FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 09 jun 2015, 00:18

:D Malo eufotrije,hajmo dalje pantelija :opaopa:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 jun 2015, 00:19

Ne bi se bunio da se Piksi vrati ???? :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 09 jun 2015, 00:19

THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ? :D

Njega nam možda naš jedan završi za posudbu, član je Engleske PL lige a bio na posudbi u Viteseu, kažu da ga pogledom ne možeš upratiti :rol:
Mosa RajvoSa

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 09 jun 2015, 00:20

da mi nećemo dovesti možda 20etak igrača, kako smo krenuli.. :rol: :rol:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jun 2015, 00:20

visokohz je napisao/la::D Malo eufotrije,hajmo dalje pantelija :opaopa:
Polahko, ovo je previse za jednu noc :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 jun 2015, 00:22

pitarlOOk je napisao/la:
THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ? :D

Njega nam možda naš jedan završi za posudbu, član je Engleske PL lige a bio na posudbi u Viteseu, kažu da ga pogledom ne možeš upratiti :rol:
http://www.transfermarkt.com/bertrand-t ... ler/131996 :D
Pyro is not a crime !

Kahric1991
Kontakt:

Post Postao/la Kahric1991 » 09 jun 2015, 00:22

THEC je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:

Nemoguće!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 jun 2015, 00:23

Fokus baciti na Delaca, on treba da bude prioritet da se zadrzi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 jun 2015, 00:24

pitarlOOk je napisao/la:

Aha, kunem ti se da bi prije doveli Di Mariu.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2015, 00:25

THEC je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:

Vece su nam sanse Drogbu da dovedemo da se oprosti! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2015, 00:26

Saida Dinamo nece da pusti uopste,kazu da Mamic racuna jos uvijek ozbiljno na njega...prenosim bukvalno od rijeci do rijeci moj razgovor sa osobom koja je u kontaktu sa nasim skautom koji je izmedju ostalog bio na veceri sa Saidom.

I i dok kad je njemu suspenzija uopste? zar moze uopste ucestovati u necemu(posudba,prodaja,raskid) ako je pod suspenzijom ili se to samo na teren odnosi...onako opcenito pitam :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2015, 00:29

miky_hz je napisao/la:Saida Dinamo nece da pusti uopste,kazu da Mamic racuna jos uvijek ozbiljno na njega...prenosim bukvalno od rijeci do rijeci moj razgovor sa osobom koja je u kontaktu sa nasim skautom koji je izmedju ostalog bio na veceri sa Saidom.

I i dok kad je njemu suspenzija uopste? zar moze uopste ucestovati u necemu(posudba,prodaja,raskid) ako je pod suspenzijom ili se to samo na teren odnosi...onako opcenito pitam :P
I euforija je trajala kratkoo..
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jun 2015, 00:30

Ja se jos uvijek nadam Saidu, pa taman da meni licno kaze da nema nista od toga :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 jun 2015, 00:32

MA mislim da bi sad nekad trebala isteci ta suspenzija jer ako se sjecam oko februara je ono bilo da je suspendovan

ps. sto se tog crnca gore tice ne vjerujem ni ja da ima ista od toga, tj da je uopste moguce dovesti takvog igraca, no eto malo da zakuhamo dok cekamo zvanicna pojacanja i celu da nam izvuce Albance :D
Pyro is not a crime !

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 09 jun 2015, 00:34

bordograd je napisao/la:
R2D2 je napisao/la:
Amaterski potez uprave. Ocito nisu nista naucili na greskama od prosle godine. Mogu se zahvaliti nikad losijoj konkureciji inace mi sad ne ni slavili titulu. Jos jednom, amaterska odluka. Zele nesto, a vodi nas trener bez licence koji ne zna dvije sastaviti.

Opet cemo u oktobru, novembru traziti trenera. Ovoj upravi kapa dole za marketing i za sposobnost donijeti parw, ali sa sporske strane cini mi se da su totalni laici.
Jedini amateri u ovoj priči oko trenera su oni koji razmišljaju ovako kao ti. Ovaj čovjek je nama donio dva trofeja i nikad bolje nastupe u evropskim natjecanjima, nema poraza na klupi našeg kluba, dijete je ovog kluba i ovog grada i opet mu nešto fali? Nije previše elokventan, ne snalazi se najbolje u medijskom prostoru i šta sad? Ne konkuriše za poziciju potparola kluba da bi to bilo relevantno u bilo kojem kontektstu. Vahidin Musemić predvodi šampionsku generaciju '67, njegov brat Husref onu iz '85, asistent je bio '99 kad smo uzeli titulu, uzeo titulu i kup, izbacuje Genk koji je vrijedio tri puta više od naše lige zajedno i opet nam nije valjao on a valjao je Jarni. Pa ne valja Dženo koji osvoji titulu i kup a valjaju neki tamo Jagodići ili sl. pacijenti. Hrvatski i srpski otpad je bolji i sjajniji nego naši dijamanti, to je jednostavno tako, ne samo u sportu nego generalno u životu. Da se mi imalo uzdamo u sebe, svoje ljude, kvalitete i prozivode davno bi smo bili EU. Daj Bože pa da Dženu gledam u narednih pet godina sa Sarajevom u grupama evropskih natjecanja!
Tako je brate. Stvarno, nek se ne naljute ovi sto ga kritikuju, ali stvarno ih ne razumijem. To je u jednu ruku bezobrazlik, patis sa Kodrom i Jarnijem, svi su ivdje zalopoljke pisali za Kodrom, dodje Dzeno, u takvoj sitacihi gdje je prije mogao da ukalja svoj skor, da mozda pokaze "da ne zna" jer je ekipa bila u rasulu. Dodje sve to poslozi i neki govore da nije za FCS. Stvarno bezobrazluk.
KO NE ZNA, DZENAN USCUPLIC DVIJE GODINE DVA TROFEJA JEDAN NAKON 7 DRUGI NAKON 10 GODINA, BEZ PORAZA SA ODLICNOM IGROM.
STA JOS TREBA, LIGU PRVAKA DA OSVOJI PA DA NEKIMA VALJA OVDJE.
SRAMOTA!!!!!

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 09 jun 2015, 00:38

R2D2 je napisao/la:Derbi je pokazao kakav je Dzeno amater, Odovic ga je takticki pojeo. Njegova igra se sva svodi na horuk, nikakvog sistema, blage se veze nema ko gdje stoji, gdje se otvara, ko sta pokriva.
Ali helem, dok mi budemo varali sistem i postavljali covjeka bez licence na klupu, nista od nas. Jesen je blizu, sve ce se vidjeti jako brzo. Misli neko da ce siroki i Zrinski biti losi kao sto su bili ovu zadnju sezonu?
Brate uz duzno postovanje budi ozbiljan.
Zeljo nije imao izradjenu akciju na derbiju, nisu nam zaprijetili osim jednog suta sa 30 metara, a morali su ici na pobjedu. Nama odgovarao remi i tako igra postavljena a uz to nam je falilo 5 igraca. Bezprijekorna utakmica koju je Benko u 2 navrata mora rijesiti. Ugl ne znam sta imas protiv Dzene, ali boljeg trenera mi yne mozemo naci.
Koji je trener nama priatupacan koji bi u onim okolnostima donio trofeje, sad je lako, to nece dolaziti u pitanje uopste. Navikni se bice Dzeno nas Ferguson, abd iducih 10 godina na klupi.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 09 jun 2015, 00:39

Ja se samo bojim da ne bude ovo sa Dzenom ko sa Di Mateom i Chelsiom.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

ade43
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 09 jun 2015, 00:51

macahz je napisao/la:
R2D2 je napisao/la:Derbi je pokazao kakav je Dzeno amater, Odovic ga je takticki pojeo. Njegova igra se sva svodi na horuk, nikakvog sistema, blage se veze nema ko gdje stoji, gdje se otvara, ko sta pokriva.
Ali helem, dok mi budemo varali sistem i postavljali covjeka bez licence na klupu, nista od nas. Jesen je blizu, sve ce se vidjeti jako brzo. Misli neko da ce siroki i Zrinski biti losi kao sto su bili ovu zadnju sezonu?
Brate uz duzno postovanje budi ozbiljan.
Zeljo nije imao izradjenu akciju na derbiju, nisu nam zaprijetili osim jednog suta sa 30 metara, a morali su ici na pobjedu. Nama odgovarao remi i tako igra postavljena a uz to nam je falilo 5 igraca. Bezprijekorna utakmica koju je Benko u 2 navrata mora rijesiti. Ugl ne znam sta imas protiv Dzene, ali boljeg trenera mi yne mozemo naci.
Koji je trener nama priatupacan koji bi u onim okolnostima donio trofeje, sad je lako, to nece dolaziti u pitanje uopste. Navikni se bice Dzeno nas Ferguson, abd iducih 10 godina na klupi.

Hoce decko Mourinha ili Pepa.. :tokralju: :beba:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 jun 2015, 01:04

Nazalost..tesko dobrog trenera mozemo dovesti...niko vrijedan paznje nece u ovo smece od lige

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 jun 2015, 01:10

pa ne mogu da vjerujem šta neki pričaju?

Dženo došao kad je najteže, u utakmicama kad se najmanje gleda lijep fudbal kad su najbitnije pobjede, i onda se neko pojavi i komentariše kako se naša igra svodi na horuk?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, napoleon72, NeSamSafetee, Stanceski, Vanja8 i 69 gostiju.