FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alpasinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alpasinac » 09 jun 2015, 01:34

Amer Ordagić je igrač koje želim da vidim u dresu Sarajeva.

Jako kvalitetan fudbaler, a što je još važnije tek je napunio 22 godine. Može se itekako isplatiti transfer ovog momka.

Odličan tehničar, dobra kontrola lopte i pregled igre. Primjetio sam da je tip igrača koji voli i zna povući igru te odigrati kvalitetan zadnji pas.

Mislim da bi u slučaju odlaska Cimija bio odlično rješenje ( mislim da mu je DMF čak i prirodna pozicija) zajedno sa Rustemovićem.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jun 2015, 01:43

slika

evo malo realnijih snova :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jun 2015, 01:45

@ljiljan
Nista nam vise ne treba :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2015, 01:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:slika

Mozda se ja zanosim i preoptimistican sam, ali mislim da bi sa ovim sastavom daleko dogurali u evropi. Za nasu ligu ne moram ni govoriti. Mozda samo sa nekom malo defanzivnijom postavkom, ne znam bas da li Ordagic moze u defanzivi trcati i otimati lopte kao Cimi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jun 2015, 01:53

uNbx je napisao/la:@ljiljan
Nista nam vise ne treba :salut:
Cak i Bekic umjesto Subica jer ovaj nije sigurna, ipak je odsteta u pitanju za njega... Mada i Hebibovic nije. Ali opet bi bio recimo bolji od svih nasih desnih bekova koje imamo. A nesto od danas sam nesto misljenja da bi Bekic mogao eksplodirati i vratiti se u nekadasnju formu :o

@joker

da se ne lazemo, Ordagic moze igrati sve preko CMF i AMF. A to je istina, ipak za nasu ligu, mislim da bi ovo bilo sasvim dovoljno :D
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 09 jun 2015, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jun 2015, 01:55

Koliko je realno, vidjecemo, znam da se sekuuuuunde bunio ne bih ako bi ovako izgledalo. :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 09 jun 2015, 02:07

Možda po mom mišljenju pored Bunoze postaviti Kovačevića ili čak Mihojevića.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2015, 02:22

Sa ovakva 2 brza beka kao Subic i Hebibovic mi bi imali kontru jaku k'o NATO! Samo kako vrijeme prolazi sve vise mislim da od Subica nema nista. Radije ce ga Borac negdje utrpati u inostranstvo, nema veze sto bi za njega najbolje bilo da dođe kod nas i napreduje. Znamo kako se prema Bilbiji odnose danas zbog dolaska u Sarajevo. Mali Grahovac je koliko se sjecam dobio posjetu na vrata od navijaca kad je bila aktuelna ona prica o dolasku kod nas. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 jun 2015, 02:29

Samo sto ja ne vjerujem da cemo u skorije vrijeme gledati formaciju sa dva napadaca, inace sastav je vrhunski :D
Pyro is not a crime !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jun 2015, 02:35

Evo ja odmah cu da precrtam Bunozu i Subica, samo daj nam Guze :rol:

Inace Kovacevic je po meni dao 120% sebe u ovoj zavrsnici, jedan stoper nam treba sigurno. I kao sto rekoh, imam nesto osjecaj da ce se kod nas Bekic preporoditi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 jun 2015, 03:07

Čuj Guza, pa kako :urnebes:

Biće interesantno slušati komentatora kad ga bude spominjao

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 09 jun 2015, 08:55

Ovaj sto pise protiv Dzene sigurno ima privatne razloge... Trenutno ne vidim trenera u kojem se moze naci vise pozitivnih osobina a da su u interesu kluba. Nas vojnik, voli klub, dobro radi posao, dobar motivator i sto je najbitnije IMA REZULTATE! Jedino ga hebe ta licenca, ali se nadam da ce uz pomoc kluba i to brzo biti rijrseno. Dzeno, sretno i samo naprijed!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jun 2015, 09:07

Zahirovic napustio Bohum-- :think: :think:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 jun 2015, 09:10

Pa trenutno bolji trener u Bosni ne postoji od Dzene covjek koji ima preko 30 utakmica u nasim okvirima sa kupom jos nema poraza,za dvije godine dvije titule ove godine doso na kormilo evropa nam bila u pitanju,doveo nas na prag eurolige uzima mu neko za zlo poraz od Menigladbaha koji puce bajerna,iako nam je donio veliku lovu sa utakmicom protiv svaba i nezaboravno vece na Kosevu,ljudi uozbiljite se kad smo ga otpustili sjetite se da smo imali po 30 suteva po utakmici stative,precke,promaseni penali,doso Kodro veliko ime kad se sjetim kod Kodre igre sad bi plakao,Dzeno ce da bude nas fergunson,ja kad god je on bio trener jednostavno uzivam u nasoj igri sa njim kao trenerom i jesmo Dinamo za nase uslove jer nas niko nemoze dobiti,zato kad spomenete DZENANA ustanite na noge.
Samo Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 jun 2015, 10:04

Alpasinac je napisao/la:

ovo napadacki izgleda fantasticno ali protiv ozbiljne ekipe bi fasovali s ovakvom ekipom (kad bi protivnk oduzeo loptu od ovih niko nebi potrcao da je vrati u nas posjed ) barcelona je barcelona pa ima Maskerana ,Busketsa ,Rakitica koji rade prljav posao za majstore

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 jun 2015, 10:09

Pa valjda nam je dovoljno ono skandiranje "Dzenan Uscuplic" od strane igraca na dodjeli pehara, da znamo da je on pravi covjek za klupu.
A nakon ove izjave predsjednika mislim da je svaka dalja diskusija po tom pitanju bespotrebna.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2015, 10:12

Uscuplic je najbolje moguce rjesenje za fcs! Dokazani trenerski strucnjak koji je za veoma kratko vrijeme u Sarajevu osvojio dva vrijedna trofeja. Pogotovo ova osvojena titula je dokaz da se radi o odlicnom treneru,velikom motivatoru,koji dobro poznaje nasu ligu prije svega,igrace,njihov mentalitet..kad su svi digli ruke od prvog mjesta,on je svojim radom,trudom i zalaganjem uspio donijeti titulu na Kosevo,i zasluzio je novi,puno bolji ugovor na klupi Sarajeva! odlican i ocekivan potez uprave!
Sad se fokusirati na igracki kadar,koji realno moze i mora biti puno bolji,jer sa ovim igracima mi ni u domacoj ligi nismo favoriti za osvajanje prvog mjesta. Zahvaliti se bar 4-5 igraca i dovesti isto toliko provjerenih i dokazanih pojacanja! Svi se slazu u jednom,da nam trebas skoro pa kompletna zadnja linija,dakle stoper,lijevi i desni bek, krilni igrac i ukoliko ode Cimirot trebat ce nam zadnji vezni. Igraci koji bi bili pojacanja ,mislim na ove nase domace igrace su Hebibovic,Subic,Stokic,Ordagic,Zahirovic,IbricicVesovic i prije svih Said H. Naravno treba pokusati dovesti nekog stranca, iz J. Amerike ili Afrike,jer i ti igraci daju posebnu draz ,i sigurno je da u svakom pogledu trebamo popravljati imidz kluba....

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 jun 2015, 10:24

Alpasinac je napisao/la:

Izbriši iz sastava Ordagića
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 jun 2015, 10:26

Hajduk oslobodio Vrsajevica i Malocu i jos par igraca , sad znam da Vrsko je lopata u repci al ima brzinu koja ne bi bila losa u PL .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jun 2015, 10:30

Ado76 je napisao/la:Izbriši iz sastava Ordagića
za koji dan ce izbrisat jos dvojicu ili trojicu ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BABA1978, Kaunas, riki46 i 32 gosta.