Nakav iz trece Italijanske lige ahahaha,e svaka mu dala kad se potrudioHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nakav iz trece Italijanske lige ahahaha,e svaka mu dala kad se potrudioHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.
Ja bi placao i ovog u bijeloj majci, iako veze neam jeko likHead je napisao/la:
Da je kako ovog u crnoj potkosulji prikljuciti ovim sa strane.
Uveliko grijesis. Da dovodite Amira,Memiju ili Baju to bi mi bilo krivo, a za ove nikad.A ti @aerodromsko imas jednu veliku mahanuHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.
[youtube][/youtube]Schwarz je napisao/la:Uveliko grijesis. Da dovodite Amira,Memiju ili Baju to bi mi bilo krivo, a za ove nikad.A ti @aerodromsko imas jednu veliku mahanuHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.
E **** sadAerodromsko je napisao/la:– Vešović neće preći u Sarajevo – ne ostavlja dilemu Božović.
Za brzonogog univerzalca, sposobnog da igra na krilnoj i bekovskoj poziciji, Prelazak iz Rijeke u Sarajevo predstavljao bi korak nazad. Hrvatski klub je bio učesnik grupne faze Lige Evrope, ambiciozan je i u ovoj sezoni, pa će pokušati i da otkupi od Torina ugovor Crnogorca.
ne znam da li imamo kontakte sa Vesovicem ali ovo sto je Bozovic rekao je sasvim realno pa prema tome trebamo se na vrijeme prestati nadati pojacanju kao sto je onAerodromsko je napisao/la:– Vešović neće preći u Sarajevo – ne ostavlja dilemu Božović.
Za brzonogog univerzalca, sposobnog da igra na krilnoj i bekovskoj poziciji, Prelazak iz Rijeke u Sarajevo predstavljao bi korak nazad. Hrvatski klub je bio učesnik grupne faze Lige Evrope, ambiciozan je i u ovoj sezoni, pa će pokušati i da otkupi od Torina ugovor Crnogorca.
Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues, samoFKS i 26 gostiju.