Trostruku* tituluJamesJoyce je napisao/la:Kakav je osjecaj zasluzeno osvojit titulu?
saznaćete uskoro kad košarkaši osvoje i ligu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Trostruku* tituluJamesJoyce je napisao/la:Kakav je osjecaj zasluzeno osvojit titulu?
Lillard je napisao/la:znat ce upuceniji ko je RoldanPique: "Thanks to the staff, to the teammates... and to Kevin Roldan, he started all this!"![]()
DominatorskiMessi: "Dobro večer svima. Istina, mislio sam da ovo nećemo ponoviti. Prošla godina je bila teška za nas, i ova, ali smo se sjajno vratili. Sada treba da uživamo u ovome. Nadam se da ćemo nastaviti ovako, jer ova grupa je zaista posvećena tome. Kao što sam rekao prije, željeli ste tri titule, e pa evo vam ih!"

pa nadam se ,ne bi valjda bili tolike budale ostavit covjeka 6 mjeseci da samo treniraMisterGuardiola je napisao/la:Hoće li ga na posudbu negdje bacit šta mislite
messilla je napisao/la:Davaj i Gundogana za klupe do izbora.
u sevilli niposto jer igraju LP ,ako zaigra onda ga barca gubi za drugi dio sezoneDonnie Darko je napisao/la:Šta mislite gdje bi ga mogli posudit? Sevilla ili neka druga ekipa kojoj je svaka pomoć dobrodošla i gdje bi imao 100% zagarantovano mjesto.
Nešto nisam siguran da će u Sevilli biti zagrijani pretjerano da forsiraju igrača kojeg će izgubiti vrlo brzo. Kao Delofeua recimo.
Sve i da ga posudimo Sevilli do janura, ja mislim da ne može nastupati u LP iz tehnickih razloga (neka me neko ispravi, ako griješim).barca_87 je napisao/la:u sevilli niposto jer igraju LP ,ako zaigra onda ga barca gubi za drugi dio sezoneDonnie Darko je napisao/la:Šta mislite gdje bi ga mogli posudit? Sevilla ili neka druga ekipa kojoj je svaka pomoć dobrodošla i gdje bi imao 100% zagarantovano mjesto.
Nešto nisam siguran da će u Sevilli biti zagrijani pretjerano da forsiraju igrača kojeg će izgubiti vrlo brzo. Kao Delofeua recimo.
treba posuditi nekoj slabijoj ekipi koja ce objerucke prihvatiti ovakvog igraca ,u nekoj jacoj ekipi ne bi dobijao puno prostora za igru jer znaju da ce za 6 mjeseci nazad u barcu ,zasto ga uigravat sa ekipom kad u poo sezone ti ode igrac a slabije ekipe nemaju taj luksuz
barca ima zabranu registrovanja igraca ,znaci samo bi ga sevilla prva mogla registrovati za LP i onda barca ga gubi u drugom dijelu sezonelet3 je napisao/la:Sve i da ga posudimo Sevilli do janura, ja mislim da ne može nastupati u LP iz tehnickih razloga (neka me neko ispravi, ako griješim).barca_87 je napisao/la:u sevilli niposto jer igraju LP ,ako zaigra onda ga barca gubi za drugi dio sezoneDonnie Darko je napisao/la:Šta mislite gdje bi ga mogli posudit? Sevilla ili neka druga ekipa kojoj je svaka pomoć dobrodošla i gdje bi imao 100% zagarantovano mjesto.
treba posuditi nekoj slabijoj ekipi koja ce objerucke prihvatiti ovakvog igraca ,u nekoj jacoj ekipi ne bi dobijao puno prostora za igru jer znaju da ce za 6 mjeseci nazad u barcu ,zasto ga uigravat sa ekipom kad u poo sezone ti ode igrac a slabije ekipe nemaju taj luksuz
Cini mi se, po praviniku UEFE, ne može neki igrac nastupiti za dva kluba u jednoj sezoni u nekom uefinom takmicenju...tacnije, ne može se registrovati za isto takmicenje pod UEFA-om.
Baš vas zeza, nije ni krenuo prelazni vi već doveli igrača, a i Gundo skoro završen. A i treble se osvojio, nema šta, pravo vas zezajulet3 je napisao/la:ma braco draga, kako god okrenemo - ovaj ban nas zayebava nenormalno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.