Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pripreme počinju 16. Jula, a prve prijateljske su već dogovorene. 25. Jula protiv Dortmunda u St. Gallenu i 1. Augusta protiv Marseja na Velodromu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- korisnikforuma
- Kontakt:
Opet se slažem sa pajdom @Pogba, Higuain je top player, gledate njegove promašaje, ali recimo nedavno u utakmici protiv Dnipra gdje je ispromašivo Boga i vraga, em se našao u poziciji za šut gdje većina napadača ne bi ni primila loptu, em je namjestio barem 3 100% šanse suigračima.
Odličan igrač, samo trenutno je 60 milijuna za njega barem 30 previše, a uostalom nakon Dybale i vjerojatno povratka Berardija i/ili Zaze napadač je znadnje što nam treba sada...
Ove sezone su barem 3 igrača doživila svoj vrhunac, a to su Pirlo, Barzagli i Evra, i tu se treba tražiti svježu krv, vidjet ćemo kakav će se pokazati Rugani, ali fali nam kreativni zadnji vezni i nekakav malo mlađi lijevi bek, jer Asamoah nakon ove sezone postaje veliki upitnik za tu poziciju...
A onda opet ni Lichtsteiner a ni Chiellini nisu više u najboljim godinama... Ima pozicija gdje moramo tražiti nove igrače, a to sigurno nije napad...
Odličan igrač, samo trenutno je 60 milijuna za njega barem 30 previše, a uostalom nakon Dybale i vjerojatno povratka Berardija i/ili Zaze napadač je znadnje što nam treba sada...
Ove sezone su barem 3 igrača doživila svoj vrhunac, a to su Pirlo, Barzagli i Evra, i tu se treba tražiti svježu krv, vidjet ćemo kakav će se pokazati Rugani, ali fali nam kreativni zadnji vezni i nekakav malo mlađi lijevi bek, jer Asamoah nakon ove sezone postaje veliki upitnik za tu poziciju...
A onda opet ni Lichtsteiner a ni Chiellini nisu više u najboljim godinama... Ima pozicija gdje moramo tražiti nove igrače, a to sigurno nije napad...
Pipita je napadac koji ima vjerovatno najbolju kretnju u 16 metara i na liniji offsajda trenutno.Veliko pojacanje bi bio 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jok , nama treba tehnicki potkovan napadac posebno ako cemo nastaviti igrati bez krila (a hocemo)..a Pipita se ne istice bas driblingom i kvalitetom da povuce kontru
ni Falkao se ne bi snasao najbolje u ovom sto mi igramo...Kavani bi bio rjesenje (i takvi profili igraca)..jednostavno treba nam igrac koji se puno krece, brz je sa loptom i jak na lopti, tehnicki potkovan... igrac koji je sposoban kreirati sansu i sebi i partneru u napadu, a ne igrac koji ceka lopte
ni Falkao se ne bi snasao najbolje u ovom sto mi igramo...Kavani bi bio rjesenje (i takvi profili igraca)..jednostavno treba nam igrac koji se puno krece, brz je sa loptom i jak na lopti, tehnicki potkovan... igrac koji je sposoban kreirati sansu i sebi i partneru u napadu, a ne igrac koji ceka lopte
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Istina. Ali, hajdemo reći da Tevez ostaje, tu je Morata, Nanda vjerovatno prodajemo, Coman na posudbu, možda iskamče opet neku posudbu Matria. Šta ostane? Nadoknadit ćeš Nanda i Comana/Matria, ali valjda je cilj da se pojačaš. Opet ćeš ostaviti napad na 2 "prava" igrača i ostale koji će ih odmarati. Kako se opet boriti da dođeš do završnice LP sa more kvalitetnih klubova koji će biti još gladniji i još više ulagati kao što će to uraditi Englezi, PSG, Real? Da njima pariraš moraš imati još jednog klasnog napadača. Mislim da smo tu blizu u mišljenju, to ili da monstruozno pojačaš vezu sa De Bruyneom i još nekim, da pojačaš bekove za jedan level, malo teško.korisnikforuma je napisao/la:Ima pozicija gdje moramo tražiti nove igrače, a to sigurno nije napad...
Opet se sve svodi da ekipe sa WC napadom uvijek mogu nadoknaditi neke nedostatke.
Budimo realni, svi mi ovdje imamo puno povjerenje u upravu nakon svega, ali, sticajem okolnosti, godina, mogućih odlazaka Pirla i Teveza, mi ćemo moguće izgubiti određeni kvalitet i trebamo ga odmah probati nadoknaditi. Još preciznije, ako Tevez odmah ode mi gubimo mnogo, a to valja nadoknaditi nekim opasno dobrim igrač(ima)em.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Cavani + De Bruyne + Baba + Neto + Berardi + Rugani + Floro Flores
Odlazak Teveza i Pirla se ne bi ni osjetio..
Ne bi bgm.
Ako prodaju jednog od Pogba/Vidal, onda dovedu Kondogbiu ili tako nekog krkana, i stvar riješena.
Ako ode Morata i Padoin, eh to bi moglo bit' zajebano, i teško nadoknadivo
FJ
Odlazak Teveza i Pirla se ne bi ni osjetio..
Ne bi bgm.

Ako prodaju jednog od Pogba/Vidal, onda dovedu Kondogbiu ili tako nekog krkana, i stvar riješena.
Ako ode Morata i Padoin, eh to bi moglo bit' zajebano, i teško nadoknadivo

FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Braćo, teško mi je pao poraz.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
Ziv si,dobro jeVelaHavle je napisao/la:Braćo, teško mi je pao poraz.
Idemo dalje.

- L'Avvocato
- Kontakt:
I SkySport potvrdio da pregovaramo sa Mandžukićem.
Tevez bi trebao ostati, završiti zadnju godinu ugovora. Juventus ga spreman pustiti samo u slučaju da želi ići u Bocu.
Pirlu New York FC nudi 12 miliona plus masivne bonuse. Ima ponudu i iz Australije i Al Saada.
Tevez bi trebao ostati, završiti zadnju godinu ugovora. Juventus ga spreman pustiti samo u slučaju da želi ići u Bocu.
Pirlu New York FC nudi 12 miliona plus masivne bonuse. Ima ponudu i iz Australije i Al Saada.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
I tako nas danas napustiše i Pirlo i Tevez i Vidal i Marchisio. Pogba odlazi svakog trena, samo je pitanje vremena. Morata samo čeka poziv iz Madrida, Bonucci isto teško odolijeva zovu Beniteza. Totalna rasprodaja. 

-
- Kontakt:
ma treba dovesti Germana Denisa
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Napokon pametan prijedloggojzerica je napisao/la:ma treba dovesti Germana Denisa

Jos vratiti Amaurija i

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koja je logika iza transfera i Alana i Kedire, uz ostanak Pereire ? odlazak Vidala?
momak je odlican igrac, ali po meni ili on ili Kedira- ne trebaju oba ako ne odlazi Vidal
momak je odlican igrac, ali po meni ili on ili Kedira- ne trebaju oba ako ne odlazi Vidal
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- akisarajevo92
- Kontakt:
As reported by Sky Sport, if 31-year-old striker Carlos Tevez would leave, Juventus could replace him with Atletico Madrid 28-year-old Mario Mandzukic.

Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
Benvenuti Sami.
Dobar igrač, dobro prati igru, vjerujem da će se ''oporaviti'' i doći do sebe.
Dobar igrač, dobro prati igru, vjerujem da će se ''oporaviti'' i doći do sebe.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobrodosao 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ma ne brini, nema šanse da su toliko glupi..akisarajevo92 je napisao/la:As reported by Sky Sport, if 31-year-old striker Carlos Tevez would leave, Juventus could replace him with Atletico Madrid 28-year-old Mario Mandzukic.

Ako Tevez ode, samo Cavani dolazi u obzir.
Ne može Mandžukić zamijeniti Teveza, ali nikako..
Cavani ili neki dobar AMC (KDB, Fekir, Firmino)
Čuj Khedira, ajd neka ga, mada je lik totalno prop'o.
Pojma nema..

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Prema engleskim i spanskim medijima Barcelona je blizu potpisa Pogbe za oko 76mil eura. Prema ugovoru, Pogba bi ostao kod vas do juna 2016!?
Sta kazu talijanski mediji ??
Sta kazu talijanski mediji ??
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.