FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 08 jun 2015, 16:26

Neozbiljno, neprofesionalno, ma nedopustivo je da klub ne zna uzet novac od mene koji zelim da mu dam, a nisam jedini. Covjece, ja od posla nemam vremena ni na tv-u gledat utakmicu, a kamoli ic u Sa udaljeno 100km radi clanske i tamo ganjat imal koga da uzme pare.
Smijesno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jun 2015, 16:59

@InatSilanBosanski

Kad se "seljacic" nauci ponasati prema drugim forumasima, u ovom slucaju meni, neka onda dode i komentarise, do tada i ja VISE NECEMO RAZMIJENJIVATI MISLJENJA OVDJE NA FORUMU!

Tako te svoje "Saljacke" manire ponesi svojim roditeljima kuci koji su te tako odgojili.

I nisam ti ja nikakav "haver". Boli mene neka stvar za tebe i tvoje price.
Cuj pazili smo ga dok je bio povrijeden!!! Pa sta treba da se sada ponosi sa tom cinjenicom? Pa ako ima validan ugovor sa klubom, klub i treba da ga pazi a ne da ga odbaci, bar klub tipa FK Zeljeznicar, jer u suprotnom nismo nista bolji od provincijskih klubova.

Nitko nije rekao da Stanicu treba dati sada deset puta vecu placu od drugih suigraca, vec se jednostavno trebao naci kompromis sa covjekom koji ima vise TITULA, KUPOVA, FINALA, utakmica u LP sa Zeljom, nego mnogo drugih ljudi zajedno u klubu.
Isti slucaj sa Tomicem, zbog inata mnogo smo izgubili.

privatnika uletis, a imas dobrog iskustva i ti mu odma trazis 7000 i direktorsku poziciju
Vjeruj mi da moze.
Glavno pitanje je koliko mu zapravo trebaju tvoje usluge. ;)

@ceze - Oprosti, zasto je bezobrazno traziti beneficiji od kluba?
Postujem tvoje videnje i tu nema rasprave, ti svoje ja svoje.

Ja tako mislim da uopste nije bezobrazno jer klub treba da privuce ljude. Nismo mi Mancester pa da igramo na tu varijantu kao eto treba biti "cast" sto si dio kluba, niti klub cini nesto po tom pitanju da ti bude cast biti dio tog kolektiva, jer svake evo 8 godine mi se nazalio u finansijkom hausu iz kojeg vadimo dupe pa taj period traje po par godine, gdje se kulminacija dosegne sa osvajanjem titule i traje sve do prve EU blamaze i tako u krug a glavno pitanje koje ovdje necu namjerno spomenuti zaobilazimo i bjezimo od istog kao dzavo od krsta.
"Oni" gore imaju marketing kada je nama trebao biti odavno. Tako da mislim, da ne treba niti lijevo niti desno nesto dodavati vec uraditi istu stvar ako zelimo privuci ljude. U suprotnom, nas ovih sto ce nam biti "CAST" biti clanom Zelje ce biti sve manje i manje, a nikad vise od cifre 1.500... ;)

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 jun 2015, 17:14

A ne postavlja se pitanje koliko bi nama Staniceve usluge trebale? Nego daj mu pa sta bude, bude.E pa ne moze, ti tako posluj pa vidi do kojeg nivoa ces dogurat.Isto tako je Kolasinac sigurno trazio od svaba, aha jest.
Ima on ti titula, ali pravio je i problema.Svaka cast Stani, ali klub nije zasluzio takvo, nazovimo, ucjenjivanje.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 jun 2015, 17:25

Zeljo realno poslije rata nikad nije imao neku vrhunsku viziju po pitanju marketinga. Zeljin najjaci marketing bio je on sam i snaga i ljubav njegovih navijaca.
Od rata Zeljo je uvijek imao najskuplje karte,a najbolju posjetu,niko nas nije tjerao i pravio kampanje,slogane,klipove kurce palce. Nisi mogao sala cestito kupit. Napeavise se oni prvi dobri salovi,pukli u 2 dana. I dan danas ga imam. Mozda je tada raja bila zeljna utakmica,pa je stadion bio pun.
Jasno je meni,vrijeme se promjenilo,sve vise instant navijaca,mora marketing igrat bitnu funkciju. Sto kazete nece on sam zbog Zelje ,vec mu moras nesto ponudit da bi dosao.
Nekad je marketing i samo fino zapakovana satrologija i usminkana ubleha. Moras malo i rizikovati da bi pokrenuo stvari i dobio krajnji rezultat.
Citam neko pise,budi clan ,uzmi godisnju,uzmi clansku,i imas 10% popusta u sopu,ili neko ko ima gold veci popust.
**** ga radi na omasovljavanju,ne moze svako uzet gold i dobit dres ili nesto u pola cijene.
Sta neko ce dijete izmust za jug i uzet clansku ,hoce dres i sal.bubni 130 km ima popust 13 km,e nabijem i tebe i popust.
Bolje prodat 100 dresova za 100 km ,nego 500 za 50-60 km. Jest al u k u r c u. Ili neka akcija,godisnja i dres,smanji malo cifru. Dogovori losiju kvalitetu dresa,ako nemas interes,ali zaradi. Ovako na carsiji levat uzima 40 km za pljunutu kopiju a vi pusite u svom fan sopu.
Napravi malo kreativnih majica,salova,fazon zubandan,ili slicno nafuras raju,ali napravis neki fazon da ljudi sebe nadju u toj cijeni.
Ne bi se ja puno oko marketinga i clanstva zajebavao,nisam strucnjak za to,ali i ta funnkcija clansta ,moras malo usminkat to,da navijac se osjeti nesto bitnim zbog toga. Ovako radije cu kupit dres,bar ce mi ostat ,nego biti clan,jer eto kako ih moras ganjat,da bacis pare fakticki. Umjesto da za clanove,prave neka druzenja sa legendama,plave noci. Ali eto imaju eksperti nek rade.
Mislim da mi moramo vratiti ono Zeljino ludilo u sebi i punit stadion,a marketing ko marketing nije mi natjero da ga zavolim,niti me je tjerao da ga gledam. Dana nema da mskar o Zelji ne citam nesto,pa i forum.
Sto se tima tica odlasci i dolasci....
Ne znam za te spiskove,dodjem pratim ovu provjerenu raju,ali ako sacuvamo ovu okosnicu,i dovedemo kvalitetna rijesenja u zamjenu za ove sto idu,mi niksko nismo na gubitku.
Realno Varea,Turkovic,Bucan,Stanic,Zeljkovic i Eldar,svi zajedno imaju 10% ucinka u ovim rezultatima. Prva trojica,malo sa klupe ulazili ,nikakva prevaga niti znacajnija uloga na terenu. Stanic nikakav ucinak ,fakticki nije ucestvovso u borbi za europu. Zeljkovic i Eldar,realno prosjecni bili ,kako kad ...
Mozda se pravi prostor da umjesto tih igraca dodju mladji ,kvalitetniji i ucinkovitiji igraci,koji nece biti samo poneka pomoc sa klupe,bez ikakvog bitnijeg ucinks.
Zabrinuo bi se zbog odlaska ove dijece,a zbog ovih polovnjaka vala i ne,zna Oda sta mu treba.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jun 2015, 17:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Stanicu nije ponudjen novi ugovor, a samim tim on nije bio nista u stanju ni traziti. Da li je to dobra odluka, o tome se moze raspravljati, ali nije korektno da se momak napada na pravdi Boga.
imali su par neformalnih razgovora prije iz usta ljudi koji rade u klubo oko igrackog kadra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jun 2015, 17:41

ceze je napisao/la:
likusa je napisao/la:Oni su sto se tice clanskih kod mene zavrsili za sva vremena nakon desavanja s onim prvim..mislim da nas ima jos koji su donijeli ovakav zakljucak ;)
Ne razumijem ?

Inače, i ja se slažem sa ovim koji misle da nisu potrebne neke beneficije kod članskih kartica.

Šta znači članska kartica ?
Znači da si ti dio kluba, dio Željine porodice i to bi ti trebala biti najveća beneficija.

Malo je bezobrazno tražiti popuste, dresove i slične stvari zbog toga što si Želji dao 1.6 KM mjesečno. Bezobrazno zbog situacije u klubu, ne općenito. Općenito i u situaciji gdje klub funkcioniše dobro, to su očekivane i normalne stvari, stvari koje trebaju da idu skupa sa članskom karticom, popusti, dresovi i milion drugih beneficija, ali kod nas, nažalost, nije tako.
Da bi klub došao u takvu situaciju da ti nekad imaš značajne popuste i beneficije, onda kupi tu člansku karticu, ispuni svoju obavezu i daj svoj minimalni i osnovni doprinos Želji. To je tvoj osnovni zadatak.

Odnos između kluba i navijača treba da bude partnerski, uzajaman, ali i da bude u skladu sa uslovima i situacijom kod oba partnera, pa bi tako bilo bezobrazno da članska karitca košta 50 KM u ovakvoj ekonomskoj situaciji većine navijača, kao što je bezobrazno tražiti neke enormne beneficije i popuste u ekonomskoj situaciji kluba.

Svi znamo da situacijna nije bajna, da ima tu dosta problema, da nedostaje novaca i tu takvoj situaciji tvojih 1.6 KM mjesečno više znači Želji nego tebi. Naravno, ako Željo tebi znači nešto u životu.
Stvarno mi se neda raspravljati, imam svoje misljenje i to je to..gdje su te pare otisle Bog dragi zna,u Zelju nisu sigurno..dodjem platim svaku ulaznicu punu cijenu,a prije mene udje 10 ljudi bez karte,ili na jednu kartu dvoje..nikad Željo nece napredovati..ako im je toliko tesko nek pogledaju u pitara kako funkcionise to oko clanskih, cak djeca i zene uz clansku imaju besplatan ulaz..a sto ce oni meni davat besplatan,kad ja platim tako za nekog ko je usao bez karte i to ne samo jednom vec svaki put :stop:
Željeznicar za život cijeli !

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 08 jun 2015, 17:41

crvenobijeli je napisao/la: mislim da je uskoro vas :D evo sta ste kupili :))
Jarane ja te častim ako je to istina :clap:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 jun 2015, 17:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la: mislim da je uskoro vas :D evo sta ste kupili :))
Jel' to onako mislis, ili ima nesto konkretno :)
ne znam koliko je to gotova stvar,još uvijek su u igri i Sarajevo i Sloboda ali ne krije da je Željo na prvom mjestu..U slučaju sličnih ponuda mislim da će potpisati za Vas..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jun 2015, 17:48

zmaj348 je napisao/la:ne znam koliko je to gotova stvar,još uvijek su u igri i Sarajevo i Sloboda ali ne krije da je Željo na prvom mjestu..U slučaju sličnih ponuda mislim da će potpisati za Vas..
vidjecemo
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 08 jun 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jun 2015, 17:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Stanicu nije ponudjen novi ugovor, a samim tim on nije bio nista u stanju ni traziti. Da li je to dobra odluka, o tome se moze raspravljati, ali nije korektno da se momak napada na pravdi Boga.
Mnogo ti hvala na ovoj informaciji jer se kola slomise na momku od ovih "lafo" provjerenih... ;)

@barbarez - :salut:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 jun 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 08 jun 2015, 17:50

barbarez je napisao/la:Zeljo realno poslije rata nikad nije imao neku vrhunsku viziju po pitanju marketinga. Zeljin najjaci marketing bio je on sam i snaga i ljubav njegovih navijaca.
Od rata Zeljo je uvijek imao najskuplje karte,a najbolju posjetu,niko nas nije tjerao i pravio kampanje,slogane,klipove kurce palce. Nisi mogao sala cestito kupit. Napeavise se oni prvi dobri salovi,pukli u 2 dana. I dan danas ga imam. Mozda je tada raja bila zeljna utakmica,pa je stadion bio pun.
Jasno je meni,vrijeme se promjenilo,sve vise instant navijaca,mora marketing igrat bitnu funkciju. Sto kazete nece on sam zbog Zelje ,vec mu moras nesto ponudit da bi dosao.
Nekad je marketing i samo fino zapakovana satrologija i usminkana ubleha. Moras malo i rizikovati da bi pokrenuo stvari i dobio krajnji rezultat.
Citam neko pise,budi clan ,uzmi godisnju,uzmi clansku,i imas 10% popusta u sopu,ili neko ko ima gold veci popust.
**** ga radi na omasovljavanju,ne moze svako uzet gold i dobit dres ili nesto u pola cijene.
Sta neko ce dijete izmust za jug i uzet clansku ,hoce dres i sal.bubni 130 km ima popust 13 km,e nabijem i tebe i popust.
Bolje prodat 100 dresova za 100 km ,nego 500 za 50-60 km. Jest al u k u r c u. Ili neka akcija,godisnja i dres,smanji malo cifru. Dogovori losiju kvalitetu dresa,ako nemas interes,ali zaradi. Ovako na carsiji levat uzima 40 km za pljunutu kopiju a vi pusite u svom fan sopu.
Napravi malo kreativnih majica,salova,fazon zubandan,ili slicno nafuras raju,ali napravis neki fazon da ljudi sebe nadju u toj cijeni.
Ne bi se ja puno oko marketinga i clanstva zajebavao,nisam strucnjak za to,ali i ta funnkcija clansta ,moras malo usminkat to,da navijac se osjeti nesto bitnim zbog toga. Ovako radije cu kupit dres,bar ce mi ostat ,nego biti clan,jer eto kako ih moras ganjat,da bacis pare fakticki. Umjesto da za clanove,prave neka druzenja sa legendama,plave noci. Ali eto imaju eksperti nek rade.
Mislim da mi moramo vratiti ono Zeljino ludilo u sebi i punit stadion,a marketing ko marketing nije mi natjero da ga zavolim,niti me je tjerao da ga gledam. Dana nema da mskar o Zelji ne citam nesto,pa i forum.
Ne znam za te spiskove,dodjem pratim ovu provjerenu raju,ali ako sacuvamo ovu okosnicu,i dovedemo kvalitetna rijesenja u zamjenu za ove sto idu,mi niksko nismo na gubitku.
Realno Varea,Turkovic,Bucan,Stanic,Zeljkovic i Eldar,svi zajedno imaju 10% ucinka u ovim rezultatima. Prva trojica,malo sa klupe ulazili ,nikakva prevaga niti znacajnija uloga na terenu. Stanic nikakav ucinak ,fakticki nije ucestvovso u borbi za europu. Zeljkovic i Eldar,realno prosjecni bili ,kako kad ...
Mozda se pravi prostor da umjesto tih igraca dodju mladji ,kvalitetniji i ucinkovitiji igraci,koji nece biti samo poneka pomoc sa klupe,bez ikakvog bitnijeg ucinks.
Zabrinuo bi se zbog odlaska ove dijece,a zbog ovih polovnjaka vala i ne,zna Oda sta mu treba.
Ma ja barbarez ne valja niko sad...do neki dan si se kleo u stanica...kakvi olosi jbt...pa ko garantuje da greda i oda rade pravu stvar...ljudi mi smo vise srece nego znanja imali pod odinim vodstvom...slhedecu sezonu necemo medju 5 biti pazi sta ti kazem...nego inat ove sezone proradio a i pitari kiksali pa ih kaznili...sljedece godine kad se odvoje sve ce izaci na vidjelo....sad eldar ne valja u vareu si se kleo prvi ti zeljkovic los i polovan...nedo smeta bucan komplikuje...kakvi ste vi kompleksasi sve na forumu to je cudo...umjesto da ihraci nasi budu nam svetinja dodjete ovdje i drobite jer vas zene maltretiraju kuci..ccc jadno...nadam se da ce zeljo se vratiti na stare slave a ne raditi stvari sto je radilo sarajevi prije par godina dovoditi jankovice zolja jos samo da dovedemo djurica i regoju hahaha e moj oda...pozdrav pljuvaci a svim manijacima zelim sto vise trofeja...

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 08 jun 2015, 17:52

Mislim da cemo imati najtalentovaniji a najbolji vezin red uz to i ova dva igraca u napadu sto bi trebali se dogovorit ma glat titula vjeruj te

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 08 jun 2015, 17:56

tmtmtmtm je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Zeljo realno poslije rata nikad nije imao neku vrhunsku viziju po pitanju marketinga. Zeljin najjaci marketing bio je on sam i snaga i ljubav njegovih navijaca.
Ma ja barbarez ne valja niko sad...do neki dan si se kleo u stanica...kakvi olosi jbt...pa ko garantuje da greda i oda rade pravu stvar...ljudi mi smo vise srece nego znanja imali pod odinim vodstvom...slhedecu sezonu necemo medju 5 biti pazi sta ti kazem...nego inat ove sezone proradio a i pitari kiksali pa ih kaznili...sljedece godine kad se odvoje sve ce izaci na vidjelo....sad eldar ne valja u vareu si se kleo prvi ti zeljkovic los i polovan...nedo smeta bucan komplikuje...kakvi ste vi kompleksasi sve na forumu to je cudo...umjesto da ihraci nasi budu nam svetinja dodjete ovdje i drobite jer vas zene maltretiraju kuci..ccc jadno...nadam se da ce zeljo se vratiti na stare slave a ne raditi stvari sto je radilo sarajevi prije par godina dovoditi jankovice zolja jos samo da dovedemo djurica i regoju hahaha e moj oda...pozdrav pljuvaci a svim manijacima zelim sto vise trofeja...

jbt vi iz krajnosti u krajnost
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 jun 2015, 17:57

ako mozemo mastati ja bi volio vidjeti kod nas Redžića, Predragovića, Ordagića i eventualno Diattu ili Stokića
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 jun 2015, 18:10

Ovim sto im treba marketing da se uclane,uskoro krece kampanja za uclanjivanje pa bujrum......
Isto ovim sto im svaka dlaka smeta ima upraznjeno mjesto u odjelu za marketing kluba pa malo skoknite do Grbavice i ponudite svoje usluge.......

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 jun 2015, 18:13

Stanić i Greda zakuhali, Stanić za sad ima podršku navijača iz Kopa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jun 2015, 18:16

fedeltafrotta je napisao/la:ako mozemo mastati ja bi volio vidjeti kod nas Redžića, Predragovića, Ordagića i eventualno Diattu ili Stokića
Zar nije bilo price da je vec nas :)
Željeznicar za život cijeli !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2015, 18:17

shzna je napisao/la:Stanić i Greda zakuhali, Stanić za sad ima podršku navijača iz Kopa.
Neće Stana da potpiše ili?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 08 jun 2015, 18:19

Polako bit ce brzo sve postavljeno na svoje mjesto..krenulo se od radnog vremena uposlenika koje je dosad bilo haoticno..bilo je otpora str strane al ide nabolje....ne obecavaju se plate kpje se nemogu ispuniti nego samo realne cifre....bit super dobrih vijesti obecavam.....pozzz i.samo strpljivo.......@pijetao imal sta novo hahhah
Zadnja izmjena: super, dana/u 08 jun 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 jun 2015, 18:20

likusa je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ako mozemo mastati ja bi volio vidjeti kod nas Redžića, Predragovića, Ordagića i eventualno Diattu ili Stokića
Zar nije bilo price da je vec nas :)
Najtacnije receno Diatta ti je negdje na Cvili, tj izmedju Otoke i Grbavice. Pa skontaj :D
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 08 jun 2015, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bonton i 38 gostiju.