Nakav iz trece Italijanske lige ahahaha,e svaka mu dala kad se potrudioHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Aerodromsko
- Kontakt:
A to onaj nepismeni 
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja bi placao i ovog u bijeloj majci, iako veze neam jeko likHead je napisao/la:
Da je kako ovog u crnoj potkosulji prikljuciti ovim sa strane.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
To malo ja i head dajemo ovim sportskim portalima materijala, posto nemaju vise o cemu pisati
Bekic ce biti najbolji lijevi bek lige :kahva:
Ali inace nista se nemojte sikirati, sve ide po planovima :punšlajpek:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bekic ce biti najbolji lijevi bek lige :kahva:
Ali inace nista se nemojte sikirati, sve ide po planovima :punšlajpek:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Guza hitno na ćevape, ne može to tako ..
Ovi Bekići taman se poredali sa strane kao krila a Guza u sredini na AMF. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Skaut jucer na rucku sa Saidom. Said ispraznio tanjir boga mi, poceo Guza s pripremama prije vremena.

1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam Rami. Da je Ramo s foruma, vec bi on smunto Guzu da potpise

Uveliko grijesis. Da dovodite Amira,Memiju ili Baju to bi mi bilo krivo, a za ove nikad.A ti @aerodromsko imas jednu veliku mahanuHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
[youtube][/youtube]Schwarz je napisao/la:Uveliko grijesis. Da dovodite Amira,Memiju ili Baju to bi mi bilo krivo, a za ove nikad.A ti @aerodromsko imas jednu veliku mahanuHead je napisao/la:Najjace od svega javlja se strumf i stavlja nekog Senegalca. Mo's misliti mucnine kad je trazio ko bi to mog'o biti.
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Hoces biti ljubazan pa odleprsati sa sve svojim glupostima
Vidim nije ti krivo, zapalio se na prvu o nekom Senegalcu, vise nego navijaci Sarajeva...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pozivam guzu na pecenje, da ga maksuz popravimo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Aerodromsko
- Kontakt:
– Vešović neće preći u Sarajevo – ne ostavlja dilemu Božović.
Za brzonogog univerzalca, sposobnog da igra na krilnoj i bekovskoj poziciji, Prelazak iz Rijeke u Sarajevo predstavljao bi korak nazad. Hrvatski klub je bio učesnik grupne faze Lige Evrope, ambiciozan je i u ovoj sezoni, pa će pokušati i da otkupi od Torina ugovor Crnogorca.
Za brzonogog univerzalca, sposobnog da igra na krilnoj i bekovskoj poziciji, Prelazak iz Rijeke u Sarajevo predstavljao bi korak nazad. Hrvatski klub je bio učesnik grupne faze Lige Evrope, ambiciozan je i u ovoj sezoni, pa će pokušati i da otkupi od Torina ugovor Crnogorca.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
E **** sadAerodromsko je napisao/la:– Vešović neće preći u Sarajevo – ne ostavlja dilemu Božović.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
ne znam da li imamo kontakte sa Vesovicem ali ovo sto je Bozovic rekao je sasvim realno pa prema tome trebamo se na vrijeme prestati nadati pojacanju kao sto je onAerodromsko je napisao/la:– Vešović neće preći u Sarajevo – ne ostavlja dilemu Božović.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, dlakavijazavac, Hajdeee i 64 gosta.