NK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: NK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2015, 20:51

FaraonTM je napisao/la:Šta je ovo, moraju nam igrači biti u obilježjima Sarajeva inače raskid saradnje :tralala:
dosadni ste.

Nemamo vremena za te djecije fazone.

evo jedna za visocke, pardon sarajevske mangupe od buduce zvijezde BIH estrade.

Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 08 jun 2015, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 20:57

Eto ti Muharemović u majici Sarajeva ne znam kako to ne vidiš.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2015, 21:04

FaraonTM je napisao/la:Eto ti Muharemović u majici Sarajeva ne znam kako to ne vidiš.
pa sta sad ?

Znas li ti ciji je on igrac ?

Po toj logici Plakalo je najveci sin Visokog jer nosi trenerku Bosne i pali baklje ?

slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 21:10

Kao prvo mojne se ljutiti ja ništa slagao nisam ;)

Kao drugo mi smo FK Sarajevo 2, kao treće apsolutno mi je svejedno ko igra :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2015, 21:14

Sto bih se ljutio ? nidje veze.

ako ti je svejedno zaobidji nas, ne znam zasto komentarisanje kada te ne zanima. Ovi ljudi nesto rade i imaju rezultata, eno ti stadion pa pogledaj.
Dok su bile velike lokalpatriote glavni teren je sluzio narkomanima i alkoholicarima za druzenje. Pogledaj sada na sta lici i zato mojne mi tih fazona.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 21:20

Ma vidim da si se zapalio na moju opasku koja je usput bila zayebancija :)

Ja sam ti već dosta puta rekao, ja ovoj upravi i Bosni želim sve najbolje i da ostvare uspjeh sa ulaskom u Premijer ligu već iduće sezone što se mene tiče. A ovo oko igrača Sarajeva to je više zayebancija Željovaca koji simpatišu visočku Bosnu :D

Pa jučer sam vidio i jedne i druge da idu među Demonima u Usoru, to ti je valjda dovoljan dokaz o svemu :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2015, 21:30

Ne ,nisam se ja zapalio. Nemam potrebe da se palim, ja nisam navijac ni Sarajeva ni Zelje. Ja nisam u upravi, nemam apsolutno nikakve veze sa klubom.
Meni je samo bitno da se desavaju pozitivne stvari.
Samo vi dajite bahilima materijala da napadaju, gubaju, osudjuju. Trebamo ponovo primati po 6 golova od Usore, ali valjda ce te onda vi vise voljeti Bosnu, jer mrsko Sarajevo nece slati par igraca na posudbu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 21:47

Eto meni krivo što nam dobro ide :crazy:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2015, 22:06

Ne, nisam direktno mislio na tebe, ali budi siguran da ima i takvih.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 22:36

Ma ima ih nažalost, ali su u manjini.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 09 jun 2015, 00:13

A sta ce tek reci faraon kad mu kazem da ide jos jedna garnitura dresova Bosne I to bordo zuta varijanta. :-)
Nego hajde ti nama jedan rezime sezone samo lijevo. U teskim trenutcima nisam zelio dosadjivati. I vakat je da ova tema predje u visi rang. :-)
Numquam Desistemus!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 jun 2015, 09:54

samo_lijevo je napisao/la:Usora- Bosna 1:3 Cabaravdic

slika

Kakanjci (Rudar) eto nas, **** vam Banovici mater, a vi njima.
Fakat kolko ovdje komsije jedne druge mrze , nas Kakanj posla u ovu ligu prosle sezone nizasta im nije trebalo , eno Jelah nedade Tošku u prvu nizasta im nije trebalo . Kaknju ako kad bude trebalo bodova iz Visokog stvarno se ne mogu nadat na pustanje. Nego sad Bosna mora se stabilizovat u prvoj ligi jer ce sljedece sezone ispadat 6 najmanje i sa ovom ekipom ne mogu ostat . Stabilizovat se i onda za par sezona napast prvo mjesto . Mislim da ce sad raje bit vise jer Prva liga ima nekoliko solidnih ekipa.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2015, 10:50

paulus je napisao/la: Fakat kolko ovdje komsije jedne druge mrze , nas Kakanj posla u ovu ligu prosle sezone nizasta im nije trebalo , eno Jelah nedade Tošku u prvu nizasta im nije trebalo . Kaknju ako kad bude trebalo bodova iz Visokog stvarno se ne mogu nadat na pustanje. Nego sad Bosna mora se stabilizovat u prvoj ligi jer ce sljedece sezone ispadat 6 najmanje i sa ovom ekipom ne mogu ostat . Stabilizovat se i onda za par sezona napast prvo mjesto . Mislim da ce sad raje bit vise jer Prva liga ima nekoliko solidnih ekipa.
Treba samo posteno igrati, meni je drago sto smo ispali na mecu sa Rudarom, i to bas mi drago. Pogledaj kako je Borac iz Jelaha postena ekipa, da su takvi svi u ovoj drzavi mi bi imali puno bolju situaciju u sportu.
Napokon ce prestati price o komsijskom derbiju, o nasoj braci iz Kaknja, o hodanju po tribinama kao da si kod kuce. Napokon ce prestati davanja bodova kada god im je zatrebalo.
Neka se i to jednom desilo, kamo srece da je bilo ranije.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 jun 2015, 11:01

samo_lijevo je napisao/la:
paulus je napisao/la: Fakat kolko ovdje komsije jedne druge mrze , nas Kakanj posla u ovu ligu prosle sezone nizasta im nije trebalo , eno Jelah nedade Tošku u prvu nizasta im nije trebalo . Kaknju ako kad bude trebalo bodova iz Visokog stvarno se ne mogu nadat na pustanje. Nego sad Bosna mora se stabilizovat u prvoj ligi jer ce sljedece sezone ispadat 6 najmanje i sa ovom ekipom ne mogu ostat . Stabilizovat se i onda za par sezona napast prvo mjesto . Mislim da ce sad raje bit vise jer Prva liga ima nekoliko solidnih ekipa.
Treba samo posteno igrati, meni je drago sto smo ispali na mecu sa Rudarom, i to bas mi drago. Pogledaj kako je Borac iz Jelaha postena ekipa, da su takvi svi u ovoj drzavi mi bi imali puno bolju situaciju u sportu.
Napokon ce prestati price o komsijskom derbiju, o nasoj braci iz Kaknja, o hodanju po tribinama kao da si kod kuce. Napokon ce prestati davanja bodova kada god im je zatrebalo.
Neka se i to jednom desilo, kamo srece da je bilo ranije.
Jelah je pokazo postenje al su me ovi iz Toška iznenadili , kolicina pljuvanja po svima , kukanje od prvog kola , ko da je Bosma multimilionerski klub a oni jadni siromasi . Bosna im kriva sve sto su trebali je pobjeda u zadnje dvije tekme , sramotno su podnjeli poraz.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2015, 11:57

paulus je napisao/la: Jelah je pokazo postenje al su me ovi iz Toška iznenadili , kolicina pljuvanja po svima , kukanje od prvog kola , ko da je Bosma multimilionerski klub a oni jadni siromasi . Bosna im kriva sve sto su trebali je pobjeda u zadnje dvije tekme , sramotno su podnjeli poraz.
Oni su nebitni. Nicije maslo nije za Ramazana, tako da ne zelim pricati oko toga. Meni je jedino zao sto ulazi samo jedan klub. Nismo ni mi,a ni oni zasluzili da igraju u ovom rangu.
Ali dobro, na kraju se pokaze sta je visocka skola. :mrgreen:
Ex1t je napisao/la: Nego hajde ti nama jedan rezime sezone samo lijevo. U teskim trenutcima nisam zelio dosadjivati. I vakat je da ova tema predje u visi rang. :-)
Bitno da se dobro zavrsilo. Nisu igrali dobro, losi su bili citavu polusezonu. Mislio sam da ce to biti bolje nego u prvom dijelu, ali odmah u prvom kolu protiv Toska se vidjelo da nece biti tako.
Uspjeli su dogurati da na tribinama imaju max. 40 gledalaca.
Par kola su izvlacili bodove pred kraj meceva ( Zavidovici, Zenica, Hadzici). Protiv Breze,koja se jedva skupi za utakmice, su uspjeli gubiti na poluvremenu. Djeca iz srednje skole su bila bolja jedan dio meca.
Dosta nediscipline kod igraca. Ne znam tacno podatak, ali mislim da je barem pola utakmica falilo po 2-3 igraca sto zbog crvenih ili zutih kartona. Bilo je i nezasluzenih, ali bilo je i tako glupih kartona zbog psovanja sudiji u lice itd.

Nije bilo sirine u ekipi, rezervu su cinili uglavnom juniori. Kup meceve su igrali juniori i kadeti. Mozda je i to razlog za lose rezultate, tesko je ocekivati da oni drze nivo da budemo najbolja ekipa. Jednostavno nema se novca za veci broj kvalitetnijih igraca.
Onda da ne pricam oko ponasanja pojedinih igraca i trenera, to ostavljam za ljude iz kluba, nije ovo mjesto za toga.

Da se ja pitam Plakalo bi MORAO dobiti sansu kod vas. Jos bih izdvojio Aliju, Meldina Hodzica, Cabaravdica pa i Civu. Po meni najbolji igraci ove sezone.

Culov pravi borac, jednostavno se osjecas sigurnije kada on igra.
Hodza je davno prekucao ovu ligu, najbolji igrac na sredini terena. Momak redovno drzi dva igraca na ledjima, jedini na kojem ne vidis strah u igri.
Civa je najbolji asistent (12 puta), uz to je treci strijelac ekipe sa 9 golova. Moze on to sigurno i bolje.
Caba standardno postigne svoje golove, par asistencija, vadio nas je kad je bilo nateze. Drugi strijelac ekipe (13 golova) i peti u ligi.

Eto neko moje vidjenje, da naglasim kako nisam nikakav strucnjak za nogomet i nisam gledao sve meceve.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 10 jun 2015, 00:21

E to trazim samo lijevo.
Na zalost jos nema neke sanse da se plakalo nametne u sarajevu stoga je za njega, za vas I nas najbolje da se dokaze u 1 fed.
Mislim da ce vam doci jos par akademaca na posudbu a mogao bi vam i segrt doci iduce sezone jer je kao navodno prihvatio posao u nasoj akademiji, ali o tome ce se vise znati kada se bude znao cilj kluba (bosne) ove sezone.
I dalje mislim da premijer liga treba biti cilj, nasi su usli u projekat sa tom zamisli samo bice konkurencija ****. No prva stepenica se preskocila I vec ce biti lakse slati igrace na posudbu u II nivo nego sto je bio slucaj u III.
Pozz
Numquam Desistemus!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 jun 2015, 22:43

Vraca se majstor fudbala Adnan Hodzic, jos jedan povratnik u klub je golman Amir Bekan.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 16:42

samo_lijevo je napisao/la:Vraca se majstor fudbala Adnan Hodzic, jos jedan povratnik u klub je golman Amir Bekan.
Konačno malo neko ko ima veze sa imenom "Visoko" u našoj ekipi da nam ne igraju u prvoj braća sa Koševa i Čaba posljedni Mohikanac :P

Inače Zamer će prekucati ovu ligu, ja vjerujem da će doći i Kike Džafić je sumnjam da će za njega biti mjesta u Mladosti.

@Exit

Vezano za dresove, šališ se ili si ozbiljan? :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 26 jun 2015, 13:44

Sta se desava kod vas I sto ova tema nije u prvoj federalnoj?
P.S. zajebajem za dresove :bale:
Numquam Desistemus!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 30 jun 2015, 12:13

Kakav je Plakalo i jel.još kod vas

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.