Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

shzna
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la shzna » 08 jun 2015, 21:47

Reds96 je napisao/la:
shzna je napisao/la:Momci, slabije pratim u posljednje vrijeme EPL pa tako i Liverpool, pa ako mi može neko reći šta je sa Origijem?
Divock Origi will begin his Liverpool career for real next month and the young striker is determined to make the most of the opportunity coming his way on Merseyside.
.
Imam osjećaj da će mali biti igračina. Inače, pozdrav za raju sa ove teme. Nema onih Rodgersovih pulena :mrgreen:

Jel izašao dres za sljedeću sezonu?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 09 jun 2015, 01:11

Igracina koji je u FLOP timu francuske lige.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ed-5757896

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 jun 2015, 07:52

LvG je napisao/la:Igracina koji je u FLOP timu francuske lige.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ed-5757896
Interesantno. Kosta tacno koliko je vas kostao Falcao. Ima 21 godinu. Jeste imao slabiju sezonu, ali ugovor sa LFC imas, a igras za Lille. I cini mi se da su od njega ocekivali da ih odvede u LP. U tim godinama pritisak i nije dobra stvar. Da se razumijemo, be ocekujemo od njega nekakav boom, ali mogao bi biti dolidan napadac. I sto ces ti na nasoj temu?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 09 jun 2015, 12:41

kumkalesic je napisao/la:Znači svi bi mogli dobiti nogu, a samo onaj najodgovorniji će "preživjeti" čistku :roll:

Ings dobar (ne odličan) transfer...isto ovo važi i za Milnera...
Pa lakše je zamijeniti nesposobne ljude poput Ayrea i pomoćne trenera nego glavnog menadžera, nije to BH liga da se trener mijenja svake polusezone ;)

Sammi Hyypia za expres izjavio: "Bilo bi sjajno raditi za klub koji volim. Bio bih definitivno zainteresiran ako Liverpool misli da mogu pomoći. Imam sjajne uspomene na moje vrijeme u klubu." Spominje se kao moguća opcija za popunjavanje stručnog stožera LFC-a.

Tu je i neki Meulensteen koji je bio dugogodišnji asistent u Unitedu.

btw. Bilić ako preuzme WHU kupuje Lovrena :pray: :pray:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 09 jun 2015, 13:11

Rene Meulesteen i Pako Ayerestan su glavni kandidati za mjesto pomocnika. Sami bi mogao biti trener (first team coach). Rene je izuzetno cijenjen u fudbalu. Najuspjesniji je bio u Unitedu kad je Alex radio vise kao sportski direktor, a ovaj se bavio treningom i pripremom igraca. Radio je kasnije kao menadzer Anzhija i Fulhama, mada nije imao uspjeha. Bio bi odlican dodatak mada ostaje problem njegov rad u Unitedu.
Pako je prihvatljivija opcija. Veliki strucnjak, radio u klubu i ima odlicne odnose sa navijacima. Osvojio trostruku krunu u Izraelu i sigurno ih napusta ovog ljeta. Pitanje je da li ce prihvatiti ulogu pomocnika s obzirom na uspjeh u Izraelu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 jun 2015, 13:21

da se javim povodom ingsa i trippiera, pošto sam pratio dosta burnley prošle sezone u championshipu te i ove u PL-u

nemate se šta žaliti na ingsa, jer je momak fenomenalan, on je praktički sam uz vokesa i uveo burnley u PL, ali dalje nisu mogli.. on je sigurno kalibar za PL i po meni bi se kroz sezonu mogao i izboriti za prvih 11, ne znam koliko ste potrošili na njega, ali po meni je to pravi potez, uz to vodite računa da je on dosta i mlad igrač... možda je neko očekivao i više od njega ovu sezonu, ali jednostavno nije mogao sam jer pl i championship nije isto, vokes je imao užasnu povredu te iako se vratio, vidi se da ipak to nije onaj stari igrač, a jutkiewitz i barnes nisu baš bili idealan par za ingsa.
trippier je prodoran desni bek kojeg odlikuje odličan centaršut, sasvim solidan igrač za PL, za neke male pare, sigurno da niste na gubitku i može se probati sa njim
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 09 jun 2015, 14:29

kokuz je napisao/la:da se javim povodom ingsa i trippiera, pošto sam pratio dosta burnley prošle sezone u championshipu te i ove u PL-u

nemate se šta žaliti na ingsa, jer je momak fenomenalan, on je praktički sam uz vokesa i uveo burnley u PL, ali dalje nisu mogli.. on je sigurno kalibar za PL i po meni bi se kroz sezonu mogao i izboriti za prvih 11, ne znam koliko ste potrošili na njega, ali po meni je to pravi potez, uz to vodite računa da je on dosta i mlad igrač... možda je neko očekivao i više od njega ovu sezonu, ali jednostavno nije mogao sam jer pl i championship nije isto, vokes je imao užasnu povredu te iako se vratio, vidi se da ipak to nije onaj stari igrač, a jutkiewitz i barnes nisu baš bili idealan par za ingsa.
trippier je prodoran desni bek kojeg odlikuje odličan centaršut, sasvim solidan igrač za PL, za neke male pare, sigurno da niste na gubitku i može se probati sa njim
kako misliš da mi vodimo računa ?
Walk on, with hope in your hearts.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 09 jun 2015, 15:05

Milner, Ings, Sturidge, and Sterling = MISS :D
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 jun 2015, 15:24

artemis77 je napisao/la:
kokuz je napisao/la:da se javim povodom ingsa i trippiera, pošto sam pratio dosta burnley prošle sezone u championshipu te i ove u PL-u

mislio sam na to da je dosta toga pred njim, i da sigurno može postati kvalitetniji nego što jeste, a ono što je do sada već prikazao, po meni je dosta dobro i ohrabrujuće

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2015, 22:43

artemis77 je napisao/la:

da ne pljujemo odmah po njemu, da sacekamo makar pola godine :mrgreen:

Makar nam je vec sad jasno kakva nas sezona ocekuje.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 jun 2015, 23:05

nećete imati potrebe, uživat ćete u majstorijama virtuoza ;)

[youtube][/youtube]

neO1
Kontakt:

Post Postao/la neO1 » 09 jun 2015, 23:25

E da cujem da neko Danny Ingsa naziva virtuozom.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 jun 2015, 23:39

neO1 je napisao/la:E da cujem da neko Danny Ingsa naziva virtuozom.
hvala

neO1
Kontakt:

Post Postao/la neO1 » 09 jun 2015, 23:45

Nastave li dovoditi ovakve virtuoze ne gine borba za pozicije od 8-10 mjesta.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 jun 2015, 23:55

donCorleone1892 je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Znači svi bi mogli dobiti nogu, a samo onaj najodgovorniji će "preživjeti" čistku :roll:

Ings dobar (ne odličan) transfer...isto ovo važi i za Milnera...
Pa lakše je zamijeniti nesposobne ljude poput Ayrea i pomoćne trenera nego glavnog menadžera, nije to BH liga da se trener mijenja svake polusezone ;)

Sammi Hyypia za expres izjavio: "Bilo bi sjajno raditi za klub koji volim. Bio bih definitivno zainteresiran ako Liverpool misli da mogu pomoći. Imam sjajne uspomene na moje vrijeme u klubu." Spominje se kao moguća opcija za popunjavanje stručnog stožera LFC-a.

Tu je i neki Meulensteen koji je bio dugogodišnji asistent u Unitedu.

btw. Bilić ako preuzme WHU kupuje Lovrena :pray: :pray:
Pa tko tvrdi da je BH liga u pitanju, ja ne :)
I drugo, ako već to pišeš i praviše neke usporedbe, Rodžers je mnogo duže na klupi Liverpoola od jedne polusezone. To znaš i sam. Mislim ako se već otpušta i pravi neka čistka onda uradi totalku kako nalaže pravilo, al' ne mere, jer valja platiti odštetu :)
Kako kaže Balašević u jednom dijelu svoje poznate pjesme: "Nama je lepo, taman kako smo zaslužili..." Kontam možda su i navijači krivi, jer su se počeli zadovoljavat igračima kao što su Milner ili Ings i menadžerom sa prosječnim taktičkim znanjem...
Joint_fc

neO1
Kontakt:

Post Postao/la neO1 » 10 jun 2015, 00:00

Toliko dobrih igraca na trzistu koje bi LFC sigurno mogao dovesti i opet ova smijesna pojacanja u vidu Ingsa, Milnera i takvi poluigraca sa ostrva. Stvarno mi nije jasno da u ove 3-4 godine nisu naucili da ne treba dovoditi igrace sa ostrva jer su obicne precijenjene krampe.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 10 jun 2015, 00:01

Što smo umrli ljudi? Dajte kakvih znakova života :mrgreen:
Evo jedne zanimljive informacije, naime Tuttomercato navodi kako smo zainteresovani za Ibru i da smo spremni ponuditi 11 miliona funti :mrgreen: Kasnije je informaciju prenio i Metro, te se ona širi ostrvom :lol:

Ian Ayreu noga iz kluba napokon. Ali nešto kontam u vezi Ibre, on da dođe i da nas vadi iz goFana, izvala godine.
At the end of the storm there's a golden sky..

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 jun 2015, 00:24

EDO299 je napisao/la:Što smo umrli ljudi? Dajte kakvih znakova života :mrgreen:
Evo jedne zanimljive informacije, naime Tuttomercato navodi kako smo zainteresovani za Ibru i da smo spremni ponuditi 11 miliona funti :mrgreen: Kasnije je informaciju prenio i Metro, te se ona širi ostrvom :lol:

Ian Ayreu noga iz kluba napokon. Ali nešto kontam u vezi Ibre, on da dođe i da nas vadi iz goFana, izvala godine.
Ibrahimovic bi kod nas bio a la Balotelli...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 10 jun 2015, 00:34

Evo upravo čitam na LivEcho kako bi Klopp odmah prekinuo odmor i preuzeo Liverpool. Toliko o našim degenima. Nisu džabe ameri najdebilnija nacija.
At the end of the storm there's a golden sky..

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 10 jun 2015, 10:59

Spominje se i Tevez.Još su zainteresirani Boca i Atletico....
YNWA
Dinamo Zagreb

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.