FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 jun 2015, 12:28

Burberry46 je napisao/la:Najbitnije po meni uskoro ce nasi trenirati u trening kampu :)
Konacno cemo imati nasu stalnu bazu
to je to, bas tako, vlasnistvo i novi DOM, stalna baza koja predstavlja tek pocetak, nema vise seljenja i neizvjesnosti gdje i kad trenirati + ustede.
Bye bye Semizovac, Ilijas, Vogosca itd.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 08 jun 2015, 12:32

Kakva perverzija će biti ovaj trening kamp kad ako Bog da bude gotov. :o :clap: :tokralju:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2015, 14:02

Zagor je napisao/la:Et ak zanima navijače Želje, spomenuo je i njih, ustvari spomenuo je Videoton, kaže da bi volio da ga izvučemo pa da im se osvetimo hehe i da potvrdim da su dobili premije od Tana, sad koliko je ne znam, al je sinoć potvrdio to...
I spomenuo je da je počeo trenirati u Želji, da je bio tu 8 godina, do početka rata, kad je prešao u Sarajevo jer u tom periodu Željo nije uopće funksionisao. :mrgreen: :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jun 2015, 14:04

@ Head :salut:
Ajde Hebibu dolazi sta se neckas :D jos kad bi dosli ovi igraci sto jih mi navijaci prizeljkujemo i sto se povezuju opasno sa nama u novinama mislim da bi stvarno mogli nesto napraviti u tom 2. pretkolu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2015, 14:13

ceze je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Et ak zanima navijače Želje, spomenuo je i njih, ustvari spomenuo je Videoton, kaže da bi volio da ga izvučemo pa da im se osvetimo hehe i da potvrdim da su dobili premije od Tana, sad koliko je ne znam, al je sinoć potvrdio to...
I spomenuo je da je počeo trenirati u Želji, da je bio tu 8 godina, do početka rata, kad je prešao u Sarajevo jer u tom periodu Željo nije uopće funksionisao. :mrgreen: :mrgreen:
Pa dobro, gdje ce to spomenuti da je trenirao u želji ,pa to je bila mladost ludost.To mu je sigurno i jedina mrlja u karijeri.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 08 jun 2015, 14:24

''Rekonstruisaće se stadion Asim Ferhatović-Hase i nikakve druge lokacije neće biti. Projekat je već uradio prof. Gološ, redovni profesor na arhitektonskom fakultetu u Sarajevu. Neće biti atletske staze, teren će se pomjeriti ka Zapadu i onda raditi ostale tri tribine. U ostalom evo šta Gološ između ostalog kaže
Predidejni projekt rekonstrukcije zapadne i istočne tribine na Olimpijskom stadionu Koševo je uradio sarajevski arhitekt Sead Gološ, koji je i prezentirao ovu ideju, naglasivši da je ponuđeno rješenje urađeno u skladu sa propisima UEFA-e o stadionskoj strukturi, kao i sa planskim dokumentom koje pokriva ovo područje.

Pored istočne strane stadiona je planirana izgradnja podzemnih garaža i poseban kolski prilaz za sportiste, novinare i VIP posjetioce. Na istočnim tribinama, na prvom nivou ispod zemlje, osim recepcije, predviđena je press soba, VIP parking, prostorije za sudije, sastanke i doping kontrolu te ambulanta (1.685 m2). Na drugoj podzemnoj etaži pomenuto rješenje je predvidjelo svlačionice, salu za zagrijavanje igrača, prostorije za brze intervjue te mješovite zone za razne sadržaje (2.300 m2). U prizemlju istočnih tribina bi, osim restorana i cafe bara, također bio smješten fan shop (1.395 m2). Na prvom nivou je VIP loža sa 528 sjedišta i restoran (2.055 m2). Na slijedećoj etaži je planirano postavljanje sjedišta, prostorija i infrastrukture za novinare (1.411 m2). Ukupna površina na ovom dijelu stadiona je 8.846 m2. Kako je navedeno u predidejnom rješenju, da bi pomenute sadržaje postavili na zapadnoj strani stadiona potrebno je izgraditi šest etaža, što uveliko povećava troškove rekonstrukcije.''
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jun 2015, 14:28

Nemojte dzaba da se nadate bilo kakvom uspjehu u Europi (ako prodjemo pretkolo onda je to odlično)
Treba da napadnemo duplu krunu u državi i time otpočnemo dominaciju.
I treba ove sezone afirmisati Andjusica ili Mihojevica, to bi bio nevjerovatan uspjeh, i to su ciljevi koje treba da sebi postavimo.
Sve sto se desi u Europi ove godine, treba da bude za merak, jer ovu sezonu se još uvijek hvatamo zalet .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 08 jun 2015, 14:47

Zagor je napisao/la:DINO SELIMOVIĆ I EDIS KUSTURICA , ova imena treba velikim slovima pisati. Pregledao sam intervju Dženan Uškuplića, pravo sarajevsko dijete. Et ak zanima navijače Želje, spomenuo je i njih, ustvari spomenuo je Videoton, kaže da bi volio da ga izvučemo pa da im se osvetimo hehe i da potvrdim da su dobili premije od Tana, sad koliko je ne znam, al je sinoć potvrdio to...
Evo ja cu ti reci da je amidza dao 140 ili 170k KM da podijele za titulu :D :clap: :clap:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 jun 2015, 15:13

I sta kazete? Koliko je Hebibović blizu Koševa? Provjerena informacija ako moze

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2015, 15:15

shaman7 je napisao/la:I sta kazete? Koliko je Hebibović blizu Koševa? Provjerena informacija ako moze
Blizu je, trenutno je u Tarcinu. :urnebes:
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 jun 2015, 15:15

Eno kone svrsavaju sto nas je kao odbio Jahic...cime se bijeda zadovoljava :urnebes: :urnebes: :urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2015, 15:16

Hajduk raskinuo ugovor sa Avdijom Vršajevićem.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 jun 2015, 15:16

Head je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:I sta kazete? Koliko je Hebibović blizu Koševa? Provjerena informacija ako moze
:lol: :lol: , ozb sam mislio , pa ako moze odgovor :salut:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2015, 15:19

belosevic28 je napisao/la:Eno kone svrsavaju sto nas je kao odbio Jahic...cime se bijeda zadovoljava :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Više puta Ibraković ponovio nikad nam nije ni bio u planu.Tako da je to smiješna prica.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2015, 15:20

shaman7 je napisao/la:
Head je napisao/la:
:lol: :lol: , ozb sam mislio , pa ako moze odgovor :salut:
iz njegovih usta je da ce na Kosevo.
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 jun 2015, 15:21

amypitar je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Eno kone svrsavaju sto nas je kao odbio Jahic...cime se bijeda zadovoljava :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Više puta Ibraković ponovio nikad nam nije ni bio u planu.Tako da je to smiješna prica.
Ma znam, realno nam i nije potreban. Ali mi simpa cime se nasladjuju, sad ono kao oni institucija, veliki Jaha odbio Sarajevo... Smijesno !

EDIT : Beka zvanicno nas. Dajte Vrsuuuuuuuuuuuuuuuu da pravimo looom :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 jun 2015, 15:35

Bekic potpisuje za nas, eh po njegovoj izjavi izgleda da ce nam bas ono koristan igrac biti.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jun 2015, 15:35

Stevanovic, Ibricic, Vrsajevic, Zahirovic, Vesovic...mozda nece ni jedan od ovih doci ali koja bi to perverzija bila od ekipe :bow: :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 jun 2015, 15:38

Sretno Almire. :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2015, 15:39

Rekoh ja, eto Heada eto pojacanja. :rol:
Hocemo sutra jos. :urnebes:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Maroon1946 i 44 gosta.