo kvalitetniji
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Meni "licno" nebi smetalo da ga vidim
Treba uzeti Bayern za primjer, koja god ti je ekipa konkurent za osvajanje pokusas dovesti najbolje igrace iz te ekipe, znaci Zrinjski,Siroki,Zeljo pa makar i ne igrali.

Treba uzeti Bayern za primjer, koja god ti je ekipa konkurent za osvajanje pokusas dovesti najbolje igrace iz te ekipe, znaci Zrinjski,Siroki,Zeljo pa makar i ne igrali.
Buraz, stanić već dugo nije najbolji igrač, ni jedan od najboljih kod konaisko1807 je napisao/la:Meni "licno" nebi smetalo da ga vidim![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
ma svako ima svoje misljenje ,ja kazem da bi nama vrsajevic dobro dosao momak nije uopste loš igrac ,uzeli su ga navijaci na zub u reprezentaciji i sad je on kao najveci kloc BiH fudbala a gledao sam ga dosta njegovih utakmica namjestio je puno golova hajduka brz ,prodoran ,slazem se da mu je defanziva lošija strana al ponavljam nama bi dobro dosao .Zip je napisao/la:E cuj Vrsajevic nam nebi valjao![]()
![]()
![]()
Ocito da su se pojedini forumasi digli i kontaju da smo mi Dinamo koji moze da placa igrace po 400-500 k godisnje
Dobio sam provjerenu informaciju da kroz koji dan potpisuje igrač Veleža 

- Aerodromsko
- Kontakt:
Znamo,Hebibovic je nas
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Momak igrao za reprezentaciju 20-tak puta, igrao na SP i kao takav ima kvalitet da igra za nas.amorovski je napisao/la:@zip Vjerujem da je upuceno meni. Daj mi jedan razlog zasto bi nam valjao? Pa taj u najgorem Hajduku nije valjao, sprdali se s njim. Imamo jednog brzog i borbenog desnog beka koji nema veze s loptom ko ni ovo tele.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al dobro, ne razmisljamo svi isto.
Izgleda da neki mile da mozemo Dani Alvesa dovesti, Didiera Drogbu, i mnoge kojima ugovor istice krajem mjeseca...
Kroz koji dan potpisuje ugovorAerodromsko je napisao/la:Znamo,Hebibovic je nas

pisu neki letimoo ofo ono ne zelim svrska u nasu ekipu jer je smijesan igrac hebib je igrac sa slabijom reputacijom zelim ga u ekipi nikakve alvese,drogbe i ta sranja,ja kazem mnogo lakse i mnogo jeftinije je hebiba dovesti a vjerujte kvalitetniji igrac od svrska.Vjerujte pratim svrska cijelu godinu za njega je u defanzivi baric space shutle,isto tako ubacak ima bolji baric od njega stoji da vrsko brz i da ulazi dobro iz drugog plana ali tehnika i kontrola lopte je na nivo pijetlica.
Samo Sarajevo
Ne razmisljaml svi isto, ali vidimo svi iso. Ko vidi da Vrsajevic ima kvalitet nek se objesi. Ne spominjem ni ja neka nerealna pojacanja, al brate Vrsajevic je van svake pameti. Noga mu je iz Hajduka, a jos ima te nastupe u repci i na SP.Zip je napisao/la:Momak igrao za reprezentaciju 20-tak puta, igrao na SP i kao takav ima kvalitet da igra za nas.amorovski je napisao/la:@zip Vjerujem da je upuceno meni. Daj mi jedan razlog zasto bi nam valjao? Pa taj u najgorem Hajduku nije valjao, sprdali se s njim. Imamo jednog brzog i borbenog desnog beka koji nema veze s loptom ko ni ovo tele.
Al dobro, ne razmisljamo svi isto.
Izgleda da neki mile da mozemo Dani Alvesa dovesti, Didiera Drogbu, i mnoge kojima ugovor istice krajem mjeseca...
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
koliko sam ja hebibovica upratio on je krilo u velezu vec dvije godine (MALETIC bek ) tako da ne znam kako si dosao do zakljucka da je hebibovic dobar u defanzivi ,vrsajevic i duljevic desna strana bi pravila dar mar protivnicimakanarinac je napisao/la:pisu neki letimoo ofo ono ne zelim svrska u nasu ekipu jer je smijesan igrac hebib je igrac sa slabijom reputacijom zelim ga u ekipi nikakve alvese,drogbe i ta sranja,ja kazem mnogo lakse i mnogo jeftinije je hebiba dovesti a vjerujte kvalitetniji igrac od svrska.Vjerujte pratim svrska cijelu godinu za njega je u defanzivi baric space shutle,isto tako ubacak ima bolji baric od njega stoji da vrsko brz i da ulazi dobro iz drugog plana ali tehnika i kontrola lopte je na nivo pijetlica.
Hebibovic je vecinu karijere igrao ko bek. Zadnje dvije sezone ko krilo. Moze igrati oboje.
Eto ja bih licno volio Zahirovica vidjeti u nasem dresu, kada Gojko ode.
Eto ja bih licno volio Zahirovica vidjeti u nasem dresu, kada Gojko ode.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Ma ako je Hebibovic nas, nema nista od Avdije. Ja vjerujem da ce on pokusati naci angazman u Turskoj ili nekom slabijem klubu u Hrvatskoj. Pa ako to ne upali onda tek BHTPL. Vjerujmo upravi!
Ne sekirajte se za Zahirovica, znamo ko ce njega sredit 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
ma slazem se ,ovo su sve nagadjanja niko ne zna prave informacije al eto izgleda da su Bekic i Hebibovic novi igraci SarajevaDesole je napisao/la:Ma ako je Hebibovic nas, nema nista od Avdije. Ja vjerujem da ce on pokusati naci angazman u Turskoj ili nekom slabijem klubu u Hrvatskoj. Pa ako to ne upali onda tek BHTPL. Vjerujmo upravi!
Beli brat vec zvao Zahirovica.. :njanjanja;uNbx je napisao/la:Ne sekirajte se za Zahirovica, znamo ko ce njega sredit
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
ako svrsko moze igrati beka onda moze i riberi covjek se blamira,a hebiba svi tvrde da moze igrati bekabordobijeli je napisao/la:koliko sam ja hebibovica upratio on je krilo u velezu vec dvije godine (MALETIC bek ) tako da ne znam kako si dosao do zakljucka da je hebibovic dobar u defanzivi ,vrsajevic i duljevic desna strana bi pravila dar mar protivnicimakanarinac je napisao/la:pisu neki letimoo ofo ono ne zelim svrska u nasu ekipu jer je smijesan igrac hebib je igrac sa slabijom reputacijom zelim ga u ekipi nikakve alvese,drogbe i ta sranja,ja kazem mnogo lakse i mnogo jeftinije je hebiba dovesti a vjerujte kvalitetniji igrac od svrska.Vjerujte pratim svrska cijelu godinu za njega je u defanzivi baric space shutle,isto tako ubacak ima bolji baric od njega stoji da vrsko brz i da ulazi dobro iz drugog plana ali tehnika i kontrola lopte je na nivo pijetlica.
Samo Sarajevo
Lijep pozdrav braco. Citam vase komentare godinama, vrijeme je da i ja jedan ubacim.
Imali koje sanse da Guza dodje i jel ovo sa Hebibovicem zavrsena stvar??

Imali koje sanse da Guza dodje i jel ovo sa Hebibovicem zavrsena stvar??
-
- Kontakt:
hajd ok ubjedio si me Vrsajevic nije za FKS ja vjerujem Dzeni i upravi tako da nase zelje nisu ni bitnekanarinac je napisao/la:ako svrsko moze igrati beka onda moze i riberi covjek se blamira,a hebiba svi tvrde da moze igrati bekabordobijeli je napisao/la:koliko sam ja hebibovica upratio on je krilo u velezu vec dvije godine (MALETIC bek ) tako da ne znam kako si dosao do zakljucka da je hebibovic dobar u defanzivi ,vrsajevic i duljevic desna strana bi pravila dar mar protivnicimakanarinac je napisao/la:pisu neki letimoo ofo ono ne zelim svrska u nasu ekipu jer je smijesan igrac hebib je igrac sa slabijom reputacijom zelim ga u ekipi nikakve alvese,drogbe i ta sranja,ja kazem mnogo lakse i mnogo jeftinije je hebiba dovesti a vjerujte kvalitetniji igrac od svrska.Vjerujte pratim svrska cijelu godinu za njega je u defanzivi baric space shutle,isto tako ubacak ima bolji baric od njega stoji da vrsko brz i da ulazi dobro iz drugog plana ali tehnika i kontrola lopte je na nivo pijetlica.