FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Najda
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Najda » 08 jun 2015, 22:53

Eno, "zeleni" potpisali ugovor s Pumom. :) Šta je reć' pa mi ne možemo nešto slično?
Ili naši čekaju da nam neko nudi??
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 jun 2015, 22:58

Sta fali Jomi za sada? :)

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 08 jun 2015, 23:01

[quote="InatSilanBosanski"]Sta fali Jomi za sada?
Joma je puno manje popularan brend od PUMA-e...ali ko da bolji ugovor taj je bolji. nadat se da cemo mi vidjeti Zelju u adidasu ili nike-u

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2015, 23:03

Slavija je do juče nosila Adidas, Zvijezda nosi Nike, a to što im golmani nose dresove jednog proizvođača, šorceve drugog, to nema veze. Bitno je da se nosi poznata marka, a što je ostala oprema tanka ili je i nema, je irelevantno.
DRUG NEBI TI PUNCA

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 08 jun 2015, 23:07

Ma da je lancast il adidadis al daj pare samo.
Zeljeznicar! 1921 !

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 08 jun 2015, 23:08

Najda je napisao/la:Eno, "zeleni" potpisali ugovor s Pumom. :) Šta je reć' pa mi ne možemo nešto slično?
sevilja nosi jomu šta da rade kad nisu sposobni

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2015, 23:08

bagrcavi je napisao/la:Slavija je do juče nosila Adidas, Zvijezda nosi Nike, a to što im golmani nose dresove jednog proizvođača, šorceve drugog, to nema veze. Bitno je da se nosi poznata marka, a što je ostala oprema tanka ili je i nema, je irelevantno.
Ili ne oblači i omladinske kategorije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 08 jun 2015, 23:17

arena je napisao/la:
Najda je napisao/la:Eno, "zeleni" potpisali ugovor s Pumom. :) Šta je reć' pa mi ne možemo nešto slično?
sevilja nosi jomu šta da rade kad nisu sposobni
polako, ne trč' pred rudu. ovi potpisuju direktno ugovor, ne kupuju iz neke radnje kao neki.. usput, gdje ćeš porediti sevilju i nas boga ti? to isto kao da porediš kad adidas pravi dres njemačkoj i nama.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jun 2015, 23:19

Kad smo vec kod dresova kad ce biti ovi dizajniani za nas posebno od Jome ?

Ili ce biti nesto iz standardne ponude ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 08 jun 2015, 23:28

Volim teeee Željooooooooo!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 08 jun 2015, 23:38

Ovo Olimpikovo sa pumom je slično ono našem sa macron. Neka nama Jome

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 09 jun 2015, 00:03

Sad će opet 3 stranice o dresovima. **** vas dresovi više, borben igrač će ga svakako isprljati za 15 minuta.
Btw jel' ima još neko ko ne vjeruje ovoj upravi, ko nema povjerenje u Odovića, ko ne vidi da smo na dobrom putu?

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 jun 2015, 00:07

Vjerujemo mi svi samo jos uvijek nema nekih pomaka,pa cekamo a vjerujemo da ce biti.
Zeljeznicar! 1921 !

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 09 jun 2015, 00:19

Format je napisao/la:Vjerujemo mi svi samo jos uvijek nema nekih pomaka,pa cekamo a vjerujemo da ce biti.
Kako nema.
Vadimo se iz govana, pravimo potpuno novu ekipu. Trenutno, za razliku od prošle godine već imamo 4 strašna mlada igrača. Da ih kupujemo, oni bi na tržištu vrijedili jako mnogo. Zapravo već sad ne bi ni imali da ih kupimo. Biće sponzor. Na vrijeme se krenulo s pojačanjima. Realno istok nam nije prioritet, vrlo vjerovatno bi zjapio prazan.

Ljudi moji ovo je dug i težak proces. Praviš nešto, a usput vraćaš dugove.
Neko spomenu da se potpisuju ugovori na jednu godinu. Pa da je drugačije morali bi još gledati Vareu kako guzelja, i uz to skupo ga plaćati.
Malo strpljenja, sačekajmo da vidimo na šta će sve ovo izaći. Ne ide ništa preko noći.
Ja sam uvjeren da smo na dobrom putu.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 09 jun 2015, 00:22

Sa moje strane gledišta mislim da je ova uprava odradila sezonu na nivou i izvukla maksimum iz ekipe, borili se za titulu do zadnjeg sudijskog zvižduka. Eh sad, da li je to posljedica potcjenjivanja od strane protivnika ostaje da se vidi, jer prije početka nismo bili kandidati ni za izlazak u Europu. Ovo je Odi drugi mandat, a i prvi je maestralno odradio, pa na kraju ni kriv ni dužan dobi otkaz. Ukoliko mu se prepuste stvari vezane za struku mislim da će sljedeću sezonu otpuhati sve protivnike. Što se tiče ostalih zaduženih za marketing, to je štekalo otkako znam za nas, očito je da fali pravih marketing stručnjaka ili je možda nešto drugo u pitanju što mi s vana ne vidimo (bosanska posla). Nadam se da će ipak početi raditi i na tom planu kako bi pratili igre koje momci pružaju, i kako bismo konačno napravili neki pomak u Euro takmičenjima, što smo djelimično uspjeli prošle sezone (Ne daj Bože Makabija i sličnih slučajeva, sve ostalo je pomak).
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 09 jun 2015, 00:31

Mozda nam dode Zeba..
KHAJ PRICE

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jun 2015, 00:34

samogrbavica je napisao/la:Mozda nam dode Zeba..
Koji?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 09 jun 2015, 00:36

Emir
KHAJ PRICE

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jun 2015, 01:30

Meni se iskreno toliko **** za proizdodaca ako isti nece pokriti sve kategorije, ujedno nesto stilski to odraditi. Makar po nekom uzorku iz svoje kategorije, tj da ne izmisljaju samo za nas.
I dalje tvrdim da dresovi na pruge, tj pravo-bijelo bi napraviti samo takav marketing za klub a iste lansirati pred bitnu euro tekmu sa pogodnom cijenom.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 09 jun 2015, 06:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Ovim sto im treba marketing da se uclane,uskoro krece kampanja za uclanjivanje pa bujrum......
Isto ovim sto im svaka dlaka smeta ima upraznjeno mjesto u odjelu za marketing kluba pa malo skoknite do Grbavice i ponudite svoje usluge.......
Uskoro, sto jos nije pocela, sta cekaju? Godisnji im odmor, imali cijelu sezonu da pripreme akciju sa clanskim. Smijesno.
Ponudili bi mnogi, da znaju kome, i to djaba vjeruj mi. Ja nudio da mi samo daju te promotivne stvari da đaba odem i prodajem (sada vec radim pa ne mogu, ali ima 100 ljudi koji bi pristali to da urade đaba a da ne pričam za godišnju kartu kako bi to sa elanom odradili), slao e-mail zvanicnoj, predlagao neke stvari, ovdje pisao bas opsirne postove o tome sta bi se moglo uraditi sa 0 KM, svoj na svoj, tvoji igraci, tvoji navijaci a da uzmes pare i prebacis u neki projekat. Trenutno marketing naseg kluba je ravan 0. Sve se svodi na ovim momcima sto se bas trude i prate klub i prave izvjestaje u full hd-u, koji odrzavaju zvanicnu i fcb stranicu koja cesto objavljuje stvari vezane za Zelju. Ostalo dno dna.

@Samogrbavica (aldin meni se cini), jesi li ti svjestan uopste o kojim mi parama govorimo, o kakvim pozitivnim pricama, imas 10.000 clanova npr. odmah si i sponzorima privlacniji, samim tim jer si privukao tih 10.000 ljudi, stvaras sebi vecu bazu gledalaca na domacem terenu, obavjestavas ih e-mailom (besplatno), porukama o novostima, vise ce kupovati u fan shopu ako napravis neke akcije (krajnje je vrijeme da Zeljo preuzme 100% fanshop a ne da neki levati imaju koristi od toga). Itekako je clanstvo vezano sa mnogim bitnim stvarima, mnogim pozitivnim pricama i uspjesnim rezultatima, sponzorima, itd.

Vezano za igrace koji odlaze. Nek' i odlaze, ako ce to donijeti poboljsanje na tim pozicijama, ako ce se jos rasteretiti klupski budzet u svrhu vracanja dugova, onda je uredu. Vazno je da zadrzavamo bazu nasih najboljih igraca, da unovcimo one najbolje i najperspektivnije, sto ovih 4,5 koji odlaze sigurno nisu, a da dovodimo opet one perspektivne i one koji mogu podici kvalitet nase igre. Sigurno da Odovic ima neku viziju i zna koje igrace na kojim pozicijama treba a koji su mi visak i koje ne namjerava koristiti.
Jel ti stvarno mislis da bi sve i da krenu evo danas sa tom kampanjom broj clanova bio veci?
Polako ljudi ne moze sve preko noci.Do sada je uradjeno dosta dosta stvari koje su nama navijacima nevidljive a itekako su jako bazne za funkcionisanje kluba.
Samo malo vise vjere u strucni stab,ekipu i upravu kluba nebi nam svima skodilo.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Proximic, ristagrad, Rule_hz i 42 gosta.