NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pa kad su protiv nas ovu sezonu u PL svirali 20 tak penala preko 10 tak crvenih kartona, golove s dvije lopte u terenu, isti na q dođe, ha ya.
ma kao sto rekoste ako budemo imali para i igracemo zapazenu ulogu.malo podmazati i sudije stvoriti dobru ekipu od pocetka krenuti jako i pokazati sta hocemo.u suprotnom necemo boda sa gostovanja donijeti.istina je da nas je i savez povalio i izbacio kao stetu niz vodu.valjda se mozemo i njima uvuci pa probati bit favoriti od pocetka.sve ce odluciti koliko cemo imati para.pogledajte mladost evo usla je u premijer ligu a prije 3 kola orasje koje jedva ostade rasulo ih 3-0.i to samo zato sto imaju podrsku saveza.
ja sam se bio zagrijao za pl ali sada mi je i sredina tabele taman
ja sam se bio zagrijao za pl ali sada mi je i sredina tabele taman
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovako raja ozbiljno se spominju neki igraci da bih mogli doci kod nas...Napadac i Vezni pa sad vidit cemo da li ce biti od toga sta sto se prica oko kluba i iz kluba.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Iskreno tesko da ima tu sta kvalitetno osim Ordagica mozda StojanovaGracanicaAA je napisao/la:Ovako raja ozbiljno se spominju neki igraci da bih mogli doci kod nas...Napadac i Vezni pa sad vidit cemo da li ce biti od toga sta sto se prica oko kluba i iz kluba.
mladost ude i gledajuci ekipu gotovo sve bivsi premijerligaski igraci.kvalitet su imali i usli su.nadam se da ce nasi ljudi dovoditi ciljana pojacannja,moraju odrijesiti kesu ustvari obecati pa valjda cemo ispostovati na kraju.
nemojte molim vas dovoditi na probu mlade igrace jer imamo nase juniore koji su vec odigrali premijerligaskih utakmica bolje cemo njih trpiti.
nemojte molim vas dovoditi na probu mlade igrace jer imamo nase juniore koji su vec odigrali premijerligaskih utakmica bolje cemo njih trpiti.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Cuj majke ti savez nas povalio nevaljaju sudije a haman samo mi dobri bili manni te se prica i gluposti .Zvijezda nije imala kvalitet struke losu selekciju igraca i to je bio nas problem.
Kako cujen ambicije sz odma povratak Budzet se povecava pregovara se sa kvalitetnim igracima i to je to. Uslovi za pl se povecavajuuz tako da ce morati natkritii 2-3000 mjesta reflektori semafor tako da ce neki sami otpasti treba puno para. Nase je da podrzimo Zvijezdu i da se nepetljamo gdje nam nijr mjesto pustiti ljude da rade.
Kako cujen ambicije sz odma povratak Budzet se povecava pregovara se sa kvalitetnim igracima i to je to. Uslovi za pl se povecavajuuz tako da ce morati natkritii 2-3000 mjesta reflektori semafor tako da ce neki sami otpasti treba puno para. Nase je da podrzimo Zvijezdu i da se nepetljamo gdje nam nijr mjesto pustiti ljude da rade.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Citam ovaj forum i ne vjerujem koji debilizam. Pa majka mu stara jel mi navijamo za isti klub? Sta se prepirete i svadate ko djeca iz obdanista. Prozivate tu pisku a pola vas nije bilo kad smo igrali u ostroj luci , boku (tad smo ih 8:0 pobjedili) , mramoru. Mi smo sad u ovoj ligi isto sto je i sloboda bila. Svi ce zapinjat da nas sjebu , a poznavajuci nas , nama fali tog seljackog mentaliteta i ciganluka nas ce ko i do sad krast kod kuce. I sad se smijem kad se sjetim onog gola u i.sarajevu kad au bile dvije lopte u terenu. U prvoj polusezoni je bitno zadrzat prikljucak u vrhu da ne zaostajes puno , u drugoj se polusezoni lomi prvenstvo. Para onako nemamo i da smo ostali prvi bi kandidat bili za ispadanje. Mi imamo obicaj kad dode voda do grla onda se budimo. Mi smo krivi sto igracima nismo mame ebavali na vrijeme. Pa taj stojanov , on je promasio zicer protiv sirokog , u zvorniku , u i.sarajevu. Et saberite da nam je on oduzeo 7-8 bodova u par utakmica. Sad trebamo ustat i da ovim sabanima iz lukavca i drugima dokazemo sta je gr. zasto kad smo ispali pola drzave pise kako im je zao zvijezde jer smo prava mala fudbalska sredina. Opet cemo ponovit historiju ebat i ines i gabelu i lagano.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
I samo da se nadovezem vezano za igracki kadar , sry na duplom postu. Kalav kostur ekipe ? Pa vecih pizdurina nema od one ekipe. Za 30 sek primamo 2 gola protiv zrinjskog. U ugljeviku pet minuta vodstvo nmz cuvat. Nmg gola dati slobodi koja je igrala sa 10% snage , zeba izvodi slonodni unutrasnjom i okrenu se prema istoku i smije se. Na tusnju sam gledao slobodu par puta kako igraju i kako gaze. Gube od mladosti citav stadion ebe mater igracima. Kakav ba ordagic platili smo 100 hilj i cekali ga i odigro polusezonu kako treba i igracina. Nek ide **** ga zeljo. Ko ce gdje ic , pa njima svima je zvijezda vrhunac. Po meni buba i puljic su jedini koji su pozrtvovano igrali svaku utakmicu a to u ovoj ligi nam i treba. Nepravdu je uprava uradila prema savicu , covjeku koji jedini nikad nije krio simpatije prema zvijezdi , a trebalo nam je njegovo iskustvo. Za ovu ekipu trenutno su gracanica i banovici barselona. Tako da iskreno se nadam da ce ove prodane duse otic iz kluba. Dusa me boli da ove sezone oni lavovi u rk gradaccu igraju pred 200 ljudi. Ekipa djece iz gradacca , oni su ponos grada a ove pizdurine , sretan im put nek negdje drugo pune kafane i diskoteke.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Potpisujem ovaj post iznad.
Za kime bolan mi da žalimo???? Za pizd..a sa kojima smo ispali iz lige, za šupc..a koji su od mogućih 30 pobjedili u pet utakmica. Pa jeste li vi normalni. A Ordagić je posebna priča, igrač za koga smo Gradini iskeširali 90.000,00 KM + plate + stan + hrana, zapitajte se da li je on bar dio toga vratio Zvijezdi. Igrač koji u dvije sezone nije bar pola utakmica ni odigrao a ono drugu polovicu što je igrao nije bio nikakva prevaga na našu stranu.
Da me neko pogrešno ne shvati ja nisam rekao da je mali loš igrač nego da mi nismo imali nekog hajra od njega. Koštao je troduplo više nego što je dao Zvijezdi. I sada hoće da ide bez odštete. Ja bih takve šupke ako već ima ugovor još pola godine kao što neki pišu poslao na tribine pa nek se hladi da vidimo ko će ga onda uzet. Jer kako vidim on je već počeo tražiti načina kako da ode iz Zvijezde bez dinara. To mu je hvala za sve što mu je Zvijezda učinila.
Nego da se mi vratimo realnosti Prva i Premier liga je završila znači već se može početi pregovarati sa igračima. Po mom mišljenju naša vodilja u kom će se smjeru ići će se vidjeti već u narednih 10-15 dana. Znači što i grača dođe u tom periodu već će se po njihovoj kvaliteti znati idemo li na prvo mjesto ili ne. A takođe u narednih sedam dana bi se trebao dovesti i trener jer ovako izgledamo neozbiljni.
Za kime bolan mi da žalimo???? Za pizd..a sa kojima smo ispali iz lige, za šupc..a koji su od mogućih 30 pobjedili u pet utakmica. Pa jeste li vi normalni. A Ordagić je posebna priča, igrač za koga smo Gradini iskeširali 90.000,00 KM + plate + stan + hrana, zapitajte se da li je on bar dio toga vratio Zvijezdi. Igrač koji u dvije sezone nije bar pola utakmica ni odigrao a ono drugu polovicu što je igrao nije bio nikakva prevaga na našu stranu.
Da me neko pogrešno ne shvati ja nisam rekao da je mali loš igrač nego da mi nismo imali nekog hajra od njega. Koštao je troduplo više nego što je dao Zvijezdi. I sada hoće da ide bez odštete. Ja bih takve šupke ako već ima ugovor još pola godine kao što neki pišu poslao na tribine pa nek se hladi da vidimo ko će ga onda uzet. Jer kako vidim on je već počeo tražiti načina kako da ode iz Zvijezde bez dinara. To mu je hvala za sve što mu je Zvijezda učinila.
Nego da se mi vratimo realnosti Prva i Premier liga je završila znači već se može početi pregovarati sa igračima. Po mom mišljenju naša vodilja u kom će se smjeru ići će se vidjeti već u narednih 10-15 dana. Znači što i grača dođe u tom periodu već će se po njihovoj kvaliteti znati idemo li na prvo mjesto ili ne. A takođe u narednih sedam dana bi se trebao dovesti i trener jer ovako izgledamo neozbiljni.
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro nešto i znati ofudbalu pa doći na utakmicu navijati i pisati. Niko ne žali ali se zna da je uvijek u kostur ekipe lakše ubaciti 5 igraca nego mijenjati svih 11 vrlo je teško uigrati ekipu treba puno vremene. Tvrdim da su igraci najmanje krivi za ispadanje niti jedne pripreme nisu odradili dobro i zato nisu krivi ko se sjeti utakmice (selo od kalesije) sedam dana prije prvenstva ljudi nas natrče pa tu sramotu niko nekomentariše .
Istina da je štekalo igračkog kadra ali ja tvrdim da je nas nestruka izbacila.

Što se tiče fudbala sigurno o njemu znam više nego ti. I nije sam Zvijezda fudbal, fudbal je sine širok pojam. A što se tiče ekipe i priprema najlakše je odgovornost prebaciti na trenere. Pa oni su imali pripreme u Antaliji gdje su još samo trenirali osvajač prvenstva, pobjednik kupa i mi(hajdi i mi smo nešto osvojili bili smo prvi odpozadi). Gro ekipe je zajedno skoro čitavu sezonu jer na polusezoni nije bilo nekih značajnijih dolazaka i odlazaka(sem Ivana). I pored svega toga oni su izgledali kao raštiman orkestar. Realno u toj ekipi nije bilo 2-3 igrača za premier ligu. istina je i ti što pišeš da je trebalo ostaviti njih par, jer i za prve lige ih se moglo izabrati 4-5. Ja sam samo reako da ih se ne treba moliti jer to nije nikakav kvalitet za kojim treba žaliti. Živi bili pa vidjeli gdje će ti igrači otići i koliku će minutažu imati u klubovima u koji odu sem njih 2-3 što sam i naveo da su za premier ligu.batigol777 je napisao/la:Bilo bi dobro nešto i znati ofudbalu pa doći na utakmicu navijati i pisati. Niko ne žali ali se zna da je uvijek u kostur ekipe lakše ubaciti 5 igraca nego mijenjati svih 11 vrlo je teško uigrati ekipu treba puno vremene. Tvrdim da su igraci najmanje krivi za ispadanje niti jedne pripreme nisu odradili dobro i zato nisu krivi ko se sjeti utakmice (selo od kalesije) sedam dana prije prvenstva ljudi nas natrče pa tu sramotu niko nekomentariše .
I još nešto odgovrno tvrdim da ta naša ekipa koja je ispala nebi ni u prvoj ligi federacije mogla biti iznad 4 mjesta, sve preko toga bi bio plafon.
Ordagic da zeli da ide na takav nacin iz Zvijezde vec bi to uradio, na stolu ima predugovor prema kojem bi zaradio veliku lovu ali taj predugovor je odbio, i u taj klub nece ici, jedan od razloga je i Zvijezda, jer nje tu nigdje nema.Iako je svjetan da kad se Zvijezda ukljuci da nece vidjeti ni pola od te cifre od nekog drugog kluba.
A on sam je nazvao upravu i rekao kako stoje stvari, nije zelio da radi Zvijezdi iza ledja i imao je sastanak sa upravom i slozili su se da je najbolje za sve da on ide sad. Zvijezda moze uzeti neku lovu za njega a i njemu je vrijeme da ide, i Zvijezda bi ovih dana trebala uci u pregovore sa jednim klubom iz nase lige. Ne brinite nece dzaba otici a naravno nece Zvijezda dobiti onu lovu koja se spominjala i koliko misli da da vrijedi, tu lovu.za njega ne moze nikad dobiti.
Sto se tice tih 70k, Amer nije kriv za to i nije od te love ni bona dobio, a svaku marku koju je dobio je odradio na terenu a nije neku lovu dobio od Zvijezde, vec sam pisao da je on daleko od najplacenijih igraca Zvijezde.
A on sam je nazvao upravu i rekao kako stoje stvari, nije zelio da radi Zvijezdi iza ledja i imao je sastanak sa upravom i slozili su se da je najbolje za sve da on ide sad. Zvijezda moze uzeti neku lovu za njega a i njemu je vrijeme da ide, i Zvijezda bi ovih dana trebala uci u pregovore sa jednim klubom iz nase lige. Ne brinite nece dzaba otici a naravno nece Zvijezda dobiti onu lovu koja se spominjala i koliko misli da da vrijedi, tu lovu.za njega ne moze nikad dobiti.
Sto se tice tih 70k, Amer nije kriv za to i nije od te love ni bona dobio, a svaku marku koju je dobio je odradio na terenu a nije neku lovu dobio od Zvijezde, vec sam pisao da je on daleko od najplacenijih igraca Zvijezde.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
@Nah1d i @Combe-ne slažem se sa vama dvojicom po pitanju Ordagića.Nije momak kriv što neki glupan iz kluba nije znao kakve obaveze proističu njegovim potpisom..a to što pola utakmica nije odigrao,e to je već pitanje za našu struku iz kluba,zašto su ga konstantno ubacivali u igru nedovoljno oporavljenog? neko napisa gore za Puljića kao borben je trebalo bi ga ostaviti-pa ljudi moji momak je odigrao katastrofalno drugi dio sezone,pogledajte malo bolje snimke golova koji smo primili pa onda iznosite sud o pojedinim igračima. 

-
- Kontakt:
Ja necu reci da znam vise od tebe ili manje jer ja neznam koliko ti znas o fudbalu niti me interesuje al vidim potvrdio si skoro sve s mog posta.combe je napisao/la:Što se tiče fudbala sigurno o njemu znam više nego ti. I nije sam Zvijezda fudbal, fudbal je sine širok pojam. A što se tiče ekipe i priprema najlakše je odgovornost prebaciti na trenere. Pa oni su imali pripreme u Antaliji gdje su još samo trenirali osvajač prvenstva, pobjednik kupa i mi(hajdi i mi smo nešto osvojili bili smo prvi odpozadi). Gro ekipe je zajedno skoro čitavu sezonu jer na polusezoni nije bilo nekih značajnijih dolazaka i odlazaka(sem Ivana). I pored svega toga oni su izgledali kao raštiman orkestar. Realno u toj ekipi nije bilo 2-3 igrača za premier ligu. istina je i ti što pišeš da je trebalo ostaviti njih par, jer i za prve lige ih se moglo izabrati 4-5. Ja sam samo reako da ih se ne treba moliti jer to nije nikakav kvalitet za kojim treba žaliti. Živi bili pa vidjeli gdje će ti igrači otići i koliku će minutažu imati u klubovima u koji odu sem njih 2-3 što sam i naveo da su za premier ligu.batigol777 je napisao/la:Bilo bi dobro nešto i znati ofudbalu pa doći na utakmicu navijati i pisati. Niko ne žali ali se zna da je uvijek u kostur ekipe lakše ubaciti 5 igraca nego mijenjati svih 11 vrlo je teško uigrati ekipu treba puno vremene. Tvrdim da su igraci najmanje krivi za ispadanje niti jedne pripreme nisu odradili dobro i zato nisu krivi ko se sjeti utakmice (selo od kalesije) sedam dana prije prvenstva ljudi nas natrče pa tu sramotu niko nekomentariše .
I još nešto odgovrno tvrdim da ta naša ekipa koja je ispala nebi ni u prvoj ligi federacije mogla biti iznad 4 mjesta, sve preko toga bi bio plafon.
Nije bitno gdje su pripreme rađene nego kako su rađene,druga stvar raštimani su bili upravo iz razloga što nisu imali trenera. Nedim kako je došao konacno smo poceli bar malo igrati fudbal a ne nabijati kao do sada.
Ja nekrivim nikog niti koga zalim koga nema bez njega se može ali sam govorio šta je lakše i zbog čega bi bilo bolje da ostane određeni broj igrača.
Što se Ordage tiče pogledajte forume drugih klubova svi ga žele kao pojačanje i to je činjenica ako ode sretno mu i hvala za sve ako ostane još bolje za nas.
Imal ljudi kakvih pojacanja znal ko sta
kada bi se trebalo znati da li ostaje nedim
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Jedan od najzasluznijih i jedan od najboljih igrača Prve lige Srdjan Savić sa svojom Mladosti iz Kaknja ulazi u PL.Za Segrta i onakve kao on nije imao mjesta u Zvijezdi
Rudar iz Prijedora je zadrzao većinu svojih igrača i uz nekoliko pojačnja ekspresno se vratio u PL.

-
- Kontakt:
buba,gadzo,ordagic,stojanov,colic,brkic,alibasic,to je se trebalo zadrzat pod svaku cijenu,al nista od toga,buba,stojanov i ordaga odose,gadzo preko bare,nazalost sve sto je valjalo ode,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Ostao je alibasic colic Brkic se pregovara. Bit će uskoro lijepih vijesti za objavu. I sada ima ali u srijedu se potpisuje sa prvim igračima koji oblače dres takvu informaciju sam danas dobio iz kluba.
-
- Kontakt:
sve je to ok,brkic je stasao u pravog golmana,mislio sam da je los golman,al kad sam vidio go ita,svatio sam da je brkic casillas za njega,,imas p.p 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.