Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ?
Polahko, ovo je previse za jednu nocvisokohz je napisao/la:Malo eufotrije,hajmo dalje pantelija
http://www.transfermarkt.com/bertrand-t ... ler/131996pitarlOOk je napisao/la:THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ?
Njega nam možda naš jedan završi za posudbu, član je Engleske PL lige a bio na posudbi u Viteseu, kažu da ga pogledom ne možeš upratiti
Nemoguće!!!THEC je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/bertrand-t ... ler/131996pitarlOOk je napisao/la:THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ?
Njega nam možda naš jedan završi za posudbu, član je Engleske PL lige a bio na posudbi u Viteseu, kažu da ga pogledom ne možeš upratiti
Aha, kunem ti se da bi prije doveli Di Mariu.pitarlOOk je napisao/la:THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ?
Vece su nam sanse Drogbu da dovedemo da se oprosti!THEC je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/bertrand-t ... ler/131996pitarlOOk je napisao/la:THEC je napisao/la:A kakvi se ovo na infu spominju igraci africkog porijekla ?
I euforija je trajala kratkoo..miky_hz je napisao/la:Saida Dinamo nece da pusti uopste,kazu da Mamic racuna jos uvijek ozbiljno na njega...prenosim bukvalno od rijeci do rijeci moj razgovor sa osobom koja je u kontaktu sa nasim skautom koji je izmedju ostalog bio na veceri sa Saidom.
I i dok kad je njemu suspenzija uopste? zar moze uopste ucestovati u necemu(posudba,prodaja,raskid) ako je pod suspenzijom ili se to samo na teren odnosi...onako opcenito pitam
Tako je brate. Stvarno, nek se ne naljute ovi sto ga kritikuju, ali stvarno ih ne razumijem. To je u jednu ruku bezobrazlik, patis sa Kodrom i Jarnijem, svi su ivdje zalopoljke pisali za Kodrom, dodje Dzeno, u takvoj sitacihi gdje je prije mogao da ukalja svoj skor, da mozda pokaze "da ne zna" jer je ekipa bila u rasulu. Dodje sve to poslozi i neki govore da nije za FCS. Stvarno bezobrazluk.bordograd je napisao/la:Jedini amateri u ovoj priči oko trenera su oni koji razmišljaju ovako kao ti. Ovaj čovjek je nama donio dva trofeja i nikad bolje nastupe u evropskim natjecanjima, nema poraza na klupi našeg kluba, dijete je ovog kluba i ovog grada i opet mu nešto fali? Nije previše elokventan, ne snalazi se najbolje u medijskom prostoru i šta sad? Ne konkuriše za poziciju potparola kluba da bi to bilo relevantno u bilo kojem kontektstu. Vahidin Musemić predvodi šampionsku generaciju '67, njegov brat Husref onu iz '85, asistent je bio '99 kad smo uzeli titulu, uzeo titulu i kup, izbacuje Genk koji je vrijedio tri puta više od naše lige zajedno i opet nam nije valjao on a valjao je Jarni. Pa ne valja Dženo koji osvoji titulu i kup a valjaju neki tamo Jagodići ili sl. pacijenti. Hrvatski i srpski otpad je bolji i sjajniji nego naši dijamanti, to je jednostavno tako, ne samo u sportu nego generalno u životu. Da se mi imalo uzdamo u sebe, svoje ljude, kvalitete i prozivode davno bi smo bili EU. Daj Bože pa da Dženu gledam u narednih pet godina sa Sarajevom u grupama evropskih natjecanja!R2D2 je napisao/la:Amaterski potez uprave. Ocito nisu nista naucili na greskama od prosle godine. Mogu se zahvaliti nikad losijoj konkureciji inace mi sad ne ni slavili titulu. Jos jednom, amaterska odluka. Zele nesto, a vodi nas trener bez licence koji ne zna dvije sastaviti.zagorski je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kusturic ... evo/164354
Opet cemo u oktobru, novembru traziti trenera. Ovoj upravi kapa dole za marketing i za sposobnost donijeti parw, ali sa sporske strane cini mi se da su totalni laici.
Brate uz duzno postovanje budi ozbiljan.R2D2 je napisao/la:Derbi je pokazao kakav je Dzeno amater, Odovic ga je takticki pojeo. Njegova igra se sva svodi na horuk, nikakvog sistema, blage se veze nema ko gdje stoji, gdje se otvara, ko sta pokriva.
Ali helem, dok mi budemo varali sistem i postavljali covjeka bez licence na klupu, nista od nas. Jesen je blizu, sve ce se vidjeti jako brzo. Misli neko da ce siroki i Zrinski biti losi kao sto su bili ovu zadnju sezonu?
Hoce decko Mourinha ili Pepa..macahz je napisao/la:Brate uz duzno postovanje budi ozbiljan.R2D2 je napisao/la:Derbi je pokazao kakav je Dzeno amater, Odovic ga je takticki pojeo. Njegova igra se sva svodi na horuk, nikakvog sistema, blage se veze nema ko gdje stoji, gdje se otvara, ko sta pokriva.
Ali helem, dok mi budemo varali sistem i postavljali covjeka bez licence na klupu, nista od nas. Jesen je blizu, sve ce se vidjeti jako brzo. Misli neko da ce siroki i Zrinski biti losi kao sto su bili ovu zadnju sezonu?
Zeljo nije imao izradjenu akciju na derbiju, nisu nam zaprijetili osim jednog suta sa 30 metara, a morali su ici na pobjedu. Nama odgovarao remi i tako igra postavljena a uz to nam je falilo 5 igraca. Bezprijekorna utakmica koju je Benko u 2 navrata mora rijesiti. Ugl ne znam sta imas protiv Dzene, ali boljeg trenera mi yne mozemo naci.
Koji je trener nama priatupacan koji bi u onim okolnostima donio trofeje, sad je lako, to nece dolaziti u pitanje uopste. Navikni se bice Dzeno nas Ferguson, abd iducih 10 godina na klupi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, napoleon72, NeSamSafetee, Stanceski, Vanja8 i 69 gostiju.