Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jesi duhovitkokuz je napisao/la:jesu li razmisljali da uvedu dodatnu nagradu za onog koji ubuduce izgubi u finalu rolan garrosa naravno nagrada bi nosila ime po novaku djokovicu![]()
![]()
![]()
meni je drago sto je izgubio zbog slicnih i ovakvih stvari:kad_kako je napisao/la:Drago mi je samo radi komentatora sto je izgubio. Amaterizam.
Jel te stid?Citizen-X je napisao/la:meni je drago sto je izgubio zbog slicnih i ovakvih stvari:kad_kako je napisao/la:Drago mi je samo radi komentatora sto je izgubio. Amaterizam.
zapravo je vrlo rijetko bio sportista na nacin da ga se zove sportskim sportistom
vrlo malo veze ima s tim sto je tax-runner turboserb patriota na baterije
hahahahahhaa ...BMWspeed2 je napisao/la:Stanimaleeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
oooooooooooooooooooooooooooooooo jesi li to ti....
hahahaha svaka ti cast majstore nek si dobijo onog ne covjeka..jesi ga razbaco po terenusad sam gledao pregled ma ubijanje to STANIMAL hahhahah.
sto je bilo prilika za njega da osvoji bilo je sad slijede 4-5 godine kralja sljake i mogu mu samo porucit CAO AMORE hhaahahahahhaha
DobijoBMWspeed2 je napisao/la:Stanimaleeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
oooooooooooooooooooooooooooooooo jesi li to ti....
hahahaha svaka ti cast majstore nek si dobijo onog ne covjeka..jesi ga razbaco po terenusad sam gledao pregled ma ubijanje to STANIMAL hahhahah.
sto je bilo prilika za njega da osvoji bilo je sad slijede 4-5 godine kralja sljake i mogu mu samo porucit CAO AMORE hhaahahahahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.