Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ne možeš porediti Hamiltona koji vozi ubjedljivo najbrži bolid na stazi s Alonsom, koji vozi propast zvanu McLaren i koji se čak i da hoće ne može oduprijeti gotovo čitavom F1 gridu.
znaci samaranje Rosberga kao jedinog dostojnog protivnika(i to zahvaljujuci bolidu) te cini najboljimSaltCityAttack je napisao/la:Hamilton je najludji i najbolji ..Alonso i Kimi su izvrsni ali Hamiltone danas kao nekad Shumi...lik istina ima bolid ali i kvalitetu sto pokazuje i ovim prestizanjem u Monacu, a i ovom kolegi iz tima koji mu ne moze nista osim ako Hamiltona mehanicari i odluka tima ne dokrajci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane covjek je samarao i ranije insamarat ce..zasto se ba ne pomirite da je jeedini vrijedan gledanja vozac u danasnjoj Formuli..jedini napada tamo gdje drugi muda nemaju..ima bolid ali ima ga i Rosberg pa ga sisa ...jedino on i Alonso po kvaliteti mogu se poredit ..sa im svima das iste bolide ne sumnjam da bi Hamilton bio najbolji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad bi svi vozili Mecku, mislim da bi poredak na kraju sezone bio otprilike ovakav:
1. Hamilton
2. Vettel
3. Alonso
4. Raikonnen
5. Hulk
5. Bottas
6. Ricciardo
7. Rosberg
8. Massa
9. Button

1. Hamilton
2. Vettel
3. Alonso
4. Raikonnen
5. Hulk
5. Bottas
6. Ricciardo
7. Rosberg
8. Massa
9. Button

Don't believe the hype.
ti si isti govorio da je vettel kanta kad je imao istu situaciju. dominantan bolid i podređenog kolegu (koliko god srali, rosberg je podređen malo)SaltCityAttack je napisao/la:Jarane covjek je samarao i ranije insamarat ce..zasto se ba ne pomirite da je jeedini vrijedan gledanja vozac u danasnjoj Formuli..jedini napada tamo gdje drugi muda nemaju..ima bolid ali ima ga i Rosberg pa ga sisa ...jedino on i Alonso po kvaliteti mogu se poredit ..sa im svima das iste bolide ne sumnjam da bi Hamilton bio najbolji
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni je Vettel kanta u odnosu na Alonsa,Hamiltona ,Kimia to stoji i opet cu da kazem..ja bi rado volio vidjet njih teojicu sa istim bolidima odnosno iste jacine i tek tad cemo imati zanimljivu sezonu...ovi drugi bi tad bili samo prosjecni vjeruj mi 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E i to da cujem da je cetverostruki svjetski prvak kanta, covjek iako je najmladji od sve cetvorice najvise je postigao, ja iako sam navijac Kimija moram priznat da je Seb bolji vozac, a glupo je gledati samo ovu cetvoricu kao vanserijske vozace imas puno vozace koji da su istim bolidima bi pruzali takodjer odlicne voznje, samo nisu dobili priliku nikad, prvenstveno mislim na Hulka i na BottasaSaltCityAttack je napisao/la:Meni je Vettel kanta u odnosu na Alonsa,Hamiltona ,Kimia to stoji i opet cu da kazem..ja bi rado volio vidjet njih teojicu sa istim bolidima odnosno iste jacine i tek tad cemo imati zanimljivu sezonu...ovi drugi bi tad bili samo prosjecni vjeruj mi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hamilton, Alonso, Hulkenberg, Bottas, Kimi, Vettel i Ricciardo su klase za sebe, ovi ostali su daleko ispod.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
irfo je napisao/la:E i to da cujem da je cetverostruki svjetski prvak kanta, covjek iako je najmladji od sve cetvorice najvise je postigao, ja iako sam navijac Kimija moram priznat da je Seb bolji vozac, a glupo je gledati samo ovu cetvoricu kao vanserijske vozace imas puno vozace koji da su istim bolidima bi pruzali takodjer odlicne voznje, samo nisu dobili priliku nikad, prvenstveno mislim na Hulka i na BottasaSaltCityAttack je napisao/la:Meni je Vettel kanta u odnosu na Alonsa,Hamiltona ,Kimia to stoji i opet cu da kazem..ja bi rado volio vidjet njih teojicu sa istim bolidima odnosno iste jacine i tek tad cemo imati zanimljivu sezonu...ovi drugi bi tad bili samo prosjecni vjeruj mi
Dobro brate kad kazem kanta ne mislim da je los ali za ove nabrojane je da svakako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
1 titula = samaranje, sta onda reci za Vettela i njegove 4SaltCityAttack je napisao/la:Jarane covjek je samarao i ranije insamarat ce..zasto se ba ne pomirite da je jeedini vrijedan gledanja vozac u danasnjoj Formuli..jedini napada tamo gdje drugi muda nemaju..ima bolid ali ima ga i Rosberg pa ga sisa ...jedino on i Alonso po kvaliteti mogu se poredit ..sa im svima das iste bolide ne sumnjam da bi Hamilton bio najbolji
i da, Vettel je duplo bolji vozac od Kimija i rame uz rame je sa Alonsom i Hamiltonom
Pusti ga ba, glupira se. Ne volim ja ovog subjektivizma u ovim stvarima. Svršava lik na Lewisa i odma mu je najbolji, a švabu nešto ne podnosi i odmah je kanta.irfo je napisao/la:E i to da cujem da je cetverostruki svjetski prvak kanta, covjek iako je najmladji od sve cetvorice najvise je postigao, ja iako sam navijac Kimija moram priznat da je Seb bolji vozac, a glupo je gledati samo ovu cetvoricu kao vanserijske vozace imas puno vozace koji da su istim bolidima bi pruzali takodjer odlicne voznje, samo nisu dobili priliku nikad, prvenstveno mislim na Hulka i na BottasaSaltCityAttack je napisao/la:Meni je Vettel kanta u odnosu na Alonsa,Hamiltona ,Kimia to stoji i opet cu da kazem..ja bi rado volio vidjet njih teojicu sa istim bolidima odnosno iste jacine i tek tad cemo imati zanimljivu sezonu...ovi drugi bi tad bili samo prosjecni vjeruj mi
Prije par sezona, sve što je Lewis radio, jesu greške na stazi, sudari i ostale gluposti, ponekad bi se probio.. Obično bi tu bili Vettel, Webber, Alonso, Button.. I dođe čovjek i kaže Vettel kanta.

Da hoće ikad posjest Alonsa, Lewisa, Vettela, Kimija, Massu i Buttona u isti bolid, pa bi onda vidjeli ko je vozačina. Garantujem da bi Vettel bio među prva dva.

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne glupiram se ja nego vidim ko je bolji ko izgleda bolji za gledat..vettel nikad nece biti bolji vozac od hamiltona i alonsa..momak je dobar to stoji ali ga je hamilton i sa slabim bolidom znao sjebat...dok ovaj to ne moze..to sto vi ovo kanta uzimate kao da mislim da je los to je vas problem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vettel ima titula kolko Hamilton i Alonso zajedno, tolko o tome da nikad nece biti bolji vozac jos je mladji puno od njih, bas da mi je znati kad ga je sjebo Hamilton sa slabijim bolidom, 2013 kad je najdominantiniji Red Bull bio i dalje nije bio ovako dominantan kao mercedesi sto su zadnje dvije godine
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Care koliko je tebi godina ? ...Hamilton da je onda imao bokji bolid odnosno da mu nije otkazivao bio bi bolji..ti pogledaj trku Hamiltona i duele u koje on ulazi i ovog...koliko puta sa alabim bolidom mu je Hamilton pruzao otpor..ovaj kad ima slabi sanse nema ..sa istim bolidima ja sam uvjeren da bi prvi trjac bio Hamilton,Alonso ,Kimi tu bi se mjenjalo pobjednicko postolje cesto..onda ovi drugi..repskrt Vettelu da me pogresno ne svatis ali nema on muda kao Hamilton
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da Vettel/Alonso ove godine ima bolji bolid bio bi prvi
jel sad vidis kako to SBBKBB funkcionise
Hamilton je najbolji vozac u najboljem bolidu, isto kao sto je i Vettel bio, nema razlike, zapravo ima, ovaj Mercedes je 2x bolji i od najboljeg RB-a tokom njihove cetverogodisnje vladavine
Hamilton je najbolji vozac u najboljem bolidu, isto kao sto je i Vettel bio, nema razlike, zapravo ima, ovaj Mercedes je 2x bolji i od najboljeg RB-a tokom njihove cetverogodisnje vladavine
Kad je to imo slabiji bolid molim te, u periodu od 2010-2012 red bull nije uopste bio dominantniji u odnosu na mclaren pa Vettel tu uzima tri titule, jedina godina kad je hamilton imo slabiji bolid je bila 2013, a mozes vidjet ove sezone razliku izmedju vettela i kimija, i znaci hamilton je najbolji vozac jer je agresivniji od vettela? hajde da kazemo da jeste kakve to veze ima? koliko je hamilton puta ostalim vozacima a i samom sebi unistio utrku zbog toga?SaltCityAttack je napisao/la:Care koliko je tebi godina ? ...Hamilton da je onda imao bokji bolid odnosno da mu nije otkazivao bio bi bolji..ti pogledaj trku Hamiltona i duele u koje on ulazi i ovog...koliko puta sa alabim bolidom mu je Hamilton pruzao otpor..ovaj kad ima slabi sanse nema ..sa istim bolidima ja sam uvjeren da bi prvi trjac bio Hamilton,Alonso ,Kimi tu bi se mjenjalo pobjednicko postolje cesto..onda ovi drugi..repskrt Vettelu da me pogresno ne svatis ali nema on muda kao Hamilton
90% je do bolid a 10% do vozaca.Kad to neki skontaju bit ce vam lakse pratiti Formulu 1.
Alonso i Hamilton su po meni najbolji vozaci koje sam vidio poslije Sumija.Vettel je takodje dobar vozac a i bolji je od Kimija.To dokazuje i ove sezone jer voze u istom bolidu.Meni je Kimi daleko najdrazi vozac al Sebastijan ima vise zelje,vise titula a i ove sezone je bolji tako da niko ne moze reci da je Kimi bolji.
Alonso je bio u istoj ekipi sa Hamiltonom pa smo vidjeli ko je tu dominirao.Meni je Alonso najbolji vozac danasnjice a to sto nema nijedan bod i sto vozi krntiju,to nije do njega.Dajte Luisu taj bolid pa da vidimo sta ce uraditi.
Jedva cekam da vrate dosipanje goriva i da i Luis i Alonso a i Vettel imaju koliko toliko podjednake bolide pa da jednom zauvijek vidimo ko je od njih najbolji.Meni je najbolji Alonso a to ce i pokazati kad ovaj Meklaren napravi masinu.
Do tad nek Luis ubija u pojam ovu ublehu od vozaca zvani Nico Rosberg.Pa da umjesto Nice vozi jedan Ricciardo koji je bolji vozac od Njemca ubjedjen sam da bi bila sezona zanimljivija,nije ni sad toliko nezanimljiva al prosto se zna da Rosberg ne moze uzeti titulu Hamiltonu.
Alonso i Hamilton su po meni najbolji vozaci koje sam vidio poslije Sumija.Vettel je takodje dobar vozac a i bolji je od Kimija.To dokazuje i ove sezone jer voze u istom bolidu.Meni je Kimi daleko najdrazi vozac al Sebastijan ima vise zelje,vise titula a i ove sezone je bolji tako da niko ne moze reci da je Kimi bolji.
Alonso je bio u istoj ekipi sa Hamiltonom pa smo vidjeli ko je tu dominirao.Meni je Alonso najbolji vozac danasnjice a to sto nema nijedan bod i sto vozi krntiju,to nije do njega.Dajte Luisu taj bolid pa da vidimo sta ce uraditi.
Jedva cekam da vrate dosipanje goriva i da i Luis i Alonso a i Vettel imaju koliko toliko podjednake bolide pa da jednom zauvijek vidimo ko je od njih najbolji.Meni je najbolji Alonso a to ce i pokazati kad ovaj Meklaren napravi masinu.
Do tad nek Luis ubija u pojam ovu ublehu od vozaca zvani Nico Rosberg.Pa da umjesto Nice vozi jedan Ricciardo koji je bolji vozac od Njemca ubjedjen sam da bi bila sezona zanimljivija,nije ni sad toliko nezanimljiva al prosto se zna da Rosberg ne moze uzeti titulu Hamiltonu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Donnie Darko
- Kontakt:
hamilton je bio najbolji i kada nije imao osjetno bolji bolid od glavnog konkurentamiki_92 je napisao/la:da Vettel/Alonso ove godine ima bolji bolid bio bi prvi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Te godine je Hamilton osvojio titulu, a Vettel ROY (najbolji novajlija).
Don't believe the hype.
Vettel 2012 = Hamilton 2008Donnie Darko je napisao/la:hamilton je bio najbolji i kada nije imao osjetno bolji bolid od glavnog konkurentamiki_92 je napisao/la:da Vettel/Alonso ove godine ima bolji bolid bio bi prvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.