I sve mi se čini ova lijeva strana da se brišedr.van nostrand je napisao/la:za koji dan ce izbrisat jos dvojicu ili trojicuAdo76 je napisao/la:Izbriši iz sastava Ordagića

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I sve mi se čini ova lijeva strana da se brišedr.van nostrand je napisao/la:za koji dan ce izbrisat jos dvojicu ili trojicuAdo76 je napisao/la:Izbriši iz sastava Ordagića
On je bio prosjecan i u Celiku. Sta ce nam otpad nikad goreg Hajduka? Cuj Vrsajevic ocam, pa frajer ni ne lici na fudbalera.paulus je napisao/la:Hajduk oslobodio Vrsajevica i Malocu i jos par igraca , sad znam da Vrsko je lopata u repci al ima brzinu koja ne bi bila losa u PL .
Vrsajevic je brz voz za nase bekove ,sasvim dobro pojacanje bi bio ,ma da su ovo nagadjanja niko iz kluba jos nista nije zvanicno spomenuo ni za jednog igraca osim ovog Bekica on je izgleda zavrsenamorovski je napisao/la:On je bio prosjecan i u Celiku. Sta ce nam otpad nikad goreg Hajduka? Cuj Vrsajevic ocam, pa frajer ni ne lici na fudbalera.paulus je napisao/la:Hajduk oslobodio Vrsajevica i Malocu i jos par igraca , sad znam da Vrsko je lopata u repci al ima brzinu koja ne bi bila losa u PL .
Ordagic je budalom pravio nasu vezu po onakvom terenu, ko je gledo utakmicu zna o cemu pricam. Trojicu je noso po sredi. Budite realni. Nije mu sviran ocigledan faul na samom vrhu sesnaesterca. Kone je okreto ko na ringispilu. Pravo bi pojacanje bio i odlicna zamjena za Cimirota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Covjek je krilo. Na beku je nula. Pa sta gledate vi kad je on u repci?bordobijeli je napisao/la:Vrsajevic je brz voz za nase bekove ,sasvim dobro pojacanje bi bio ,ma da su ovo nagadjanja niko iz kluba jos nista nije zvanicno spomenuo ni za jednog igraca osim ovog Bekica on je izgleda zavrsenamorovski je napisao/la:On je bio prosjecan i u Celiku. Sta ce nam otpad nikad goreg Hajduka? Cuj Vrsajevic ocam, pa frajer ni ne lici na fudbalera.paulus je napisao/la:Hajduk oslobodio Vrsajevica i Malocu i jos par igraca , sad znam da Vrsko je lopata u repci al ima brzinu koja ne bi bila losa u PL .
Ordagic je budalom pravio nasu vezu po onakvom terenu, ko je gledo utakmicu zna o cemu pricam. Trojicu je noso po sredi. Budite realni. Nije mu sviran ocigledan faul na samom vrhu sesnaesterca. Kone je okreto ko na ringispilu. Pravo bi pojacanje bio i odlicna zamjena za Cimirota.
Može on biti i space shutle za naše bekove, ali on kao igrač nema ni grama mozga, to je problem.Više bi volio da je mali Ordagić došao nego dvojica svršajevićabordobijeli je napisao/la:Vrsajevic je brz voz za nase bekove ,sasvim dobro pojacanje bi bio ,ma da su ovo nagadjanja niko iz kluba jos nista nije zvanicno spomenuo ni za jednog igraca osim ovog Bekica on je izgleda zavrsenamorovski je napisao/la:On je bio prosjecan i u Celiku. Sta ce nam otpad nikad goreg Hajduka? Cuj Vrsajevic ocam, pa frajer ni ne lici na fudbalera.paulus je napisao/la:Hajduk oslobodio Vrsajevica i Malocu i jos par igraca , sad znam da Vrsko je lopata u repci al ima brzinu koja ne bi bila losa u PL .
Ma nula igrac. Ne trebam ga gledat u Hajduku, dovoljno sto smeta u repci. Citam komentare navijaca Hajduka. Nula jarane.kanarinac je napisao/la:haha svrsko je ljudi smijesan igrac vjerujte gledao sam cijelu sezonu njega u odbrani je bas propun ljudi se sprdaju sa njim a naprijed nemoze prismrditi duljevicu manite se ljudi budalastinja vi mislite ako igra u hajduku,partizanu to su odma dobri igraci.
Ma sprdam se za Okica. Hahaha Al to je u sustini t. Avdija je krilo ljudi. Cojk je propuh u odbrani.AdiFKS je napisao/la:Nemoguce je to. Okic je ocajan u duel igri. Suludo je to i pokusavati. Moderan bek mora biti ostar, brz, i da ima dobar centarsut....to je to.
Uhhh što sjeba saastav sa ovim lijevim bočnim.Gluho bilo.Jedino ako nisi mislio Subićisko1807 je napisao/la:
Klupa:
Velkoski
Okic
Stojcev
Puzigaca
Mihojevic
Bekic 1
Bekic 2
Rustemovic
Bilbija
Rezerveri bi komotno mogli biti 2 u ligi![]()
![]()
Jarane 1. april davno prošao.Pričamo o ozbiljnim stvarima.Čuj ono plavo ****isko1807 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/srdjan-stan ... eler/47470moustapha je napisao/la:Ko je taj Stanic?
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, mosarajvosa83 i 32 gosta.