Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kako ovaj pise covjek bi reko barselona igra cijelu sezonu protiv reala i atletika 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Hajmo iskreno, nije da Juve nije imao šanse, ali Barca baš bolja bila, da nije bio Điđi na golu, vjerovatno bi zabila Barca makar jos po jedan u oba poluvremena. O nesportskim potezima pojedinaca, na par situacija da ne spominjem, ipak je finale to, svasta se desava, ogroman ulog. Meni je samo drago da igrači i navijači sinoć su napustili stadion uzdignute glave, jer su dali sve od sebe.Padovan je napisao/la:Gledam danas reprizu 10 minuta i prekinem, ali ne vjerujem kako smo peh, dobro smo ušli u utakmice početni presing igrači Barce se nazad počeli gubiti, nakon toga prvi put prelaze na polovinu Juventusa, Messi okreć stranu, prvo Neymar loše prima loptu i onda slijedi prelijepa akcija i gol Rakitića, taj gol je naše igrače sasjekao, jer su svi bili svjestni da su autsajderi i onda primiš gol u 4 minuta, prvo što ti prolazi kroz glavu je da ne doživiš katastrofu, a nekima sigurno i Španija prolazi kroz glavu, jednostvano taj prvi gol je odlučio utakmicu, kasnije smo se uspjeli vratiti zabiti gol nakon isto jedne lijepe akcije i onda smo krenuli u potpuno nadigravanje sa Barcom, što nas je koštalo gola iz kontre.
Barca jeste bolja ekipa od Juventusa, ima li su i više prilika, ali Juventus nošen Buffonom sinoć je mogao napraviti mnogo više kad se sve sagleda, ali haman će biti da je suđeno da budemo rekorderi sa tih 6 poraza u finalima.
I gledam neki pišu Juventus nije imao šanse, bilo bi dobro da isti pogledaju ponovo dio utakmice kad je rezultat bio 1:1 i da je Barca u tim trenutcima bila u podređenom položaju, jeste da su prije toga ima li bolje šanse, ali Juve je u tom dijelu do drugog gola Barce bio bolji na terenu, ali isto tako i u igri sve do zadnje minute, svaka čast Barci na tituli, ali pojedinci su i previše BEZOBRAZNI.

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sami ste tražili da vam se ukine (odnosno spoji) ona tema predviđena za simpatizere drugih timova.Pogba je napisao/la:Prestani smarati i pisati na temi predviđenoj simpatizerima Juventusa, ako ne znaš pravila foruma. Eno ti tema Barce pa bacaj drkicu tamo.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne znam sta da mislim jednostavno mi je blokada u glavi. Zao mi je izgubljene utakmice pogotovo sto je Juventus nosen tim golom za 1-1 mogao vrlo lahko da preokrene utakmicu potpuno u svoju korist al' eto. Sad uzivat u Marottinim carolijama tokom ljeta 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nema glupljih komentara. Izvini jarane, ali tako je.patriot je napisao/la: Hajmo iskreno, nije da Juve nije imao šanse, ali Barca baš bolja bila, da nije bio Điđi na golu, vjerovatno bi zabila Barca makar jos po jedan u oba poluvremena. O nesportskim potezima pojedinaca, na par situacija da ne spominjem, ipak je finale to, svasta se desava, ogroman ulog. Meni je samo drago da igrači i navijači sinoć su napustili stadion uzdignute glave, jer su dali sve od sebe.
Da nije bilo ovoga, da nije bilo onoga.
Da Barca nema Messia šta bi onda bilo? Da Bayern nema Robbena šta bi bilo? Da Atletico ne vodi Simeone šta bi bilo?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma nema ljutnje. Iskreno, to je moje misljenje, rezultat znamo svi, a ovdje pricamo o onome sto se desavalo na terenu. To stoji, da nije ovo da nije ono, sve je to ok, ali kad pogledas, Điđi je stvarno branio izvanredno, one odbrane su za fudbalskih udzbenika, jedno vrijeme su tako lahko probijali odbranu Juventusa, tako da je Điđi onda bio na mukama.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa zato su tu vrhunski golmani kao zadnja linija odbrane. Gigi je svakako kategorija za sebe i dobro je što nas je spašavao. Pogotovo u prvom poluvremenu. Imali smo barem čemu da se nadamo.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Veliki Andrea Agnelli, a još veći Beppe Marotta. Nakon ovoga još sam sigurniji da će doći Liga šampiona, kad-tad!
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Naredne sezone 100%IlFantasista je napisao/la:Veliki Andrea Agnelli, a još veći Beppe Marotta. Nakon ovoga još sam sigurniji da će doći Liga šampiona, kad-tad!

Nema vremena za tugovanje. Idemo dalje, valja dovesti 2-3 fina pojačanja i idemo po Klempu

★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Kun fejekun!
Gianni bi bio ponosan, kao sto rekoh i prije finala. Sve dok je Andrea Agnelli tu, a hvala Bogu pa je mlad, Juventus ce biti tamo gdje pripada.
Prelijepe slike, puno legendi, od Zizoua, Vieria, Davidsa, Hasana.... Thohira i Galliania.
Prelijepe slike, puno legendi, od Zizoua, Vieria, Davidsa, Hasana.... Thohira i Galliania.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa i ja sam rekao da je Barca bila bolja, ali Juventus je imao Buffona koji mu je davao šansu i držao Juve u igri, nema tu sreće nego imaš čovjeka koji je jedan od najbolji golmana svih vremena. Jednostavno Barci je sve išlo na ruku sinoć, kako sam već napisao rani gol, kasnije pogodak iz kontre. Ali ponavljam kad se sve sagleda zaslužena pobjeda Barce.patriot je napisao/la:Hajmo iskreno, nije da Juve nije imao šanse, ali Barca baš bolja bila, da nije bio Điđi na golu, vjerovatno bi zabila Barca makar jos po jedan u oba poluvremena. O nesportskim potezima pojedinaca, na par situacija da ne spominjem, ipak je finale to, svasta se desava, ogroman ulog. Meni je samo drago da igrači i navijači sinoć su napustili stadion uzdignute glave, jer su dali sve od sebe.
Što se tiče sportskog ponašanja ona situacija sa Neymarom je nešto najpoganije što sam gledao, čovjek mu poništi gol i on ide i stvara pritisak sudiji i kune se da nije igrao rukom

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Što je najlicemjernije, veže na glavu natpis 100% Jesus ... sve neki silni vjernici i moralisti, a prvu priliku čekaju da slažu, da odglume, da zakinu protivnika fazonima kod sudije i sl. Zgadi mi se sinoć par igrača nakon samo pola sata igre.
★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma prikaza od čovjeka 100 %, meni lično jedan od najodvratnijih fudbalera na svijetu...
Ne znam za vas, ali meni će nekako biti žao ako Pirlo ode, zavolio sam ga kao da je čitavu karijeru u klubu, ja se nadam da će pronaći neki dogovor i da ostane i da pristane na manju minutažu.
Ne znam za vas, ali meni će nekako biti žao ako Pirlo ode, zavolio sam ga kao da je čitavu karijeru u klubu, ja se nadam da će pronaći neki dogovor i da ostane i da pristane na manju minutažu.

Kun fejekun!
- IlCapitano
- Kontakt:
Nemam ništa protiv da ostane i preuzme npr. Xavijevu rolu iz Barcelone ove sezone. Siguran sam da bi i ove godine bio daleko bolji da je htio ulaziti sa klupi, puno svježiji i odmorniji nego inače. Sinoć i Boško Janković na Areni prije utakmice reče da je Pirlo njemu i Toniju poslije utakmice sa Veronom rekao da je dosta umoran.
Ako i dalje bude zahtijevao status prvotimca, a još gore Allegri i uprava mu to odobre, halali se sa još jednom sezonom u Evropi.
Ako i dalje bude zahtijevao status prvotimca, a još gore Allegri i uprava mu to odobre, halali se sa još jednom sezonom u Evropi.
IlCapitano je napisao/la:http://www.vecchiasignora.com/topic/285 ... fare-juve/

Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Pirlo has an agreement with New York City. Only thing missing is the signature but the Italian Maestro is ready to join the MLS Side. [Sky]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.