Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Moze preporuka da ne uzimas nista sa tipkama, kolikobgod da kosta taj bolje su ulozene pare na neki bez tipkica,
naravno da ima telekom nekad takvih modela, ne znam,bas jel imaju bb ali sam znao vidjeti i tog u ponudi samo to moras vidjeti na njihovoj stranici
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
naravno da ima telekom nekad takvih modela, ne znam,bas jel imaju bb ali sam znao vidjeti i tog u ponudi samo to moras vidjeti na njihovoj stranici
ma znas kako je kad starijim uzimas, treba mob. bez nekih posebnih funkcija a valja ih na uciti na touchscreentreci je napisao/la:Moze preporuka da ne uzimas nista sa tipkama, kolikobgod da kosta taj bolje su ulozene pare na neki bez tipkica,

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Znam kako je, ja sam uspio kad sam nabavio lumiu, nekako im je jednostavno sucelje za savladati, puno manje sam objasnjavao kako funkcionise nego ijedan mob do tad, a sto se tice telekoma to da najbolje vidjeti stanje kod njih na licu mjesta, to sve zavisi od grada do grada, negdje nesto imaju negdje ne, negdje ce doci tek...bob je napisao/la:ma znas kako je kad starijim uzimas, treba mob. bez nekih posebnih funkcija a valja ih na uciti na touchscreentreci je napisao/la:Moze preporuka da ne uzimas nista sa tipkama, kolikobgod da kosta taj bolje su ulozene pare na neki bez tipkica,
Sent from my LG-D855 using Tapatalkpredao sam se nakon objasnavanja kako mail otvoriti
![]()
, al eto reko malo bolji sa tipkama a geldao sam na stranici nema takvih modela vjerovatno da odem do njih pa da vidim jer koliko sam cuo nije da redovno azuriraju stranicu sto se tice uredjaja...
Danas mi se Iphone ugasio sam od sebe od jednom, nakon toga se pojavio bijeli ekran, to sam rijesio tako sto sam drzao home tipku i tipku za zakljucavanje pa sam ga uspio upaliti..ali sad mi treperi ekran, znam par slucajeva gdje se nakon jailbreaka to desilo, ali ja jailbreak nisam radio, zna li netko u cemu je problem, nosio bi u kakav servis ali nedjelja danas, nista ne radi ovdje
Resetuj sve postavke (ne podatke, samo postavke) i skini screen protector ako imaš. Kad to uradiš za svaki slučaj obriši cache memoriju. Ako to ne pomogne moguće je da je hardwarerski problem.enobarca je napisao/la:Danas mi se Iphone ugasio sam od sebe od jednom, nakon toga se pojavio bijeli ekran, to sam rijesio tako sto sam drzao home tipku i tipku za zakljucavanje pa sam ga uspio upaliti..ali sad mi treperi ekran, znam par slucajeva gdje se nakon jailbreaka to desilo, ali ja jailbreak nisam radio, zna li netko u cemu je problem, nosio bi u kakav servis ali nedjelja danas, nista ne radi ovdje
naprijed rejal
Hvala, nakon reseta je sve uredu 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
neko ?Papastathopoulos je napisao/la:nego, u vezi punjaca, zanima me jedna stvar...sta gledati na punjacu da bi imao sto brze punjenje ? da li ono "output pa 0.7A ili 1A ili 2A" itd ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jeste. trenutno najbrži je appleov 2.1APapastathopoulos je napisao/la:neko ?Papastathopoulos je napisao/la:nego, u vezi punjaca, zanima me jedna stvar...sta gledati na punjacu da bi imao sto brze punjenje ? da li ono "output pa 0.7A ili 1A ili 2A" itd ?
naprijed rejal
- Papastathopoulos
- Kontakt:
vidio sam neki dan u bingu u mostaru samo onu glavu punjaca, bez usb kabla, mislim da je bilo tako nesto oko 2.1A, 13 KM mescini...a je li svejedno koje usb kablo bi pristekao na to, ima li razlike ?Sveti je napisao/la:jeste. trenutno najbrži je appleov 2.1APapastathopoulos je napisao/la:neko ?Papastathopoulos je napisao/la:nego, u vezi punjaca, zanima me jedna stvar...sta gledati na punjacu da bi imao sto brze punjenje ? da li ono "output pa 0.7A ili 1A ili 2A" itd ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Planiram uzeti telefon, "guglao" sam dugo i odlučio se za LG G3, ima li ko kakvog negativnog iskustva sa pomenutim telefonom, koje su mane telefona i sl. Druga opcija mi je Samsung Galaxy A5. Interesuje me vaše mišljenje 

At the end of the storm there's a golden sky..
Pozz narode,ja sam jedan od onih što bi `givit razvalili` haha
.Treba mi neki jači telefon,do 150 KM,ne moraju da budu neke jake specifikacije.Gled`o sam Sony Xperia Active,jel` ko imao iskustva s njim ? Čini mi se kao dobar telefon.

:P
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Lg g3 top telefon, vrijedi svakog feninga, neces se pokajatiEDO299 je napisao/la:Planiram uzeti telefon, "guglao" sam dugo i odlučio se za LG G3, ima li ko kakvog negativnog iskustva sa pomenutim telefonom, koje su mane telefona i sl. Druga opcija mi je Samsung Galaxy A5. Interesuje me vaše mišljenje

Kako misliš jači? Ako misliš na neki kojeg je teško za razbit, jačeg od lumijinih serija nećeš nać (a 920 je čist primjer iskonske snage i ćvrstoćeEsoKimba je napisao/la:Pozz narode,ja sam jedan od onih što bi `givit razvalili` haha.Treba mi neki jači telefon,do 150 KM,ne moraju da budu neke jake specifikacije.Gled`o sam Sony Xperia Active,jel` ko imao iskustva s njim ? Čini mi se kao dobar telefon.

LG G3 je najbolji android svog cjenovnog ranga, uz Note naravno.EDO299 je napisao/la:Planiram uzeti telefon, "guglao" sam dugo i odlučio se za LG G3, ima li ko kakvog negativnog iskustva sa pomenutim telefonom, koje su mane telefona i sl. Druga opcija mi je Samsung Galaxy A5. Interesuje me vaše mišljenje
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
OMG danas uzeo u ruke malo G3, u sred bijela dana nista se ne vidi, da povecam brightness, kaze ne moze, telefon se zagrijao
koja glupost nevjerovatno, ja ga nakon ovoga ne bih uzeo nema te sile
sad ne znam koja je verzija androida bila na njemu, da li je to bio kitkat, da li su izbacili taj fičr s lolipop apdejtom,
koja glupost nevjerovatno, ja ga nakon ovoga ne bih uzeo nema te sile
sad ne znam koja je verzija androida bila na njemu, da li je to bio kitkat, da li su izbacili taj fičr s lolipop apdejtom,
Zato sam ja sa Lumiom jos rahat, okrenem prema suncu a ono kao u pola noci vidis cisto. Nisam se ni sam nadao kako ce mi ovako leci sistem i telefon.

Danas sam dobio jos jednu Lumiu na poklon, 630-ku, bas ovakva bijela. Uzivo telefon prelijepo izgleda.

Danas sam dobio jos jednu Lumiu na poklon, 630-ku, bas ovakva bijela. Uzivo telefon prelijepo izgleda.

Mia San Mia
Ja do sada sa Huawei mobitelom prezadovoljan.Ne zalim ni jedna marke koje sam dao 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slucajno naletih na ovu temu a nedavno sam kupio telefon i dosta sam se premišljao, da li iOS ili Android, vrijedi li dati dosta para ili ne, da li uzeti u bhtelecomu, nekom mobil shopu, na piku, da li kupiti nov ili polovan..... Ma haos imaš da biraš, gledao sam mali Milkom reviewa skoro svakog novijeg moba na yt.. Al nakraju se sve svodi na ono sto ti želiš i ono sto tebi treba.
Ja sam se premišljao između xperie z3 i iPhonea 5s, na kraju sam kupio ovo drugo, i nimalo se ne kajem. Kupio sam ga na piku, polovan, 32gb a uz to veoma dobro očuvan..
Mobitel sam platio 650km, i ni zato se nimalo ne kajem, jednostavno osjećaj koji mob. Daje je sjajan, sve na njemu leti. Da ekran mu jeste mali ali nakon evo dva dana korištenja zaboraviš na to.
Opet evo za sve vas koji možda planirate kupovinu telefona, moj savjet vam je da sagledate sve opcije i na kraju izaberite ono sto ima najbolji omjer ( cijena- kvalitet).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam se premišljao između xperie z3 i iPhonea 5s, na kraju sam kupio ovo drugo, i nimalo se ne kajem. Kupio sam ga na piku, polovan, 32gb a uz to veoma dobro očuvan..
Mobitel sam platio 650km, i ni zato se nimalo ne kajem, jednostavno osjećaj koji mob. Daje je sjajan, sve na njemu leti. Da ekran mu jeste mali ali nakon evo dva dana korištenja zaboraviš na to.
Opet evo za sve vas koji možda planirate kupovinu telefona, moj savjet vam je da sagledate sve opcije i na kraju izaberite ono sto ima najbolji omjer ( cijena- kvalitet).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!