U čemu je problem, žđe gori?chi3llo je napisao/la:A 'vamo prcas da smo 6 puta zijanili finale LPDenno je napisao/la:Totti nikad nije igrao Serie B. Vaše leđende jesu. Totti više puta poentirao u Italiji nego bilo ko vaš.
Zar nije isti princip?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..
embrace the chaos
Zato shto si ultra bezobrazan sa tim stereotipima. Zato reagujem.Sissoko je napisao/la: Pa sta me onda citiras,ja sam bio precizan a ti reagujes kao da si clan Dveri.
P.s. Fino od tebe sto si gutao suzavac ima nas iz podrinja sto su nam mitomani klali familiju al to je vec druga prica a sve na fonu mitova te ultra desnice.Znaci na istoj smo strani.
Nemam shta ja da dokazujem ikome, ja sam se borio protiv zla zato shto je zlo=zlo, a ne zato shto su doshli da me kolju - pa sam bio primoran na suprotstavljanje istom. Ali je idiotski sve pripadnike neke grupe (religijske, rasne, ideoloshke, nacionalne ili koje vec) stavljati u isti kosh poput nekih zombija.
Doshlo ljudima danas da iskaljuju svoje frustracije. Valjda je od vrucine...Tribalian je napisao/la:Ti mene odusevljavas koliko cvrste zivce imas.Taj nije krocio van svoje mesne zajednice, za Otpor nije ni cuo, a Seselj mu je predstavnik svakog Srbina.
Ta individua ne zna ni na koga su prvo izasli tenkovi JNA niti ista slicno. Sve sto zna je da se mangupira na internetu.
Izvinjavam se svim dobrim ljudima zbog pominjanja stvari koje nemaju veze sa italijanskom ligom, ali osetio sam se prozvanim jer sam kao i @ Magica bio ucesnik tih ulicnih borbi i gutao taj isti suzavac.

Dole, na tenisu, opshta egzaltacija usled Djokovicevog poraza. Stekao bi chovek utisak da je izgubio od Dzumhura...al`ne lezi vrazhe.

Chast izuzecima koji su ostali racionalni. Takve ljude se mora poshtovati i radi njih nikada ne treba bacati stereotipe.

Pa seseljevci jesu srpski mitomani.Ta ultra desna struja,nisu englezi.Zato mi nije jasno odkud ti da se tu nadjes prozvanim a jos eto pricas da si bio clan Otpora.Ismijavao sam te mitomane koji slave poraz kao ove u napulju sto slave poraz al tudji,tebe tu nigdje a i ovog kolege nema,bio sam precizan i to mi je bilo smijesno.Niko te nije prozvao da se pravdas cak stovise svu ovu off topic raspravu si ti zapoceo.Stvarno si nedefinisan danas.MaGiCa je napisao/la:Zato shto si ultra bezobrazan sa tim stereotipima. Zato reagujem.Sissoko je napisao/la: Pa sta me onda citiras,ja sam bio precizan a ti reagujes kao da si clan Dveri.
P.s. Fino od tebe sto si gutao suzavac ima nas iz podrinja sto su nam mitomani klali familiju al to je vec druga prica a sve na fonu mitova te ultra desnice.Znaci na istoj smo strani.
Nemam shta ja da dokazujem ikome, ja sam se borio protiv zla zato shto je zlo=zlo, a ne zato shto su doshli da me kolju - pa sam bio primoran na suprotstavljanje istom. Ali je idiotski sve pripadnike neke grupe (religijske, rasne, ideoloshke, nacionalne ili koje vec) stavljati u isti kosh poput nekih zombija.
Doshlo ljudima danas da iskaljuju svoje frustracije. Valjda je od vrucine...Tribalian je napisao/la:Ti mene odusevljavas koliko cvrste zivce imas.Taj nije krocio van svoje mesne zajednice, za Otpor nije ni cuo, a Seselj mu je predstavnik svakog Srbina.
Ta individua ne zna ni na koga su prvo izasli tenkovi JNA niti ista slicno. Sve sto zna je da se mangupira na internetu.
Izvinjavam se svim dobrim ljudima zbog pominjanja stvari koje nemaju veze sa italijanskom ligom, ali osetio sam se prozvanim jer sam kao i @ Magica bio ucesnik tih ulicnih borbi i gutao taj isti suzavac.![]()
Dole, na tenisu, opshta egzaltacija usled Djokovicevog poraza. Stekao bi chovek utisak da je izgubio od Dzumhura...al`ne lezi vrazhe.![]()
Chast izuzecima koji su ostali racionalni. Takve ljude se mora poshtovati i radi njih nikada ne treba bacati stereotipe.
P.s. I zamolio bih te da ne pises da sam pisao ono sto nisam,ruzno brate samo dalje iritiras a nisam ti se obratio.
Ovo za "primoran da se borim", ako hoces da se mjenjamo meni suzavac a tebi moje da vidis razliku iako ti to fino popisa kao da si moralno superiorniji.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sissoko je napisao/la:Zato mi nije jasno odkud ti da se tu nadjes prozvanim a jos eto pricas da si bio clan Otpora.Ismijavao sam te mitomane koji slave poraz kao ove u napulju sto slave poraz al tudji,tebe tu nigdje a i ovog kolege nema,bio sam precizan i to mi je bilo smijesno.Niko te nije prozvao da se pravdas cak stovise svu ovu off topic raspravu si ti zapoceo.Stvarno si nedefinisan danas.
Kao shto nisi prozivao sve Srbe onomad kad se desio dron u BGu

Ma nishta mucheni @Sissoko nikada nije provokatorski izjavio. To je samo ujdurma shesheljevaca protiv njega.

Shta to nije tacho, a da sam ja rekaoSissoko je napisao/la:P.s. I zamolio bih te da ne pises da sam pisao ono sto nisam,ruzno brate samo dalje iritiras a nisam ti se obratio.

Jesi li mi ili nisi zakazivao susret, da mi pokazhesh kakva sam tastatura kukavica i no-lifer

To chime bi ti da se menjash nije neshto chime treba trgovati. Niko ti se nije ismevao, niti trazhio superiornost.Sissoko je napisao/la:Ovo za "primoran da se borim", ako hoces da se mjenjamo meni suzavac a tebi moje da vidis razliku iako ti to fino popisa kao da si moralno superiorniji.
Ali nije samo tvoja porodica na ovim prostorima stradavala u zadnjih 100njak godina. I nije samo srpski bajonet bio taj koji kolje.
Problem je shto se ti i josh neki napale k`o przhenice, da brzhe-bolje osude svakoga ko nije kao oni. Nacija ili klupska opredeljenost vam je samo razlog za paljbu. A protivnik - svako ko je drugachiji.
To za taj fajt jesam,jer sam bio bijesan kasnije me proslo i shvatis koliko je to glupo.MaGiCa je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Zato mi nije jasno odkud ti da se tu nadjes prozvanim a jos eto pricas da si bio clan Otpora.Ismijavao sam te mitomane koji slave poraz kao ove u napulju sto slave poraz al tudji,tebe tu nigdje a i ovog kolege nema,bio sam precizan i to mi je bilo smijesno.Niko te nije prozvao da se pravdas cak stovise svu ovu off topic raspravu si ti zapoceo.Stvarno si nedefinisan danas.
Kao shto nisi prozivao sve Srbe onomad kad se desio dron u BGu![]()
Ma nishta mucheni @Sissoko nikada nije provokatorski izjavio. To je samo ujdurma shesheljevaca protiv njega.![]()
Shta to nije tacho, a da sam ja rekaoSissoko je napisao/la:P.s. I zamolio bih te da ne pises da sam pisao ono sto nisam,ruzno brate samo dalje iritiras a nisam ti se obratio.
Jesi li mi ili nisi zakazivao susret, da mi pokazhesh kakva sam tastatura kukavica i no-lifer![]()
To chime bi ti da se menjash nije neshto chime treba trgovati. Niko ti se nije ismevao, niti trazhio superiornost.Sissoko je napisao/la:Ovo za "primoran da se borim", ako hoces da se mjenjamo meni suzavac a tebi moje da vidis razliku iako ti to fino popisa kao da si moralno superiorniji.
Ali nije samo tvoja porodica na ovim prostorima stradavala u zadnjih 100njak godina. I nije samo srpski bajonet bio taj koji kolje.
Problem je shto se ti i josh neki napale k`o przhenice, da brzhe-bolje osude svakoga ko nije kao oni. Nacija ili klupska opredeljenost vam je samo razlog za paljbu. A protivnik - svako ko je drugachiji.
Za srbe ne sjecam se precizno znam da sam rekao da je moj odnos prema srbiji kao drzavi jos uvijek negativan i pun animoziteta jer gro naroda je ostao isti i da cu stav mjenjat kad se to promjeni,narod u cijelini nisam tako okarakterisao.Furanje Draze kao antifasiste mi to govori.cast svim izuzecima da ne bih generilizirao kako mi ti hoces podmetnut.Opet ponavljam ismijavao sam srpske mitomane i jbem im mater ako vec hoces jos preciznije al ne kontam sto se ti tu nadjes prozvanim?Dalje siris pricu a nisam ti se obratio.
Ode ova tema u krivom smjeru. Na istoj strani smo što se tiče zločina. Svi smo na Balkanu iste životinje.
embrace the chaos
- bianconeros
- Kontakt:
Obrisati temu najbolje 

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Nemojte ovdje pisati o politici.Ako imate sta reci recite jedan drugom preko privatnih poruka a ne da raja ovdje svasta cita pa da beze temu zatvorimo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
SampiJuve je napisao/la:Padovana je najvishe pogodilo.

Nije me pogodilo, jer nisam ni očekivao pobjedu Juventusa, nego gledam ove pojedince pritom ne mislim na Chinagliu i ovog što ga kopira

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Hajd da se ne persiramo, ok. I sad ozbiljno, za ono sinoc meni nije ni drago ni krivo. Ne volim juve i to je moje pravo, al i ne zanimaju me. Malo se provociralo samo zbog par likova ovdje. Al valjda kuže da je sve zajebancija, iste stvari rade dvije god vec, a danas ko uvrijedjeni. Ja napustam forum ne iz ljutnje, nego obaveze ybg. Pozdrav svima, halalite.
embrace the chaos
Vidis da ne kuze da je zayebancija,vidis da su ko neke tetke.Oni se sprdali s Romom citave sezone a ti malo njih spomenes i to tek prvi put ove sezone i vidi ih.Kazu nisu se primili a popizdise samo tako.Ako ne znate primiti salu na svoj racun nemojte ni druge sprdati i dovidjenja prijatno.
Denno brate neka te barem na pdf-u Rome.
Denno brate neka te barem na pdf-u Rome.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Nije tačno, pa ja i Chinaglia se zezamo cijelu sezonu, nikad nije bilo problema oko toga, ali jedno je zezanje, a jedno je ovo vaše preseravanje sa kojim se ponavljate i nije tačno da su vas previše zezali tokom sezone, a moglo vas se meziti svako malo, jedino ovo na kraju kad ste slavili drugo mjesto ( i to se sprdali sa Garciom).
Ali nebitno nastavite, samo pišem o posljedicama koje kasnije dođu i onda ide ona priča o bojkotu itd...
Ali nebitno nastavite, samo pišem o posljedicama koje kasnije dođu i onda ide ona priča o bojkotu itd...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Padovan je napisao/la:Nije tačno, pa Chinaglia i ja se zezamo cijelu sezonu, nikad nije bilo problema oko toga, ali jedno je zezanje, a jedno je ovo vaše preseravanje sa kojim se ponavljate i nije tačno da su vas previše zezali tokom sezone, a moglo vas se meziti svako malo, jedino ovo na kraju kad ste slavili drugo mjesto ( i to se sprdali sa Garciom).

aki, što si uklonio video?
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Nece naci sebi boljeg trenera.IlCapitano je napisao/la:Montella bivši.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sam je otišao. Jesu oni njemu dali otkaz, ali zato što im je on tražio previše (po njihovom standardima). Nešto slično šta se desilo sa Conteom.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kamo srece da ga ADL uzme, a on vazda juri Sarrija. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.