cupo kao i uvjek,prvo poluvrjeme dobar-al u drugom se uvijek izgubi... ili se meni tako cini...
al sta vule promasi

Moderator/ica: vlakanje
isto ti je bilo i jesenas u pd....isto 1-0...zahvaljujuci nasem gosi....rudarprijedor je napisao/la:alaa evo me sa utakmice sadajaooo kako mi je zao sto bar bod nismo otkinuli...realno ovaj borac u ovoj utakmici nije prikazao igru ni za prvih 10 u ligi...ali imali smo i mi svoje sanse
![]()
![]()
i na kraju opet tih 1-0...bez veze primimo gol...:O ma super sve,samo sto nam na kraju prebise 2 lika sa tribine....pi*ke zandarske
e al bas su kreteni oni specijalci...pa bez onog pendreka i stitova vidio bi ih ja...& ? je napisao/la:za danasnju utakmicu nemam komentara nemogu uopste da slavim ovu pobjedu borca nakon onog brutalnog premlacivanja navijaca rudara od strane policije,pa kako nece biti onda nereda na tribinama kada ovako policija demonstrira svoju silu!!!
вјеруј " $ " " & $ " " " ? са " $rudarprijedor je napisao/la:e al bas su kreteni oni specijalci...pa bez onog pendreka i stitova vidio bi ih ja...& ? je napisao/la:za danasnju utakmicu nemam komentara nemogu uopste da slavim ovu pobjedu borca nakon onog brutalnog premlacivanja navijaca rudara od strane policije,pa kako nece biti onda nereda na tribinama kada ovako policija demonstrira svoju silu!!!
Ja mislim da grijesis , upravo suprotno, ekipa koja i sa losom igrom pobjedjuje, zasluzuje sve sto si ti rekao da ne zasluzuje, jer zamisli tek kako je kad igra dobrogogineman je napisao/la:Iskreno receno sa ovakvom igrom koju ste danas pruzili ne zasluzujete prvo mjesto i evropu, vjerujem da je to bio samo los dan za igrace, ali i nasi stvarno znaju da igraju bunker...
Dobro su ona 2 prosla nasa navijaca, mogli su jos gore proci...na kraju dobro sve...nas je doslo dosta, lesinara bilo isto solidno...stadion solidno popunjen, vrijeme odlicno i sve super
pa pobjedili ste nas koji smo 14. na tabeli...a kako cete pobijediti takovm igrom ekipe koje su malo vise od nas gore...a mislis da je cisto sreca odlucila...imali ste vi vise sansi..ali i mi neke svoje...ali nije se nista drugo ni moglo ocekivati od poraza...bar smo se pokazali kao cvrst protivnik...vjerujem da mozemo izboriti opstanak..borcev_navijac je napisao/la:Ja mislim da grijesis , upravo suprotno, ekipa koja i sa losom igrom pobjedjuje, zasluzuje sve sto si ti rekao da ne zasluzuje, jer zamisli tek kako je kad igra dobrogogineman je napisao/la:Iskreno receno sa ovakvom igrom koju ste danas pruzili ne zasluzujete prvo mjesto i evropu, vjerujem da je to bio samo los dan za igrace, ali i nasi stvarno znaju da igraju bunker...
Dobro su ona 2 prosla nasa navijaca, mogli su jos gore proci...na kraju dobro sve...nas je doslo dosta, lesinara bilo isto solidno...stadion solidno popunjen, vrijeme odlicno i sve super
Pa ovo je takva liga gdje je minimalna razlika u kvalitetu ekipa,tako da to vase 14.mjesto ne znaci nista.....budi siguran da Zeljeznicar i Borac nisu nista bolji od Sarajeva,Sirokog,Zrinjskog,iako ti klubovi zaostaju po 10-tak bodova za nama i Zeljeznicarom,malo sreca,malo sudjenje,neke sitnice odluce i to je to....pa pobjedili ste nas koji smo 14. na tabeli...a kako cete pobijediti takovm igrom ekipe koje su malo vise od nas gore...a mislis da je cisto sreca odlucila...imali ste vi vise sansi..ali i mi neke svoje...ali nije se nista drugo ni moglo ocekivati od poraza...bar smo se pokazali kao cvrst protivnik...vjerujem da mozemo izboriti opstanak
Mozes ti stari govoriti sta hoces, mi smo igrali sa ekipom koja igra vec petu utakmicu zaredom u 15 dana, nemamo sirok fond igraca, a vi st4e dosli sa pioptuno svjezim igracima nije to bas tako jednostavno kako ti mislis, svi igraju fudbal bili 1 ili zadnji na tabeli. Da ne kazem da nam sudija nije svirao onaj penal zbog igranja rukom, u situaciji kad centarsut biva zasutavljen na taj nacin rukom, a npr svira jandricu neklu ezveznu ruku usljed spoticanja o vaseg igraca.rudarprijedor je napisao/la:pa pobjedili ste nas koji smo 14. na tabeli...a kako cete pobijediti takovm igrom ekipe koje su malo vise od nas gore...a mislis da je cisto sreca odlucila...imali ste vi vise sansi..ali i mi neke svoje...ali nije se nista drugo ni moglo ocekivati od poraza...bar smo se pokazali kao cvrst protivnik...vjerujem da mozemo izboriti opstanak..borcev_navijac je napisao/la:Ja mislim da grijesis , upravo suprotno, ekipa koja i sa losom igrom pobjedjuje, zasluzuje sve sto si ti rekao da ne zasluzuje, jer zamisli tek kako je kad igra dobrogogineman je napisao/la:Iskreno receno sa ovakvom igrom koju ste danas pruzili ne zasluzujete prvo mjesto i evropu, vjerujem da je to bio samo los dan za igrace, ali i nasi stvarno znaju da igraju bunker...
& прво, ? $ " " " " % " ? $ $. $ - ' $ ? & & " ? " ". Па $ " & " " " ' то $ " ? ' " & за ?. " се $ оно % " " тјерај " $ ¥ ? ".borcev_navijac je napisao/la: Mislim da je evidentan umor na igračima. Ovaj tempo očito teško izdržavaju, Neko bi u klubu nešto hitno trebao uraditi da fizički digne ekipu , tu podrazumjevam sva dozvoljena sredstva i medikamente.
" je napisao/la:& прво, ? $ " " " " % " ? $ $. $ - ' $ ? & & " ? " ". Па $ " & " " " ' то $ " ? ' " & за ?. " се $ оно % " " тјерај " $ ¥ ? ".borcev_navijac je napisao/la: Mislim da je evidentan umor na igračima. Ovaj tempo očito teško izdržavaju, Neko bi u klubu nešto hitno trebao uraditi da fizički digne ekipu , tu podrazumjevam sva dozvoljena sredstva i medikamente.
? се " за $. е $ ту $ $ % ¥ важног. " ? & % "???
" % ' " & се хране "?!
? се не ' " у " " оног $ ". ' " он ? $ се анагажује & тога, јер " зна $ " се " у " " у разне ? у "...
' $ " & % -, ? $ ? ", ја ' $ је $ " " $ " ", ? " & важан & $ " се ? % " ?. А поготово у " у & се ? &, све % " ? ", је " него &. Овај ' &-$ је & % $
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.