https://www.facebook.com/pages/USK-spor ... 0739780002
Imas na tom linku video i slike samo malo potrazi
Moderator/ica: GracanicaAA
Svaka cast Sili Nebeskoj sto ovoliko godina ne odustaje od borbe protiv ovih "kvazi" boraca za ozdravljenje Jedinstva. Ne mogu prihvatiti da Bihac nema kluba u Premier ligi i da ovoliki lopovluk kruzi oko Jedinstva, mislim da bi ona emisija ne znam tacno kako se zove na FTV "Mreza" tako nekako imala dosta posla i dobrog materijala da samo malo zaviri unutar poslovanja kluba.nebeskasila je napisao/la:
Ima i koji video, kad nadjem pa ću vam staviti koga zanima nek pogleda.
Kolektivno nabijem na qrac takve ljude mamu im jbm, tesko dupe dignuti i pomoci nasem klubu, na protestima nije bilo 200 ljudinebeskasila je napisao/la:Puno godina sve ovo traje, a malo ljudi podržava. Treba čitav grad da stane iza ovih navijača, ali neka, radije će svi otići popiti kafu. Zato nam je klub ovdje gdje jeste
Bravooo majstore, kao da si mene pitao sta ces napisati. Ovo je ziva istina i svaka ti cast na ovome.Bihac96 je napisao/la:@Lloris
Ja ne zelim nesto pametovat i nemam pravo da pametujem ali ovaj se je bojkot mogao drugacije uradit a ovo da se ne ide nikako na tekme to je za upravu jos bolje to je za njih predaja SN-a..i pitanje je ovaj socious model dali kod nas moze ici to Bihac nije Lisabon,Jedinstvo nije Benfica da to kod nas funkcionira jer Jedinstvo nema bazu navijaca kao klubovi koji su uveli ovaj model oni zive od toga.Prvo zivimo u drzavi gdje bi malo ko mogao priustit sebi da izdvaja pare za klub a kad bi 100 ljudi godisnje uplatili to bi bio velik uspjeh.Ja se nadam da ce se SN uspjeti u svojoj namjeri da stave stvari u normalu ali jos se dosta toga mora promjenit
Meni je to bilo najzalije, ne znam sta je bio problem dati podgrmecu 3 boda ili barem bodRafael30 je napisao/la:Umjesto da smo dali bod(ove) Podgrmeču i sačuvali ih, mi damo bod Orašju i spasimo ga. Treba dovesti onog malog Jakupovića (br.7) iz Podgrmeča.
Nama kad god je trebalo mi smo u Sani uzeli(dobili) 3 bodadino888 je napisao/la:Podgrmec nije ispo posto simin han nece uci al zato nemojte ocekivat da vam podgmec daje bodove u sani
Ne igra Čala, nego 11 igrača. U Jedinstvu ti je većina igrači sa strane koji su tu zbog para, a ne sto vole Jedinstvo. Nađi takvi 3-4 iz prve postave, daj im po 200KM da slabije odigraju, 11 na 7-8 može izvuci 0:0. A da je pravi klub i igrači trebali su ih pregaziti zbog one ciganije u Orasju 2:2.Bihac96 je napisao/la:Otkud vama ta prica da je Jedinstvo pustilo Orasju bodNema sanse da smo pustili,barem sa Calom na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.