FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad potpisuje taj igrac iz Senegala 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Guza vrati se
Udebljat cemo te ja i @beli schogetenom 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sta mislite o Avdiji Vrsajevicu,Hajduk ne racuna na njega vise?
Hajduk nije kvalitetniji od nas i kad njima ne treba ne znam kako bi nama valjao...Tino je vec druga prica, ako bi ga jos kako mogli ugurati na centralnog veznog kad Cimirot ode on bi nam valjao 

Pyro is not a crime !
Ne znam...mogao bi igrati i krilo i beka,imo je par solidnih partija u repki,ima brzinu...po meni bi bio pojacanje
A Tino nema sanse,Hajduk hoce na njemi da klepi nesto love...mada priznajem fino zvuci,Susic ponovo u Sarajevu
A Tino nema sanse,Hajduk hoce na njemi da klepi nesto love...mada priznajem fino zvuci,Susic ponovo u Sarajevu

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hebib je bolji od Vrsajevica. Vrsajevic je igrač tipa Puzigace i Berberovica,,,,,
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nista Avdija, samo Senegalaczagorski je napisao/la:Sta mislite o Avdiji Vrsajevicu,Hajduk ne racuna na njega vise?

FK Sarajevo
Svasta ovde mozes procitatiFrancescoTotti je napisao/la:Hebib je bolji od Vrsajevica. Vrsajevic je igrač tipa Puzigace i Berberovica,,,,,

Eno Dani Alves je slobodan igrac, da njega zaganjamo?
Idealan za ono sto trazimo
-
- Kontakt:
Kakav Svrso, ode lik u Tursku, milione uzet
uNbx, paket cokolade po zelji, samo nek se vrati...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Cuj paket, sto stedis na Guzi, sraaaaam te bilo!belosevic28 je napisao/la:Kakav Svrso, ode lik u Tursku, milione uzet![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Et ako ja stedim na Guzi, onda stvarnoo...uNbx je napisao/la:Cuj paket, sto stedis na Guzi, sraaaaam te bilo!belosevic28 je napisao/la:Kakav Svrso, ode lik u Tursku, milione uzet![]()
uNbx, paket cokolade po zelji, samo nek se vrati...![]()
Paket od 25 komada, za pocetak

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Strumfovi bi rekli photoshopHead je napisao/la:Palermo salje Jajala na posudbu.![]()
![]()
Slika koja to dokazuje.![]()

joj kad bi Said doso, koliko ima on ugovor sa DZ i koliko bi Mamic trazio. Macak je u vreci on, dat neke velike paare za njega je kocka, al ima se tako da bi 100 k e hallalio ako bi se iapostavio kao flop....
Ma Said samo posudba dolazi u obzir jer tu i ako fulis tj ako se ispostavi da on vise ne moze igrati ozbiljan fudbal lahko ga je vratiti
@zagorski vezano za Tinu Susica to je samo neko moje razmisljanje, naravno da nema sanse da bi on mogao doci nama
@zagorski vezano za Tinu Susica to je samo neko moje razmisljanje, naravno da nema sanse da bi on mogao doci nama

Pyro is not a crime !
Bez noge da dodje Said kod nas nikad ne moze biti flop. Evo u cemu je fol. Svi vidimo da ovoj nasoj ekipi nesto fali ali se ljudi varaju kad misle da je to stoper, bek, napadac ili bilo koja druga pozicija. Nama fali VODJA na terenu. Takvog igraca, koji moze povuci citavu ekipu, nismo imali jos od Skorinog vakta. To pare ne mogu kupiti. Said je najblize tome u zadnjih 20 godina. Steta sto je trajao tako kratko.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.