dosadni ste.FaraonTM je napisao/la:Šta je ovo, moraju nam igrači biti u obilježjima Sarajeva inače raskid saradnje
Nemamo vremena za te djecije fazone.
evo jedna za visocke, pardon sarajevske mangupe od buduce zvijezde BIH estrade.
dosadni ste.FaraonTM je napisao/la:Šta je ovo, moraju nam igrači biti u obilježjima Sarajeva inače raskid saradnje
pa sta sad ?FaraonTM je napisao/la:Eto ti Muharemović u majici Sarajeva ne znam kako to ne vidiš.
Fakat kolko ovdje komsije jedne druge mrze , nas Kakanj posla u ovu ligu prosle sezone nizasta im nije trebalo , eno Jelah nedade Tošku u prvu nizasta im nije trebalo . Kaknju ako kad bude trebalo bodova iz Visokog stvarno se ne mogu nadat na pustanje. Nego sad Bosna mora se stabilizovat u prvoj ligi jer ce sljedece sezone ispadat 6 najmanje i sa ovom ekipom ne mogu ostat . Stabilizovat se i onda za par sezona napast prvo mjesto . Mislim da ce sad raje bit vise jer Prva liga ima nekoliko solidnih ekipa.samo_lijevo je napisao/la:Usora- Bosna 1:3 Cabaravdic
Kakanjci (Rudar) eto nas, **** vam Banovici mater, a vi njima.
Treba samo posteno igrati, meni je drago sto smo ispali na mecu sa Rudarom, i to bas mi drago. Pogledaj kako je Borac iz Jelaha postena ekipa, da su takvi svi u ovoj drzavi mi bi imali puno bolju situaciju u sportu.paulus je napisao/la: Fakat kolko ovdje komsije jedne druge mrze , nas Kakanj posla u ovu ligu prosle sezone nizasta im nije trebalo , eno Jelah nedade Tošku u prvu nizasta im nije trebalo . Kaknju ako kad bude trebalo bodova iz Visokog stvarno se ne mogu nadat na pustanje. Nego sad Bosna mora se stabilizovat u prvoj ligi jer ce sljedece sezone ispadat 6 najmanje i sa ovom ekipom ne mogu ostat . Stabilizovat se i onda za par sezona napast prvo mjesto . Mislim da ce sad raje bit vise jer Prva liga ima nekoliko solidnih ekipa.
Jelah je pokazo postenje al su me ovi iz Toška iznenadili , kolicina pljuvanja po svima , kukanje od prvog kola , ko da je Bosma multimilionerski klub a oni jadni siromasi . Bosna im kriva sve sto su trebali je pobjeda u zadnje dvije tekme , sramotno su podnjeli poraz.samo_lijevo je napisao/la:Treba samo posteno igrati, meni je drago sto smo ispali na mecu sa Rudarom, i to bas mi drago. Pogledaj kako je Borac iz Jelaha postena ekipa, da su takvi svi u ovoj drzavi mi bi imali puno bolju situaciju u sportu.paulus je napisao/la: Fakat kolko ovdje komsije jedne druge mrze , nas Kakanj posla u ovu ligu prosle sezone nizasta im nije trebalo , eno Jelah nedade Tošku u prvu nizasta im nije trebalo . Kaknju ako kad bude trebalo bodova iz Visokog stvarno se ne mogu nadat na pustanje. Nego sad Bosna mora se stabilizovat u prvoj ligi jer ce sljedece sezone ispadat 6 najmanje i sa ovom ekipom ne mogu ostat . Stabilizovat se i onda za par sezona napast prvo mjesto . Mislim da ce sad raje bit vise jer Prva liga ima nekoliko solidnih ekipa.
Napokon ce prestati price o komsijskom derbiju, o nasoj braci iz Kaknja, o hodanju po tribinama kao da si kod kuce. Napokon ce prestati davanja bodova kada god im je zatrebalo.
Neka se i to jednom desilo, kamo srece da je bilo ranije.
Oni su nebitni. Nicije maslo nije za Ramazana, tako da ne zelim pricati oko toga. Meni je jedino zao sto ulazi samo jedan klub. Nismo ni mi,a ni oni zasluzili da igraju u ovom rangu.paulus je napisao/la: Jelah je pokazo postenje al su me ovi iz Toška iznenadili , kolicina pljuvanja po svima , kukanje od prvog kola , ko da je Bosma multimilionerski klub a oni jadni siromasi . Bosna im kriva sve sto su trebali je pobjeda u zadnje dvije tekme , sramotno su podnjeli poraz.
Bitno da se dobro zavrsilo. Nisu igrali dobro, losi su bili citavu polusezonu. Mislio sam da ce to biti bolje nego u prvom dijelu, ali odmah u prvom kolu protiv Toska se vidjelo da nece biti tako.Ex1t je napisao/la: Nego hajde ti nama jedan rezime sezone samo lijevo. U teskim trenutcima nisam zelio dosadjivati. I vakat je da ova tema predje u visi rang.
Konačno malo neko ko ima veze sa imenom "Visoko" u našoj ekipi da nam ne igraju u prvoj braća sa Koševa i Čaba posljedni Mohikanacsamo_lijevo je napisao/la:Vraca se majstor fudbala Adnan Hodzic, jos jedan povratnik u klub je golman Amir Bekan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.