Hvala ti.vjesnicar je napisao/la:http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/59/39Willy je napisao/la:Može li mi neko dati link za statistiku utakmice Real - Valencia?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
zayebavaju se, na kraju +20 za realreLo je napisao/la:Fino su počeli, gube 9 razlike
+15 za Valenciu trenutno 
Ne vraća se nakon takvog zaostatka, šteta tiketa
A da gledate utakmicu vidjeli bi da igraju kao amateri
Evo +17 lagano.
Ne vraća se nakon takvog zaostatka, šteta tiketa
A da gledate utakmicu vidjeli bi da igraju kao amateri
Evo +17 lagano.
Poluvrijeme +12 za Valenciu. Možda i ima nade da se nešto izrodi, a u prvom poluvremenu je Valenciji ušlo šta god su ošutali.
Gube 7 razlike 3.20 do kraja.
Pa **** vam maaaaaaaaaaaaaaaajku.
Što je najžalosnije uzmem ih kao zicer hahahah e **** sam sebi majku

Finci

Pa **** vam maaaaaaaaaaaaaaaajku.
Što je najžalosnije uzmem ih kao zicer hahahah e **** sam sebi majku

Finci

pa rekla je krava Anastazija da Sion dobijamirza_it je napisao/la:sta se desava sa Baselom??
mancity kralju hvala, ja uzeo 1.pol.
mancity je napisao/la:[youtube][/youtube]
Orakel Krava Anastazija kaze: Kup Svicarske uzima Sion!
![]()
Nemojte kasnije reci, niste znali!![]()
Sad bez zezancije! Igra se u Bazelu ali su karte 50%:50%. Sion igrao 12 Finala i svako je pobijedio! Sion jedino osvajanjem Kupa moze do Evrope. U slucaju poraza, Luzern kao 5 na Tabeli izlazi u Evropu. Gledao sam zadnju utakmicu Bazela i na kraju utakmice Interviju sa Presjednikom. Prvo pitanje mu je bilo: jel Luzern dobio? I onda sav radostan rece: Znaci, mi odlucujemo ko ce u Evropu. Meni je izgledao toliko radostan, kao da je dobio na Lutriji! U prevodu ko nam ponudi vise, njima cemo otvoriti put u Evropu!
Ja cu poslusat Anastaziju:Sion@4
Komedija ziva u prvom poluvremenu, svih 11 iz Basela u 16 metara! Basel stavio rezervnog golmana. Gol iz Holywooda. Basel bez suta! Evo na kraju ce prekinuti zbog navijaca!zgmiky je napisao/la:pa rekla je krava Anastazija da Sion dobijamirza_it je napisao/la:sta se desava sa Baselom??![]()
mancity kralju hvala, ja uzeo 1.pol.![]()
mancity je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Nemojte kasnije reci, niste znali!![]()
Sad bez zezancije! Igra se u Bazelu ali su karte 50%:50%. Sion igrao 12 Finala i svako je pobijedio! Sion jedino osvajanjem Kupa moze do Evrope. U slucaju poraza, Luzern kao 5 na Tabeli izlazi u Evropu. Gledao sam zadnju utakmicu Bazela i na kraju utakmice Interviju sa Presjednikom. Prvo pitanje mu je bilo: jel Luzern dobio? I onda sav radostan rece: Znaci, mi odlucujemo ko ce u Evropu. Meni je izgledao toliko radostan, kao da je dobio na Lutriji! U prevodu ko nam ponudi vise, njima cemo otvoriti put u Evropu!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ako se navijaci ne smire, odlucit ce neki iz saveza sa dva presjednika klubova!ceze je napisao/la:Prekid u Baselu.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Nastavit ce, al ako opet dodje do bacanja petardi, opet slijedi prekid!
Gleda li iko ovu patnju između Irske i Engleske? 
Ovdje će prije pasti asteroid nego gol.
2:0 Sion
Ovdje će prije pasti asteroid nego gol.
2:0 Sion
Boga mi 3:0 Sion.
Hajmo Englezi zabijte da dignemo fine pare
Hajmo Englezi zabijte da dignemo fine pare
sve pare na gosk iz gabele 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Joj ovog wanmakera u prvoj cet zabije 7 pts za 3 min, ostatak utakmice 0-9 sut cc
Edit zabije jos 8 u zadnjih 5 min svasta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edit zabije jos 8 u zadnjih 5 min svasta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 07 jun 2015, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jao patnje gledat ove sa ostrva reprezentacije jos kad se sastanu jedna protiv dr jadnije ne moze
Kakve su šanse da večaras idu Mačvan 14,5 + i Perić 12,5 + ?
Vozdra raja šta mai
, zna li neko šta je razlog ovolikog pada kvote na atromitos kontra panate ? 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hajde Malmo baa
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Skandinavci danas skroz zakazali što se tiče golova. Jedan il nijedan.
[youtube][/youtube]
Nemojte kasnije reci, niste znali!

Mislim da ova slika govori vise nego hiljadu rijeci! Ovaj do Federera! Snimljeno poslije prvog gola Siona a jos je veseliji bio na kraju utakmice!
Narode moj, opameti se i prestani slijediti masu. Mi smo samo proleteri, kao u davna doba Rimskog Carstva! Prirede nam gladiatorske igre i mi se napalimo! Oni pregovaraju ko ce biti pobjednik!
Nemojte kasnije reci, niste znali!

Mislim da ova slika govori vise nego hiljadu rijeci! Ovaj do Federera! Snimljeno poslije prvog gola Siona a jos je veseliji bio na kraju utakmice!
Narode moj, opameti se i prestani slijediti masu. Mi smo samo proleteri, kao u davna doba Rimskog Carstva! Prirede nam gladiatorske igre i mi se napalimo! Oni pregovaraju ko ce biti pobjednik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.