FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo El Presidente kaze da nam ostaje Dzeno. Nek ti je sa, hajd da kazem, srecom, Dzenane, kako se zove, Uscuplicu. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo sad čitam izjavu Kusturice. Prema Dženi je ova odluka i više nego realna i zaslužena. Iako je moje mišljenje da treba dovesti iskusnijeg trenera, ali kad imaš čovjeka koji ti je osvojio kup a poslije toga titulu dobro se moraš zapitati jesmo li zadovoljni sa tim čovjekom,ne znam...franklampard8 je napisao/la:Evo kazu Dzeno ostaje.
- franklampard8
- Kontakt:
I ja bi volio ovu formaciju vidjeti. Nekad treba malo mijenjat, pa ja.Head je napisao/la:
![]()

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
u nasoj ligi za mene to je ta formacija manje vise i kakva ce pojacanja biti neka napadne ko ima muda,ali u evropiBuzdovan je napisao/la:I ja bi volio ovu formaciju vidjeti. Nekad treba malo mijenjat, pa ja.Head je napisao/la:
![]()

Samo Sarajevo
Meni je drago sto je Dzeno ostao,i volim da rezultati budu tacka na sve i da tako gledamo dobre i lose strane.Ali glede uprave isto tako zelim da budu uz njega da se ne ponovi prosla godina,kao ovo ono fol pa de skloni se Dzeno sad malo,pa kasnije de opet nazad...jednostavno i ako se desi nesto lose moraju ga istpiti i stati uz njega.Morat ce se nekad i izgubit i svasta nesto,ali i tada treba uzdignute glave da se stoji i da se razumno stvari rijese.Nemoze ni Dzeno dovijeka bez poraza biti,i ovo je do sadasimon je napisao/la:Dzenan Uscuplic ce biti nas Sir Alex Ferguson

U svakom slucaju sretno majstore da nastavis kako je i do sada bilo i sve extra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fali ti napadaca, peedefanzivno ti je ovoHead je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/11b083d76d1680383bfb29a9512433d6.jpg[/img]
![]()

STOP MITOMANIJI!!!
Eh, ovo si baš, hajd da kažem, ub'o.hase73 je napisao/la:Bez noge da dodje Said kod nas nikad ne moze biti flop. Evo u cemu je fol. Svi vidimo da ovoj nasoj ekipi nesto fali ali se ljudi varaju kad misle da je to stoper, bek, napadac ili bilo koja druga pozicija. Nama fali VODJA na terenu. Takvog igraca, koji moze povuci citavu ekipu, nismo imali jos od Skorinog vakta. To pare ne mogu kupiti. Said je najblize tome u zadnjih 20 godina. Steta sto je trajao tako kratko.

Guza ima srca, znanja, muda da potegne kad niko ne smije. Baš mi djeluje k'o lik kojeg libo tuki, ono povuče u Gradačcu i zavali golčinu, Bogičevića pošalje kiropraktičaru, Angelova povali k'o... ne znam ni sam. Jednostavno ima muda, a ima i znanja da sprovede zamisli u djelo. Čovjek je uspio asistirati Krpiću jbte. Tačno vuče cijeli tim za sobom. I nekako ne vidim da bilo kakav pritisak je uticao na njegove igre, još voli čojk bordo boju pravo.
Zadnja izmjena: Oerde, dana/u 08 jun 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Amaterski potez uprave. Ocito nisu nista naucili na greskama od prosle godine. Mogu se zahvaliti nikad losijoj konkureciji inace mi sad ne ni slavili titulu. Jos jednom, amaterska odluka. Zele nesto, a vodi nas trener bez licence koji ne zna dvije sastaviti.zagorski je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kusturic ... evo/164354
Opet cemo u oktobru, novembru traziti trenera. Ovoj upravi kapa dole za marketing i za sposobnost donijeti parw, ali sa sporske strane cini mi se da su totalni laici.
STOP MITOMANIJI!!!
Kako naš portal ekskluzivno saznaje iz izvora bliskim FK Sarajevu, ovog ljeta redove našeg prvaka mogao bi pojačati sjajni brazilski vezni igrač kojeg izuzetno cijeni Luis Felipe Scolari, a na kojeg je oko bacila i Crvena Zvezda!
Dvadesetpetogodišnji Bruno Oliveira de Matos je ovu sezonu odigrao za Novi Pazar, a nalazi se na listi želja crveno-bijelih, no problem za beogradski klub predstavlja činjenica da on ima još godinu ugovora sa svojim timom, te oni nisu spremni plaćati odštetu!
Seru i ja mialim da lazu hehe
Dvadesetpetogodišnji Bruno Oliveira de Matos je ovu sezonu odigrao za Novi Pazar, a nalazi se na listi želja crveno-bijelih, no problem za beogradski klub predstavlja činjenica da on ima još godinu ugovora sa svojim timom, te oni nisu spremni plaćati odštetu!
Samo Sarajevo
Da naucili su, prosle godine su Uscuplica postavili na klupu i osvojili smo kup ove godine uradili su isto i osvojili smo titulu da nas je Kodro vodio borili bi se za europu.R2D2 je napisao/la:Amaterski potez uprave. Ocito nisu nista naucili na greskama od prosle godine. Mogu se zahvaliti nikad losijoj konkureciji inace mi sad ne ni slavili titulu. Jos jednom, amaterska odluka. Zele nesto, a vodi nas trener bez licence koji ne zna dvije sastaviti.zagorski je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kusturic ... evo/164354
Ti si opet šampion !
Sto se tice ostanka Dzene na klupi, treba reci da je zasluzio..
Medjutim, varanje sistema se nikad nije isplatilo dugorocno.. Opet ce biti ,ako zareda par losijih rezultata, neprijatelj broj 1
Pa ce kruziti opet price o Ivrakovicu itd... Al dobro, ja bih samo volio da ako klub izabere Dzenu da onda stanje iza njega i da ga stiti i pomogne u svakom smislu...
Al siguran sam da ce ovo biti najlaksa sezona do sada, rano cemo ispasti iz Lp, imati dovoljno vremena da se vratimo u realnost PlBiH..
Bit ce odmorni, i odmah od pocetka mogu da zapnu kako treba...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Medjutim, varanje sistema se nikad nije isplatilo dugorocno.. Opet ce biti ,ako zareda par losijih rezultata, neprijatelj broj 1
Pa ce kruziti opet price o Ivrakovicu itd... Al dobro, ja bih samo volio da ako klub izabere Dzenu da onda stanje iza njega i da ga stiti i pomogne u svakom smislu...
Al siguran sam da ce ovo biti najlaksa sezona do sada, rano cemo ispasti iz Lp, imati dovoljno vremena da se vratimo u realnost PlBiH..
Bit ce odmorni, i odmah od pocetka mogu da zapnu kako treba...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
poznavajući da su uprave dva kluba dobre, sve je moguće
Opet cemo na jesem slusati pricu uprave kako Dzeno ne moze biti vise trener jer nema licencu i da ce mu klub platiti dalje skolovanje....
Joj koji amaterizam, nikad se ovdje niko iz goovana izvuci nece...
Joj koji amaterizam, nikad se ovdje niko iz goovana izvuci nece...
STOP MITOMANIJI!!!
-
- Kontakt:
Daj Boze da dovedemo Matosa ,extra je igrač ,dobar tehničar ,brz..
Slažem se.R2D2 je napisao/la:Amaterski potez uprave. Ocito nisu nista naucili na greskama od prosle godine. Mogu se zahvaliti nikad losijoj konkureciji inace mi sad ne ni slavili titulu. Jos jednom, amaterska odluka. Zele nesto, a vodi nas trener bez licence koji ne zna dvije sastaviti.zagorski je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kusturic ... evo/164354
Opet cemo u oktobru, novembru traziti trenera. Ovoj upravi kapa dole za marketing i za sposobnost donijeti parw, ali sa sporske strane cini mi se da su totalni laici.
Dženi svaka čast za urađeno, ali treba nam trener sa iskustvom...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
ja ne vidim ovaj clanak na portalu? samo za dzenu da ostaje trener?kanarinac je napisao/la:Kako naš portal ekskluzivno saznaje iz izvora bliskim FK Sarajevu, ovog ljeta redove našeg prvaka mogao bi pojačati sjajni brazilski vezni igrač kojeg izuzetno cijeni Luis Felipe Scolari, a na kojeg je oko bacila i Crvena Zvezda!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
I da se razumijemo, hvala njemu do neba za sve sta je uradio, ali ovo je amaterizam.
STOP MITOMANIJI!!!
na drugom portaluKK_Bosna je napisao/la:ja ne vidim ovaj clanak na portalu? samo za dzenu da ostaje trener?kanarinac je napisao/la:Kako naš portal ekskluzivno saznaje iz izvora bliskim FK Sarajevu, ovog ljeta redove našeg prvaka mogao bi pojačati sjajni brazilski vezni igrač kojeg izuzetno cijeni Luis Felipe Scolari, a na kojeg je oko bacila i Crvena Zvezda!