reče Pantelija da mu je to Faruk sve napisaoBosniacum Lilium je napisao/la:Sabura braco i slusajte Panetliju sta vam kaze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je to "sve" sto sam netacno napisao ?Pantelija je napisao/la: ne volim ovako replicirati, ali nista nije tacno sto si napisao![]()
njegova zelja nije da ide kod njih jer ih je finansijski odbio... a nije ni imao zelju da ide kod njih
ostalo ne bih komentarisao, sve ce se znati.. .
psoebno ceburno biti kod izvlacenja parova, mislim da ce nasi kada vide situaciju (ako bude klub kojeg mozemo izbaciti) povuci par igraca strasnih kvaliteta...
Momak je talentovan, nasi su ga kontaktirali, navija za malene, i pored nas jos 2-3 kluba su zainteresirani za njega. Nista ovde nije netacno.
Ti si opet šampion !
ja i rukfaš više kafe ispijemo nego sto je "brazil" proizvedeZastone je napisao/la:reče Pantelija da mu je to Faruk sve napisaoBosniacum Lilium je napisao/la:Sabura braco i slusajte Panetliju sta vam kaze

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da se razumijemo rukfaš napiše neke stvari što se odavno znaju ili se u raji priča oko toga, dakle ništa specijalno vala..Pantelija je napisao/la:ja i rukfaš više kafe ispijemo nego sto je "brazil" proizvedeZastone je napisao/la:reče Pantelija da mu je to Faruk sve napisaoBosniacum Lilium je napisao/la:Sabura braco i slusajte Panetliju sta vam kaze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Volio bih ponovo vidjeti Saida u najdražem dresu bez obzira u kakvoj formi bio jer složio bih se sa mnogim, da bi kakav takav, ipak bio pojačanje za nas na ino sceni a PL da ne pominjem tu je jednostavno oploditelj
Ove kvalitetne igrače iz ostalih klubova kao sitne buranije ćemo svakako pokupiti jer po tom pitanju nemamo konkurenta samo ako nama takav profil igrača bude potreban tako da
Što je lijepo Sarajevo moje kad je cijelo bordo bijele boje

Ove kvalitetne igrače iz ostalih klubova kao sitne buranije ćemo svakako pokupiti jer po tom pitanju nemamo konkurenta samo ako nama takav profil igrača bude potreban tako da

Što je lijepo Sarajevo moje kad je cijelo bordo bijele boje

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Hajd, a kad oni tebi to kažu reci ti nama za trenera , valja ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ima ovih malo upucenijih pa bih ih pitao ukoliko znaju. Koliko novca na raspolaganju ima struka za nadolazeci prelazni rok?

K'o III Makedonski 327. BCaleksandar_veliki je napisao/la:Ima ovih malo upucenijih pa bih ih pitao ukoliko znaju. Koliko novca na raspolaganju ima struka za nadolazeci prelazni rok?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja nisam upućen, al neko moje laičko mišljenje je da imamo na raspolaganju oko 250.000€. Onoliko koliko smo dobili od osvajanja lige. Mnogi naši navijači imaju preveliko mišljenje o našem klubu... Da se razumijemo, klub je uredan da urednije ne može, al još smo mi u nekim malim okvirima. Volio bi ako neko zna da nije tako da me razuvjeri?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
E moj Toti, kakvih pola miliona kermi...
Aco vam je sve rekao, izmedju redova, samo treba shvatiti....

Aco vam je sve rekao, izmedju redova, samo treba shvatiti....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Realno, a pogotovo i da ima takve stvari se ne bi mogle znati i nikad se ne bi doslo do mahale. Ali eto neke sitnice i prodju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ibraka dovodi igrace,struka nema nista sa paramaaleksandar_veliki je napisao/la:Ima ovih malo upucenijih pa bih ih pitao ukoliko znaju. Koliko novca na raspolaganju ima struka za nadolazeci prelazni rok?

Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko i ja znam a vec sam rekao Zeljo je ponudio smijesne uslove nasprem ostalih.THEC je napisao/la:I Ordagic nece u zelju...kad to kaze @malta na infu i onaj momak iz Gradacca onda mora biti tako, vjerovatno mi ili Sloboda(mada bi se po njihovim postovima moglo cak zakljuciti da je nas, al eto vidjecemo)
ps. mortem tamo uredno pise zadnjih dana, ocito su ga ovdje banovali
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako je taj jedan igrač doveden znači da smo pristali na njegove uslove?
Ili ipak još nije dogovoreno?
Ili ipak još nije dogovoreno?
Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo
Nije istina da momak navija za malenesimon je napisao/la:Sta je to "sve" sto sam netacno napisao ?Pantelija je napisao/la: ne volim ovako replicirati, ali nista nije tacno sto si napisao![]()
njegova zelja nije da ide kod njih jer ih je finansijski odbio... a nije ni imao zelju da ide kod njih
ostalo ne bih komentarisao, sve ce se znati.. .
psoebno ceburno biti kod izvlacenja parova, mislim da ce nasi kada vide situaciju (ako bude klub kojeg mozemo izbaciti) povuci par igraca strasnih kvaliteta...
Momak je talentovan, nasi su ga kontaktirali, navija za malene, i pored nas jos 2-3 kluba su zainteresirani za njega. Nista ovde nije netacno.
-
- Kontakt:
Oce mi ikooo reci kakve veze ima za koga ko navija??? Eto svi fudbaleri igraju za timove za koje su navijali od djetinstva 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nek navija za koga god hoce al nek igra dobro u Sarajevu.Briga me za ostalo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
bas, i onog Hadziahmetovica bih sutra pokupio da se ja pitamManuel je napisao/la:Nek navija za koga god hoce al nek igra dobro u Sarajevu.Briga me za ostalo.

Pyro is not a crime !
Nek igraju i nek nam donose titule a ostalo nije bitno.THEC je napisao/la:bas, i onog Hadziahmetovica bih sutra pokupio da se ja pitamManuel je napisao/la:Nek navija za koga god hoce al nek igra dobro u Sarajevu.Briga me za ostalo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ista prica se vrti svaki prelazni rok, ovde se za 7 dana pojavilo 20 imena od kojih ako 3 dovedemo bice odlicno.
Pustite mahalske price, ko zna neku informaciju neka je javno podijeli ili neka suti sa ovim tajnovitim postovima samo pravimo haos na temi.
Pustite mahalske price, ko zna neku informaciju neka je javno podijeli ili neka suti sa ovim tajnovitim postovima samo pravimo haos na temi.
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Zasto ne dovedemo Jocu Stokića slobodan je igrač a za ove ostale iz Borca sto su slobodni ,ne znam kakvi su kvalitetom.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Kyle88, OzmoodPinglewood i 44 gosta.