Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma pusti hejtera, Endi već godinama ubi vinerima, a on i dalje mlati o pusheraju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebe mi se za njegovo ponašanje van terena i koga je guzio, frajer je prikazanim kvalitetom zaslužio Wimbledon, naročito kada pogledaš konkurenciju i stil igre kojim je dolazio do finala na pomenutom turniru.
A @Virtu4lni je nakon pušione u PL ligi izgubio moć čitanja i shvatanja onog što je napisano.
A @Virtu4lni je nakon pušione u PL ligi izgubio moć čitanja i shvatanja onog što je napisano.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Tri. Zaboravio si IceBorga i njegovu opsesiju zvanu US Open. Ni on nije mogao protiv prokletstva.formance je napisao/la:Bilo je i prema Lendlu da ostane bez Wimbledona, ali ne moramo imati dvojicu igrača koji su zaslužili nešto, a nisu uspjeli da to ostvare.

Znao sam da nešto ne štima.Virtu4l je napisao/la:E čuj u PL ligi

Ma dobro, Borg nije imao ni AO (opravdano), ovoj dvojici je samo RG, odnosno Wimbledon falio da kompletiraju sva 4 GS-a.Claus je napisao/la:Tri. Zaboravio si IceBorga i njegovu opsesiju zvanu US Open. Ni on nije mogao protiv prokletstva.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
AO je tada svakako bio irelevantan, obzirom da su ga najbolji većinom izbjegavali igrati (znaš i sam cijelu priču oko toga), zato sam i ubacio tvog miljenika u priču.
Primjera radi, nedostajao je samo RG Beckeru, Edbergu i Samprasu, WB Wilanderu, ali opet ne mogu u konkurenciju s ovom trojicom, koji su bukvalno dali sve od sebe da skinu prokletstvo, toliko puta došli do izvora i nisu se uspjeli napiti na kraju. Jedan doduše još uvijek ima šansu, ali pravo je pitanje do kada.

Primjera radi, nedostajao je samo RG Beckeru, Edbergu i Samprasu, WB Wilanderu, ali opet ne mogu u konkurenciju s ovom trojicom, koji su bukvalno dali sve od sebe da skinu prokletstvo, toliko puta došli do izvora i nisu se uspjeli napiti na kraju. Jedan doduše još uvijek ima šansu, ali pravo je pitanje do kada.
Šeta za USO 1981, tu je imao Maca
A ovo je genijalno, iako ga je Jimbo baš ubio u ovom finalu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Rekao bih da je bio bliže pobjedi 1980.formance je napisao/la:Šeta za USO 1981, tu je imao Maca![]()
[youtube][/youtube]

Na taj sam i mislio, yebiga.
Strašan meč. Borg je ako se ne varam pred kraj prvog seta imao i servis za 1-0, ali je prosto 'zachokirao' u tom trenutku.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Slična stvar kao s Federerom u onom epskom finalu Wimbledona iz 2008. Bio je na pragu da napravi senzacionalan preokret, baš kao i Borg, ali dva seta zaostatka protiv takvih protivnika u jednom GS finalu su ipak preveliki zalogaj.
Ti mu se smejesh, a tvoj ljubimac ne mozhe ni na shljaci da dobaci do titule.legenda reala je napisao/la:Ovaj joj uvijek vjeruje u neke titule Federera hahhahahahhaha

@Virtu4l na aparatima.formance je napisao/la:Niti je njegova defanziva bazirana na čistom moonbalingu i retrievingu kao što je riječ sa Murrayom ili Nadalom.
Shkotski pusher/moonballer raskrinkan.

A bio je ubijeđen u titulu 

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com

Tetovaža na neciji potpis.
Jel to kladja neka bila ?

Magični šta je sa potpisom?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To je moj omazh Stanimalu i njegovom napadachkom tenisu.FaraonTM je napisao/la:Magični šta je sa potpisom?![]()
Give credit where credit is due.

Nije u pitanju nikakva opklada.

A mislio sam "where Djoker does a poker" al' dobro 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bice opet dogodine.FaraonTM je napisao/la:A mislio sam "where Djoker does a poker" al' dobro

Uradio je mnogo ove godine, bio najblizhi u karijeri da digne Kup Musketara, ali naleteo je na boljeg igracha na taj dan - to bi bilo to.

PoštenoMaGiCa je napisao/la:Bice opet dogodine.FaraonTM je napisao/la:A mislio sam "where Djoker does a poker" al' dobro![]()
Uradio je mnogo ove godine, bio najblizhi u karijeri da digne Kup Musketara, ali naleteo je na boljeg igracha na taj dan - to bi bilo to.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel' vas stid, i tebe i ovog tanovog diva iznad?MaGiCa je napisao/la:@Virtu4l na aparatima.formance je napisao/la:Niti je njegova defanziva bazirana na čistom moonbalingu i retrievingu kao što je riječ sa Murrayom ili Nadalom.
Shkotski pusher/moonballer raskrinkan.
Souza 37, Kyrgios 45, Chardy 35, Ferrer 53 i Đoković 36... broj vinera po meču, na AO je bilo slično.
Dakle, jedan od najofanzivnijih igrača na touru

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Videli smo tu njegovu grandioznu ofanzivu u 4 mecha protiv Djokovica ove sezone. U sva 4 je bio subordiniran i igrao chekalicu - iako Djokovic sam nije ni ballbasher, a ni attacking shotmaker.
U sva 4 mecha je AM drzhao liniju slice udarcima i izlazio na mrezhu samo na put-away voleje. Chekao da mu se glavni rival urushi sam od sebe, umesto da napadne i zaradi pobedu.
To shto je krljao Souzu, Chardyja i sl. mediokritete koga je briga?
Kyrgios je luda glava, a za reshavanje Ferrera na shljaci kapa dole. Ali, to mu beshe tek 4 pobeda na toj podlozi vs top10 igracha u karijeri, meshchini...
U sva 4 mecha je AM drzhao liniju slice udarcima i izlazio na mrezhu samo na put-away voleje. Chekao da mu se glavni rival urushi sam od sebe, umesto da napadne i zaradi pobedu.
To shto je krljao Souzu, Chardyja i sl. mediokritete koga je briga?
Kyrgios je luda glava, a za reshavanje Ferrera na shljaci kapa dole. Ali, to mu beshe tek 4 pobeda na toj podlozi vs top10 igracha u karijeri, meshchini...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.