Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo potvrdili smo i Danny Ingsa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fino je krenulo, mora se priznati. Vrlo dobra pojačanja u borbi za 4. mjesto u narednoj sezoni.
Za nadati se kako neće zanemariti defanzivni dio tima...
Za nadati se kako neće zanemariti defanzivni dio tima...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Milner i Ings nisu losi transferi ovako kad pogledas da su obojica kostali jako malo. ja nisam neki fan Milnera al opet sta je sve proslo kroz klub u zadnje vrijeme on je igracina, Ings dobar ako ga nisu planirali za prve postave. trippier nije los mada ono sto sam ja gledao dosta dobar naprijed ali u odbrani izostaje dosta a mi imamo dosta takvih igraca u zadnjoj liniji, mada za male pare ako dođe odlican za klupe.
meni je kovacic drag igrac sto bi znacilo ako dođe da se nece dobro provesti u liverpoolu
nije ni toliko los pocetak prelaznog roka kao sto smo navikli jest da su dosli igraci kojima su istekli ugovori al i to treba loviti valjda ce biti jos pojacanja do kraja.
sto se tice promjena u strucnom stabu meni je zao sto i rodgers nije platio za uzasan posao koji je uradio prosle sezone al znao sam da je amerima previse da isplate 8 miliona tako da se nisam ni nadao otkazu nesto posebno. ako nista od kad je fsg u klubu nakon losih sezona uvijek bude promjena sto znaci da ipak se nesto pokusava i to je nesto... paco, carra i sami i eto odlicnog strucnog staba i prilike da neko od njih preuzme klub nakon otkaza rodgersu.
meni je kovacic drag igrac sto bi znacilo ako dođe da se nece dobro provesti u liverpoolu

nije ni toliko los pocetak prelaznog roka kao sto smo navikli jest da su dosli igraci kojima su istekli ugovori al i to treba loviti valjda ce biti jos pojacanja do kraja.
sto se tice promjena u strucnom stabu meni je zao sto i rodgers nije platio za uzasan posao koji je uradio prosle sezone al znao sam da je amerima previse da isplate 8 miliona tako da se nisam ni nadao otkazu nesto posebno. ako nista od kad je fsg u klubu nakon losih sezona uvijek bude promjena sto znaci da ipak se nesto pokusava i to je nesto... paco, carra i sami i eto odlicnog strucnog staba i prilike da neko od njih preuzme klub nakon otkaza rodgersu.
You are someone else I am still right here
- donCorleone1892
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kod nas igra isto curica, moli Boga da ne dobije loptu
Kod nas igra isto curica, moli Boga da ne dobije loptu

Jos jedan Danny u ekipi. Juce su bili dobri Cotinho, Markovic, Kovacic... Sad bi trebali odbranu pojacavati, uz defanzivnog veznog. I naravno, jednog extra napadaca. A za Tripiera ne znam sta da kazem, nisam ga pratio, ali je fsg-u ocito bitna cijena. Mozda Bacca ili Vieto...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Bacca bi bio odličan jer sam ga gledao više puta i majstor je samo takav, ali šteta što čitam da su već oko na njega bacili Arsenal i united.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Svako je na svakog bacio oko. Samo je pitanje ko ce kako odradit transfer. Da je se rijesit Sterlinga i kupit za te pare koga provjerenog.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Istina.Čim prije ga prodat da se može za fine pare kupit koji extra igrač, naravno ako opet ne zeznu kao i inače sa transferima, ali nekako vjerujem ili se barem nadam da će biti bolje nego inače.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Momci, slabije pratim u posljednje vrijeme EPL pa tako i Liverpool, pa ako mi može neko reći šta je sa Origijem?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mirror navodi da je City poslao 60 miliona FUNTI za Sterlinga, nosi goFFFno!
At the end of the storm there's a golden sky..
Divock Origi will begin his Liverpool career for real next month and the young striker is determined to make the most of the opportunity coming his way on Merseyside.shzna je napisao/la:Momci, slabije pratim u posljednje vrijeme EPL pa tako i Liverpool, pa ako mi može neko reći šta je sa Origijem?
Javlja Metro da je izgledno da kod nas pređe tottenhamova mlada zvijezda Nabil Bentaleb.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Dosta se suska na twitteru da je Ian Ayre popio otkaz.
Nece li dragi Bog dati...Paradajz je napisao/la:Dosta se suska na twitteru da je Ian Ayre popio otkaz.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
To bi bio najbolji potez kauboja otkako su dosli u klub.
- kumkalesic
- Kontakt:
Znači svi bi mogli dobiti nogu, a samo onaj najodgovorniji će "preživjeti" čistku
Ings dobar (ne odličan) transfer...isto ovo važi i za Milnera...

Ings dobar (ne odličan) transfer...isto ovo važi i za Milnera...
Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
Došao Comolli ništa dobro...naslijedio ga Ayre ništa ni tada dobro...ovako nešto očekujem i od njegovog nasljednika...možda sad da vrate ponovno ComolliaZodiac je napisao/la:To bi bio najbolji potez kauboja otkako su dosli u klub.

Joint_fc
Potrefiće jednom
.

Ybt, ako je istina, odmah dovesti Nicolu Cortesea! 

Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.